Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 792 výsledků

Prodej rodinného domu, 216 m², Nejdek, ul. Karlovarská
Před 264 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Vítejte ve Vašem novém domově na Karlovarské ulici, kde každý krok odhalí kus historie spojený s moderním pohodlím. Vstupte do prostor, kde kvalitní PVC podlahy, nově položené dlažby a pečlivě renovované dveře vytvářejí dokonalý soulad mezi klasikou a současností. Původní dřevěná okna dodávají domu nezaměnitelný charakter a punc originality. Představte si klidné letní večery strávené na prostorné terase nad garáží, zatímco Vaše pohledy budou spočívat na rozsáhlé zahradě, která nabí... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 658 725
 Kč
Reality
Před 264 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, hledám pro sebe a moje tři holky domeček s možností... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Chata pro celoroční bydlení - tinyhouse
Před 265 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pokud hledáte novou chatu stavěnou dle zásad kvalitních dřevostaveb s provětrávanou fasádou. Takovýto domek pro Vás rádi vytvoříme. Jelikož domky kreslím a také stavím, není problém vytvořit projekt dle Vašich představ. Vyrábíme na zákazku - cena je dle velikosti a ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Malá dřevostavba - chata / tinyhouse
Před 265 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Navrhuji a stavíme malé dřevostavby, chatky a domky také ve stylu Tiny house. Stavíme na zakázku a proto je každý domek originálem. - Stavba na zakázku Tento domek má zastavěnou plochu 25m Rámová konstrukce, zateplení ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Cihlový dům, zahrada, dílna, půda a sklep. Staré
Před 265 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Cihlový dům, zahrada, dílna, půda a sklep. Staré Město.Zajímavý dům z roku 1905, má 2.NP a 1.PP, velikou půdu, několik místností a zahradu s dílnou. Místnosti v 1.NP: WC, kuchyň, koupelna, předsíň, 4 pokoje. 2.NP: předsíň, půdní prostor, 2 pokoje a tajná místnost. Dispozičně 6+1. Stav domu je udržovaný s původními rozvody: místy dvojlinka v mědi a hliníkové kabely. Dům je určený k rekonstrukci, půlka domu má podsklepenou část s kotlem... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 550 000
 Kč
Luxusní prostorný byt 3+1 v rodinném domě u metra na Praze 4
Před 265 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem krásného bytu 3+1, 125m² v prvním patře rodinného domu v ulici Nad Svahem, Praha 4. K bytu náleží garážové stání, sklep, rozsáhlý balkon kolem domu, teráska 20 m2 a zahrádka 20m2. Byt je orientovaný na všechny světové strany, přičemž obývací pokoj s nejvíce okny je orientovaný na jih do lesa, ložnice jsou na východ a na západ do zahrad. Byt je nabízen se zařízenou kuchyní (myčka, lednička, trouba), ostatní místnosti jsou bez vybavení. Některý nábytek ale máme případně k dispozici, záleží na domluvě. Byt je i velmi praktický – má vestavěné skříně ale i celou oddělenou šatnu s oknem do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 480 m², Bukovany
Před 265 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Na prodej jsou dva domy, ideální jak pro bydlení, tak i jako atraktivní ubytovací zařízení. Oba domy nabízejí prostornou zahradu pro relaxaci a odpočinek. K dispozici je také dostatek parkovacích stání, což zvyšuje pohodlí pro obyvatele nebo hosty. Tato flexibilita ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 520 m², Olomouc
Před 265 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivní prodej rodinného domu v lukrativní obci Chomoutov, vzdálené 4 kilometry od Olomouce. Nemovitost s pozemkem o rozloze 85,502 m² a užitnou plochou 520 m² zahrnuje také vlastní jezero, které dodává nemovitosti jedinečnost. Dům je navržen s důrazem na komfort a nabízí prostorné místnosti. V přízemí se nachází samostatná bytová jednotka, dále prostorná kuchyň s obývacím pokojem a kamny se vstupem na terasu. Součástí přízemí je také prádelna, technické místnosti, šatna, toaleta a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Cihlový byt 3+1/ S, zahrádka, půda, Chrudim
Před 265 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Cihlový byt 3+1/ S, zahrádka, půda, Chrudim.Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 3+1 o výměře 81 m2 v přízemí rodinného domu. Byt je v původním stavu k rekonstrukci dle svých představ. K bytu náleží půda (66 m2), ze které je možno udělat samostatný byt nebo mezonet se spodním bytem, sklep (19 m2) a komora (9 m2). Dále k bytu náleží 1/2 podíl na společných částech domu a menší zahrádka o výměře 60 m2. Bytové jednotky jsou katastrálně oddělené. Vytápění ústřední – plynový kotel, který z... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
HLEDÁM INVESTORA
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám investora, který by odkoupil nemovitost od majitele a já v nemovitosti zůstal jako nájemník na doživotí. Budu svědomitě provádět veškeré opravy, údržb... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám chalupu
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám chalupu 3km od Prahy směr Kolín, 3+1, rek. v r. 2002, možno další patro cca 100m2, cihla z 70% zateplená vlnou 20cm... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Koupím chatu do 100 km od Prahy
Před 265 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím chatu v hezkém přírodním prostředí do 100 km od Prahy, platba kupní ceny z vlastních zdrojů, prosím ne RK.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám dům
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám domek/chalupu, 3km od Prahy, směr Kolín, 3+1, 100m2, rek. v r. 2002, možné postavit zděné patro nebo podkroví cca 100m2, voda obecní... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Koupíme rodinný dům, usedlost k demolici
Před 265 dny - ANNONCE
Koupíme rodinný dům k demolici či rekonstrukci v Moravskoslez... (více v detailu)
Neuvedeno
Koupíme rodinný dům na Valašsku
Před 265 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Koupíme rodinný dům na Valašsku a v okolí. Valašské Meziříčí, Frenštát pod Radhoštěmm Rožnov pod Radhoštěm, Bystřice, Holeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Koupíme rodinný dům na Valašsku
Před 265 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Koupíme rodinný dům v Karviné. Dům by se měl nacházet na okraji obce nebo města a měl by mít pozemek 750m2 a více.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Koupím dům, uhradím případné dluhy
Před 265 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Mníšku pod Brdy, ul. Kytínská
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji samostatně stojící, rozestavěný, rodinný dům na pozemku o výměře 948 m2, který je situovaný ve vyhledávané rezidenční lokalitě v Mníšku pod Brdy. Celkově podsklepený zděný dům s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím díky své rozestavěnosti poskytuje budoucím majitelům možnost dokončit jeho dostavbu v souladu se svými představami o moderním bydlení. Na pozemku je dále část obvodových s... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Rumburk, ul. Dlouhá
Před 265 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytového domu se zahradou, který se nachází v klidné části města Rumburk. Jedná se o dům, ve kterém se nachází celkem čtyři byty. V přízemí se nachází byt 2+1 s koupelnou a WC o CP 46,4 m2 a byt 2+1 s koupelnou a WC o CP 69 m2. Současně je zde společný prostor o CP 29 m2. V patře domu je byt 4+1 o CP 63,4 m2, se sprchovým koutem a WC. Dále se zde nachází byt o dispozici 4+1 o CP 80,8 m2... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 920 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kralupech nad Vltavou, ul. V Zahradá
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní dům v Kralupech nad Vltavou - Mikovice. Dům je rozdělen na dva samostatné byty 3+1 o celkové rozloze 100 m2 na každém podlaží. Dům disponuje garáží - průjezdem, kde je možnost parkování, a také pergolou, která poskytuje příjemné posezení venku. Vnitroblok nabízí zahradu, kde si můžete užívat klidu a soukromí. Dům je podsklepený a sklep je suchý, což je ideální pro uskladnění potravin či dalšího vybavení. Na prvním patře se nachází slunná terasa, kde si můžete vych... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Žatec, ul. Jaroslava Vrchlického
Před 265 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderně řešený bungalov 4+kk z roku 2011, situovaný v klidné lokalitě na okraji historického města Žatec. Tento jednopodlažní dům s garáží, prostornou terasou a výborně udržovanou zahradou, rozdělenou na relaxační a užitkovou část, představuje ideální bydlení pro ty, kteří hledají pohodlí a soukromí. Dům je vybaven moderním systémem vytápění a ohřevu vody pomocí tepelného čerpadla voda-voda, což zajišťuje vysoký komfort bydlení při nízkých provozních nákladech. Interiér domu je... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Jemnici
Před 265 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte domov, který poskytne dostatek pohodlí i pro větší rodinu a zároveň šetří rodinný rozpočet díky nízkým nákladům na provoz? V malebném městě Jemnice právě takový čeká na své nové majitele. V 1. NP tohoto domu Vás uvítá prostorná vstupní hala, obývací pokoj spojený s kuchyní a přímým vstupem do zahrady. K dispozici je také koupelna se sprchovým koutem, prádelna, prostorná garáž a dílna pro Vaše projekty. V 2. NP najdete ložnici pro rodiče, tři další pokoje, koupelnu s vanou, samostatné WC a v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 750 000
 Kč
Pronájem řadového rodinného domu v Pilníkově, ul. Letná
Před 265 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem řadového domu s bytem 3+1 o velikosti cca 100 m2 v klidné části obce Pilníkov v ulici Letná. Byt je vybaven dle fotografií a náleží k němu terasa ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Prodej chaty 4+1, 52 m², Horní Lomná
Před 265 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chatu 4+1 o zastavěné ploše 52 m2, v krásném prostředí Horní Lomné. Dřevěná chata se nachází u lesa na okraji výstavby, ale blízko obchodu a autobusové zastávky. Uvnitř chaty je samostatná předsíň s úložnými prostory, vstupem do koupelny se sprchovým koutem a wc, dále obývací pokoj se vstupy do kuchyně a tří malých ložnic, z toho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Stará Paka, ul. Kurfürstova
Před 265 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Stará Paka s oploceným pozemkem o rozloze 723 m2. Dům je určený k celkové rekonstrukci, nebo demolici. Je zde vyhotovený stavební projekt na dvojdomek o zastav... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 150 000
 Kč