Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 787 výsledků

Prodej rodinné domy, 140 m2 - Plzeň - Doubravka
Před 245 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 140 m2 - Plzeň - Doubravka.Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupit si pohodlný rodinný dům v ulici Rokycanská v Plzni - Doubravce. S rozlohou 140 m2 a ideálním uspořádáním nabízí tento dům skvělé možnosti pro bydlení a rozšiřování. Ve spodní části domu vejdete do prostorné chodby, ze které vstoupíte do kuchyně. V té se nachází kuchyňská linka a pohodlně sem umístíte i jídelní stůl. Z kuchyně se dále můžete vydat jak do obývacího pokoje, tak do hlavní ložnice. Z ložnice můžete přejít do koupelny, která je nadstandardně zrekonstruovaná. Prostorný sprchový kout, toaleta se zabudovaným bidetem, ale především podlahové vytápění. Jelikož má koupelna dvojí vstup, můžeme vejít zpět na chodbu a vydat se 2.NP. Horní patro domu nabízí další pokoj a nevyužitou půdu, kterou lze snadno proměnit v další obytné prostory. Tři praktické spíže a technická místnost s kotlem a bojlerem zajišťují... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 890 000
 Kč
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 245 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 158 m², Nelahozeves, ul. Jeřabinová
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku řadového domu 5+kk postaveného v roce 2010 v anglickém resortu, obklopeného přírodou a turistickými stezkami. Tento dům nabízí velkorysých 158 metrů čtverečních, což z něj činí prostorné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Dispozice domu zahrnuje přízemí s pracovnou, koupelnou a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a východem na zahradu. První patro nabízí velkou koupelnu, prostornou ložnici, dětský p... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 480 m², Mariánské Lázně, ul.Palackého
Před 245 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v rezidenční části Mariánských Lázní s pěti apartmány a zahradou. Nachází se zde 4.nadzemní a 1.podzemní podlaží. V prvním podlaží nalezneme prostorný apartmán s kuchyní a koupelnou. Druhé a třetí podlaží disponuje dvěma apartmány s vlastní koupelnou. V podkroví se nachází půdní privát. V suterénu je klubovna společně s odděleným wellness, kde se nachází víři... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 222 000
 Kč
Prodej rodinného domu 2+1, Karlovy Vary, nám. 17. listopadu
Před 245 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej nemovitost, která je dle katastru vedena jako rodinný dům, jehož součástí je byt 2+1 o velikosti 62 m² a nebytový prostor o velikosti 37 m². Cihlový dům se nachází v centru K. Varů - část Rybáře a je propojený s vedlejší stavbou, přes kterou je zřízeno věcné břemeno chůze. Byt, který je v 1. patře disponuje kuchyní s kuchyňským koutem, obývacím pokojem a ložnicí v podkroví. Bytová jednotka se prodává částečně zařízená. V moderně zrekonstruované koupelně je vana, umyvadlo, toaleta a dál... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Pustějov, ul. Pustějov
Před 245 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi novostavbu RD 4+kk+garáž před dokončením. Dům je napojen na kanalizaci, (el. energie je ve stavu výstavby) a vodovodní přípojku a povrchová voda je řešena do podzemní jímky s možností využití pro zahradu a dále do vsaku. Součástí koupě je 1/6 podíl na příjezdové cestě. RD se vytápí podlahovým ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 680 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Chuderov
Před 245 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vítejte v rodinném domě v malebné obci Chuderov, části Žežice, který nabízí ideální spojení moderního komfortu s českými tradicemi. S dispozicí 4+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život. Užijte si odpočinek u vlastního bazénu nebo relaxujte v pergole s pohodlným posezením. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti přírody, což zaručuje klid a krásný výhled na okolní krajinné scenérie. Podlahové vytápění a kachlová kamna zajišťují útulnou atmosféru v ka... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 518 m², Svitavy, ul. Na Červenici
Před 245 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení ve městě, ale na klidném místě? Máme tu pro vás rodinný dům 4+1 s garáží o celkové ploše pozemků 518 m2. Dispozice - veranda, vstupní chodba, ložnice, obývací pokoj, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 700 000
 Kč
Prodej rodinný dům 190m2 Králův Dvůr; Levín, ul. Větrná
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prostorný úsporný moderní dům se zahradou v klidné ulici obce Levín / Králův Dvůr. Dům se pyšní energetickou třídou B. V celém domě je příjemné podlahové vytápění které zajišťuje plynový kotel. Okna jsou speciální, sendvičová (plast, hliník, plast) s trojskly. V garáži zaparkujete dvě a... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 296 m², Všeruby
Před 245 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní novostavbu rodinného domu o užitné ploše 296m2. Dům se nachází ve velmi hezké, klidné a žádané lokalitě v obci Všeruby vzdálené necelých 20 minut od centra města Plzně. Novostavba je osazena moderními technologiemi. Například kvalitní thermio anhydritové podlahy s efektivnějším vytápěním, chytré rolety s motory SOMFY, 7,6kwh solární panely + 9,3kwh bateriové úložiště, kamerový systém a mnoho dalších technologií, které usnadní a zpříjemní každodenní život. Dom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 369 000
 Kč
Prodej podílu 1/2 rodinného domu v Chrastavě
Před 245 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej podílu 1/2 rodinného domu v Textilanské ulici v Chrastavě. Podíl představuje byt v poschodí domu v osobním podílovém vlastnictví. Původní dispozice bytu 2+1, rozdělením prostorné místnosti na dva malé pokoje, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Pečky, ul. Žerotínova
Před 245 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní a nadstandardně vybavený dům, který přináší dokonalou oázu odpočinku. Vytvořen pro maximální pohodlí, tento dům disponuje impozantní a prostornou kuchyní s vestavěným sodabarem. Dům je obklopen prostorným pozemkem, kde se nachází zastřešená terasa s venkovní kuchyní a vestavěným grilem, ideálním pro společenská setkání. K dispozici je také vyhřívaný bazén s protiproudem a vířivka značky Jacuzzi, což poskytuje dokonalý relaxační prostor. Ložnice je zařízen... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 58 m², Milavče
Před 245 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o dispozici 2+1 v obci Radonice u Domažlic. Dům se nachází uprostřed obce s malou bezúdržbovou zahradou. Nechybí ani dílna s prostornou půdou, kde lze zřídit podkrovní místnosti. Dům je vytápěn wawkami a krbovými kamny. Napojen je na obecní vodovodní řad. Při vstupu do nemovitosti přes vstupní chodbu se vchází do dělící chodby odkud lze vstoupit do jednotlivých pokojů, které nejsou průchozí. V koupel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej chaty v Mezihorské, 4+1, 99 m2, Jindřichovice
Před 245 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodáme velkou zateplenou chatu v Mezihorské u Jindřichovic. Díky rozměrům a příslušenství je vhodná i k celoročnímu obývání. Nachází se na okraji obce doslova krůček od přírody. V přízemí je prostorný obývací pokoj s vlastním východem na zahradu a vstupem do patra, kuchyň, koupelna s WC, chodba a praktická komora. V patře jsou tři pokoje - jeden je průchozí do bývalé lodžie, ze které vznikl pokoj o 10 m2. Vytápěn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 321 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1276 m², Rynárec
Před 245 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Rynárec, pouhé 3 kilometry od Pelhřimova. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, pokoj a udírna. K obytné části přiléhá část zemědělská, kde se nachází chlév, sklad, stodola, dva přístřešky a sklep. Nad obytnou částí a chlévem se nachází rozsáhlé půdní prostory, kde lze vybudovat obytné podkroví. Dům... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 795 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 81 m², Zašová
Před 245 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům na polosamotě v klidné části obce Zašová. Jedná se o novostavbu s dispozicí 3+1 a celkovou výměrou 885 m². Do nemovitosti se vstupuje chodbou, která ústí do rozlehlého obývacího pokoje, jehož součástí... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 850 000
 Kč
Prodej vícegeneračního rodinného do
Před 245 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nemovitosti v osobním vlastnictví. Jedná se o vícegenerační rodinný patrový dům s prostornou půdou a s možností vybudování další místnosti k bydlení. V domě byla započata rekonstrukce přízemních částí, kde vznikla samostatná bytová jednotka o dispozici 1+1 pod uzavřením. Dále se v přízemí nachází kotelna s pracovními místnostmi, včetně prostoru k uskladnění tuhého paliva. Topení je rozvedeno po celém domě do radiátorů. Téměř v celém domě byla vyměněna okna. Ostatní jsou k dispozici a připraveny na vsazení. Voda je čerpána z obecního řádku. Kanalizace je svedena do septiku. Dům je částečně podsklepen. Ve druhém patře se rozprostírá velmi prostorné bydlení. I zde byly započaty rekonstrukční práce. Tyto horní prostory jsou řešeny jako bytová jednotka 7+1 s terasou. Z té je impozantní výhled do okolí. Kuchyň je moderně propojena s velkou obývací místností. Celý prostor je příjemně světlý a vzdušný. K pocitu rodinné pohody napomáhá i nový funkční krb. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 650 000
 Kč
Hledám ke koupi zahradní chatku se zahradou. Ostrava a okolí cca 60 km.
Před 245 dny - AVIZO_CZ
Hledám ke koupi zahradní chatku se zahradou... Ostrava a okolí cca 60 km. Hledám to pro známého... Děkuji za nabídku...
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu v Velvarech
Před 246 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Moderní, energeticky úsporné bydlení v domě s dispozicí 5+kk a užitnou plochou 194 m2 v klidné lokalitě obce Velvary s názvem Greentown. Tak lze stručně charakterizovat nemovitost se sedlovou střechou a především s velkoformátovými hliníkovýni okny. Veliký a velmi vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem v 1.N.P. je situován s výhledem do zahrady, další pokoj, technická místnost a koupelna dotváří toto podlaží. Po schodišti se dostaneme do ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 690 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 112 m2 - Pardubice - Svítkov
Před 246 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 56426, Dovolujeme si vám nabídnout útulný domek se zahradou, pergolou, bazénem ve velice klidné části Pardubic ve Svítkově. V této lokalitě je dostatek soukromí a přitom blízko do města. Dům disponuje předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, jídelnou, ložnicí, pokojem, pracovnou, prostornou šatnou a koupelnou s WC. Součástí vybavení domu je klimatizační jednotka Toshiba, která slouží nejen k ochlazení prostor domu, ale i k vytá... (více v detailu)
8 939 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 112 m2 - Pardubice - Svítkov
Před 247 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 56426, Dovolujeme si vám nabídnout útulný domek se zahradou, pergolou, bazénem ve velice klidné části Pardubic ve Svítkově. V této lokalitě je dostatek soukromí a přitom blízko do města. Dům disponuje předsíní, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, jídelnou, ložnicí, pokojem, pracovnou, prostornou šatnou a koupelnou s WC. Součástí vybavení domu je klimatizační jednotka Toshiba, která slouží nejen k ochlazení prostor domu, ale i k vytá... (více v detailu)
8 939 000
 Kč
Činžovní dům 290m2
Před 247 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Činžovní domy, 290 m2 -.Nabízíme k prodeji velmi atraktivní nemovitost v podobě činžovního domu se 5 bytovými jednotkami ve Frýdku-Místku. Dům je dispozičně řešen dvěma byty 1+1, jedním bytem 2+kk, nadstandardním mezonetovým bytem 2+kk a jeden 2+1 s celkovým výnosem z nájmu 72.000,-Kč měsíčně. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí: vybudování půdní vestavby, plastová okna, fasáda, střecha a nechybí ani kamerový systém a podlahové topení. Součástí domu je oplocená zahrada o rozloze 333 m2 a tři parkovací místa.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
RD ve Vráži, ul. Dolní Stupice
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám rodinný dům ve Vráži u Berouna. Tento dům, který je připravený na kompletní rekonstrukci, Vám nabízí možnost vytvořit si své vlastní útočiště dle Vašich potřeb a představ (vizualizace najdete ve fotografiích). Dům je obklopen soukromím a klidem, které přináší venkovský život, ale současně má dobrou dostupnost na Prahu a Plzeň. Představte si, jak se po náročném dni vrátíte do klidu a ticha vašeho domova obklopeného velkou zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 120 m², Doubrava
Před 247 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě s jedinečnou možností vybavit dům podle vlastního přání. K domu o velikosti 4+kk s užitnou plochou 120 m² náleží soubor pozemků o celkové rozloze 6919 m². Dům se nachází ve velmi tiché a klidné části obce Doubrava, na hranici Dětmarovic. Poloha domu umožňuje snadný přístup rovnou do pěti okolních měst, a také na dá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč