Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 787 výsledků

Koupím chatu
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím chatu v jakémkoli stavu bez realitky do 1.000.000 Kč na splátkový kalendář (max.15.000/měs.). Právnicky nebo notářsky... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám dům v Jenštejně - 5 km od Prahy
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dům v řadové zástavbě, pozemek před a za domem. Dvě parkovací místa v objektu domu. Dům je z roku 2014, plynové topení - nový kotel s ovládáním přes mobilní telefon. V přízemí je obývací pokoj s kuchyní, WC, v druhém nadzemním podlaží koupelna s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 180 m2 - Praha.Nabízíme Vám
Před 247 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 180 m2 - Praha.Nabízíme Vám prodej prostorného domu 7+KK, v Praze 4 - Písnice, ul. Chvalšovická. Jedná se o řadový dům v Rezidenčním projektu Vrtilka, který byl kolaudován v 10/2014. V současné době dům prošel modernizací a jsou zde kompletně nové podlahy, koupelny včetně sanity Laufen, výmalby a zakázková kuchyňská linka na míru vč. spotřebičů (el. varnou deskou, troubou, myčkou, digestoří, lednicí s mrazákem). Celková plocha pozemku činí 203 m2. Dům disponuje 3. nadzemními podlažími o celkové užitné ploše 180 m2. V přízemí máme vstupní halu, přístup do garáže, koupelnu s toaletou, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, vstup na zahradu (82 m2) s terasou se západní orientací. V 2. nadzemním podlaží jsou čtyři ložnice z nichž jedna má přístup na balkón a je zde, další koupelna s toaletou. V posledním 3. nadzemním podlaží, je i třetí koupelna s toaletou a jsou zde dva podkrovní pokoje, v jednom z pokojů je příprava na kuchyňskou linku, lze snadno upravit na 2kk a dům je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 500 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, technická místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zastav... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 247 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dvojdům 320m2 5+2 Stonařov pozemek 1106m
Před 247 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme dvougenerační rodinný dům v obci Stonařov u Jihlavy. Dům má samostatné 2 byty s vlastním vchodem, který poskytuje soukromí pro vlastníka, případně i nájemce. Podlahová plocha d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 690 000
 Kč
Prodej RD 4kk/T/Zahrada Okrouhlo Praha - západ
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej RD 4kk/T/Zahrada Okrouhlo Praha - západ.Prodej krajního řadového RD 4kk s terasou, zahradou v obci Okrouhlo Praha - západ. Zděná novostavba z roku 2022 s vlastní oplocenou zahradou cca 300m2 a se 2 parkovacími místy v oploceném areálu s vraty na dálkové ovládání. Vstupními dveřmi z přízemí vcházíte do vstupní haly, vpravo samostatné WC, technická místnost s bojlerem. Prostorná obývací místnost vás propojí s kuchyňským koutem s el. spotřebiči, dále s kuchyňským ostrůvkem a vstupu na terasu orientovanou na JZ. Schodiště z dubového masivu vás dovede do prvního patra s prostornou chodbou, ze které vstupujete jednotlivě do 3 samostatně neprůchozích pokojů, jeden... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900 000
 Kč
Prodej třígeneračního RD, 340 m², Mirovice, ul. U Obory
Před 247 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej třígeneračního RD o CP 847 m2, nachází se v klidné části obce. Dům je delší dobu neobývaný, proto je nutno vyměnit radiátory i rozvody vody a dokončit podlahy. Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, ohřev vody bojlerem, el. energie 220 i 380 V + noční proud, vytápění kotlem na plyn, lze i na TP. Dům tvoří tři bytové jednotky, každá má vlastní vchod. V přízemí je byt 1+1 (110 m2) hala, obývací pokoj se vstupem do zahrady - možnost vybudování terasy, kuchyně, chodba, 2x WC, koupelna a tech. mís... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 104 m², Lány
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Přinášíme Vám k prodeji na exkluzivní adrese nádherný, řadový (krajový) dům 4+kk o velikosti 104 m2 v provedení na klíč, na pozemku 401 m2 v Lánech. V současné době probíhají dokončovací práce interiéru domu. V přízemí domu se nachází velký otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem se vstupem na zahradu a toaleta s technickým zázemím. V prvním patře se nachází tři místnosti a koupelna s toaletou. Tepelné čerpadlo s podlahovým vytápěním je v dnešní době již standa... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 75 m², Šestajovice
Před 247 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Představujeme vám skvělou příležitost! Prodej rodinného domu v Šestajovicích. Tento dům s číslem popisným vás okouzlí svým potenciálem, náleží k němu stodola a menší poze... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 75 m², Šestajovice
Před 247 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Představujeme vám skvělou příležitost! Prodej rodinného domu v Šestajovicích. Tento dům s číslem popisným vás okouzlí svým potenciálem, náleží k němu stodola a menší pozemek. Přijďte si prohlédnout tento... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Tuchlovice
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Komfortní bydlení v nízkoenergetické novostavbě, v klidu, u lesa, s kompletní vybaveností na dosah ruky. To jsou hlavní výhody tohoto domu. Dále se můžete těšit na úsporné podlahové vytápění s ovládáním v každé místnosti, cirkulaci teplé vody, zasklení trojskly, nádrž na... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 849 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vodochodech, ul. Na Vinici
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Energeticky úsporné a moderní bydlení v polovině rodinného domu s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 114 m2 se nachází v klidné lokalitě obce Hoštice u Vodochod. Tak lze stručně charakterizovat nemovitost se sedlovou střechou. Vstupní halou v 1. N.P. kolem toalety vcházíme do velikého a velmi vzdušného obývacího pokoje s krbovými kamny a kuchyňským koutem, který je situován s výhledem jak do zahrady, tak i do ulice. Zde najdeme vkusně laděné kychyňské zázemí se všemi p... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 329 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 166 m², Křinec
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme zemědělskou usedlost s hospodářskými budovami ve vesnici Mečíř v okrese Nymburk, která je součástí obce Křinec. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci. Celková plocha pozemku je 2. 835 m2. Dispozice 2+1: předsíň, kuchyň, 2 samostatné pokoje, koupelna s vanou a WC, prostorná spíž. V přízemí se nachází sklep. Půdorys domu tvoří obdélník. Užitná plocha... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 470 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 142 m², Orlová, ul. K Olšině
Před 247 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Tento dům je vhodný pro ty, kteří milují přírodu, chtějí bydlet v klidu, mít u domu pole, les a rybník. Dům se nachází v klidné části Lutyně. K domu náleží hospodářská budova, ve které se nachází garáž, králikárna, místnost pro chov zvířat, stodola pro uskladnění dřeva, WC, sušárna. Dům je v původním stavu, vhodný ke kompletní rekonstrukci. V přízemí se nachází tři samostatné pokoje, WC s koupelnou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Načeradci, ul. Zámecké náměstí
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej dvou rodinných domů v blízkosti náměstí v Načeradci vzdáleného 12 km od města Vlašim. Domy jsou stavebně spojeny střechou a je mezi nimi průjezd na zahradu. Jeden je vhodný k rekonstrukci a druhý jenž je již zrekonstruován je zatížen věcným břemenem bydlení, tudíž jej nelze v tuto chvíli pronajmout či obydlet. Druhý dům je vyklizený, má užitnou plochu 65 m... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2kk a 4kk, Chorušice, pozemek 635 m2
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej dvougeneračního rodinného domu 2+kk a 4+kk, 180 m2 v Chorušicích. Byt v 1. patře prošel rekonstrukcí a skládá se z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dětského pokoje, ložnice, velkého studentského pokoje, koupelny a samostatné toalety. Přízemní byt je před rekonstrukcí a skládá se z chodby se schodištěm, ložnice, obývacího pokoje s kuchyní kde jsou původní kachlová kamna, koupelny a samostatné toalety. U d... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Podbořany, ul. Cyrila a Metoděje
Před 247 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a garážovým stáním v Podbořanech okr. Louny v ulici Cyrila a Metoděje. V přízemí domu se nachází bytová jednotka 1+1 s příslušenstvím a samostatným vchodem, kterou majitel pronajímá. Dále zde najdeme kuchyň, koupelnu s wc, verandu a chodbu se schodištěm, po kterém se dostaneme do prvního patra, kde se nachází obývák, ložnice, velký pokoj a koupelna s wc. Dům je atypického tvaru, je vytápěn ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 321 000
 Kč
Prodej rezidence, 226 m², Český Šternberk, pozemek 3334 m².
Před 247 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji reprezentativní nemovitost plnou luxusu pro náročné klienty, kteří touží po naprostém klidu uprostřed přírody a nebo pro ty, co hledají prostory pro obchodní schůzky. Tato rezidence v Českém Šternberku s podlahovou plochou 226 m², vedlejší stavbou sloužící v tuto chvíli jako dům pro hosty a rozsáhlou okrasnou zahradou o rozloze 3090 m² poskytuje ojedinělou a výjimečnou nabídku na realitním trhu vůbec. Hlavní dvoupatrový dům se třemi balkony, zimní zahradou j... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Světlá pod Ještědem
Před 247 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Máme pro Vás připravenou opravdu výjimečnou možnost - koupě zatepleného prostorného rodinného sídla, které vyniká nejen svými rozměry, ale i výhodnou polohou. Tento dům se může pochlubit šesti místnostmi, což ho činí perfektním pro rozsáhlou rodinu či jedince, kteří vyžadují více místa. Umístěn je v idylickém prostředí Dolních Pasek. Nemovitost je obestavěna rozlehlou, okrasnou zahradou s rozlohou přesahující 1300 m2, která je jako stvořená pro relaxační chvíle, stejně jako pro venkovní aktivity a nab... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 167 m², Janov nad Nisou
Před 247 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Vážným zájemcům o investici nebo bydlení na horách představujeme prostorný dům se dvěma bytovými jednotkami, velkým sklepem a půdou v klidné části obce s kompletní vybaveností. Celý dům je v dobrém stavu, udržovaný a ihned k nastěhování. Vstup do domu je společný pro oba byty. V prvním patře je byt 2+1, 69 m², se vstupem na terasu a na půdu. Byt se skládá z prosvětlené kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, krásné ložnice a malé koupelny. Z terasy je nádherný výhled na Janov a Jizerské hory. V přízem... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 112 m², Písek, ul. Erbenova
Před 247 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový městský rodinný dům, o dispozici 2+1 se zahradou, o celkové výměře 254 m2. Nemovitost se nachází v žádané a vyhledávané lokalitě v širším centru města Písek, v Erbenově ulici. Jedná se o dvoupodlažní dům v původním stavu, který je určen k celkové rekonstrukci. V přízemí domu najdeme pokoj s kuchyňskou linkou, koupelnou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu 210 m², Mosty u Jablunkova
Před 247 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4081, Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v obci Mosty u Jablunkova. Tento cihlový dům nabízí spoustu obytného prostoru, jelikož v obou obytných patrech se nachází bytová jednotka 3+1 a každé parto má vlastní koupelnu a oddělenou toaletu. Nachází se zde také 3 balkóny z nichž každý je směřován na jinou světovou stranu. Dům byl postaven v 60. letech minulého století a je v původním, ale velmi dobrém stavu. Většina oken byla vyměněna za plastová. Střecha je v pořádku a nezatéká. Zdi jsou postaveny z 50 cm širokých cihel, což zajišťuje skvělou tepelnou izolaci. Dům je celo po... (více v detailu)
4 900 000
 Kč
Rodina hledá RD
Před 248 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, prosím vás, hledáme RD v okolí Kopřivnice (Mniší, Veřovice atd.). Nejlépe 4+1, zrekonstruovaný, p... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Candy 4+kk
Před 248 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Candy 4+kk, 100 m na pozemku (č. 15) o velikosti 1003 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Candy je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 15) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 100 m s užitnou plochou 85 m. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízkonákladovým teplovodním podlahovým topením, tepelné čerpadlo se zásobníkem na teplou vodu 180l. Možnost změnit na jiný t... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 283 150
 Kč