Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 787 výsledků

Výstavba domu s pozemkem Fresh 4+kk
Před 248 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Fresh 4+kk, 100 m na pozemku (č. 16) o velikosti 997 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Fresh je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo 16) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 20,5 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 100 m s užitnou plochou 80 m. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízkonákladovým teplovodním podlahovým topením, tepelné čerpadlo se zásobníkem na teplou vodu 180l. Možnost změnit na jiný typ vytápění s doplatkem dle výběru. Uvedená cena... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 042 350
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Eko104 4+k
Před 248 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Eko104 4+kk, 125 m na pozemku (č. 21) o velikosti 1129m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Eko104 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo 21) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 125 m s užitnou plochou 104 m. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízkonákladovým teplovodním podlahovým topením, tepelné čerpadlo se zásobníkem na teplou vodu 180l. Možnost změnit na jiný typ vytápění s doplatkem dle výběru. Uvedená cen... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 578 950
 Kč
Pronájem rodinné domy, 108 m2 -.V zastoupení
Před 248 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem rodinné domy, 108 m2 -.V zastoupení majitele nabízíme exkluzivně pronájem hezkého, patrového, rodinného domu o velikosti 4+1 s terasou. V přízemí domu se nachází zádveří, prostorná chodba, oddělené wc, koupelna, jeden velký pokoj a kuchyně včetně spotřebičů, dále vstup do sklepa. V prvním patře jsou tři pokoje a vstup na terasu. Dům se pronajímá částečně vybavený starším nábytkem. K užívání je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Zádveřice-Raková
Před 248 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné částí obce Raková. Jedná se o jednopodlažní dům s možností vybudovat obytné podkroví. Na domě je započatá rekonstrukce. Vnitřní část domu je komplet vybouraná a nachystána na dodělání dle vlastních předsta... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 800 000
 Kč
Rodinný dům s prostorem na podnikán
Před 248 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte velký dům k rekonstrukci s možností podnikání nebo s možností bytové výstavby? Máme zde pro Vás v nabídce velmi prostorný dům připravený k rekonstrukci dle Vašich potře, v obci Černčice, 2 minuty jízdy autem od Loun. Tento dům měl v přízemí zkolaudovanou hospodu s kinem, v prvním patře a na půdě lze vybudovat bytové jednotky. Možností je i částečné odstranění stavby a postavení bytového domu za využití dotací – více info v RK. V přízemí tohoto domu je hospoda (62 m + 46 m) se vstupem do haly / kinosálu (202 m) se skladem, koupelnou a WC (15,5 m), dále vstupní hala (24,5 m), pokoj (17 m) s šatnou (12 m), sociální zařízení (WC / Sprchy – 11 m), se vstupem do sklepa (55 m) a na zahradu 130 m. V prvním patře domu jsou aktuálně 4 pokoje (33 m, 13 m, 19 m, 36 m), 2 x sklad (12 m + 16,5 m), sociální zařízení (WC / Sprchy – 12,5... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v atraktivní
Před 248 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreační chalupy v Krušných horách, v obci Loučná pod Klínovcem. Chalupa je v atraktivní lokalitě s nádherným výhledem, ve velmi klidné oblasti, přesto v bezprostřední blízkosti lyžařských středisek. Dům prošel celkovou rekonstrukcí, má nové veškeré rozvody, okna, střechu, podlahy, koupelnu, na míru vyrobenou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči. V přízemí je vstupní chodba a velká obytná místnost s kuchyní, jídelnou a krbovými kamny, dále WC s umyvadlem a vstup do sklepa, kde je umístěný el. kombinovaný kotel. V 1. patře ... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 499 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 249 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej víceúčelového domu, 776 m², Horní Planá, ul. Náměstí
Před 249 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Tento víceúčelový objekt nabízí skvělé možnosti pro bydlení, ubytování a podnikání. Objekt se nachází přímo na náměstí v Horní Plané. Skládá se ze dvou bytů (2+kk a 2+1 podkrovní ), penzionu s 8 pokoji, obchodem, dvorem, garážemi a terasou. Oba byty jsou částečně zařízené. Všechny pokoje v penzionu mají vlastním sociální zařízení, které poskytují pohodlí a soukromí pro hosty. Celková ubytovací kapacita je nyní 17 osob a dá se rozšířit. Dům má sklepní i půdní prostory. Obchod(162m2) se smíšeným zbožím j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Aši, ul. Hlavní
Před 250 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům, který je veden na katastru jako rodinný a nachází se v centru města Aš s možností vícegeneračního bydlení. Dům prošel zdařilou rekonstrukcí a je celý podsklepený. V přízemí nemovitosti je nebytový prostor, ve kterém je restaurace s kuchyní a sociálním zařízením. V 1, 2 a 3 patře jsou byty o dispozici 4+1, o stejné výměře 118 m². Každý byt i restaurace má vlastní plynový kotel a měřiče energií. Na půdě je možnost vybudování dalšího bytu. Dům má novou fasádu na zadní čás... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej nájemního domu v Aši, ul. Hlavní
Před 250 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům, který je veden na katastru jako rodinný a nachází se v centru města Aš. Dům prošel zdařilou rekonstrukcí a je celý podsklepený. V přízemí nemovitosti je nebytový prostor, ve kterém je restaurace s kuchyní a sociálním zařízením. V 1, 2 a 3 patře jsou byty o dispozici 4+1, o stejné výměře 118 m2. Každý byt i restaurace má vlastní plynový kotel a měřiče energií. Na půdě je možnost vybudování dalšího podkrovního bytu. Dům má novou fasádu na zadní části, plastová okna, kromě ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej penzionu, Křivoklát.Nabízíme k prodeji
Před 250 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej penzionu, Křivoklát.Nabízíme k prodeji rezidenční areál s penzionem U Jelena, který se nachází přímo pod hradem Křivoklát. Areál s celkovou rozlohou 3 335 m2 tvoří 3 budovy - penzion s restaurací, menší rodinný dům s recepcí a velký rodinný dům s krytou terasou. Hlavní části areálu je dům U Jelena. Restaurace má kapacitu 60 hostů a dalších 60 míst na venkovní terase s výhledem do okolí. V patře je 6 zařízených pokojů se sociálním zařízením pro 21 hostů. Penzion s restaurací se prodávají kompletně vybavené. V areálu je 19 parkovacích míst a 2 garáže. Kromě ... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 500 000
 Kč
Chatu 40m2 s pozemkem 290m2
Před 250 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Chata s pozemkem - dřevostavba, sloupková konstrukce, s venk. terasou.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 120 m², Holubice, ul. Buková
Před 250 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám moderní novostavbu 4+1 z roku 2018 v malebné a klidné lokalitě Holubic, která je jako stvořená pro pohodový rodinný život. Tento prostorný dům s dvěma koupelnami, z nichž jedna v patře disponuje pohodlnou vanou, která poskytuje komfort a soukromí pro všechny členy rodiny. Moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči. Prostorná venkovní terasa a zahradní... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 400 m², Březí
Před 250 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme vám rodinný dům v klidné obci Březí u Osové Bítýšky, což zajišťuje dostupnost na D1 a zároveň výhody poklidného bydlení s opravdu rozlehlou zahradou. Dům je situován svojí zástavbou do rozsáhlého dvora, kde máme zajištěno soukromí a také další místnosti a uzavřené posezení. Výhodou je i velký samostatný vjezd a bezproblémové parkování, dále zde máme půdní prostory. Pro někoho budou jistě výhodou i velké stodol... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2+1 80 m², Měcholupy
Před 250 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rodinný dům leží v Měcholupech na konci slepé ulice a svému majiteli tak poskytne naprosté soukromí. Navíc ze zahrady, která je terasovitě členěna je krásný výhled na celou ves i okolí. Dům má dispozici 2+1. Do domu vstoupíme chodbou, odkud se dostaneme do koupelny nebo do kuchyně a dále pak do obývacího pokoje. Schodištěm vystoupáme do 2. NP, kde je půdní prostor využit jako ložnice. Koupelna je s vanou, umyvadlem a WC. Na zemi je dlažba, jinde pak plovoucí podlaha, koberec nebo PVC. Dům byl pos... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Vysoké Mýto, ul. Fibichova
Před 250 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům, kam se můžete rovnou nastěhovat bez dalších investic a rekonstrukcí? Navíc potřebujete bydlet blízko centra? Pokud jste odpověděli ano, tak pro Vás tato zimní novinka bude jako ušitá na míru. Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům ve Vysokém Mýtě na ulici Fibichova. Dispozice 1. NP: vstupní chodba, pracovna, obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, špajz, prostorná koupelna, WC, pokoj se vstupem na terasu. Suterén: cho... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 380 000
 Kč
Rodinný dům 4+kk, 290m2, Bystřice p
Před 250 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení developera Vám představuji projekt Dům u Hanuše. Jedná se o pasivní řadový dům o velikosti 4+kk s menší zahrádkou cca (175 m) na ulici Čs. brigády v Bystřici pod Hostýnem. Termín zahájení 3/2023, dokončení cca 2/2024.Pozemek o velikosti 290m. V přízemí zádveří, vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyní, WC, sklad a technická místnost. V patře 3 pokoje, šatna, koupelna a WC, chodba s pracovnou. Podlahová plocha 165m. Okna i venkovní dveře jsou plastové nejvyšší kvality a splňují ty nejnáročnější energetické požadavky. Na všech oknech obytných místností jsou osazeny ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 366 m², Praha, ul. Pplk. Nováčka
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rozestavěného domu v Běchovicích nabízí skvělou investiční příležitost se třemi bytovými jednotkami. Dům je nabízen společně s vizualizací podle vydaného stavebního povolení. Dům je navržený pro tři bytové jednotky, které poskytnou dostatek prostoru a soukromí pro všechny obyvatele. Plány a vizualizace projektu jsou k dispozici, takže nový majitel bude mít jasnou představu o podobě dokončené stavby. Dům se nachází v klidné ulici. Vznikají zde moderní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 324 m², Planá nad Luž., ul.Harrachova
Před 250 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte nadstandartní bydlení v Plané nad Lužnicí, tak právě pro Vás máme novinku velice důmyslně navrženého rodinného domu, o třech samostatných bytových jednotkách. Užitná plocha bytu v přízemí je 237 m2, v 1. NP je větší byt o velikosti 98 m2 a menší byt o ploše 43 m2. Součástí nemovitosti je i velká garáž pro dvě vozidla o velikosti 55 m2, technická místnost a sklad na zahradní nářadí. Z hlavní obývací místnosti je vstup na terasu, kde je luxusní, krytý bazén 7x3,5 m. Zajímavostí je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 100 m2, Ostrava - Koblov
Před 250 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji města, se snadnou dostupností centra a občanské vybavenosti. Dům prošel průběžnou rekonstrukcí a je určený k okamžitému nastěhování, popř. k dalším úpravám dle vlastních představ. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 366 m², Praha, ul. Pplk. Nováčka
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej domu v Běchovicích nabízí skvělou investiční příležitost se třemi bytovými jednotkami. Dům je nabízen společně s vizualizací podle vydaného stavebního povolení. Dům je navržený pro tři bytové jednotky, které poskytnou dostatek prostoru a soukromí pro všechny obyvatele. Plány a vizualizace projektu jsou k dispozici, takže nový majitel bude mít jasnou představu o podobě dokončené stavby. Dům se nachází v klidné ulici. Vznikají zde moderní byty s veškerým komfor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Buškovice u Podbořan
Před 250 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Zajímavá příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov. Dům je určený k rekonstrukci, v přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys a rozměry přízemí jsou přiloženy ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Na pozemku se dále nachází dílna, kůlna a pergola. Dům i jeho okolní zázemí nabízí neomezený potenciál va... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 845 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 171 m², Lutín
Před 250 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi nadstandardní, velmi prostorný moderní rodinný dům o dispozici 4+kk v obci Lutín - Třebčín. Pouhých 8 min. jízdy z Olomouce, 9 min. z Prostějova. Velikost čisté obytné plochy činí 146 m2 + garáž 25 m2, velikost pozemku je cca 700 m2. Dům je zděný, dvoupodlažní + podkroví 64 m2. 1.NP je řešeno moderním způsobem jako jeden otevřený prostor od vstupní chodby až po obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu o velikosti 30m2. Dále se zde nachází garáž, chodba se ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m²
Před 250 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej moderního rodinného domu na Sv. Anně v Táboře, nabízíme unikátní příležitost ke koupi. Tato nemovitost bude dostavěná a připravená k předání v srpnu 2024, má dispozici 4+kk o podlahové ploše 121 m² na pozemku o rozloze 445 m². Dům bude nabízet moderní vybavení. Po vzájemné konzultaci budou možné změny ve výběru materiálů. Dispozici tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dětský ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 470 000
 Kč