Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej chaty se zahradou, 41 m², Borušov
Před 299 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rekreační objekt s pozemky o celkové ploše 985 m² v Borušově, katastrálním území Svojanov u Borušova. Lze zateplit a předělat dle potřeby. Dle platného územního plánu obce v oblasti RI - plochy staveb pro rodinnou rekreaci. Přístup je zajištěn přes obecní komunikaci. Pozemek je udržovaný, rovinatý, již po terénních úpravách s přístupem k el. energii a vodě z vlastní studny. Odpady svedeny do jímky. Původně mobilheim, typ: Willerby Lyndhurst dispozice 3+... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 849 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Malá Skála - Mukařov
Před 299 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme výjimečnou nemovitost na samotě v obci Mukařov. Na pozemku o rozloze 13098 m² stojí dům vhodný k rekonstrukci, doplněný přírodním jezírkem. Přístup zajišťuje obec Dalešice. Z domu se otevírá působivý výhled na Mukařov a Malou Skálu.... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 480 m², Trstěnice
Před 299 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům s uzavřeným dvorem a větší zahradou vhodný jak k trvalému bydlení, chalupaření tak i podnikání? Tak něco tu pro vás máme. Nabízíme k prodeji rodinný dům s přilehlou zahradou o celkové ploše pozemků 3.521 m2. Dispozice - vstupní chodba, kotelna, sklad, k... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², Praha, ul. Kotíkova
Před 299 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám luxusní bydlení v rodinném domě v městské části Kolovraty. Jedná se o městskou čtvrť a katastrální území Prahy v blízkosti Říčan. Tento krásný dům má neskutečnou atmosféru pohody, klidu a odpočinku. Jídelna umístěná v atriu je téměř součástí zahrady. Pohledy ven z oken Vás očarují a poskytnou Vám mnoho krásných večerů při skleničce dobrého vína. V obývacím pokoji je velká sedací s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 690 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 790 m², Horažďovice - Velké Hydčice
Před 299 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlou nemovitost s užitnou plochou 790 m², situovanou na pozemku o velikosti 5634 m² ve vyhledávané lokalitě Velké Hydčice, část obce Horažďovice. Tato unikátní cihlová stavba zahrnuje dvě nadzemní podlaží. Celkem nabízí 15 místností, včetně skladišť a garáží v přízemí. První podlaží bylo nedávno zkolaudováno jako ubytovna a nabízí kanceláře a sociální zařízení. Druhé podlaží, dříve využíváno jako krejčovství, disponuje prosto... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, dvojdomek, obe
Před 299 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej celého dvojdomku v obci Lažiště, mezi obcemi Vimperk a Prachatice. Jedná se o panelovou částečně podsklepenou dvoupatrovou budovu, se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má dispozici 3+1 a je mezonetová, propojena schodištěm. Podsklepení je určeno pro technické zázemí (kotelny na tuhá paliva) a prostor na uskladnění topiva. Dům s bytovými jednotkami je v původním stavu a je vhodný k rekonstrukci s možností čerpání dotace. Dům je celkově v udržovaném stavu a vše je funkční. Objekty jsou připojeny na veřejný vodovod a obecní kanali... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 700 000
 Kč
POPTÁVKA -KOUPĚ RD STŘÍBRNÁ SKALICE A OKOLÍ .
Před 299 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
POPTÁVKA -KOUPĚ RD STŘÍBRNÁ SKALICE A OKOLÍ . PRO KLIENTA S HOTOVOSTÍ DO 5.MIL. max. 20 minut od Stříbrné Skalice, pozemek od cca 800m2, sp... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
RD 260 m2
Před 300 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 260 m2 -.Krásný rodinný dům 6+kk se zahrádkou, vinohradem a ovocnými stromy uprostřed vinařské oblasti v Čejkovicích. Rodinný dům se nachází v klidné obci Čejkovice, která nabízí pohodové bydlení pro ty, kteří nechtějí žít v centru ruchu města. Dům je velmi prostorný a vzdušný. Výhodou jsou velká okna, která domu p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
RD 840 m2
Před 300 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 840 m2 -.Chcete bydlet netradičně? Mít krásné sídlo pro svou firmu? Mít absolutní klid a zároveň být kousek od města? Tato víceúčelová nemovitost v malebné obci Dobrná, pouhých 7 km od Děčína, vám nabízí mnoho možností. V blízkosti se nachází turistické trasy a krásné přírodní scenérie, včetně hory Dobrná a rozhledny Sokolí vrch. Technické parametry: - jedná se o částečně zděnou, částečně pískovcovou stavbu s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími - rekonstrukce dokončená v roce 2023 propůjčila nemovitosti jedinečný charakter s důrazem na detail - nemovitost stojí na vlastním oploceném pozemku o rozloze 6 235 m2, zastavěná plocha činí 210 m2 a užitná plocha 840 m2 - nemovitost je připojena na veřejný vodovod, vlastní vrtanou studnu a společnou čističku odpadních vod - vytápění je řešeno centrálním kotlem na tu... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 166 m², Zlatá
Před 300 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám k prodeji prostorný rodinný dům z roku 2010, který se nachází na samém okraji obce Zlatá, Praha-východ. Tento kvalitně postavený dům o podlahové ploše 166 m² prozatím neprošel kolaudací. Přízemí domu sestává z garáže, předsíně, technické místnosti, pracovny, koupelny s toaletou a sprchovým koutem a obývacího pokoje s přípravou na krbová kamna, který je spojený s prostornou kuchyní s jídelním koutem. V patře domu nalezneme toaletu, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, ložnici s vlastní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Rodinný dům 4+kk, 130 m2, Petřvald
Před 300 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji nadstandartně řešený rodinný dům na okraji, v dobrém dosahu Ostravy, Frýdku - Místku a Karviné. Dům byl kolaudovný před cca 13 lety. Výhodou domu je velmi dobré dispoziční řešení s neprůchozími pokoji, podlahové vytápění a dominantní prostor kuchyně s obývacím pokojem, z něhož je vstup přímo na t... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 131 m2 -.Jedinečná možnost
Před 300 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 131 m2 -.Jedinečná možnost pro někoho, kdo je připraven změnit současný stav na něco skvělého. Tato nemovitost nabízí tři podlaží, z nichž první je částečně zasazeno pod úroveň terénu. Druhé a třetí nadzemní podlaží tvoří obytné prostory, které nabízejí jedinečnou atmosféru. V posledním podlaží je terasa, která umožňuje vychutnávat nádherný výhled do okolí. Tato nemovitost aktuálně čeká na nového majitele. Jedná se o objekt s obrovským potenciálem, který umožňuje realizovat vlastní nápady a plány. Co se týče infrastruktury, nemovitost je napojena na vodovodní řad, plyn a kanalizaci. To znamená, že základní prvky pro budoucí úpravy jsou již k dispozici. Poloha domu je ideální pro ty, kteří hledají harmonii klidného života a komfortu pohodlného bydlení v dosahu Prahy. V okolí najdete kompletní občanskou vybaveno... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k
Před 300 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině rodinný domek určený k demolici - se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe zasíťovanou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabídněte mladé rodině krodinný domek určený k
Před 300 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte mladé rodině krodinný domek určený k demolici - se stavební parcelou, na stavbu rodinného domku. Nejlépe zasíťovanou, ale není to podmínkou. Dobré dopravní spojení městskou hromadnou do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Malém u Brtnice
Před 300 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte nemovitost, ve které si budete užívat klidu domova a krás okolí? Máme pro Vás nabídku zrekonstruovaného domku v obci Malé u Brtnice na Jihlavsku. Rekonstrukce proběhla v půdním prostoru, kde se vybudovaly tři pokoje a místnost pro koupelnu. Pozemek je obehnán kamennou zdí, co zajistí maximální soukrom... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Peruci
Před 300 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V malé vesničce Hřivčice v okrese Louny, které jsou vzdálené 13 minut od Loun a 35 minut od Prahy, Vám nabízíme k prodeji menší rodinný dům o velikosti 3kk, který je v rekonstrukci. Jsou zde nová plastová okna, vytápění krbovými kamny s rozvodem do radiátorů. Dispozičně : 1 NP... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 499 999
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 130 m², Miskovice
Před 300 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nově Vám nabízíme zemědělskou usedlost v obci Miskovice u Kutné Hory. Celková rozloha pozemku je 9396 m². Díky tomu, že se usedlost nachází na okraji obce, čeká na Vás oáza klidu a nádherné výhledy do přírody. Dům je delší dobu neobývaný, a tak potřebuje pár šikovných rukou. V domě jsou však plastová ... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 726 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Vítkově, ul. Mladých
Před 300 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Vítkova na ulici Mladých. Celopodsklepený dům je v původním, velice udržovaném stavu. Dům má dvě bytové jednotky s vlastním sociálním zařízením. 1NP. O dispozici 3+1 a 2NP o dispozici 4+1 s balkónem a půdními prostory. K ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej chalupy, Pařížov, Běstvina
Před 300 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej chalupy v Pařížově - část obce Běstvina s celkovou výměrou pozemku 414 m². V přízemí nemovitosti se nachází pokoj s terasou a kuchyňským koutem, koupelna s WC a ložnice, v patře 2 ložnice a umyvadlo a WC. Ohřev vody bojlerem, vytápění dřevem. Na pozemku se nachází stodola na uskladnění nářadí, dřeva, sk... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Chomutov, ul. Lipská
Před 300 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám útulný rodinný dům, nacházející se na okraji města, zároveň v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Dům disponuje dvěma podlažími a je celkově podsklepen. V přízemí domu se nachází prostorná předsíň s koupelnou disponující sprchovým koutem a umyvadlem, dále kuchyně a samostatný obývací pokoj. Na chodbě najdeme samostat... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 442 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Tachově, ul. Volyňská
Před 300 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Tento dům by mohl být pro vás a vaši rodinu splněným snem-nachází se totiž ve velmi klidné ulici v oblíbené části města, kde je veškerá občanská vybavenost v dosahu pěti minut chůze a na náměstí co by kamenem dohodil! Dům má menší, ale útulnou zahrádku se soukromím a spousty zeleně. Je zde tak akorát prostor pro všechny členy rodiny. Za zmínku stojí zastřešený průjezd, který slouží jako parkovací stání pro dvě vozidla a pro šikovné ruce se zde nachází montážní jáma. Dovolte mi představit ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 345 200
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 176 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 301 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 176 m2 -.Nabízíme k prodeji rodinný dům využitelný, jako chalupa k celoročnímu vydlení s impozantním pozemkem, která se stane idylickým druhým domovem pro milovníky klidu a přírody. Poskytuje pohodlé a klid venkovského života s veškerým komfortem moderního bydlení. Dům se nachází na okraji obce Karlov u Bohušova. Tato nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí interiéru i části exteriéru, především pak střechy, které je kompletně noví s pálenou taškou. Plně vybavená kuchyně, samostatná jídelna, velká ložnice a prostorný obývací pokoj s krbem vytvářejí ideální prostor pro rodinný život. Teplo domova zajišťují krom stylového krbu také moderní infrapanely, které nejenže efekt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 260 000
 Kč
Rodinný dům 4+1+garáž v Březové u Sokolova.
Před 301 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Rodinný dům 4+1+garáž v Březové u Sokolova. Nabízíme k prodeji RD 4+1+garáž+společenská místnost ve vyhledávané lokalitě obce Březová u Sokolova. Jedná se o řadový dům. Nemovitost je podsklepena. K domu dále náleží zděná garáž, venkovní společenská místnost a zahrada o výměře 268m2. Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová středa, zateplení s fasádou, nový plyn kotel. Dům se v přízemí skládá z: velkého obývacího pokoje, ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk v Ostřešanech
Před 301 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi řadový rodinný dům, kolaudovaný v roce 2004 ve vyhledávané části Ostřešan. Dům je udržovaný a připraven k užívání. Dispozičně je řešen jako 4+kk. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojen s kuchyní a terasou se vstupem na zahradu, která Vám nabízí naprosté soukromí. V patře se nachází 4 místnosti vče... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Mělník, ul. Na Staré cestě
Před 301 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o velikosti 4+kk na Mělníku, část Mlazice. Dům je velmi pěkně dispozičně řešen a budoucím majitelům poskytne opravdu komfortní bydlení a soukromí. Dispozice: prostorná vstupní chodba, velká spíž, kuchyně, jídelní kout, koupelna, samostatné WC, ložnice, obývací pokoj ze kterého je vstup na zahradu, kde se dá vybudovat pergola na společné rodinné chvíle. Přímo z domu j... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 300 000
 Kč