Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu, 80 m², Domoušice
Před 268 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Domoušice v okrese Louny. V přízemí jsou nově vyštukované zdi a kuchyňská linka. První patro čeká na nového majitele, který si dodělá potřebné úpravy. Možnost využití terasy a půdního prostoru. Zdrojem vytápění jsou krbová kamna a kotel na tuhá paliva. Bojler zajištuje přívod teplé vody. Kanalizace není na pozemku a používá se oddělené suché WC. Koupelna se nachází odděleně vedle vstupu do domu. Na pozemek jsou přivedeny vodovodní řád a kopaná studna, kter... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 860 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Bukovany
Před 268 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s celkem 8 pokoji v klidné lokalitě obce Bukovany. V podkroví naleznete 3 pokoje, v I. patře dispozičně 3+1, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Přízemí disponuje kuchyní, dalšími 2 pokoji a sociálním zařízením. K tomu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Liberec, ul. Lukášovská
Před 268 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v Liberci a zároveň chcete mít svůj klid, tak právě pro Vás zde máme nabídku rodinného domu v klidné lokalitě Liberec – Nový Harcov. Rodinný dům o dispozici 4+1 Vám nabídne dostatek prostoru pro celou Vaší rodinu. Jako příjemný bonus je u domu přístavba zahradního domku, kde naleznete další 2 místnosti a krb pro vytvoření příjemné atmosféry. Můžete tak prostor využít jako oddělen... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 520 m², Kozly
Před 268 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Láká Vás bydlení v klidném prostředí v obci Kozly? Máte rádi výzvy a chtěli by jste si pořídit dům určený k rekonstrukci dle svých představ pro budoucí bydlení či k rekreaci. Tak právě Vám nabízíme k prodeji rodinný dům. K domu náleží i studna, která je společn... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 321 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 320 m², Bukovany
Před 268 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům s 7 bytovými jednotkami (1x1kk, podkrovní byt 2kk, 5x2KK) v klidné lokalitě obce Bukovany. Každý byt disponuje vlastním sociálním zařízením a kompletně vybavenou kuchyní s linkou. Máte širokou škálu možností pro své bydlení nebo ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Kravaře, ul. Nádražní
Před 268 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu, který se nachází v obci Kravaře. Jedná se o dvoupodlažní dům po rekonstrukci. Dispozice domu se skládá z osmi místností. V domě jsou celkem dvě koupelny. V obci je základní škola, mateřská školka, obcho... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 150 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 213 m², Zruč-Senec, ul. Na Slovanech
Před 268 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem patrového RD v obci Zruč-Senec. ID nab�dky: 857440.
Plzeňský kraj
30 000
 Kč
Pronájem domu, Vratimov - Horní Datyně
Před 268 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem velmi pěkného rodinného domu se zahradou. Dům má velikost 4+kk, dále disponuje další samostatnou částí, ve které se nachází kuchyň s malým pokojem, tato část má samostatný vstup. V celém domě je podlahové vytápění, prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné pokoje, technická místnost, v obývacím pokoji jsou krbov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
27 500
 Kč
Pronájem rodinného domu, 170 m², Kraslice, ul. Říční
Před 268 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem rodinného domu v Kraslicích. Velmi prostorné stavení, s dispozicí 3+1 o celkové užitné ploše 170 m2, se nachází na klidném místě, ale zároveň poblíž veškeré občanské vybavenosti. Každý z pokojů v 1. patře má v užívání další místnost, kterou lze využít ke spaní, či jako šatnu. O vytápění se starají krbová kamna a klimatizace. Pokud pracujete, nebo plánujete... (více v detailu)
Karlovarský kraj
19 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 180 m², Ostrava, ul. Lámař
Před 268 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme ke koupi rodinný dům o dvou bytových jednotkách. V 1.NP vstupní chodba a schodiště do 2.NP. Kuchyně prostorná s jídelní částí a vstup do pokoje. Druhý pokoj samostatný, koupelna se sprch.koutem a WC. Další WC samostatné. Ve 2.NP je bytová jednotka 2+KK a ještě samostatný prostorný pokoj Dům napojen na obecní vodovod, odpady řeší žumpa a trativod. Možnost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 425 m², Stříbro, ul. Revoluční
Před 268 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji nájemní dům o čtyřech bytových jednotkách ve městě Stříbro. Byty jsou připraveny k nastěhování buď nových nájemníků nebo pro vlastní bydlení, s možností rekonstrukce. Tento dům je vhodný pro investory nebo pro větší rodinu. Ve sklepních prostorách domu se nachází byt 1+1 o výměře 49m2 a dva velké sklepy. V přízemí je byt 3+1 o výměře 83m2. V 2. NP je byt 3+1 o výměře 91m2. V po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 240 m², Slaný, ul. Třebízského
Před 268 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme unikátní příležitost k získání rodinného domu, který se nachází v klidné části Slaného, ul. Třebízského. Dům se pyšní zajímavým řešením. Nabízí rozsáhlý bytový prostor ve dvou jednotkách o dispozici 4+1, 1+kk a nebytového prostoru, který lze využít jako ateliér, pracovnu nebo prostor pro podnikání. Bez ohledu na to, zda hledáte prostor pro podnikání nebo bydlení pro vás a vaše blízké,... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Žamberk, ul. Pod Suticí
Před 268 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení, kde vše budete mít na dosah ruky? Nabízíme Vám rodinný dům v klidné lokalitě města Žamberk, který propojuje výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti, pohodlí městského života, blízkost obchodů a kouzlo okolní přírody. Tento prostorný dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami, garáží a udržovanou zahradou. Celým domem vede schodiště. V přízemí naleznete nejen garáž, ale také místno... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Vroutek, ul. Kryrská
Před 268 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej patrového rodinného domu s pozemkem o celkové výměře 931 m2 v obci Vroutek. Dům je celý podsklepený, jsou zde 2 samostatné bytové jednotky, v přízemí je bytová jednotka 2+1 o výměře 60 m2, kde je předsíň, ze které je vstup do zrekonstruované koupelny se sprchovým koutem a toaletou, ostatní místnosti jsou určeny ke kompletní rekonstrukci dle vlastních představ. Dále je zde vstup do sklepa. V patře je bytová jednotka 3+1 s výměrou 89 m2, do které se vstupuje po vlast... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Brodek u Konice
Před 268 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 416 m2, nacházející se v okrajové části obce Brodek u Konice, okres Prostějov. Tato lokalita je oblíbená nejenom k rekreaci, ale i k rodinnému bydlení. Nemovitost není obyvatelná a je určena k celkové k demolici. Zastavěná plocha či... (více v detailu)
Olomoucký kraj
595 000
 Kč
Prodej 1/2 rodinného domu, Polanka nad Odrou, ul. Tesaříkova
Před 268 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji ideální polovinu rodinného domu se zahradou, garáží a kůlnou. Nemovitost se nachází ve velmi žádaném obvodu Ostravy - Polanka nad Odrou. Rodinný dům disponuje dvěmi bytovými jednotky, odděleny vlastním vstupem ze společného schodiště. Dům je celopodsklepený, kde se nachází další prostory - dílna, prádelna, kotelna, skladovací prostory, garáž. K domu náleží druhá garáž a zahradní kůlna. Předmětem prodeje je byt nacházející se v 1. patře domu o dispozici ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 146 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Litvínově, ul. Ruská
Před 268 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte větší nemovitost, kde můžete realizovat své sny? Líbí se Vám rodinné domy s větší zahradou na klidném místě a zároveň s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti? Pak Vás naše aktuální nabídka zaujme. Představujeme Vám rodinný dům v Litvínově v ulici Ruská. Dům je připraven k rekonstrukci podle Vašich představ. Nemovitost disponuje užitnou plochou 360 m2.Tato nemovitost je ideální pro rodinu, která hledá prostorné bydlení s obrovskou zahradou o výměře 2720 m... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Nymburk, ul. Dlabačova
Před 268 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme dvougenerační bydlení. Jedná se o dva domy o dispozici 3+1 a 1+kk na pozemku o celkové ploše 376 m² v klidné části Nymburka. Celý komplex prošel v roce 2017 velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí hlavního domu se nachází chodba, ze které je vstup do koupelny a do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, což tvoří velký a světlý prostor. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde jsou dva samostatné pokoje. Menší domek disponuje vst... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 899 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 342 m², Karviná, ul. Chodská
Před 268 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej dvougenerační rodinný dům, který prošel r. 2014 celkovou rekonstrukcí a je celopodsklepen. V přízemí se nachází bytová jednotka 4+1, v patře 3+1, sklep obyvatelný. Na zahradě se nachází pergola s krbem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 990 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, Zaječice
Před 268 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem rodinného domu se zahradou v obci Zaječice u Chrudimi. Po vchodu do domu je předsíň, ze které se vchází do chodby. Z té se jde do všech místností, je tu schodiště do patra. V přízemí je obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň, spíž, koupelna, WC a technická místnost. V poschodí se nachází ložnice a menší pokoj, který je možný využít buď jako pracovnu nebo dětský pok... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej rodinného domu na Moldavě, ul. Moldava
Před 268 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro Vás skvělou nabídku domu v malebné lokalitě Moldava, v Krušných horách. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského prostředí a blízkosti přírody. S výhledem na nádherné hory a přístupem k turistickým trasám a lyžařským střediskům, tato nemovitost nabízí skvělé rekreační možnosti. Nemovitost... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 242 000
 Kč
Prodej chaty, Opava, ul. Okruhy
Před 268 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zahradní chatu o velikosti 18 m² v zahrádkářské osadě „Narcis“ v Opavě. Pokud hledáte vhodné místo k relaxaci a k aktivnímu odpočinku, tak právě toto příjemné prostředí může splňovat Vaše očekávání. Zahrada je koncipována, jako odpočinková, ale pro pár dalších záhonků se místo také určitě najde. Zastřešená terasa nabízí úkryt před nečekaným deštěm, nebo před poledním sluncem. Instalovaný bazén je zárukou další možnosti osvěžení v letních dnech. Sklep pod chatou udělá službu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 5337 m², Velemín, ul. Velemín 178
Před 268 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klid, chcete bydlet v přírodě, ale přitom v blízkosti města máme pro Vás rodinný dům o dispozici 5+1 v obci Velemín u Lovosic. V přízemí domu najdeme chodbu z které se dostaneme do kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a samostatného wc, všechny pokoje jsou samostatné, nikoli průchozí. V patře se nachází dva samostatné pokoje. V blízkosti domu se nachází studna, kterou majitelé několik let nepoužívali, ale po vyčištění bude plně funkční. Součástí prodeje je i velká stodola, dvě gar... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 250 000
 Kč
Řešíme komplikované prodeje nemovitostí
Před 269 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Máte problém s financemi a chcete rychle prodat nemovitost? Potřebujte zpětný leasing? Máte nemovitost a potřebujete realitního sprostředkovatele? Prodáváte dům s finančním břemenem? Všechny tyto problémy vám pomůžeme vyřešit. Nabízíme kompletní realitní servis od podání inzerátu, až k vyřízení smluv. Komplikované prodeje nemo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rozestavěný RD nebo obyvatelny RD
Před 272 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji rozestavěný RD , pozemek 1600m zastavěná plocha bungalov 330m, projektová dokumentace. Fáze rozestavění s pozemkem za 5,5 mil. d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 500 000
 Kč