Kancelář na Žižkově

Prodáno
Hlavní město Praha
Pronájem kanceláře v přízemí o velikosti 20 m2. Společná kuchyňka, velká před
Hlavní město Praha
3 500
 Kč

Podobné inzeráty

4 kanceláře v Táborské ulici v Mlad
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dům realit nabízí k pronájmu 4 kancelářské prostory v Táborské ulici v Mladé Boleslavi. Vždy jedna větší kancelář je průchozí do menší. Na chodbě je čekací prostor, vybavený sedacím nábytkem. Ke kancelářím je možné využít přilehlé sociální zázemí - kuchyňku, WC. Ve stejné části objektu je i 1 malý byt. V přízemí objektu je 8 oddělených prostorných uzamykatelných garáží s přístupem z ulice (t.č. 1 volná). Za budovou je uzavřený dvůr velikosti 863 m, kde je mož... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
Pronájem kanceláře 19m2, Vodičkova,
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 19 m, které se nachází ve Vodičkově ulici v domě U Nováků. Jedná se o jednu samostatnou místnost, která je vybavena základním nábytkem, (možnost dovybaveni), toalety jsou na společné chodbě,kde se nachází i kuchyňka. Cena je včetně veškerých poplatků a internetu na 1 rok. Do společných prostor se vchází přes recepc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
pronájem kanceláří
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájmu v atraktivní části Opavy 2 kanceláře 61m2, nábytek, vestavěné skříně, kuch... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PRONÁJEM sdílené kanceláře 35m2
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
SDÍLENÁ KANCELÁŘ Pardubice Hledáte místo pro práci v klidném prostředí? Nabízím vám možnost pronájmu moderní sdílené bezbariérové kanceláře cca 35m2 v blízkosti centra Pardubic hlídaný areál S.K. Neumanna. Prostor je klimatizován. Dvě oddělené místnosti. K dispozici: vlastní pracovní ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláří,Trutnov, Krakonošovo náměstí
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodně komerčních prostor v centru okresního města Trutnov na hlavním náměstí. Komerční prostory jsou umístěny v prvním nadzemním podlaží budovy, vchod z podloubí hlavního náměstí. Prostory k pronájmu lze variabilně sjednat do 200 m2 nebytových prost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem hotelu, penzionu, 230 m², Trutnov
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem ubytovacích a komerčních prostor v centru města Trutnov na Krakonošově náměstí. Ubytovací prostor o velikosti 150 m2, na který navazuje apartmán 80 m2, je umístěn v druhém nadzemním podlaží budovy, vchod z podloubí hlavního náměstí. Prostory k pronájmu lze variabilně sjednat do 230 m2 ubytovacích, bytových a ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem hotelu, penzionu, 230 m², Trutnov
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem ubytovacích a komerčních prostor v centru města Trutnov na Krakonošově náměstí. Ubytovací prostor o velikosti 150 m2, na který navazuje apartmán 80 m2, je umístěn v druhém nadzemním podlaží budovy, vchod z podloubí hlavního náměstí. Prostory k pronájmu lze variabilně sjednat do 230 m2 ubytovacích, bytových a ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Mladé Boleslavi, tř. T.G.M
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory k podnikání? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v samotném centru města Mladá Boleslav, v ulici tř. T. G. Masaryka. Jedná se o kancelář o velikosti 25 m2, která se nachází ve 2.NP této komerční budovy. Orientace kanceláře směřuje na sever do parku ke kulturnímu domu. V patře je dále k dis... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 63 m2
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130312, Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 3+kk o výměře 63 m2, situovaný ve druhém nadzemním podlaží rodinného domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, páry nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. Dispozice bytu: zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, koupelna a toaleta. Vytápění je řešeno vlastním p... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
Pronájem kanceláří v UL - Všebořice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem kanceláří /104 m2/ v Ústí nad Labem - Všebořice, ul. Havířská, 1. NP. Kanceláře se nachází v administrativní budově STK a jsou kola... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem světlého bytu 2kk v centru města Rumburk
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2kk v centru města Rumburk. Byt ve 2. Patře. Vytápěn plynovým kotlem.... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 200
 Kč
Pronájem kanceláře Praha
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, hledám náhradu za sebe na pronájem kanceláře v ulici Nuselská v Praze 4 se souhlasem majitele. Jedná se o malou pěknou kancelář 9m2, v dobré lokalitě Praha 4-Nusle. Cena je docela nízká, momentálně platím dohromady necelých 3700 Kč, konkrétně 2189 + 1507,65 korun za nájem + služb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700
 Kč
Byt 2+KK, v RD, Luhačovice
Před 2 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem zařízeného bytu 2+kk v centru Luhačovic. Byt 2 KK ( 1+1) o výměře 30 m v přízemí domu, je přístupný přes společnou chodbu. Na vstup do předsíně navazuje obytná místnosti s kuchyňským koutem a jídelním stolem. Ložnice s dvojlůžkem je samostatná neprůchozí. V bytě je TV, skříně, židle, stůl, spotřebiče. Koupelna má sprchovací kout, umyvadlo a WC. Pračka a sušička je umístěná ve společné technické místnosti. Byt a celý dům je po kompletní rekonstrukci, má podlahové topení, je ... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Prodej rodinného domu 381 m
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout rodinný dům v obci Kravaře ve Slezsku. Tato budova má užitnou plochu 381m2 a pozemek o výměře 383m2, momentálně využívána k obchodn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 200 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Choceň
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím pronájem garsoniéry, 28 m2 v přízemí bytového domu ul. Pardubická 381, Choceň. Byt má samostatný vchod a předzahrádku. K bytu náleží parkovací místo ve dvoře. Vytápění bytu je zajiště... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Podnájem v kanceláři Praha 6 Břevnov
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
V Praze 6 (naproti Břev. klášteru) nabízím podnájem v moc hezké kanceláři. Plocha 42m2. Vše vybaveno. Podnájem je pro 1 osobu, jež vykonává jakoukoliv admin. činnost. I klienty lze přijímat. Hlavně si lidsky musíme sednout. Více do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 500
 Kč
Objekt Valtířov
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Obec Velké Březno prodá objekt č.p. 113 ve Valtířově na pozemku o výměře 449 m2. Jedná se o částečně podsklepený objekt o rozměrech cca 29 x 12,7 m. Přízemí je stavebně rozděleno na nebytový prostor a byt, každý s vlastním vchodem. Střešní krytina je z pozinkovaného plechu. Přiveden el. proud, v... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 450 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 57 m², Bechyně, ul. Libušina
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotu o dispozici 2+1 o celkové ploše 57 m2, nacházející se v Bechyni. Byt je v 1. patře panelového domu. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a jeho součástí je sklepní kóje v přízemí domu. Podlahy jsou řešeny kombinací plovoucí a dlažby. Vytápění a p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem kanceláře v budově VTP Tri
Před 5 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem moderní kanceláře v budově VTP Trianglu v Uherském Hradišti na ul. Stojanova. Samostatná kancelář o velikosti 27,35 m a sociální zázemí je společné na chodbě. K dispozici jsou vnitřní žaluzie a také se v kanceláři se nachází klimatizac... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 658
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 51 m2 -
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63954, Na pronájem zcela nový byt 1+kk s balkonem ve třetím patře moderního bytového domu v Plzni na Borech, který je součástí nového developerského projektu Triangl Park Plzeň. Byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči, okna jsou osazena předokenními žaluziemi. V koupelně je sprchový kout a WC, na předsíni je pak luxusní vestavěná skříň... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Děčín, ul. Horská
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 o výměře 65 m² ve velmi žádané a klidné části Děčína, ul. Horská. Jednotka se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, disponuje dvěma prostornými místnostmi, prostornou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Je zde výhodná možnost pronajmutí garáže kousek od bytu, za 1.500,- Kč/měsíčně. Vytápění je zde řešeno moderním plynovým kotlem. Ener... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodám družstevní byt 3+1 72m2 s garáží Hronov
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám družstevní byt 3+1 v žádané klidné lokalitě na ulici Jiřího z Poděbrad v obci Hronov s nádhernou lodžií přes dva pokoje kuchyň a obývák a řadovou garáž v osobním vlastnictví. Byt je ve 3. Podlaží cihlového domu. Dům je zateplený, má plastová okna, vytápěn plynovým kotlem. Podlahy v pokojích parkety, v kuchyni a předsíni j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 150 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 37 m2, Tylova,
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k pronájmu nadstandardní ateliér s dispozicí 1+kk a podlahovou plochou 37m, který je součástí nově vybudované Rezidence Stylovka, Tylova ulice, Pelhřimov. Byt se nachází v podkroví moderního činžovního domu. Dispozice: vstupní chodba, koupelna + WC, kuchyně s jídelním koutem. Vytápění je řešeno centrálním plynovým kotlem, přičemž byt má vlastní odečet spotřeby. Ve vnitro bloku domu se nachází par... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
Kanceláře 31m2, Česká Lípa centrum
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu kancelář ve 2.patře o velikosti 31m. Umístění na dobré adrese, v kancelářské budově Office Center v ulici Paní Zdislavy. Velmi příjemné prostředí, vybavená kuchyňka na pat... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 960
 Kč
Pronájem ateliéru 2+kk, 151 m2, Tyl
Před 2 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dovoluji si nabídnout k pronájmu nadstandardní ateliér s dispozicí 2+kk a podlahovou plochou 151m, který je součástí nově vybudované Rezidence Stylovka, Tylova ulice, Pelhřimov. Byt se nachází v podkroví moderního činžovního domu. Dispozice: vstupní chodba, koupelna, WC, šatna, kuchyně s jídelním koutem a pokoj. Vytápění je řešeno centrálním plynovým kotlem, přičemž byt má vlastní odečet spotřeby. Ve vnitro bloku domu se nac... (více v detailu)
Kraj Vysočina
29 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory