Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Pro Vás, kteří máte
Před 293 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Pro Vás, kteří máte rádi klid, ale zároveň chcete bydlet v dojezdové vzdálenosti do Brna máme ideální řešení. Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Mouřínov. Je řešen jako 3+kk a v roce 2017 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Dominantou nemovitosti je prostorná koupelna s finskou saunou. Vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem a teplo rozváděn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 983 920
 Kč
Prodej unikátní stavby 1 150 m2, pozemek 2 217 m2
Před 293 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej unikátní stavby 1 150 m2, pozemek 2 217 m2.Toužíte mít velkou luxusní nemovitost v klidu kouzelné přírody s výhledem na rybník a přesto 36 minut autem od Prahy? Pak je tato nemovitost ideální volbou právě pro vás, nemovitost si můžete upravit jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Nemovitost má celkem tři podlaží s celkovou obytnou plochou 1 150 m2, na pozemku 2 217 m2 je i parkoviště pro 25 vozidel. Tato unikátní nemovitost s genius loci – duchem místa, byla původně knížecí pivnice s tančírnou z roku 1935, kterou nechal později kníže Alexandr Jan z Thurn-Taxisu přestavět na výletní restauraci. Nemovitost byla v roce 1994 rozšířena o ubytování a přestavěna do současné podoby. Nemovitost stojí uprostřed rozsáhlých svatojiřských lesů na hrázi rybníka Jiv... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000 000
 Kč
Koupím dům, uhradím případné dluhy
Před 293 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím dům v Praze nebo do 40 km od Prahy. Vyplatím i případné dluhy, exekuce. Uhradím a zajistím právní se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Mimoni, ul. Křížová
Před 293 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Mimoni v ulici Křížová. Dům má dvě obytná podlaží s celkovou podlahovou plochou 155 metrů čtverečních. Pod domem je vytesaný sklep v pískovcovém podloží. Dům prošel rekonstrukcí a modernizací. Vstupní hala s krbem, prostornou šatnou a vstupem na zahradu s dvěma terasami. Přízemní byt je dispozičně řešený jako 3+1 s otevřeným prostorem do moderní kuchyně. Koupelna s toaletou jsou přístupné z cho... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Brodce, ul. Rudé armády
Před 293 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečnou příležitost v podobě prodeje rodinného domu o užitné ploše 80m2 v obci Brodce. Dům je obklopen pozemkem o rozloze 564m2 na kterém se nachází stodola a prostorný mobilheim o dispozici 2+kk, která poskytuje komfort při případné rekonstrukci domu. Mobilheim disponuje obývacím pokojem spojeným s kuchyní, kopelnou, šatnou a ložnicí. Dále zde naleznete pěknou terasu s výhledem do zahrady. Vytápění je řešeno infrapanely a krbovými kamny - ty jsou zavedeny i v rodinn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 244 m², Č. Velenice, ul. Štefánikova
Před 293 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost k podnikání u rakouských hranic? Pak právě pro Vás je tu tento dům v Českých Velenicích, s již započatou rekonstrukcí. Zavedena obecní voda, kanalizace a přípojka plynu. Prostorná půda nabízí možnost vybudování dalších obytných místností. Na dům navazuje garáž a zahrada. Pro svoji str... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Doksy, ul. Dvořákova
Před 293 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji hezký a prostorný dům se zahradou, garáží, letní kuchyní a venkovním posezením v klidné části turisticky vyhledávané oblasti Máchova jezera v obci Doksy. Dům je umístěn ve vilkové části obce s oplocenou zahradou kolem domu. V přízemí naleznete vstupní předsíň, kuchyň, dva pokoje, koupelnu, WC, schodiště do sklepa a do patra. V obytném podkroví se nachází tři pokoje a malé útulné posezení na chodbě. Pod střechou je čistý půdní prostor. Část domu je podsklepena, kde se nachází k... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 147 m², Košťany
Před 293 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Vítejte v moderním rezidenčním projektu Střelná - Košťany, kde si vám dovolujeme nabídnout prostorný nízkoenergetický bungalov 4+kk s technickou místností, dvěma koupelnami a garáží. Interiér je krásně prosvětlený a z každého pokoje je vstup na terasu, která poskytuje dostatek soukromí. Dům stojí na rovinatém pozemku o velikosti 713 m². Projekt je momentálně ve fázi výstavby, a máte tak možnost volby z materiálů, jež jsou poskytovány v rámci nabídky developera, a to jak pro exteriér, tak i... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2.136 m², Plaňany, ul. Pražská
Před 293 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v městysi Plaňany. Rodinný dům je určený k celkové rekonstrukci či k demolici. Celková rozloha pozemku je o výměře 2138 m2 ( 15m2 x 135 m2 ). Na přední části pozemku je nyní postaven dům o zastavěné ploše 70 m2 a u domu jsou dále stavby jako kůlny, garáž, chlévy a prádelna. Zadní část pozemku o výměře 1508 m2 je využívána jako ovocný sad a k relaxaci. Na p... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 1143 m², Kladno, ul. T. G. Masaryka
Před 293 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlý nájemní dům o celkové užitné ploše 1.143 m² se zajímavým měsíčním výnosem v samotném centru města Kladna. Dům se nachází ve středu pěší zóny, která v nedávné době prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Z pohledu komerčních prostor se jedná o jedno z nejlukrativnějších míst ve městě. V domě je celkem 10 nájemních jednotek a momentálně jsou všechny obsazené dlouhodobými nájemníky. Zastavěná plocha domu činí 708 m... (více v detailu)
Středočeský kraj
47 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 207 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 294 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 207 m2 -.Nabízíme k prodeji rodinný, samostatně stojící dům 5+1 s vinným sklepem, zahradou, ovocnými stromy a vinohradem. Rodinný dům se nachází v klidně části města Dubňany na lince MHD. Tato nemovitost nabízí bydlení těm, kteří hledají žití v soukromí a vzdálené od ruchu města a dopravy. Stavba je napojena na všechny inženýrské sítě. Dům je suchý, průběžně udržovaný a temperovaný. Nemovitost čeká na fantazii nových majitelů, kteří si ji vybaví podle svých představ. Parkování... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 822 145
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Pertoltice
Před 294 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Máte rádi film "Na samotě u lesa?" Pak máme právě pro Vás lukrativní dům se stodolou a zahradou. Před domem je útulné a romantické posezení u krbu, kde Vás nikdo nebude rušit. Dispozice: 1.NP - prostorná chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost a kotelna. 2.NP - dva dětské pokoje, ložnice, pokoj pro hosty, sociální zařízení. Rádi chováte zvířata? Pak tu najdete funkční chlév s do... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 127 m², Ejpovice, ul. Tymákovská
Před 295 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v obci Ejpovice, vhodný jako investiční příležitost, vzdálené 12 minut jízdy autem do centra Plzně. Nemovitost je ve výborném stavu a v současné době jsou v domě nájemníci. Výstavba proběhla v roce 2012. Celý dům je postaven z kvalitního materiálu a je zateplený. Střešní krytina je z pálených tašek. Dům je vytápěný kotlem na tuhá paliva, nebo lze použít druhý kondenzační plynový kotel. Ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler. Veškeré rozvody jsou v mědi. V obou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 840 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 131 m², Čestice
Před 295 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům s garáží k výstavbě v projektu Život Za Humny v Česticích. Dům o celkové ploše 152 m2 se nachází na pozemku o ploše 506 m2. Dům navržen s moderními technologiemi a s minimální energetickou náročností (tepelné čerpadlo s teplovodním podlahovým vytápěním, venkovní el. žaluzie). Dům bude pos... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 430 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 268 m², Písek, ul. Pod Školkou
Před 295 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám třípodlažní řadový dům, ve vyhledávané lokalitě na Hradišti v Písku. Obytné místnosti jsou situovány ve dvou horních patrech, přičemž v prostředním patře se nachází velký obývací pokoj s jídelnou a krbovými kamny, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V horním patře ložnice, dětský pokoj a pracovna. Koupelna s vanou společně s toaletou. Půda, která slouží nyní jako... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 69 m², Želetava
Před 295 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Sníte o domě či chalupě, kam můžete utéct z města, ale i tak, aby byla v těsné blízkosti, jak se říká co by kamenem dohodil? Hledáte nemovitost, kterou si zrekonstruujete podle svých představ a kde zaznamenáte výjimečné okamžiky do rodinného alba? Pak jste tu správně! Máme pro Vás dům, který se nachází v Šašovicích u Želetavy, je o dispozici 2+1, má uzavřený dvůr, který Vám ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu 157 m2, s poz
Před 295 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej jedinečného pozemku o celkové výměře 1.471 m, s domem o podlahové ploše 157 m, ve velmi žádané lokalitě Roztyly u Nechranické přehrady. Dům se skládá v prvním nadzemním podlaží, prosklená veranda, chodba, dva neprůchozí pokoje, velmi prostorný obývací pokoj, kuchyně, komora, sklípek, koupelna s wc. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází připravený půdní prostor k dalšímu využití pro bydlení. Pokud hledáte bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou, tak právě tato nemovitost je... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Krásný RD 6+1/T,G,B 440 m2, Mariáns
Před 296 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje nádherný rodinný dům 6+1 v klidné lokalitě Hamrníky, Mariánské Lázně. Máme pro vás výjimečnou nabídku! Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 o celkové ploše 440 m. Tento impozantní dvoupatrový a podsklepený dům se nachází v malebné lokalitě Hamrníky v Mariánských Lázních, v ulici Na Vyhlídce. Hlavní vlastnosti: - Rozloha: Celková užitná plocha domu dosahuje 440 m, s terasami zahrnuje zastavěnou plochu 255 m. - Rozvržení: Dispozice domu s více než 7 místnostmi na třech patrech, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. - Wellness: K tomu všemu dům disponuje luxusní wellness s velkým 45 m bazénem s protiproudem o hloubce 1,75m, ideálním pro odpočinek a relaxaci. Popis jednotlivých pater: - Přízemí: Do domu se dostanete nádhernými masivními dveřmi. Otevřený prostor spojuje moderně vybavenou kuchyni s obývacím pokojem. Monumentální sloupy přidávají domu jedinečný šarm a procházejí i prvním patrem domu. K dispozici je samozřejmě také koupelna a ložnice p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Roprachtice
Před 296 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji dvougenerační dům v krásném prostředí Krkonošského podhůří v obci Roprachtice. Dům stojí na parcele o celkové výměře 2354 m2 a je vhodný pro početnější rodinu, vícegenerační bydlení či jako investice na pronájem apartmánů. V domě jsou dvě jednotky 3+1 s lodžií, které se nachází ve 2. a 3. NP. V mezipatře je pak další místnost, která je v současnosti využívaná jako ložnice. V přízemí se nachází garáž, kotelna, prádelna, dvě skladovací místnosti a sauna se sprchový... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 115 m2 -.Hledáte
Před 297 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 115 m2 -.Hledáte dvougenerační dům, do kterého byste se mohli přestěhovat s rodiči nebo jej využít také investičně? Přesně takový jsme pro Vás našli! Rodinný dům o dvou bytových jednotkách, se nachází v obci Loděnice. Máte tak na dosah ruky přírodu a klid, ale také ruch velkoměsta a všechny jeho výhody. Dům má dvě bytové jednotky o dispozici 3+1, a také půdní prostor, který nabízí další zajímavé možnosti. V 1. patře, se nachází byt po částečné rekonstrukci. Do jednotky vystoupáte po schodech, kde Vás přivítá ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Křižanech, Žibřidicích
Před 297 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout vícegenerační rodinný dům obklopený krásnou přírodou, na velkorysém pozemku o velikosti 1657 m2 v obci Žibřidice. Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami a suterénem. V prvním podlaží je bytová jednotka o dispozici 3+1, kterou lze po dovybavení ihned obývat. V druhém podlaží je další bytová jednotka k dokončení. Přístup do jednotlivých bytů je ze schodiště a chodby, takže je zajištěno maximální soukromí a lze využít nejen jako víceg... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, 175 m², Boršice
Před 297 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Boršice. Tento moderní dům je vybaven 7,2 kW solárním systémem, který poskytuje ekonomickou a ekologickou možnost zajištění energie s průměrnou roční spotřebou 3-3,5 MWh. Navíc je zde tepelné čerpadlo IVT, které zajišťuje útulnou teplotu během chladných měsíců. Komfort během letních měsíců zajistí klimatizace Toshiba, zatímco všechny podlahy v 1.NP jsou vybaveny podlahovým vytápěním, což zaručuje rovnoměrné rozložení tepla. Koupelny nahoře mají navíc pod... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 499 000
 Kč
Rodinný dům 4+1, v Rostoklatech
Před 298 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabídka prodeje rodinného domu 4+1, 130m2, dvě koupelny, v celém domě zabezpečovací systém, (rok výstavby 2007). Plocha rohového pozemku 737m2. Na pozemku velký zahradní domek a dále velký prosklený al... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rod. domu lokalita Veselý Kopec
Před 298 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej krásného RD k trv. bydlení - i jako chalupa, v lokalitě Veselý Kopec 8 km Ždírec nad Doubravou, stáří domu 11 let, dispozice 3+kk, 3x hyg. zař., dvougaráž, sauna, krb, pec, krytá terasa, poz. 2.000m2 možnost dalších 2 pok... (více v detailu)
Kraj Vysočina
11 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+2, 152 m², Petrovice u Karviné
Před 298 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte větší popřípadě dvougenerační rodinný dům k bydlení? Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji rodinný dům 6+2 s přístavbou pro 2 garáže v obci Petrovice u Karviné. Dvoupodlažní prostorný dům je zděný z cihel a tvárnic, má plastová okna, topení j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 050 000
 Kč