Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu, 200 m², Jablůnka
Před 256 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který je situován v klidné okrajové části obce. V 1.NP je kuchyň, dva samostatné pokoje, koupelna, WC a technické zázemí. V 2.NP se nachází obývací pokoj se vstupem na terasu, dva pokoje, koupelna a WC. Dům je vytápěn pl... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 134 m² + 123 m², Hostouň
Před 256 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru města Hostouň, okr. Domažlice. Původně byl objekt využíván v přízemí jako pivnice, v patře jako zázemí s koupelnou i kuchyňkou. Dům lze rekonstrukcí přizpůsobit např. na dvě velké bytové jednotky, případně lze znovuotevřít např. již zmíněnou pivnici. Díky jednoduchým příčkám v přízemí lze snadno změnit dispozici jednotlivých místností. Vytápění nyní zajišťuje pro celou nemovitost plynový kotel umístěný v patře domu, kanalizace i vodovod jsou samozřejmě veř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 540 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 640 m², Plesná, ul. Celní
Před 256 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prostorný rodinný dům v centru města Plesná s úžasnou užitnou plochou 640m2 a půvabnou zahradou s altánem pro venkovní posezení. S předchozím využitím pro gastronomické účely se nyní otevírá možnost rekonstrukce a vytvoření krásného rodinného domu s nadstandardními výměry. S jedinečným charakterem a historií bude tento dům středem pozornosti v centru Plesné. Kromě komfortního prostor... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 498 m², Mladá Boleslav, Na Šafranici
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabídka nájemního domu se 7 byty ve dvou nadzemních podlažích a kancelářskými prostory v přízemí. Víceúčelový dům prošel rekonstrukcí v r. 2009, kdy byla část zkolaudována jako kanceláře (1.NP) a další dvě patra jako byty. V současné době jsou jako kanceláře využívána dvě patra a ve 3.NP zůstávají byty. Dům je vytápěný plynovými kotli, každé patro má vlastní kotel i měření a je napojený na veřejný vodovod i kanalizaci. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 200 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu v
Před 256 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu v obci Zvěstov, část obce Vlastišov o dispozici 4 kk. Novostavba se nachází na vlastním pozemku o výměře 1407 m, příjezd na pozemek z obecní komunikace. RD je ve fázi hrubé stavby, majitel projektu dokončí ideálně dle požadavků nového majitele. Vytápění domu řešeno tepelným čerpadlem s rozvodem podlahového vytápění, voda z vlastního... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 299 000
 Kč
Prodej domu s nádherným výhledem
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní příležitost! Rodinný dům v srdci Velkého Chlumce je nyní k dispozici pro nového majitele. Tento dvoupatrový dům vás okouzlí svým nádherným výhledem, rozl... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500 000
 Kč
Koupím dům, uhradím dluhy,možné dožití.
Před 257 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej chaty, Brněnské Ivanovice
Před 257 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte místo k odpočinku či zahradničení? Chybí Vám místo, kde zahodíte všechny starosti za hlavu a budete relaxovat? Tak pro Vás máme tuto nabídku chaty se zahradou o ploše 381 m2 na okraji města Brna. Naleznete zde ovocný sad a zavedené záhony a další prostor pro realizaci dle Vašich předst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 790 000
 Kč
Rodinné domy Chotětov
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi jedinečný dům, který je součástí unikátního projektu výstavby 5 dvojdomů v samém centru Městyse Chotětov, jen 11 km JZ od Mladé Boleslavi, 6 km SZ od Benátek nad Jizerou a cca 35 km SV od Prahy. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk s užitnou plochou o velikosti 127,22 m2. K domu náleží zahrada, garáž a před domem 1 parkovací místo. Dům je celozděný ze systému Porotherm, vodorovné konstrukce jsou ze železobetonu, hladké minerální omítky, okna jsou plastová s izolačními trojskly, střecha sedlová. Vytápění domu a ohřev TUV je zajištěno tepelným čerpadlem systém VZDUC... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 340 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 201 m², Písty
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prostorný rodinný dům s dispozicí 6+1 o užitné ploše 201 m2 na pozemku o vel. 894 m2 v klidné obci Písty, okr. Nymburk. Pro svou polohu je ideálním místem pro příjemné bydlení v přírodě a zároveň v blízkosti kompletní občanské vybavenosti města Nymburk, které se nachází 2 km od obce. Dům nabízí dostatek prostoru pro početnou rodinu, garáž, okrasnou zahradu s velkým vyhřívaným bazénem a zastřešením. V 1.NP se nachází velké zádveří s šatnou, vstupní hala, obývací pokoj s francouzskými okny se vstu... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 7+1, OV, Davle, Praha - západ
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Úžasný výhled, klid a harmonie s přírodou - to vše můžete zažít v této nadčasové vile v osobním vlastnictví, v Davli, která se nachází jen kousek od Prahy. Tato dvoupodlažní 7+1 vila je skutečně nevšední, díky své perfektní dispozici nabízí možnost bydlení pro dvě generace, nebo dokonce dva samostatné byty, pokud hledáte více soukromí. Obě podlaží jsou velkoryse koncipovaná a v každém z nich se nachází prostorná lodžie, ze které se otevírá úchvatný výhled na soutok... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 70 m², Konárovice, ul. V Hájku
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dobrý den, nově nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Konárovice o celkové výměře 369 m2. Jedná se přízemní budovu se sedlovou střechou. Dispozičně dům řešen vstupní chodbou, ze které vejdete do koupelny se sprchovým koutem a oddělené WC. Ve středu nemovitosti moderně zařízená kuchyně s vestavěnými spotřebiči. Dlažba v celém domě. Po levé straně obývací pokoj s krbovými kamny, které zajišťují teplo po celém objektu, tedy kamna jsou napojeny n... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 700 000
 Kč
Prodej 1/2 rodinného domu, 150 m², Doudleby nad Orlicí
Před 257 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K prodeji se nabízí 1/2 rodinného domu v Doudlebách nad Orlicí, tudíž ideální polovina. V rodinném domě najdeme dvě nadzemní podlaží. Vytápění zaji... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 585 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Lom u Blatné
Před 257 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné místo k bydlení, a přesto v blízkosti města? Nabízíme vám k prodeji podsklepený dvoupodlažní rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 1978 m² v obci Lom u Blatné. Dům o dispozicích 2+1 a 3+1 je určen ke kompletní rekonstrukci dle představ nového majitele. Do domu je přivedena voda z veřejného vodovodu, odpad je sveden do septiku. K domu náleží stodola, chlévy, garáž, prostorný sklep, dílna a zahrada vhodná pro chov koní a dalších zv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 115 m², Čistá
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům 4+kk v obci Čistá u Ml Boleslavi o užitné ploše 115 m2, který stojí na pozemku o velikosti 736 m2. V přízemí domu se nachází předsíň, ze které se vchází na WC s umyvadlem a dále do prostorné kuchyně s obývacím pokojem, ze kterého je vstup ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 324 m², Planá nad Luž., ul.Harrachova
Před 257 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte nadstandartní bydlení v Plané nad Lužnicí, tak právě pro Vás máme novinku velice důmyslně navrženého rodinného domu, o třech samostatných bytových jednotkách. Užitná plocha bytu v přízemí je 237 m2, v 1. NP je větší byt o velikosti 98 m2 a menší byt o ploše 43 m2.Součástí nemovitosti je i velká garáž pro dvě vozidla o velikosti 55 m2, technická místnost a sklad na zahradní nářadí. Z hlavní obývací místnosti je vstup na terasu, kde je luxusní, krytý bazén 7x3,5 m. Zajímavostí je samostatný sk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 54 m², Svojšice
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme rodinný dům v obci Bošice, která je součástí obce Svojšice v okrese Kolín. Celková plocha je 236 m2, užitná plocha je 54 m2 a zastavěná plocha je 85 m2. Dispozice domu je 3+1: předsíň 7,5 m2, obývací pokoj 18,4 m2, kuchyň 15,3 m2, ložnice 7,25 m2, koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem 4 m2, samostatné WC. Z přízemí vystoupáme po schodech na půdu, která je vhodná k půdní vestavbě. V roce 2014 byla položena nová střecha z pálených tašek. Vytápění je řešeno krbovými kamny a kam... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Verneřice, ul. Okružní
Před 257 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o dispozici 3+1 o celkové ploše 150 m². Dům je zateplený a je vytápěn krbovými kamny. V kuchyni se nachází sporák na tuhá paliva. V prvním nadzemním podlaží je obývací pokoj s koupelnou a kuchyní. Ve druhém nadzemním podlaží jsou umístěny dvě lo... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 74 m², Libovice
Před 257 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Bydlení pro vaši rodinu nabízí rodinný dům 3+1 v klidné a žádané obci Libovice, pouhých 6km od královského města Slaný. Velkorysý pozemek s celkovou výměrou 1329 m2, nabízí plnou škálu možného využití, které si nový majitel zrealizuje dle svých představ. Pohodlné parkování zajišťuje pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 403 950
 Kč
Prodej nájemního domu v Novém Městě pod Smrkem; Hajniště
Před 257 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme investiční příležitost v blízkosti lyžařského areálu Świeradów-Zdrój a nástupních míst Singltreku. Nemovitost s pozemkem o výměře 2524 m² se nachází při hlavní silnici na hraniční přechod Czerniawa Zdrój. V domě se nachází obchodní prostor s 43 m², vhodný pro kadeřnictví, holičství, kosmetický salon, obchod. Bytová jednotka 1+1 o rozloze 22 m² ideální pro jednotlivce nebo jako investice do krátkodobého pronájmu.... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 240 000
 Kč
Prodej rodinného domu 180 m², pozemek 34
Před 258 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v započaté rekonstrukci v klidné a krásné lokalitě městské části Jindřichova Hradce Dolní Skrýchov. Lokalita je velmi žádaná. Docházková vzdálenost do Jindřichova Hradce je cca 2km, kde je zajištěna veškerá občansk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinný dům, Sloupno - Nový Bydžov, 843 m2
Před 258 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Sloupno u Nového Bydžova. Tento podsklepený dům s rovinatým pozemkem o výměře 843 m2 nabízí pohodové bydlení buď pro rodinu s dětmi v přízemním bytu 3+1 a s možností vybudování dalších 2 pokojů v patře domu nebo pro star... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Vyškov, ul. Letní
Před 258 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku hrubé stavby dvoupodlažního rodinného domu v žádané lokalitě, na ulici Letní, v blízkosti centra města Vyškov. Stavební povolení je již schváleno a realizováno, což zajišťuje bezproblémový průběh dokončení této prestižní nemovitosti. Dům nabízí dispozici 4+KK s celkovou užitnou plochou 150 m2, včetně garáže, na vlastním pozemku o rozloze 400 m2. Kvalitu domu zajišťuje obvodové zdivo Ytong a střešní krytina je v černé barvě. Rozdělení domu zahrnuje: 1.NP zádveří, schodiště,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 123 m², Olbramovice
Před 258 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji novostavbu rodinného domu, který se nachází v malebné oblasti Olbramovic u Votic – toto místo kombinuje klidné vesnické prostředí s perfektní dostupností do větších měst: Benešov - 10 minut, Tábor - 30 minut a Praha Chodov - 45 minut. Dům nabízí velkorysou dispozici 4+kk s užitnou plochou 123 m2. Je postaven moderní technologií a patentovanou konstrukční metodou, díky které je velmi odolný vůči přírodním živlům i požáru. Dům je ve fázi před dokončením, nabízí valbovou střechu s le... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 5+2/T, Zlonice, ul. Dvořákova
Před 258 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zažijte kouzlo historie v bývalém statku z roku 1860, který nabízíme k prodeji v městysu Zlonice, 5km od Slaného. Tato jedinečná nemovitost vás okouzlí svou atmosférou, prostorností a možnostmi využití. Budova má čtyři podlaží a je z větší části zrekonstruovaná s respektem k původnímu stylu. V přízemí se nachází byt 2+1 s 68 m2, který má navíc samostatný vstup do ulice a prostor bývalé prodejny, který můžete využít k podnikání nebo pronájmu. V prvním patře vás nadchne byt 3+1 s 118 m2, který je kom... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 710 000
 Kč