Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

RD, Kamenický Šenov, ul. Dlouhá
Před 286 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru obce Kamenický Šenov v ulici Dlouhá. Jedná se o architektonicky velmi zajímavou městskou vilku, která je nyní obývána a postupně zde docházelo k rekonstrukcím a opravám, u kterých se zohledňoval a zachovával původní historický vzhled domu. V tomto domě jsou dvě obytná podlaží, ve kterých jsou vždy dva pokoje a jedna kuchyně. Prostorný je i sklep pod ce... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 690 000
 Kč
Prodej jed. rodinné vily v Ml. Boleslavi
Před 286 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej jedinečné rodinné vily v Mladé Boleslavi, ulice Jasmínova, 280m² užitné plochy, 784 m²pozemek. Jste nároční a hledáte komfortní bydlení v Mladé Boleslavi? Hledáte samostatný rodinný dům, který by splňoval veškeré nadstandardní očekávání a měl již vše, co si jen můžete od bydlení přát? NEBO máte třeba dva byty v podobné hodnotě, které byste rádi vyměnili za tenhle rodinný dům? I tomuto řešení jsou majitele otevření. Pak tu mám pro Vás exkluzivní nabídku rodinného domu, který splní všechna Vaše očekávání. Od této nemovitosti můžete očekávat velkorysost, vzdušnost, dostatek světla a své místo si zde najdou všechny členové Vaší domácnosti. Celkem ve třech podlažích na Vás čeká pět obytných místností, jedna centrální prostorná kuchyň s jídelním prostorem a vstupem na zahradu, velkorysý obývací pokoj s krbem, druhá kuchyň nacházející se ve spodní místnosti, která slouží jako herna a odpočinková místnost, dvě koupelny, garáž pro dvě auta, technické místnosti a udržovaná zahrada s teras... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej chalupy, 1466 m2, Černá Voda
Před 286 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nově Vám nabízíme k prodeji za sníženou cenu chalupu v obci Černá Voda, která je posazená do malebné krajiny Rychlebských hor. Dům je umístěn na velice klidném a slunném místě mimo hlavní komunikaci. Objekt je v započaté rekonstrukci, je napojen na vodovodní řád, má ale také vlastní studnu. Prodává se s vnitřním vybavením, které dodává chalupě osobitou atmosféru. Na zahradě je skleník a je zde vybudován zahradní domek s posezením u krbu a úložným prostorem na nářadí. V samo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Dřevostavba na klíč
Před 286 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dřevostavba na klíč. Nabízím tuto krásnou mobilní stavbu 48 m2 - vhodnou k trvalému bydlení, chaty nebo rozšíření kapacity pro penziony atd. Tento nebo j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
RD Ústí nad Labem, ul. 1. máje č.p.243/5
Před 286 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou investiční příležitost - prodej bytového domu s osmi byty v lokalitě, která nabízí potenciál pro budoucí růst. Dům nabízí osm bytů, což znamená solidní nájemní příjem pro investora. Proběhla zde částečná rekonstrukce pouze u bytů v horním patře, kompletní výměna krovů a střešní krytiny. Přestože je tato lokalita v součas... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Koupím rodinný domek, vilku, zemědělskou usedlost,
Před 286 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím rodinný domek, vilku, zemědělskou usedlost, statek, ranč, mlýn, chalupu, nebo stavební parcelu. V Praze, na okraji Prahy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím rodinný domek, vilku, zemědělskou usedlost,
Před 286 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím rodinný domek, vilku, zemědělskou usedlost, statek, ranč, mlýn, chalupu, nebo stavební parcelu. V Praze, na okraji Prahy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím rodinný domek, vilku, zemědělskou usedlost,
Před 286 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím rodinný domek, vilku, zemědělskou usedlost, statek, ranč, mlýn, chalupu, nebo stavební parcelu. V Praze, na okraji Prahy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 130 m², Kroměříž
Před 286 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a zahradou o celkové rozloze 623 m2 v Kroměříži-Kotojedech, v zajímavé a klidné lokalitě. Dům je koncipován jako 4+kk, součástí domu je garáž. Dům je obklopen zahradou. Do nemovitosti se vstupuje chodbou, která ústí ... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Sázavě
Před 286 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který je nutný k rekonstrukci, nebo k demolici. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci a vodovod. Přes silnici patří k domu část pozemku, kde je vy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Drahelčice, ul. Husova
Před 286 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit moderní řadový rodinný dům 4+kk v klidné a oblíbené lokalitě Drahelčic, v okrese Praha - západ, pouhých 10 minut od Zličína. S podlahovou plochou 100 m² a pěkně upravenou zahradou o rozloze 72 m² se jedná o ideální domov pro vaši rodinu. Při vstupu do domu vás uvítá prostorná a světlá obývací část s krbem propojená s jídelnou a kuchyní, tvořící skvělý prostor pro rodinné chvíle i setkávání s přáteli. Z obývacího pokoje je přímý vstup na dřevěnou terasu s perg... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Prostějov, ul. Pod Kosířem
Před 286 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Vítejte v novém domově, kde se komfort spojuje s elegancí. Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto dvoupodlažního rodinného domu, situovaného v atraktivní a klidné lokalitě na ulici Pod Kosířem v Prostějově. Dům je celopodsklepený a napojen na veškeré inženýrské sítě, poskytující maximální pohodlí. Předzahrádka, terasa a zahrada vytvářejí ideální prostředí pro odpočinek a setkávání s rodinou a přáteli. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a kvalitní cihlová konstrukce zaručuje st... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 440 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Janově
Před 286 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinnou vilu postavenou ve funkcionalistickém stylu v roce 1938 v obci Janov u Krnova, okr. Bruntál. Vila je postavena na vlastním pozemku o celkové rozloze 151 m2, je podsklepena. K historii nemovitosti, nejdříve byla využívána k bydlení majitely textilní továrny v Krnově, po válce sloužila jako mateřská škola. Poté byla odkoupena a opět sloužila k bydlení. Nynější majitel provedl její rekonstrukci. Vila v prvním nadzemním podlaží disponuje kuchyní se spíží, koupelno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 519 649
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 438 m², Markvartice
Před 287 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej zemědělské usedlosti o užitné ploše 438 m2 na pozemcích o rozloze 6452 m2 v obci Mrkvojedy. Objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí přírodními materiály a slouží k trvalému bydlení. Navazující stavba se dvěma apartmány s podlahovým vytápěním a sociálním zařízením včetně finské sauny a relaxačním zázemím, slouží k pronájmu, ale lze využít k trvalému bydlení. V druhém nadzemním podlaží nalezneme otevřený prostorný loft s v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 287 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Přijměte pozvání na prohlídkový den rodinného domu v Rychnově nad Kněžnou. Vaše vysněné bydlení s dobrou dostupností je připraveno k okamžitému ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Tachov, ul. Jabloňová
Před 287 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme jedinečnou nemovitost, atypický rodinný dům typu bungalov v terasovitém komplexu o zastavěné ploše 160 m², dispozice 6+kk. Dominantou je prosvětlený obývací pokoj se vstupem na terasu a na míru dělanou kuchyňskou linkou, dále zde nalezneme dva neprůchozí pokoje, ložnici, koupelnu s masážním sprchovým koutem, vanou a WC, prostornou šatnu, prádelnu/sklep, dílnu, chodbu a druhé samostat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 138 m², Praha 10, ul. Salačova
Před 287 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme výbornou investiční příležitost k vybudovaní bytových jednotek v centru Uhříněvsi. Nemovitost je podsklepená, první nadzemní podlaží bylo vedeno jako komerční prostor. Při rekonstrukci lze stavbu upravit na rodinný dům či dům s byt. jednotkami, jelikož se stavba s pozemkem dle územního plánu nachází v plochách OB-čistě obytných. Na pozem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 400 000
 Kč
Prodej domu 5 x apartmán, restaurace, terasa pozemek 1.141 m2, Horní Planá
Před 288 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům s restaurací, ubytováním a pozemkem o výměře 1.141 m2 v Horní Plané na Lipenském jezeře okr. Český Krumlov. Dům má 5 pokojů včetně soc. zařízení a po malé přestavbě možnost až 7 bytů. Dům má tři samostatné vchody a je částečně podsklepen. Dále je zde s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 699 000
 Kč
Dům s restauraci v Německu na prodej
Před 288 dny - ANNONCE
Dům v Německu 35km od hranic s Českem - hranični přechod Vojtanov na Chebsku. Dům má salonek - 2 místnosti, restauraci, kuchyň, toalety, sál v patře a 2 byty - 3+1, toaleta, koupelna a 1+1. Půda, sklep, zahrada velká a dvě gar... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 156 m2 -.Ve výhradním
Před 288 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 156 m2 -.Ve výhradním zastoupení majitele vám představuji příležitost koupě samostatného rodinného domu o celkové užitné ploše 156 m2, který se nachází v klidné obytné zástavbě v obci Libčice nad Vltavou. Dům je rohový, umístěn na pozemku se vzrostlou zahradou o rozloze 629 m2 a v posledních letech prošel částečnou rekonstrukcí přízemí. Nově byly zhotoveny rozvody vody a tepla, v roce 2023 byla kompletně zrekonstruována koupelna. Nyní dům splňuje podmínky bydlení s dispozicí 4 kk a zároveň nabízí potenciál postupného dodělání výsledného stavu v rámci prostorné půdy, na kterou vede vnitřkem domu betonové schodiště. Aktuální obytný prostor přízemí je 82 m2 a rozloha půdního prostoru je 58 m2, což nabízí takřka neomezené možnosti případné budoucí dispozice. Do domu vstupujete ze zahrady přes chodbu o rozloze 5 m2. Z chodby lze dále jednotlivě vstoupit do hlavní obytné části, do koupelny o rozloze 6,4 m2, na samostatné WC o rozloze 1,4 m2 a také schodištěm do prosto... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 172 m2 -.Máme pro vás
Před 288 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 172 m2 -.Máme pro vás rodinný dům v klidné části Jaroměře před dokončením. Dům je umístěn na pozemku o rozloze 1157 m2, který je rozdělen na dvě samostatné parcely. V přízemí najdete obytnou část s rozlohou 172 m2, zahrnující prostornou kuchyň spojenou s obývacím pokojem a čtyřmi dalšími místnostmi. První patro není aktuálně obytné, ale nabízí rozlohu 105,5 ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 900 000
 Kč
Prodej chaty, Polnička, Žďár nad Sázavou
Před 288 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Milujete klid, přírodu a relax? V tom případě Vás bude zajímat nemovitost, která se nachází u největšího rybníku Českomoravské vrchoviny, Velké Dářko. Nachází se uprostřed lesnaté krajiny Žďárských vrchů. Někdy se mu také říká „moře Vysočiny“. Nemovitost je ideální k rekreaci, k výhodné investici a nebo k celoročnímu bydlení. Chata či dům, podle toho, jak koupi pojmete, je ve velmi dobrém stavu. Zateplená, po zdařilé rekonstrukci, je napojena na sezónní veřejný vo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu v Jablonci nad Nisou, ul. Prosečská
Před 288 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v Proseči nad Nisou. Nemovitost má dvě nadzemní podlaží. V každém patře se nachází zmodernizovaný byt o rozloze 105 m2. V přízemí je byt s dispozicí 5+kk. Tři pokoje, kuchyň a koupelna s toaletou jsou po rekonstrukci, další dvě místnosti jsou připravené k propojení s bytem, nebo můžou sloužit jako úložné prostory, nebo lze vytvořit samostatný byt. Tento celý prostor je bezbariérový. V prvním patře se nachází prostorný byt s dispozicí 4+kk. Příj... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 202 m², Dubí, ul. B. Němcové
Před 288 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej nájemního domu v Dubí v části Běhánky. Jedná se o samostatně stojící podsklepenou dvoupodlažní budovu. Objekt je užíván jako obytný dům se šesti bytovými jednotkami. V 1. PP jsou sklepy a kotelna. V 1. NP jsou dva byty (3+1 a 2+1) vč. příslušenství. Ve 2. NP jsou dva byty (3+1 a 2+1) vč. příslušenství, V podkroví jsou dva byty (2+1 a 2+1) vč. příslušenství. Všechny byty jsou obsazeny platícími nájemníky. U domu je zahrad... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk, 168 m², Ohníč - Křemýž
Před 288 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Už nebudete muset trávit hodiny v dopravě, abyste se dostali do kanceláře. Váš nový domov je navržen tak, aby podporoval vašeho podnikatelského ducha, poskytoval prostor pro vaše podnikání a zároveň vám nabízel všechny výhody pohodlného bydlení. Ať už jste freelancer, umělec, řemeslník, nebo provozujete malou firmu, tento dům je stvořen přesně pro vás. Jeho historie, spojená s budovou bývalé jednoty, dodává místu charakter... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 295 025
 Kč