Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 788 výsledků

Prodej rodinného domu 3+1, 114 m², Dolany
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 s dvojgaráží v obci Dolany u Klatov. Dům prošel v roce 2000 celkovou rekonstrukcí – zbyly jen obvodové zdi. V přízemí se nachází vstupní hala, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, dětský pokoj a koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. V patře domu se nachází půdní prostor, který lze využít na vybudování dalších místností. Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Do domu je v současnosti voda př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Horoušany, ul. Na Anežce
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům ve velmi dobrém stavu, nacházející se v klidné části obce Horoušany, umístěného v atraktivním bloku domů. Jedná se o cihlový objekt s celkovou užitnou plochou 116 m², rozkládající se na dvou nadzemních podlažích. K nemovitosti náleží pozemek s plochou 454 m², který je ideální pro rodinné posezení, hry pro děti, nebo jen pro relax na vzduchu.Celkem dům disponuje pěti místnostmi, jenž jsou prakticky řešeny tak, aby maximálně vyhověly potřebám moderního bydlení. Inter... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Tatobity - Žlábek
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji čarovnou roubenku v klidné části oblíbené obce Žlábek. Tento unikátní rodinný dům prošel citlivou rekonstrukcí v roce 2009 a pyšní se velmi dobrým stavem. Jedná se o dvoupodlažní objekt s menším klenutým sklepem, celkem disponuje 4 místnostmi a užitnou plochou 150 m². Pozemek nabízí rovněž plochu 1500 m², kde je možnost výstavby dalšího domu. Zmínka o „krásné roubence“ hned navodí atmosféru pohody a tepla domova. Roubenka je vybavena automatickým kotlem na centralizované vytáp... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Nový Jičín, ul. Za Humny
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám rodinný dům v Novém Jičíně, část Loučka na ulici Za Humny. Tento dvoupodlažní podsklepený dům o zastavěné ploše 146 m2 leží na oploceném pozemku o celkové velikosti 1431 m2 kde jistě oceníte dostatek soukromí díky živému plotu. Na pozemek přilehlý k domu o velikosti 1095 m2 lze postavit další rodinný dům. Součásti prodeje je také 1/2 cesty, která vede z boční strany. V přízemí domu se nachází vstupní veranda se schodištěm do patra a dispozici o velikosti 2+1 (95 m2) kde najdeme prostorný obý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 140 m², Slezská Ostrava
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům s prvky inteligentní domácnosti na hranici pasivního domu ve velmi atraktivní lokalitě Slezské Ostravy. Dům typu dřevostavba - sendvičové panely (dřevo / vata / cementotřísková deska). Dům kolaudován v roce 2017. Dispozice domu 5+kk je velmi zajímavě řešena. V 1.NP koupelna se sprch. koutem, tech. místnost, obývací pokoj s kuchyní a navíc pracovna. V 2.NP se pak nachází 3 pokoje, v ložnici šatna a koupelna jak s vanou tak sprch. koutem. K domu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Bernar
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Bernartice u Dolních Kralovic, okres Benešov. Dům byl postaven v roce 1920 a je určen k rekonstrukci. Dispoziční řešení odpovídá 4+kk. Topení pomocí kotle na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Voda přivedena do objektu z obecního vodovodu, splašková voda svedena do obecní kanalizace. Rodinný dům prošel v průběhu let částečnou rekonstrukcí, obytná část podříznuta a odizolována, v roce 2012 výměna střešní krytiny, v 1 NP plastová okna. Na obytnou část navazuje prostorná stodola, která má rovněž z roku 2012 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 350 000
 Kč
Prodej RD ve Svojšíně, dva byty
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitelů možnou koupi vícegeneračního rodinného domu v obci Svojšín, okr. Tachov. Dům dobře poslouží nejen pro samostatné bydlení starších s mladšími, ale také jako výborná investice, ať už budete pronajímat jen jeden byt a ve druhém bydlet nebo pronajímat oba byty. Svojšín je malebná obec, nacházející se v údolí řeky Mže. V jejím okolí najdete několik turistických tras a cyklostezek, v místních lesích a lučinách žije spousta fauny a flory. Pro bydlení rodiny s dětmi je Svojšín velmi vhodná obec, nacházející se cca 9 km od města Stříbro, dům je postaven na návsi, které dominuje zámek . O ten se obec nádherně stará , neustále ho rekonstruuje a je hlavním místem kulturního a společenského dění v obci. Spojení s okolním světem kromě Vašeho auta zajistí vlaková i autobusová zastávka . Půdorys - popis: v přízemí se nachází byt 1+1 o výměře cca 60 m čtv. s prostornou zrekonstruovanou koupelnou, kromě vytápění ústředním topen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900 000
 Kč
Provádíme Rekonstrukce
Před 237 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Veškeré informace po telefonu děkuji
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 135 m², Černošín, ul. Plánská
Před 237 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Černošín, která se nachází v příjemném a klidném prostředí. Dům má celkovou užitnou plochu 135 metrů čtverečních, nabízí pohodlný a útulný domov pro vaši rodinu. Disponuje prostornou zahradou o rozloze 2455 metrů čtverečních, kde najdete krásný ovocný sad. Kromě samotného obytného prostoru nabízí tato nemovitost také různé hospodářské budovy a sklady. Velká stodola a truhlárna poskytují dostatek prostoru pro uskladnění nářadí, dřeva nebo jiných potřebných věcí. Chlév... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 060 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Bochov - Dlouhá Lomnice
Před 237 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Na úpatí Doupovských hor, v malebné vesnici Dlouhá Lomnice, Vám nabízíme útulný rodinný dům. Dům prošel kompletní zdařilou rekonstrukci v roce 2015 a lze jej využít jako vícegenerační. V přízemí se nachází byt o dispozici 2+1 s obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou se sprchovým boxem a technický kout. Patro tvoří byt 4+1 se samostatným vchodem. Srdcem domu je obývací pokoj s prostornou kuchyní a vstupem na zasklenou zimní zahradu s krbem. Dále se zde nachází slunná ložnice, prostorná koupelna s rohovou va... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 680 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Tuchlovice
Před 237 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Komfortní bydlení v nízkoenergetické novostavbě, v klidu, u lesa, s kompletní vybaveností na dosah ruky. To jsou hlavní výhody tohoto domu. Dále se můžete těšit na úsporné podlahové vytápění s ovládáním v každé místnosti, cirkulaci teplé vody, zasklení trojskly, nádrž na... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 849 000
 Kč
Přízemní prefabrikovaný modulový dům
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zděný modul. dům. Typ - Modul 10. Jedná se o přízemní prefabrikovaný zděný modulový dům. Modul 10 vychází rozměrově a dispozičně z domu Modul 8 s rozdílem, že nemá střešní terasu. Cena na klíč tohoto domu je... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 483 300
 Kč
Přízemní prefabrikovaný modulový dům
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zděný modul. dům, typ - Modul 8. Jedná se o přízemní prefabrikovaný modulový dům. Cena na klíč tohoto domu je včetně projektové dokumentace vrchní stavby, 3+kk, podl... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 671 500
 Kč
Přízemní prefabrikovaný modulový dům
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zděný modul. dům, typ - Modul 9. Jedná se o přízemní prefabrikovaný zděný modulový dům. Modul 9 vychází rozměrově a dispozičně z domu Modul 8 s rozdílem, že má menší střešní terasu a větší plochu střechy.Cena na k... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 598 800
 Kč
Prodej rodinné domy, 388 m2 -.Představuje Vám
Před 238 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 388 m2 -.Představuje Vám prodej rodinného domu v obci Hranice v okrese Cheb. Obec Hranice se nachází na trase mezi Aší a německým Adorfem a jsou tedy výborně dostupné pro pracovní příležitost v Německu. Jedná se o klidné městečko s rozsáhlou občanskou vybaveností. K domu náleží velký pozemek o celkové rozloze 5084 m2 k vytvoření relaxačních zón, zahradničení nebo pro další výstavbu. Dům je před úplnou rekonstrukcí a nabízí ideální příležitost pro investory i jednotlivce, kteří chtějí vytvořit svůj vlastni prostor podle svých představ. Jako takový má jedno podzemní podlaží, přízemí a patro. V přízemí se nachází ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 500 000
 Kč
Nádherný RD Horní Bříza
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům, který byl podroben kompletní a pečlivé rekonstrukci. Jedná se o opravdu prostorný RD vhodný pro vícegenerační bydlení či kombinace bydlení s podnikáním. Zahrada nabízí pro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu v Klato
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme prodej dvougeneračního domu v Klatovech na okraji města pod stadionem. V domě jsou dva byty s koupelnami (sprchový kout, WC). Vytápění plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Objekt je p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 148 m2 - Mukařov
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 148 m2 - Mukařov - Srbín.Na prodej útulný rodinný dům v žádané lokalitě Mukařov u Říčan. Tato patrová stavba nabízí vzdušný obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem v přízemí. V patře najdeme ložnici s šatnou, dva pokoje a koupelnu s vanou, druhá koupelna s moderním sprchovým koutem se nachází v přízemí. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je postavena jako úsporná dřevostavba. Svou velikostí je vhodná i pro větší rodinu. K domu náleží pozemek o celkové ploše 936 m2 s krásnou zahradou, bazénem a prostornou garáží pro dvě vozidla a dostatkem venkovního parkování pro návštěvníky. V zahradě najdete mnoho keřů a stromů, které dodávají domu příjemnou atmosféru. K jejich pohodlnému zalévání slouží automatický závlahový systém napojený na zahradní studnu. Zahradní terasa včetně zimní zahrady poskytuje příležitost pro grilován... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Lukavice
Před 238 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám rodinný dům ve vyhledávané lokalitě, Lukavice v Čechách. Tento dům, obklopen přírodou a zelení, představuje ideální kombinaci pohodlného bydlení a možností vlastního rozvoje a seberealizace. V prvním nadzemním podlaží domu na vás čekají tradiční kachlová kamna, přidávající interiéru na domácké atmosféře a útulnosti. Druhé podlaží prošlo v roce 2008 rekonstrukcí. Okolo domu se rozléhají pozemky o velikosti 10.615 m², kde je část o rozloze 3.500 m² určena územním plánem k výsta... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1 Vigantice
Před 238 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodiny dům o dispozici 4+1 v obci Vigantice. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci, vytápění zabezpečeno novým automatickým kotlem na tuhá paliva. Na střeše instalována FVE pro ekonomičtější prov... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Lukavice
Před 238 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám rodinný dům ve vyhledávané lokalitě, Lukavice v Čechách. Tento dům, obklopen přírodou a zelení, představuje ideální kombinaci pohodlného bydlení a možností vlastního rozvoje a seberealizace. V prvním nadzemním podlaží domu na vás čekají tradiční kachlová kamna, přidávající interiéru na domácké atmosféře a útulnosti. Druhé podlaží prošlo v roce 2008 rekonstrukcí. Okolo domu se rozléhají pozemky o velikosti 10.615 m², kde je část o rozloze 3.500 ... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Cheb, ul. Na Svahu
Před 238 dny - ANNONCE
Hledáte RD v Chebu, který můžete zrekonstruovat k obrazu svému nebo využít jako investiční příležitost? Podsklepený dům nabízí dostatek prostoru jak pro větší rodinu tak pro vybudování bytové jednotky v každém patře. Vytápění domu je plynovým kotlem, který je umístěn ve sklepě. V první patře js... (více v detailu)
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Bezdružice
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Výjimečná příležitost k nákupu rodinného domu v malebné obci Polžice u Bezdružic. Tento dům nabízí nejen klidné prostředí, ale i prostornou zahradu, která se stane ideálním místem pro odpočinek a rekreaci. Součástí domu je praktická dílna, která poskytuje skvělý prostor pro hobby či pracovní aktivity. S podsklepením a možností využití půdy máte dostatek prostoru pro skladování nebo další účely. Kanalizace je zde řešena septik... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 82 m², Mutěnice
Před 238 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jednu bytovou jednotku nově postaveného řadového trojdomu - konkrétně prostřední o dispozici 3+kk. Dům se nachází na začátku obce. Jednotka se skládá z chodby, dvou obytných pokojů, koupelny s WC, technické místnos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m²
Před 238 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej moderního rodinného domu na Sv. Anně v Táboře, nabízíme unikátní příležitost ke koupi. Tato nemovitost bude dostavěná a připravená k předání v srpnu 2024, má dispozici 4+kk o podlahové ploše 121 m² na pozemku o rozloze 445 m². Dům bude nabízet moderní vybavení. Po vzájemné konzultaci budou možné změny ve výběru materiálů. Dispozici tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dětský ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 470 000
 Kč