Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu, 324 m², Planá nad Luž., ul.Harrachova
Před 250 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte nadstandartní bydlení v Plané nad Lužnicí, tak právě pro Vás máme novinku velice důmyslně navrženého rodinného domu, o třech samostatných bytových jednotkách. Užitná plocha bytu v přízemí je 237 m2, v 1. NP je větší byt o velikosti 98 m2 a menší byt o ploše 43 m2. Součástí nemovitosti je i velká garáž pro dvě vozidla o velikosti 55 m2, technická místnost a sklad na zahradní nářadí. Z hlavní obývací místnosti je vstup na terasu, kde je luxusní, krytý bazén 7x3,5 m. Zajímavostí je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 100 m2, Ostrava - Koblov
Před 250 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji města, se snadnou dostupností centra a občanské vybavenosti. Dům prošel průběžnou rekonstrukcí a je určený k okamžitému nastěhování, popř. k dalším úpravám dle vlastních představ. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 366 m², Praha, ul. Pplk. Nováčka
Před 250 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej domu v Běchovicích nabízí skvělou investiční příležitost se třemi bytovými jednotkami. Dům je nabízen společně s vizualizací podle vydaného stavebního povolení. Dům je navržený pro tři bytové jednotky, které poskytnou dostatek prostoru a soukromí pro všechny obyvatele. Plány a vizualizace projektu jsou k dispozici, takže nový majitel bude mít jasnou představu o podobě dokončené stavby. Dům se nachází v klidné ulici. Vznikají zde moderní byty s veškerým komfor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Buškovice u Podbořan
Před 250 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Zajímavá příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov. Dům je určený k rekonstrukci, v přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys a rozměry přízemí jsou přiloženy ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Na pozemku se dále nachází dílna, kůlna a pergola. Dům i jeho okolní zázemí nabízí neomezený potenciál va... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 845 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 171 m², Lutín
Před 250 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi nadstandardní, velmi prostorný moderní rodinný dům o dispozici 4+kk v obci Lutín - Třebčín. Pouhých 8 min. jízdy z Olomouce, 9 min. z Prostějova. Velikost čisté obytné plochy činí 146 m2 + garáž 25 m2, velikost pozemku je cca 700 m2. Dům je zděný, dvoupodlažní + podkroví 64 m2. 1.NP je řešeno moderním způsobem jako jeden otevřený prostor od vstupní chodby až po obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu o velikosti 30m2. Dále se zde nachází garáž, chodba se ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m²
Před 250 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej moderního rodinného domu na Sv. Anně v Táboře, nabízíme unikátní příležitost ke koupi. Tato nemovitost bude dostavěná a připravená k předání v srpnu 2024, má dispozici 4+kk o podlahové ploše 121 m² na pozemku o rozloze 445 m². Dům bude nabízet moderní vybavení. Po vzájemné konzultaci budou možné změny ve výběru materiálů. Dispozici tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dětský ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 470 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Lom u Blatné
Před 250 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné místo k bydlení, a přesto v blízkosti města? Nabízíme vám k prodeji podsklepený dvoupodlažní rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 1978 m² v obci Lom u Blatné. Dům o dispozicích 2+1 a 3+1 je určen ke kompletní rekonstrukci dle představ nového majitele. Do domu je přivedena voda z veřejného vodovodu, odpad je sveden do septiku. K domu náleží stodola, chlévy, garáž, prostorný sklep, dílna a zahrada vhodná pro chov zvířat ne... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 222 m², Kout na Šumavě
Před 250 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Koutě na Šumavě, okr. Domažlice. Dům v první řadě zaujme prostornými místnostmi a možností vícegeneračního bydlení, případně k podnikání v oblasti ubytování. Aktuálně jej lze využívat jako tři bytové jednotky se společným vchodem. Velkou výhodou domu je bezesporu také zastřešená terasa o výměře téměř 25 m2,která díky kamennému krbu přímo vybízí k rodinnému grilování. Nemovitost je velmi dobře udržovaná, před třemi roky byla renovována střecha, za zmínku také stojí silné ob... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 114 m², Dolany
Před 250 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 s dvojgaráží v obci Dolany u Klatov. Dům prošel v roce 2000 celkovou rekonstrukcí – zbyly jen obvodové zdi. V přízemí se nachází vstupní hala, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, dětský pokoj a koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. V patře domu se nachází půdní prostor, který lze využít na vybudování dalších místností. Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Do domu je v současnosti voda př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 300 000
 Kč
Prodej poloviny rodinného domu, 83 m², Bakov nad Jizerou
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 3 + kk v rodinném domě v Bakově nad jizerou. V domě jsou dvě bytové jednotky, tato je v prvním nadzemním podlaží. Ze vstupní chodny vcházíte napravo do koupleny, vlevo pak do prostorné kuchyně s jídelnou, dále obývací pokoj a velká ložnice. Součástí prodeje je také ideální polovina pozemku, zahrady která je rozdělena dle dohody m... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej chaty
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodám chatu na vlastním pozemku, na břehu rybníka, v lese u obce Vlachnovice - Lhota. Příjezd po veřejné komunikaci až k hranici pozemku. Zastavěná plocha cca 116 m2, + pozemek 280m2, Chata je zděná s ústředním t... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500 000
 Kč
Prostorný RD 4+ 1 v centru Ml. Boleslavi
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji 3podl. RD 4+1/ 2x lodžie s užitnou plochu více jak 300 m2. kuchyň, 3 ložnice, 2 koupelny, sauna, 2x půdní prostor ( 28m2), 2 garáže se zast. plochou 46 m2 a 64 m2 nabízejí parkování až pro 6 aut – je to tak skvělá příležitost pro s... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rekreačního objektu 243 m² - Lázně Bělohrad
Před 251 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rekreačního objektu 243 m² - Lázně Bělohrad.Exkluzivně nabízím k prodeji krásnou chalupu v malé vísce Lány u Lázni Bělohrad. Chalupa se prodává ve stavu před rekonstrukcí, ale také nemusí. Majitelé ji postupem času využívali jen sporadicky a nyní se ji rozhodli prodat. Dispozice stavení je poplatná době, ve které bylo stavení postaveno. Středem domu vede vstupní zádveří/chodba se sklepem a udírnou. Ze zádveří po pravé straně vstupujete do světnice s kuchyní a kamny na tuhá paliva. Po straně levé se dostanete do malé útulné ložnice či pokoje s oknem a o kousek hned vedle na zrekonstruovanou koupelnu s toaletou. Ze zádveří také nesmím opomenout na vstup... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rekreačního objektu 20 m² - Soběšín.Máme
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rekreačního objektu 20 m² - Soběšín.Máme pro vás jedinečnou příležitost zakoupit si malou a útulnou chalupu v krásném kempu přímo u řeky Sázavy. Tato chalupa s rozlohou 40 m2 je skvělým útočištěm pro milovníky přírody a vodních aktivit. Popis nemovitosti: Rozloha: Chalupa má plochu 40 metrů čtverečních, což z ní dělá ideální volbu pro ty, kteří hledají kompaktní a snadno udržovatelnou nemovitost. Umístění: Nachází se v kempu u řeky Sázavy, což znamená, že budete mít jedinečný přístup k vodním radovánkám, rybaření a koupačce přímo z vašeho domu. Interiér: Chalupa nabízí útulný interiér s jednoduchým, ale praktickým uspořádáním. Zde si můžete vytvořit své vlastní útočiště, kam se budete rádi vracet po náročném dni. Vybav... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 250 000
 Kč
Nabídněte, prosím rodinný domek nebo vilku v Praze
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte, prosím rodinný domek nebo vilku v Praze a blízkém okolí hlavního města. Na stavu ani vlastnictví nezáleží - potřebuji nutně bydlet. Dům může být před kompletní rekonstrukcí, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy - před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 251 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy - před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 400 m2 -.Nabízíme vám k
Před 251 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 400 m2 -.Nabízíme vám k prodeji dům přímo v centru města Týniště nad Orlicí. V prvním podlaží domu se nachází restaurace se zázemím (200 m) a ateliér (bydlení 2+1), ve druhém podlaží pak 3 bytové jednotky 3+1(byt A), 2+1(byt B), 4+1(byt C), v suterénu ateliér (bydlení/kancelář 1+kk). Všechny prostory jsou momentálně pronajaté s velmi dobrým výnosem. K dispozici je projektová dokumentace na půdní prostory a přestavbu zadního traktu domu. Vzniknout má několik dalších ateliérových bytů, které jsou ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 398 m², Ostrava, ul. Pikartská
Před 251 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení v blízkosti centra Ostravy? Dovolujeme si Vám nabídnout dvougenerační rodinný dům 8+kk s dalšími 2 pokojí a půdou v klidné části Slezská Ostrava. Dům je celopodsklepen, topení je zajištěno plynovým kotlem a také s možností využití dalšího kotle na tuhá paliva. V 1. NP se nachází 4+kk, prostorný balkón, samostatné WC, koupelna a špajz. V 2. NP se nacház... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 157 m²
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům v centru obce Nová Včelnice. Dům je vhodný k rozdělení na bytové jednotky, komerční prostor a nebo komerční prostor s možností bydlení. Suterén domu nabízí obchodní prostor s vlastním soc. zařízením a vstupem do kolny. Patro domu se skládá ze dvou bytů o ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Chotovice
Před 251 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Rodinný dům v malebné obci Chotovice nabízí ideální bydlení pro ty, kteří ocení spojení klidné venkovské atmosféry a pohodlí moderního bydlení. S užitnou plochou 187 m2 a pozemkem o velikosti 647 m2 máte dostatek prostoru pro pohodlný život. Dům disponuje tepelným čerpadlem, což znamená efektivní vytápění a úsporu nákladů na energie. Zateplení domu pak zajišťuje optimální teplotu v každé místnosti, což přispívá k vašemu pohodlí a úspoře nákladů na vytápění. S dvěma koup... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 515 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 480 m², Mláka
Před 251 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné vily v Mláce u Třeboně. Objekt byl přestaven na penzion. Celková plocha pozemku je 6.169 m2. Je v dobrém stavu a po mnoho let je zavedený ve své činnosti. Každý z vybudovaných apartmánů má vlastní sociální zařízení. Dům je podsklepený, ve s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 140 m², Dětmarovice
Před 251 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji obce, se snadnou dostupností okolních měst. Jedná se o nemovitost, kde se v přízemí nachází bytová jednotka 2+kk určená k rekonstrukci a v prvním patře bytová jednotka 2+1, která je obyvatelná a proběhly zde část... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2819 m², Solnice, ul. Na Kopcích
Před 251 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům postavený ve 20. letech minulého století, který se nachází na pozemku o celkové výměře 2819 m2 v obci Solnice. Dům nabízí luxusní výhled do okolí, byl citlivě zrekonstruován v r. 2018 pod dohledem zkušených architektů a designerů. Dům disponuje dvěma byty a to o dispozici 2+1 o ploše 97 m2 a 3+1 o výměře 108 m2. Jedná se o reprezentativní nemovitost vhodnou i k podnikání spojeného s rodinným bydlením. Dům má 3 nadzemní prostorná podl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 146 m², Čtyřkoly
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodeji rozlehlou, luxusní nemovitost, která se může stát Vaším domovem, je synonymem pro klid, soukromí a vysoký standard bydlení. Dům s užitnou plochou 146 m², která je rozdělena do přízemí a obytného patra. Vstupní hala Vás přivítá světlem a prostorem, který plynule přechází do technické místnosti, moderně vybavené koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Centrální část domu tvoří plně vybavená kuchyň s nejnovějšími spotřebiči, která je otevřena do obývacího pokoje s krbem, jenž dodává p... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 790 000
 Kč