Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 273 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 120 m2 -.Patrový rodinný dům
Před 273 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 120 m2 -.Patrový rodinný dům v Chlebičově, po částečné rekonstrukci, disponující užitnou plochou 120 m2, s možností půdní vestavby dalších 49 m 2, a pozemkem o velikosti 1270 m2, je připraven pro nové majitele. Přízemí domu s podlahovou plochou 80 m2 tvoří veranda, zrekonstruovaná kuchyň, koupelna, samostatná toaleta a částečně chodba. V zadní části přízemí se nachází, již v původním stavu, malá kuchyň... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 302 500
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 109 m2 -.Jen si to
Před 273 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 109 m2 -.Jen si to představte. Vzbudíte se, vyjdete na zahradu vypít si svou ranní kávu a hned za plotem vás zdraví srnky. To není pohádka, to je realita, která na vás čeká v top lokalitě Říčan. Mám tu pro vás rodinný dům s pozemkem 662 metrů čtverečních. Užitná plocha domu je 109 metrů čtvereční a najdete v něm obývací pokoj, ve kterém nechybí krb, kuchyň, prostornou chodbu, tři pokoje a dvě koupelny. Dům byl postaven v roce 2009, má plastová okna a střechu z kanadské šindele. Na zahradě najdete kromě bazénu i letní kuchyň s grilem, zastřešené parkovací stání, vytápěnou dílnu a zděný zahradní domek. Je tam také branka na lesní cestu, která vás dovede až k přírodnímu koupališti Jureček. Jelikož stezka u domu končí, téměř nikoho na ní nepotkáte. Můžete se tak vydávat na ničím a nikým nerušené procházky překrásnou přírodou. Energetickou náročnost domu uvádíme G... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 990 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 273 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Stavba do 40M2 bez povolení - tinyhouse - chata
Před 273 dny - AVIZO_CZ
Nabízím na prodej kvalitně zpracovanou přestavbu z lodního kontejneru o venkovním rozměru 12 x 2,8m připravenou na celoroční použití a částečně již vybavený. Nyní je možné využít jako malý dům, chatu, kancelář nebo k pronájmu na AIRBNB. lokalita velká polom Bez nutnosti stavebního povolení a základové desky. Aktuálně umístěno na pražcích. Ty Vám mohu dát také. Dle nového stavebního zákonu. stavba do 40 m2 (dochází zde ke zvýšení výměry oproti současné drobné stavbě do 25 m2) (nejde vložit odkaz - z... (více v detailu)
885 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou, Říkovice, okr. Přerov
Před 280 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 4051, BO! reality exkluzivně nabízí k prodeji dvoupatrový rodinný dům v Říkovicích s neomezeným potenciálem. Tento dům nabízí nejen dostatek prostoru pro celou rodinu, ale i také možnost přizpůsobení domu podle Vašich individuálních představ. Tento prostorný dům se nachází v klidné lokalitě Říkovic, kde jsou v blízkosti veškeré potřebné infrastruktury. Dům je zděný z pálených cihel, s pevnými stropy z keramiky a betonu... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 282 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okr. Kutná Hora. Rok výstavby 2008.přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zastavěná... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej nového mobilního domu
Před 282 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji celoročně obyvatelný dům 3+kk. Tento dům, který spojuje vynik... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 489 000
 Kč
Rodinný dům s obrovským potenciálem, Zberaz -
Před 282 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rodinný dům s obrovským potenciálem, Zberaz - Sedlčany.Jedinečná nabídka pro milovníky prostoru a kreativity: Rodinný dům s obrovským potenciálem Představujeme Vám exkluzivní příležitost k nabytí rodinného domu s neomezenými možnostmi úprav, který se nachází na velkoryse dimenzovaném pozemku o rozloze 1314 m². Tento objekt s aktuální dispozicí 3+1 je skutečným klenotem pro ty, kteří hledají prostor nejen pro bydlení, ale i pro realizaci svých snů a projektů. Klíčové vlastnosti: - Prostorná půda s potenciálem vytvoření dalších 3 ložnic a koupelny - Velké sklepní prostory, ideální pro různé využití - Užitná plocha domu nabízí flexibilitu pro individuální úpravy - Soukromý vjezd s možností vytvoření izolovaného a bezpečného prostředí - Pozemek 1107 m² umožňuje další rozvoj a zahradní projekty - V současné době je se sousedním domem společná studna a jímka, nový majitel by si do určité doby od koupě měl vybudovat vlastní jímku a ideálně i nového vjezdu viz. fotografie - Přízemí 118,20m2 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 290 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 260 m2
Před 283 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám ke koupi rodinný dům v Petrovicích u Karviné v části Dolní Marklovice. Jedná se o samostatně stojící dům v zástavbě rodinných domů o dispozici 6+1, který je určen k celkové rekonstrukci dle Vašich představ a potřeb. Za domem je pěkná rovná zahrada, jenž Vám dá dost... (více v detailu)
2 400 000
 Kč
RD Veselíčko u Lipníka n.Bečvou
Před 284 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej rodinného domu,který je určen k celkové rekonstrukci.Dům je dispozičně o 4 místnostech a podkroví kde je možno ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 850 000
 Kč
St.pozemek
Před 284 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám stavební pozemek na výstavbu bytového domu s 12 - 15 byty. .Inženýrské sítě u pozemku.Bližší infor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 285 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008.přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk,wc,technická místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zastavě... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Netvořice-starý statek + pozemek 18850m2
Před 285 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Netvořice /okr. Benešov/ - starý statek 10 km od zámku Konopiště. Zastavěná plocha a nádvoří 5300 m2, celková plocha přilehlého pozemku 18852 m2. Vhodné pro výstavbu několika RD, výstavbu... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 980 000
 Kč
Výkup podílů na nemovitostech
Před 285 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Odkupuji podíly na nemovitostech s vyplacením kupní ceny ihned... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 168 m², Lány
Před 285 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě v žádané lokalitě Lány, umístěný v klidné části obce s pozemkem o velikosti 824 m². Dům o cihlové konstrukci nabízí 7 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží, celková užitná plocha činí 168 m². Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají klidný a soukromý život v samostatně stojícím rodinném domě. Nem... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Dolní Lukavice, ul. Lišice
Před 285 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pokud máte sen o bydlení podle svých představ, pak právě pro Vás nabízíme k prodeji rodinný dům v rekonstrukci. Zastavěná plocha činí 370 m2. Dům se nachází v malebné obci Lišice u Dolní Lukavice v okrese Plzeň- jih. Svou polohou a díky rozlehlé zahradě o výměře 1490 m2, nabízí klidné zázemí pro celou rodinu. Nedokončená rekonstrukce dává prostor pro realizaci Vašich snů o bydlení. Rodinný dům stojí v klidné části obce a je z něj nádherný výhled do okolí. Užitná plocha domu je pouze orientační ( cca 300 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 199 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Dobratice
Před 285 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Váš nový domov v oáze klidu a přírody v Dobraticích! Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto rodinného domu v malebné obci Dobratice, kde klidný život a přírodní krása jdou ruku v ruce. Tento dům nabízí nejen útulné bydlení, ale také rozlehlou zahradu a okouzlující les, které jsou součástí této výjimečné nabídky. Co vám tento domov může nabídnout: Klidná lokalita v obci Dobratice, kde si můžete užívat poklidný život a současně být v blízkosti přírody. Součástí prodeje je rozlehlá zah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 104 m², Dobrná
Před 285 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám rodinný dům, který se pyšní jak svou klidnou lokalitou, tak i promyšleným uspořádáním prostoru pro pohodlné bydlení. Hned při vstupu Vás uvítá veranda, z níž se otevírá pohled do chodby s kvalitní teracovou podlahou, která Vás provede do srdce domu. Zde čeká prostorná místnost o velikosti cca 33 m², ideální pro společné rodinné chvíle nebo jako reprezentativní obývací pokoj. Ve vyvýšeném patře domu se nachází kuchyň doplněná o další dva pokoje a koupelnu s WC. Z chodby patra m... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Sedlejově
Před 285 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou nabídku! Nabízíme Vám prostorný rodinný dům v Sedlejově pouhých 6 km od Telče, který je ideální pro investory hledající zajímavou příležitost v oblasti nemovitostí. Je ideální jako rodinný dům s úžasnou dispozicí. V tomto domě skýtá obrovský potenciál a možnost přeměny na ziskový projekt. Rodinný dům se nachází v příjemné lokalitě Sedlejova přímo uprostřed vesnice. Obytná plocha domu je 169 m2 s možností rozšíření o půdní prostory. Tato dispozice poskytuje dostate... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 779 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Ostrov, ul. Krušnohorská
Před 285 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodej rodinný dům o dispozici 4+kk s plochou 180 m² ve městě Ostrov u Karlových Varů, ul. Krušnohorská. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyni, dvě ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Krbová kamna v obývacím pokoji navodí příjemnou atmosféru domova a vytopí celý dům. Patro tvoří pouze jeden pokoj. Suterén nabízí dostatek skladovacího prostoru a technickou místno... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 917 600
 Kč
Prodej RD 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ
Před 286 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej RD 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ.Nabízíme k prodeji nevšední nízkoenergetický rodinný dům 7+1, 500 m2, s vnitřním bazénem, saunou a krásnou privátní zahradou s jezírky a altánem, částečně zařízený. Pozemky celkem 2.978 m2. Přízemí: velký obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupy na terasu a zahradu, šatna, toaleta pro hosty, vstupní chodba, vnitřní bazén se zázemím a vstupem na terasu. 1. patro: tři ložnice, plně vybavená koupelna, další koupelna s vanou a toaletou, vestavěné skříně. 2. patro: dvě ložnice, pracovna (příp. další ložnice), galerie, šatna, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Suterén: sauna, tělocvična, sprchový kout, toaleta, kotelna, skladové prostory, přístup do garáže. Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, tepelné čerpadlo, vířivá vana, masáž... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000 000
 Kč
Rodinný dům 148m2
Před 286 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 148 m2 -.Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto nádherného apartmánového domu v srdci klidného města Víchová nad Jizerou. Tento apartmánový dům se skládá ze dvou samostatných mezonetových apartmánů, každý s užitnou plochou 74 m2 a svými prostornými terasami o rozloze 25 m2, kde si budete moci užívat slunných dnů a zimních radovánek. Jedná se o apartmánový dům o dispozici dvou samostatných zrcadlových mezonetových apartmánů 3+kk s obývací místností s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, s koupelnou s WC a saunou. V celém domě je vybudované podlahové vytápění, které oceníte zvláště díky úspoře energií a zároveň místa. V obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní. Okna jsou plastová trojskla. Dům je postaven systémem lehkého skeletu s difúzně otevřenou skladbou, což stavbě přidává akumulační a zvukoizolační vlastnost. Exteriér dvojdomu je pojat v horském stylu a zdobí ho částečně opálené dřevo, které vyžaduje méně údr... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 300 000
 Kč
Prodej nájemního domu v Zabrušanech
Před 286 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás exkluzivní nabídku ke koupi - nájemní dům v malebných Zabrušanech, který nejen nabízí okamžitý příjem z 5 již pronajatých bytů, ale také skýtá možnost rozšíření o další bytové jednotky z půdního prostoru. K domu náleží prostorná zahrada, která poskytuje ideální prostor pro odpočinek a rekreaci. S příslušnou zahradou a strategickou polohou u ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Novostavba o vel. 4+kk v Mohelnici
Před 286 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pokud je pro vás důležitá kvalita bydlení a upřednostňujete vesnici před ruchem velkoměsta, tak potom je tento dům vhodný právě pro vás! V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu se sprchou a WC. Dále technickou místnost, chodbu a garáž. V patře se nachází tři samostatné pokoje, koupelna se sprchou a vanou a samostatné WC. Dům je světlý a má předokenní rolety, přípojku na centrální vysavač, termostat topení v každém pokoji. Terasu lze zastřešit a zvětšit s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno