Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu, 123 m², Starý Plzenec, ul. Husova
Před 251 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům o celkové ploše 155 m2 a o dispozici 4+1 v centru Starého Plzence v ulici Husova. K domu náleží dílna a kůlna. Pod domem se nachází sklep o velikosti 32 m2. Za domem se nachází ve... (více v detailu)
3 499 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 205 m², Hutisko-Solanec
Před 251 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej rodinného domu v klidné části obce Hutisko-Solanec. Dům o celkové dispozici 7+1 procházel průběžnou údržbou a svou velikostí je vhodný pro investici. V prvním podlaží se nachází kuchyň, obývací pokoj, ložnice a koupelna s toaletou. Ve druhém podlaží se nachází pět pokojů. Vodu zajišťuje vrt. Odpad řeší velkoobsahová jímka. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Příbram, ul. třída Kpt. Olesinského
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 nacházející se v centru města Příbram. Víceúčelová nemovitost kde v jedné polovině domu se nachází bytová jednotka s k... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 459 900
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², Šluknov, ul. Královská
Před 251 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavou prvorepublikovou vilu o dispozici 6+2, která se nachází v ulici Královská ve Šluknově, v okrese Děčín. Vila prošla v posledních letech částečnou rekonstrukcí (přízemí a 1. patro). Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva s připojením na radiátory, dále je dům připojen na veřejný vodovod a kanalizaci, plyn je na patě pozemku. Dům se nachází na pozemku o ploše 91... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 157 m², Těrlicko, ul. Ostravská
Před 251 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízím Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorného rodinného domu s garáží, který má potenciál stát se dvougeneračním domem nebo investičním objektem se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Každé ze dvou podlaží nabízí bytovou jednotku 4+1, což znamená dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život. Venku na Vás čeká garáž spolu s hospodářskou budovou, poskytující ideální prostor pro uložení nářadí nebo provozování hobby. Poloha tohoto domu je strategická - v okolí naleznete veškerou občanskou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 3+1, Mikulášovice
Před 251 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Mikulášovice. Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci pohodlí a úspornosti. Na rozlehlé zahradě si můžete užívat klidné chvíle u bazénu, který je pravidelně servisován pro maximální komfort. Dům je vybaven úsporným topením zajištěným moderním kotlem na tuhá paliva, což nejenže zaručuje teplo v chladnějších měsících, ale zároveň snižuje náklady na energie. Voda, kterou využíváte, pochází ze studny, což znamená... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Mchov, Staré Sedliště
Před 251 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu se stodolou určeného k demolici/rekonstrukci. Na pozemek je již vydáno stavební povolení do září 2024. K dispozici je také projekt RD. Dům není připojen na inž. sítě. Pro připojení na veřejnou kanalizaci je nutno vybudovat ČOV. Dům se nachází v klidné čá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 560 500
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu, 101 m², Osvračín
Před 251 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji polovinu rodinného domu ve výstavbě v okrajové části obce Osvračín, okr. Domažlice. Dům s budoucí užitnou plochou 101 m² Vám zajistí bydlení se zahradou na klidném místě. Výstavba rodinného dvojdomu se momentálně nachází v počáteční fázi, kde jsou na pozemku vybudovány základy domu. Součástí pozemku je jedno stání pro osobní vůz. Příjezd k rodinnému domu je zajištěn po obecní komunikaci. Kompletn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Novém Jičíně, ul. Potoční
Před 251 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji slunný dům 4+2 s možností dostavby půdního prostoru v Žilině u Nového Jičína. U domu je zahrada s ovocnými stromy (jabloně a švestky), dílna, udírna a prostorný sklep. Na zahradě je možné umístit bazén. Veške... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 181 500
 Kč
Prodej domu a pozemku k bydlení, 2786 m², Otruby
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V souladu s přírodou můžete žít, pokud si postavíte dům na pozemku, který je nyní nabízen k prodeji. V okrajové části obce Otruby, která je součástí města Slaný, se nachází pozemek o výměře 2.786 m2, na kterém v minulosti stával rodinný dům se stodolou. Dnes jsou ze staveb pouze zbořeniště a tedy lze postavit stavbu dle svých představ, v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 621 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Polerady
Před 251 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej dvoupodlažního rodinného domu 4+1 se zahradou v obci Polerady v okr. Praha - východ. Nemovitost se nachází ve starší zástavbě rodinných domů a majitelům poskytuje dostatek prostoru a soukromí. V přízemí se nachází vstupní chodba, ze které se dostaneme do obytného přízemí a prvního patra. V přízemí je prostorná kuchyň, ložnice, obývací pokoj. Toaleta zároveň slouží jako technická místnost, kde umístěn kotel na tuhá paliva. V patře najdeme koupelnu s vanou, umyvadlem, ještě jednou toaletou... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Heřmanice, Žandov
Před 251 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Je vašim přáním koupit nemovitost po celkové rekonstrukci? Bydlet v domě se zahradou, na polosamotě? Mít pasivní příjem z ubytování, co částečně zaplatí hypotéku? Kontaktujte mě o prohlídku, mám pro vás ideální nabídku. Dům má cca 296 m2 užitné plochy + půdní prostor. Zahrada má 1966 m2, na foto vidíte, že je krásně udržovaná, posezení u ohně i v zahradním domku, relax, jezírko, ticho a pohoda... Nemovitost disponuje 2 sklepy na zahradě a 1 pod domem. Je tu garáž, dílna, přístřešek pro auta. Velký půd... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 990 920
 Kč
Rodinný dům, Albertovec, Štěpánkovice
Před 253 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní nabídku rodinného domu. Jedná se o roubenou dřevěnou stavbu kolaudovanou v roce 2017. Při vstupu do domu je prostorná hala s odkládací a vestavěnou skříni a dále vstup do technické místnosti. Obývací pokoj je propojený s jídelnou a kuchyňským koutem a samostatnou spíži. Tyto prostory umožňují i vstup na zahradu. V přízemí domu je dále ložnice a koupelna s toaletou. V podkroví domu je prostor pro relaxaci. Dům je koncipovaný s možností vybudování dalš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
RD, Poděbrady, ul. K. Čapka
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v lázeňském městě Poděbrady. Dům je dispozičně řešený jako 5+kk a stojí na vlastním pozemku o celkové ploše 425 m2. Dům lze předělat jako dvougenerační bydlení se samostatnými jednotkami. V roce 2022 prošel dům celkovou rekonstrukcí a splňuje tak aktuální trendy v bydlení. V domě jsou nové podlahy, plastová okna, vytápění tepelným čerpadlem. V přízemí se nachází vstupní chodba, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 900 000
 Kč
Rodinný dům
Před 253 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodám rodiny dům v obci Josefův Důl u Jablonce n. Nisou. Topení plyn , uhlí,
Liberecký kraj
Neuvedeno
Lipová, RD 3+1, garáž, zahrada, hospodářská budova
Před 253 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Lipová, RD 3+1, garáž, zahrada, hospodářská budova – rodinný dům.Exkluzivní nabídka! Rodinný dům v klidné obci Lipová-lázně nabízí 3+1 dispozici a nachází se v ideální lokalitě pro bydlení, rekreaci i podnikání. Dům je v původním, ale udržovaném stavu a má neomezený potenciál. Podkroví lze snadno přestavět na další pokoj či pracovnu. S plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva máte možnost vytápění podle svých preferencí. K dispozici je také částečně podsklepený prostor, garáž a hospodářská budova na zahradě. Obec Lipová-lázně nabízí kompletní občanskou vybavenost a je známá svými léčebnými lázněmi. Turisté zde najdou id... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 5+kk, 150 m2 v ulici
Před 253 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem rodinného domu 5+kk, 150 m2 v ulici Prachovská, Praha 20 – Horní Počernice.Nabízíme vám k pronájmu prostorný, samostatně stojící dům na Praze 20 v Horních Počernicích se zahradou. Dispozice domu je 5+kk s obytnou plochou cca 150m2. Zahrada je veliká 315 m2 a je na ní zahradní domek. Okolo domu jsou chodníky ze žulových kostek a zahrada je v přední i zadní části domu. Zařízen je nábytkem na obrázcích. Parkování je možné pro 2 osobní vozy před domem. Pokud máte více aut, není problém najít další parkování v okolí. D... (více v detailu)
Hlavní město Praha
41 900
 Kč
Prodej rodinné domy, 181 m2 - Kamenný Přívoz
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 181 m2 - Kamenný Přívoz.Sháníte vlastní bydlení či rekreační nemovitost v blízkosti Prahy? Pak právě pro Vás máme rodinný dům o užitné ploše 181m2 ve vyhledávané rekreační oblasti Kamenný Přívoz v malebném zákoutí řeky Sázavy. Nemovitost byla využívána jako 4+1, velkou místnost na horní zahradě lze zařídit třeba jako zimní zahradu, případně předělat na využití 6+1, to již záleží na pohledu budoucího majitele. Z části podsklepený dům je po částečné rekonstrukci, odizolován, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 290 000
 Kč
RD, Poděbrady, ul. K. Čapka
Před 253 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v lázeňském městě Poděbrady. Dům je dispozičně řešený jako 5+kk a stojí na vlastním pozemku o celkové ploše 425 m2. V roce 2022 prošel dům celkovou rekonstrukcí a splňuje tak aktuální trendy v bydlení. V domě jsou nové podlahy, plastová okna, vytápění tepelným čerpadlem. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 249 m2 -
Před 254 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 51643, Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům 4+1 v obci Bartošovice. Užitná plocha domu je 249 m2 a plocha pozemku 315m2. Dům disponuje prostornou kuchyní, velkým obývacím pokojem, ložnicí, další obytnou průchoz... (více v detailu)
2 300 000
 Kč
Prodej mobilheimu, 40 m², Dobruška
Před 254 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně vybavený mobilní modulový domek - tiny haus, momentálně umístěný v Pohoří u Dobrušky. Tento moderní mobilní dům nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Interiér zahrnuje dvě podlaží vrchní, kde najdete klidový prostor - ložnici pro váš klidný spánek. Ve spodní části v celé své kráse kompletně vybavený skříněmi kuchyní se všemi nezbytnými spotřebiči, jídelním koutem a útulný pokoj s gaučem. K dispozici je také koupelna se sprchovým koute... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Hledám pronájem rodinného domu
Před 254 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledáme dlouhodobý pronájem rodinného domu, pro dvě rodiny.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Poptávám pronájem rodinného domu
Před 254 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dobrý den, poptávám dlouhodobý pronájem rodinného domu se zahradou.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Poptávám pronájem RD se zahradou
Před 254 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den hledáme dlouhodobý pronájem RD,pro dvě rodiny se zahradou, samostatně stojící nejlépe u lesa.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Hledám dlouhodobý pronájem RD
Před 254 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledáme dlouhodobý pronájem rodinného domu se zahradou pro dvě rodiny.
Ústecký kraj
Neuvedeno