Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 792 výsledků

Dům 334 m2, V Zátiší, Pleš
Před 266 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu, penzionu Chalupa u Ludmily, s dispozicí 2 x 3+kk o 138 m, v okouzlující východní části CHKO Blanský les, pod Jiříčkovým vrchem a Kletí, v Zátiší - část obce Plešovice. Jedná se o tří podlažní budovu o zastavěné ploše 166 m, sestávající ze sklepa, a dvou prostorných bytů v druhém a třetím podlaží, které nabízí ve 2.pod. obývák o 40 m, kuchyň o 22,5 m, ložnici o 19,6 m, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC o 4,5 m, dále chodbu se schodištěm a s přístupem na terasu o 20,8 m. V bytě se šikminami ve 3. pod. je opět obývák o 40 m s přístupem na balkon o 7,4 m, prostorná kuchyň o 31,3 m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 000 000
 Kč
RD 4+kk, 794 m2, Zálezly - Skapce
Před 266 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji okálový dvojdům po rekonstrukci o dispozici 4+kk v Zálezlech s pozemkem o celkové ploše 794 m2. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, nebo krbová kamna, která jsou umístěna uprostřed domu, jimiž lze vytopit celý obytný prostor. Voda zavedena z vlastní vodárny, odpad sveden do septiku. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně střešní krytiny a ta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Koupím id. podíl na nemovitosti
Před 266 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Koupím id. podíl na RD, chalupa, byt, usedlost, pozemek. Cel... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej vícegeneračního RD, 3. NP, cca 400 m2, stávající dispozice 9+1/ 3x terasa/garáž, pozemek 984 m2, Dobříš, U Pilského potoka
Před 266 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej vícegeneračního RD, 3 NP, cca 400 m2, stávající dispozice 9+1/ 3x terasa/garáž pro 2 auta, pozemek 984 m2, Dobříš, U Pilského potoka. V 1.NP se nachází vstupní hala, obývací pokoj, kuchyň se vstupem na terasu a na zahradu, technické místnosti a příslušenství. Ve 2. a 3. NP jsou v každém 4 pokoje, příslušenství a vstup na terasu. Do 3. NP je možný samostatný přístup schodištěm z pozemku. Plány domu na vyžádání. Na pozemku se nachází další přízemní stavba o zastavěné ploše cca 116 m2. V této se nachází garáž pro 2 auta a další velká obytná místnost před rekonstrukcí. Nabízí široké možnosti využití (sklad, posilovna, sporty typu pink ponk, případně jako další obytné místnosti pro hosty...a pod.). Část pozemku (738 m2) tvoří zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Zlaté Olešnici
Před 266 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve Zlaté Olešnici v Jizerských Horách. Dům je po částečné rekonstrukci ihned k nastěhování. Vytápění řešeno kombinovaným kotlem na tuhá paliva v kombinaci s podlahovým topení... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Razová
Před 266 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu o 7 místnostech po rekonstrukci. Zahrada o velikosti 2743 m2 nabízí využití k okrasným i užitkovým účelům. Je rozdělena oplocením na vnitřní dvůr kolem domu a vnějším oplocení kolem celého pozemku. U vjezdu na pozemek stojí dřevěná garáž. Součástí vnitřního dvorku je vstup do rodinného domu, ale také kamenné z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Lechovice
Před 267 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Lechovice, kousek od Znojma. Tento dům z roku 2009 Vám nabídne opravdu velký prostor, jak uvnitř, tak i venku. Nejen, že tu najdete celkem 5 pokojů, dvě koupelny, garáž, zahradní domek, posezení na zastřešené terase, velkou zahradu, obývací pokoj s krbem, ale bude tu na Váš čekat i krytý bazén. Dům je rozdělený na dvě patra. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Pstruží u Merklína
Před 267 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji nemovitost s osobitým kouzlem a historií, která se nachází v obci Pstruží u Merklína. Dům s užitnou plochou 160 m² stojící na samotě. Jednoznačnou výhodou tohoto objektu je skutečnost, že leží v blízkosti areálu Plešivec, kde bude během zimy 12 km sjezdových tratí a Krušnohorská magistrála v celkové délce ví... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Tanvaldu, ul. Popelnická
Před 267 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Připravili jsme k prodeji 1/4 rodinného domu s pozemkem v ulici Popelnická v obci Tanvald, na polosamotě u lesa s přístupovou cestou. Dům je starší s garáží a s pěkným pozemkem. Klidná lokalita domu. Dům je na svahu.... (více v detailu)
Liberecký kraj
970 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Klenovice na Hané
Před 267 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s dispozicí 7+kk, který je třeba osobně navštívit. Dům je zateplený (bez fasádní omítky) a nabízí efektivní řešení vytápění s možností využití plynu i tuhých paliv a je vybaven dvěma garážemi s automatickými vraty. Z kuchyně je přímý přístup na dvůr s posezením pod pergolou, což poskytuje příležitost pro relaxaci venku, kde jsou další vedlejší prostory. Dům je současně uzpů... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 240 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Stratově
Před 267 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu s dispozicí 5+kk 195m2, vytápěný el. kotlem, teplou vodu zajišťuje boiler. Tato jednotka je součástí dvoj domu a náleží k ní pozemek o rozloze cca 545 m2 . V současné době je bytová jednotka koncipovaná na dva byty, v přízemí jako 2+kk, koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC, velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem , ložnice . V druhém podlaží 3+kk se nachází dvě ložnice, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Petrovice u Karviné
Před 267 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Vaše nové bydlení v klidném koutě přírody - Petrovice u Karviné! Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu v klidné okrajové části obce Petrovice u Karviné. Tento dům v původním stavu vám nabízí nekonečné možnosti rekonstrukce a přizpůsobení podle vašich představ a potřeb. Co vám tento domov může nabídnout: Klidná poloha v okrajové části obce Petrovice u Karviné, kde se můžete těšit z klidu a soukromí. Prostorný rodinný dům s neomezeným potenciálem pro reko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 70 m², Horky nad Jizerou
Před 267 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej rodinného domu po částečné rekonstrukci. V přízemí domu najdete vstupní chodbu, koupelnu, kuchyň a toaletu. Vše po kompletní rekonstrukci, nové jádro, inženýrské sítě, dlažba a kuchyňská linka. Při příchodu do patra se ocitnete v průchozím pokoji,... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 575 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 146 m², Libušín, ul. Sokola Tůmy
Před 267 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům se zahradou? Chtěl bych Vám představit novou nabídku, jedná se o prodej dvou generačního rodinného domu o dispozici 6+2 se zahradou, který se nachází v obci Libušín. Dům se skládá z přízemí a obytného podkroví, v přízemí nalezneme vstupní chodbu, místnost pro kuchyňskou linku, obývací pokoj, ložnici, prostornou koupelnu, WC a vstup do dílny, ze kterého by šel udělat dalš... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 600 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 608 m², Kladno, ul. Váňova
Před 267 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně obsazený nájemní dům se dvěma nebytovými prostory, dvěma byty a kancelářemi na velmi lukrativním místě ať už z pohledu bydlení či podnikání, v samotném centru města Kladna, ulice Váňova. Dům je ve velmi dobrém technickém stavu a to především díky tomu, že byl v polovině 90. let postaven kompletně znovu dle architektonického řešení domu, kter... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Chlum u Staňkovic
Před 267 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandardní soukromí a velkorysý prostor pro své podnikání? Pak právě pro vás je zde tato jedinečná nabídka rodinné usedlosti se 3 stavbami na pozemku o celkové ploše 1974 m2 v obci Chlum u Staňkovic v okrese Kutná Hora. Na pozemku kromě uvedených nemovitostí jistě oceníte také krytý bazén a okrasné jezírko. V tomto souboru nemovitostí se skrývá velký potenciál. Rodinný dům, kde z velké části proběhla rozsáhlá rekonstrukce má dispozici 4+1+2 koupelny a prostor pro vybu... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 800 000
 Kč
Koupím dům, uhradím případné dluhy
Před 268 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Jáchymově
Před 268 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu na hlavní třídě v krušnohorském Jáchymově. Podsklepený rodinný dům má v přízemí kromě chodby jednu velkou místnost užívanou jako nebytový prostor s vlastním vstupem, v mezipatře je WC s umyvadlem a jedna nedokončená místnost. V 1. patře je samostatný rekonstruovaný byt 2+kk o ploše cca 60 m, vybavený kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, el. bojlerem na ohřev vody a krbovými kamny. V koupelně je sprcha, umyvadlo a WC. Na podlaze je položena plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. V mezipatře je také WC s umyvadlem a jedna místnost využívaná jako ateliér. Ve druhém patře j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 613 000
 Kč
Koupím dům, uhradím případné dluhy
Před 268 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 268 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy - před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní
Před 268 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Investiční společnost shání k přímé koupi činžovní dům, nebo administrativní budovu v Praze. Nevadí mi horší stav nemovitosti, nebo totálně vybydlené domy - před kompletní rekonstrukcí. Na seriozní a zajímavé n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej domu v Chorvatsku, ostrov Vir
Před 268 dny - ANNONCE
Prodám patrový dům v Chorvatsku, ostrov Vir, 2 větší samostatné apartmány 3kk s terasou, každý má 2 ložnice, obývák s kuchyní + ... (více v detailu)
5 500 000
 Kč
Hluboké Mašůvky, RD 5+kk, po rekonstrukci, zahrada
Před 268 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hluboké Mašůvky, RD 5+kk, po rekonstrukci, zahrada – rodinný dům.Exkluzivně Vám nabízíme tento rekonstruovaný rodinný dům 5+kk. Rozlehlý dům o velikosti cca 170m2, s plastovými okny, dvěma WC, technickou místností, parkovacím stáním pro dvě auta, dílnou, dřevodílnou a sklepem, je připravený přivítat novou rodinu Najdete ho v malebné obci Hluboké Mašůvky, jen 8 km severně od Znojma, obklopené krásno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 490 000
 Kč
Řadový rodinný dům 3+1, 100 m2, poz
Před 268 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně koupi řadového rodinného domu v klidné ulici Pod Vlastním krovem, Praha 8 – Libeň, pouze 3 minuty pěšky od metra C – Ládví. Tento dům je umístěn v bloku řadových domů, postaven byl v roce 1930. Zastavená plocha domu je 40 m, předzahrádka do ulice měří 25 m, zahrada má 60 m. Aktuální a původní dispozice domu je 3+1, při rekonstrukci domu za pomoci využití např. datací na rodinné domy ze státního fondu životného prostředí lze přistavět druhé patro a zvětšit tak vnitřní dispozici až na 5+kk (145 m). Aktuální dispozici v přízemí tvoří obývací pokoj (12,5 m) se vstupem přes zimní zahradu (10 m) na zahradu 60 m. Dále je v přízemí samostatná kuchyně (8,9 m), vnitřní chodba (5 m), samostatná toaleta, schodiště (5 m) jak do sklepa (-1NP) tak i do 1 patra (2 NP). V prvním patře jsou dva pokoje (16,5 m a 9 m), a chodba (3,5 m). V suterénu domu jsou sklepy (22,7 m) a koupelna (5,9 m). Ze sklepů je vstup na zahradu – velmi praktické. Dům je ve velmi dobrém ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 390 000
 Kč