Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 787 výsledků

Prodej nájemního domu, 425 m², Stříbro, ul. Revoluční
Před 243 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji nájemní dům o čtyřech bytových jednotkách ve městě Stříbro. Byty jsou připraveny k nastěhování buď nových nájemníků nebo pro vlastní bydlení, s možností rekonstrukce. Tento dům je vhodný pro investory nebo pro větší rodinu. Ve sklepních prostorách domu se nachází byt 1+1 o výměře 49m2 a dva velké sklepy. V přízemí je byt 3+1 o výměře 83m2. V 2. NP je byt 3+1 o výměře 91m2. V po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 190 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 197 m2 - Praha - Řeporyje
Před 244 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 56161, Nabízíme k prodeji rodinný dům v městské části Praha - Řeporyje, který je určen ke kompletní rekonstrukci. Rodinný dům má v aktuálním stavu dvě nadzemní podlaží a podkroví o celkové užitné ploše 246m2, celková plocha pozemku je 506m2. Dům lze zrekonstruovat dle vlastních představ nebo podle návrhu majitele, který má již zpracovanou studii na výstavbu bytového domu n... (více v detailu)
12 435 600
 Kč
Chata
Před 244 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení v rodinném domě, nebo chcete chalupu? Máme pro vás na prodej dům v Dolních Chobolicích u Liběšic, kousek u Úštěka. Rodinný dům prošel částečnou rekonstrukcí spodního patra. V domě se topí krbovými kamny s výměníkem, teplo je rozvedené do radiátorů i do patra. Vstup do domu tvoří prostorná chodba se vstupem do koupelny, kde je masážní vana, umyvadlo a toaleta. Dále je zde kuchyně s obývacím pokojem a podlahovým vytápěním. V druhém patře je 5 samostatných pokojů. K domu náleží ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodina hledá pronájem
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dobrým spojením... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 147 m², Milovice, ul. Pod Lesem
Před 244 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám unikátní rodinný dům o dispozici 4 + kk, částečně podsklepený, se zimní zahradou, bazénem a saunou. Dominantou domu je obývací pokoj o ploše 68 m² s kuchyňským koutem a krbem. Pro zajištění dostatku světla zde majitel zabudoval celkem pět světlovodů. K vytápění a ohřevu vody je využíváno tepelné čerpadlo s rozvodem do podlahového topení. V koupelně je vana, sprchový kout a dvě umyvadla. Toaleta je samostatná. Ve sklepě je technická místnost spolu s dílnou, sklad a posilovna. Na rozlehlém ... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 990 000
 Kč
Prodej 1/2 rodinného domu v Nýrsku, ul. Žižkova
Před 244 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte-li klidné a útulné bydlení, nabízíme prodej 1/2 rodinného domu v klidné části Nýrska. K domu náleží menší zahrada s kůlnou a prostorná uzavíratelná terasa. Prostory domu tvoří předsíň, maličká technická místnost s bojlerem a úložným prostorem. Nově zrekonstruovaná kuchyň, koupelna s toaletou a tři obytné místnosti. Vytápění je řešeno plynovými topidly ( vafky ) Nízké náklady na bydlení. Po částečné rekonstrukci: nová střecha, okna, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 621 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Litoměřická
Před 244 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům, který prošel celkovou a velmi zdařilou rekonstrukcí? V tom případě pro vás mám velmi atraktivní nabídku. Je jí útulný dům ve vyhledávané obci Brná. Jeho přízemní část tvoří prostorné zádveří a dvě velké technické místnosti. V patře naleznete koupelnu, moderní kuchyň propojenou s obývacím pokojem s krbem a jídelnou. Z ní se vchází na zastřešenou terasu, která poskytuje ochranu před sluncem a nepřízní počasí. Zde si u šálku kávy vychutnáte pohled na útulnou zahrádku s bazénem a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 425 m², Stříbro, ul. Revoluční
Před 244 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji dům o čtyřech bytových jednotkách ve městě Stříbro. Byty jsou připraveny k nastěhování buď nových nájemníků a nebo pro vlastní bydlení, s možností rekonstrukce. Tento dům je vhodný pro investory nebo pro větší rodinu. Ve sklepních prostorách domu se nachází byt 1+1 o výměře 49m2 a dva velké sklepy. V přízemí je byt 3+1 o výměře 83m2. V 2. NP je byt 3+1 o výměře 91m2. V podkr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Hradec Králové, ul. U Kovárny
Před 244 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji podíl 15/32 na rodinném domě v ulici U Kovárny č.p. 110/1. Dům má dvě nadzemní podlaží, sklep, půdní prostor. Celkový stav je před rekonstrukcí. Napojení na veřejný ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Břasy
Před 244 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte vkusný dům s dostatkem obytného i úložného prostoru? Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Stupno u Břas, jehož dispozice je 5+kk s obytnou výměrou cca 106 m2. Devízou je možnost rozšíření obytné plochy o půdní vestavbu (82 m2). Kuchyňská linka byla dělána na míru, nabízí dostatek pracovní plochy a úložného prostoru, součástí jsou vestavné spotřebiče. V koupelně sprchový kout i vana, každý si tak přijde na své. Dům dále nabízí prostorné sklepy pro uskladnění Vašich potravin, ovoce a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 296 450
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Bystré
Před 244 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Investice nebo rekreace v horách? Nabízíme vám k prodeji zajetý rodinný penzion o dispozici šesti obytných pokojů, čtyř koupelen, společenské místnosti, herny a další. Z herny se dostaneme rovnou na terasu, kde je možné posezení a grilování. K domu přiléhá také kůlna na nářadí a podobné věci. Bystré je velmi klidné místo přímo v Orlických horách, na svah za dobrodružstvím je co by kamenem dohodil. Rodinný penzion má také svou stálou klientelu, ale také... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 276 m², Litovel
Před 244 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu dispozičně 3+1 se zastavěnou plochou 276 m² a užitnou plochou 100 m², který se nachází v klidné části města Litovel. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Svou velikostí, rozložením a dispozicí půdních prostor je vhodný také ke dvougeneračnímu bydlení, nebo výstavbě 2 samostatných bytových jednotek. V zadní uzavřené a oplocené části se nachází zahrada s celkovou rozlohou 618 m², kt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Bílovice
Před 244 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám tuto nabídku - rodinný dům 4+1 s garáží a rozlehlým dvorem, nacházející se v klidné obci Bílovice. Tento dům nabízí bezpočet možností pro vaše budoucí bydlení a podnikání. Interiér nemovitosti zůstal v původním stavu, což poskytuje ideální plátno pro rekonstrukci podle vašich vlastních představ a potřeb. V domě je zavedeno ústřední vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje moderní plynový bojler. Kromě toho, že zde můžete vytvořit krásn... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 621 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 442 m², Polom
Před 244 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační cihlový dům připravený k rekonstrukci podle představ nového majitele. Dům je rozdělen na 4 byty. V prvním patře je byt o dispozici: 1+1, 2+1 a 3+kk a v druhém patře je byt o dispozici: 5+1. K dispozici je také prostorný půdní prostor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 637 100
 Kč
Prodej rodinného domu, 1627 m², Rynárec
Před 244 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Rynárec, pouhé 3 kilometry od Pelhřimova. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, pokoj a udírna. K obytné části přiléhá část zemědělská, kde se nachází chlév, sklad, stodola, dva přístřešky a sklep. Nad obytnou částí a chlévem se nachází rozsáhlé půdní prostory, kde lze vybudovat obytné podkroví. Dů... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 795 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 58 m², Milavče
Před 244 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o dispozici 2+1 v obci Radonice u Domažlic. Dům se nachází uprostřed obce s malou bezúdržbovou zahradou. Nechybí ani dílna s prostornou půdou, kde lze zřídit podkrovní místnosti. Dům je vytápěn wawkami a krbovými kamny. Napojen je na obecní vodovodní řad. Při vstupu do nemovitosti přes vstupní chodbu se vchází do dělící chodby odkud lze vstoupit do jednotlivých pokojů, které nejsou průchozí. V koupelně se sprchov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 4+1, Hradec Králové
Před 244 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pokud Vám v bytě chybí kousek zahrady pro trávení času s rodinou anebo už Váš balkón víc truhlíků neunese, nebo jen toužíte po menším domku, ale nechce se Vám z města na vesnici - právě tato nemovitost je pro Vás to pravé řešení. Tento byt o dispozici 4+1 je umístěný v samostatné budově v uzavřeném dvoře na ulici Pouchovská. K jeho využívání patří parkování a menší zahrada u domu. Interiér nabídne na 88,59 m2 útulný a velkorysý prostor, kterému dominuje obývací pokoj s krbovými kamny. Velkou předností ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 82 m², Mutěnice
Před 244 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jednu bytovou jednotku nově postaveného řadového trojdomu - konkrétně prostřední o dispozici 3+kk. Dům se nachází na začátku obce. Jednotka se skládá z chodby, dvou obytných pokojů, koupelny s WC, technické místnos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Chuderov
Před 244 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vítejte v rodinném domě v malebné obci Chuderov, části Žežice, který nabízí ideální spojení moderního komfortu s českými tradicemi. S dispozicí 4+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život. Užijte si odpočinek u vlastního bazénu nebo relaxujte v pergole s pohodlným posezením. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti přírody, což zaručuje klid a krásný výhled na okolní krajinné scenérie. Podlahové vytápění a kachlová kamna zajišťují útulnou atmosféru v ka... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 187 m², Kladno, ul. Vinařická
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 6+kk s dvojgaráží ve velmi dobrém technickém stavu.1.NP - obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC a technická místnost. 2.NP - 4x pokoj, WC Příslušenství - venkovní: dvojgaráž, kůlna, zastřešené ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Atypický rodinný dům
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostornou novostavbu RD 5+kk s jižně orientovanou slunnou terasou 93 m2 a velkým pozemkem 3.686 m2, Dřísy u Brandýsa nad Labem - Stará Boleslav. Na rovinatém pozemku s jižní orientací stojí velmi moderně pojatá novostavba... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000 000
 Kč
Poptávám dům v okolí Kladna na vesnici
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Poptávám dům na vesnici v okolí Kladna 2+1/3+1 s menší zahradou. Možn... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč