Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 792 výsledků

Prodej rodinného domu, Teplice, ul. Máchova
Před 301 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní dvoupodlažní RD v prestižní části Teplic, zajímavý svou architekturou a také možností úprav pro dvougenerační bydlení. Dům je podsklepený, nabízí prostorný půdní prostor, který lze kreativně využít pro další obytné místnosti, pracovnu nebo třeba hernu. Jednou z klíčových předností je zahrada, která se rozkládá za domem a poskytuje dokonalé místo pro odpočinek, grilování nebo relaxaci s rodinou a přáteli. K dispozici je také parkování ve vlastní garáži. V přízemí jsou dva po... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Křinci, ul. Chotucká
Před 301 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme prodej prostorného rodinného domu o dispozici 7+1 s užitnou plochou 186m2 a třemi lodžiemi. Dům je na pozemku o velikosti 619m2 a je z velké částí podsklepený, s celkovou plochou sklepa 67,8m2. Nabízí tak dostatek místa pro uskladnění ovoce a zeleniny, uložení tuhého paliva a také parkování dvou automobilů v suterénní garáži. Vytápění domu je kotlem na tuhá paliva a ohřev vody zajišťuje bojler. Kolaudace domu proběhla v ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 198 m², Kadaň, ul. Obránců míru
Před 301 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Toužíte mít rodinný dům se zahradou, ale nedostatek času je Váš nepřítel? Vítejte v království prostoru, pohodlí a klidu. Tento ohromující dům poskytuje jedinečný životní styl, který spojuje pohodlí rodinného domu s výhodami bytu. Prostorný mezonetový dům s vlastní zahradou, se nachází ve vyhledávané lokalitě města Kadaň ulice Obránců mírů. V přízemí je prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a vstupem na terasu, dále pak předsíň a samostatné WC s umyvad... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej 2 nájemních domů; Rumburk
Před 301 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej dvou bytových domů ve městě Rumburk. Jeden z bytových domů se nachází v ulici Slovenského národního povstání a disponuje sedmi bytovými jednotkami: 1+kk, 2x 2+1, 4x 3+1. Celková výměra domu je 511m2 a k němu náleží zahrada o rozloze 200m2. Další bytový dům se nachází v ulici Bezručova a má pět bytových jednotek: 2+1, 2x 3+kk, 3+1, 4+1. Celková výměra tohoto domu je 4... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Šumvald
Před 302 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v Šumvaldu s rozlohou pozemku 935 m² a užitnou plochou 150 m². Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci prostorných pokojů, 2 koupelen a velkého sklepa pro vaše pohodlí. Z kuchyně je přímý přístup na terasu a do krásné zahrady, což vytváří ideální prostředí pro relaxaci a společné chvíle. V 1. podlaží se nachází kuchyň s jídelním ostrůvkem a prostorný obývací... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 849 999
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 122 m2 -.Máme pro Vás prodej
Před 302 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 122 m2 -.Máme pro Vás prodej patrového domu o dispozici 5+kk (kolaudace 2021), který se nachází v nové zástavbě na okraji obce Bašť, Praha-východ. V přízemí domu naleznete zádveří s vestavěnou skříní a prostor pro uložení věcí najdete i v komoře. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem a ložnice, ze které vede samostatný vstup na terasu. Největší dominantou je prostorný obývací pokoj propojený s halou, kuchyňskou linkou a jídelnou. Kuchyňská linka je vyrobena od truhláře na míru, s kompaktní deskou, vykazující vysokou mechanickou odolnost proti oděru, otěru a úderu. Kuchyň je vybavena americkou lednicí a spotřebiči AEG. Do patra se dostanete po osvětleném schodišti bodovými světly a oknem. Zde se nachází koupelna s vanou a 3 pokoje, nyní řešeny jako dětský pokoj, pracovna a pokoj pro hosty. Ostatní technické parametry Vytápění: Teplovodní plynové - podlahové v obou patrech Okna: Lima izolační dvojsklo Vnitřní stínící technika: Plissé Isotra Parkování: 2 parkova... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 272 m², Jeneč, ul. Západní
Před 302 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu, který se nachází v klidné ulici v obci Jeneč. V domě se nachází 4 bytové jednotky a dům je tak možné využít pro vícegenerační bydlení či na investici. V přízemí se nachází 3 samostatné byty o dispozicích 2+kk (46,5 m2), 1+kk (28,5 m2) a 2+1 (44 m2). V patře se nachází byt 4+kk (153 m2), který disponuje 2 koupelnami, třemi neprůchozími místnostmi a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Místnosti dodává velkolepý vzhled vysoký strop s otevřeným krovem a pohle... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 224 697
 Kč
Prodej rodinného domu, 54 m², Mělník, ul. Družstevní
Před 302 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej 1/3 spoluvlastnického podílu na rodinném domě v Mělníku - Mlazicích s dispozicí 2+1, s koupelnou, WC a terasou. Dům je ve velmi dobrém stavu, udrž... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 491 000
 Kč
Prodej chalupy 2+1, 100 m², Sosnová
Před 302 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodáme chalupu, o celkové velikosti 100 m2, která se nachází na klidném místě v obci Sosnová mezi Opavou, Bruntálem a Krnovem. K chalupě vede obecní asfaltová komunikace s možností parkování před vstupem. Má rustikální dvoupatrovou vnitřní dispozici s částečným podsklepením, víceúčelovou místností, komorou a větším půdním prostorem. Chalupa je v původním udržovaném stavu, s plastovými okny a novější střešní krytinou. Vytápění je kamny na tuhá paliva a v kuchyni ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Klatovy, ul. Měchurova
Před 302 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám prostorný rodinný dům v klidné lokalitě, pouhých 5 minut pěšky od centra Klatov. V přízemí domu naleznete prostornou jídelnu spojenou s kuchyní, ložnici s krbovým sporákem a další ložnici s pracovnou. K dispozici je také prostorná chodba s koupelnou a spižírnou. V 2. podlaží je připraveno místo pro další tři prostorné pokoje, chodbu a koupelnu. Tato část domu je připravena k dokončení. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, což znamená, že některé části již prošly mode... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 6+1, 322 m², Praha 4 - Písnice
Před 302 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte skvělé bydlení na výjimečném místě? Pak právě pro vás máme rodinný dům 6+1 o podlahové ploše 322 m² v Praze – Písnici, který vás ohromí prostorem a světlem. Dům v klidné vilové čtvrti žádané lokality nabízí pocit bydlení mimo ruch města přesto se všemi jeho výhodami. V přízemí domu se nachází vstupní hala, kuchyň, jídelna, prostorný obývací pokoj se vstupem na venkovní terasu a zahradu, šatna, toaleta a chodba se vstupem do garáže. V patře je ložnice s balkonem, dva dětské pokoje, samostatná toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk, 120 m², Rýmařov - Jamartice
Před 302 dny - ANNONCE
Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v Jamarticích u obce Rýmařov, který je vhodný, jak k trvalému bydlení, rekreaci, tak i k investiční příležitosti. Přízemí sestává z předsíně, hlavní chodby, koupelny s WC, kuchyně spojené s obývacím pokojem, menším pokojem a hlavní ložnicí. Dům disponuje prostornou půdou, která je přístupná po schodišti a skýtá tak možnost výstavby další obytné plochy. Sklep je v úrovni terénu a tak lze vybudovat také další místnosti. K domu je pronajat pozemek s rozlehlou okrasnou zahr... (více v detailu)
3 900 000
 Kč
Prodej, vinný sklep s apartmánem, 1
Před 303 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej zavedeného vinného sklepa s apartmánem o celkové užitné ploše 183 m, v malebné obci Bořetice, jen pár kilometrů od Velkých Pavlovic. Tento moderně zrekonstruovaný a vybavený objekt se momentálně pronajímá na krátkodobé relaxační pobyty, jelikož je zde naprosté soukromí a klid. Takže, pokud byste nechtěli objekt využívat pro své potřeby, lze ho s velmi zajímavou výnosností dále pronajímat. Vytápění a ohřev vody zajištuje teplené čerpadlo a díky tomu jsou celkové měsíční náklady pouze 3 200,-Kč. Voda je napojena na obecní řád a kanalizace je svedena do septiku, kde je zavedený velmi důmyslný způsob odčerpávání, pro ulehčení vyvážení jeho obsahu. Stavba pochází z roku 1940, ale mnohé se z ní nedochovalo, takže se v podstatě postavil nový dům. Kompletní nová střecha, nov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 48 m², Dříteň
Před 303 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej rodinného domu o dispozici 2+kk v obci Dříteň, části Strachovice. Dříteň je obec v okrese České Budějovice v Jihočeském kraji, 12 km od Hluboké nad Vltavou a 21 km od Českých Budějovic. Jedná se o oblast s rybníkářskou, je zde množství cyklostezek. Dům s obytnou částí o výměře 48 m² je částečně podsklepen. Nemovitost je napojena na obe... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Bílině, ul. Kyselská
Před 303 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro Vás nevšední příležitost zakoupit rodinný dům k demolici, který se nachází na rozsáhlém pozemku o rozloze 1500 m2. Tato nemovitost je pozoruhodná nejen svým svažitým profilem, ale také svým úchvatným výhledem na město. Dům je ve značně opotřebovaném stavu, a proto je vhodné zvážit jeho rekonstrukci nebo demolici a následnou výstavbu nové budovy. Nicméně díky své poloze nabízí tento pozemek výjimečnou možnost vytvořit si unikátní domov, který bu... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 995 000
 Kč
Rodinný dům 915m² Chrášťany u Rakovníka
Před 305 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte únik z ruchu velkoměsta do vesnického klidu, kde Vás místní atmosféra pohladí po duši a přitom se snadnou dostupností do Prahy? Tak přesně se budete cítit, když přijedete do kouzelných Chrášťan u Rakovníka a navštívíte tuto jedinečnou nemovitost. Asi se ptáte, čím může být tak jedinečná, když je vhodná k rekonstrukci? Právě tím, že si ji můžete zrekonstruovat přesně podle Vašich představ. Toto vesnické stavení na samém okraji obce je velmi dobře dispozičně řešené. Dům se skládá z šesti místnost... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nájemní dům Český Těšín, ul. Odboje
Před 305 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Jedinečná příležitost koupě činžovního domu v jedné z atraktivních částí Českého Těšína na pěší zóně v centru města. Poloha nemovitosti umožňuje nejen vnímat intenzivní atmosféru historického Českého Těšína, ale také oceníte blízkost polského Těšína, kde na vás dýchá historie Těšínského Slezska. Samotný dům z roku 1931 vás okouzlí atmosférou 1. republiky. Nemovitost disponuje pěti nadzemními podlažími, sklepy a půdou. V 1.NP se nachází dva nebytové prostory o rozloze 78 m2 a 33 m2, které jsou v současn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 102 m², Opava
Před 306 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům - novostavba 4+kk,kolaudován v roce2021. Dům se nachází v klidové části obce Opava - Podvihov. Obec Podvihov má základní občanské vybavení s dojezdem do Opavy ve které se nachází velmi široká paleta všech potřebných služeb. V 1.n.p. se nachází WC, vstupní hala, technická místnost, obývací pokoj s výstupem na terasu a propojením s kuchyní. V 2.n.p. se nachází koupelna a 3 místnosti. Dům je vytápěn podlahovým ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 980 000
 Kč
RD s velkou zahradou, Tučapy u Boršic
Před 307 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej RD s velkou zahradou, Tučapy u Boršic, okr. Uherské Hradiště.. Nabídka jednopodlažního, částečně podsklepeného rodinného domu s uzavřeným dvorem, venkovní letní kuchyní a kvelbeným sklepem v obci Tučapy u Boršic. Dispozice domu: 4 samostatné pokoje, jídelna, kuchyně se spíží, 2x koupelna a samostatné WC. Podlahová plocha domu činí 130 m2, uzavřený dvorek se zahradou 900 m2. K dispozici je dále samostatně stojící garáž, venkovní skladovací prostory a kvelbený sklep. Vytápění a ohřev vody ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 539m2, Polička
Před 307 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej měšťanského rodinného domu v centru města Polička - Palackého náměstí. Celková plocha pozemku je 448m2, zastavěná plocha 219m2 a užitná plocha 539m2. Dům je téměř celý znovu vystavěný a skládá se ze 4 nadzemních podlaží a suterénu. Dispozice: 1.NP - samostatný komerční prostor - kancelář, která je v současné době pronajata a vstup do domu. V přízemí o vnitřní výměře 154m2 se dále nachází samostatná garsonka se vstupem na zahradu, technická místnost, chodba, schodiště do suterénu a do dalšího patra.... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 375 m², Bříství
Před 307 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji reprezentativní rodinný dům o dvou bytových jednotkách, užitné ploše 375 m², krásnou zimní zahradou, terasou a nebytovou plochou. K dispozici je pozemek o velikosti 1720 m², který nabízí bydlení kombinované s komerčním využitím, v malebné obci Bříství. Část pozemku lze oddělit ke komerční výstavbě, momentálně zde probíhá územní studie. Dům prošel v roce 2003 rozsáhlou rekonstrukcí s citem pro rodinné bydlení na vesnici. O teplo a teplou vodu se stará... (více v detailu)
Středočeský kraj
27 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 500 m2 -.Na prodej
Před 307 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 500 m2 -.Na prodej exkluzivní rodinný dům v malebných Jesenicích, v okrese Rakovník. Tato impozantní nemovitost nabízí užitnou plochu přes 500m2, přičemž existuje jedinečná příležitost přeměnit ji na 4-6 prostorných a samostatných bytů. Již dokončený byt s podlahovou plochou 100m2 představuje vzor kvality a luxusu. Dům je obklopen rozlehlou zahradou o rozloze 1471m2, poskytující klid a soukromí. Pro milovníky přírody a venkovského života je t... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej, Činžovní domy, 888 m2 -.Skvělá investiční
Před 307 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Činžovní domy, 888 m2 -.Skvělá investiční příležitost! Cihlový bytový dům v samém centru města Jablonec nad Nisou z roku 1912, který prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2005, hledá nového majitele. Nyní nemovitost čítá dohromady 12 bytových jednotek, 8 kanceláří, 2 obchodní prostory a prostorné sklepní prostory. Celková plocha nemovitosti je cca 888 m2. Pro maximální využití investičního potenciálu se nabízí možnost přestavby některých kancelářských prostor na nové bytové jednotky. K dispozici je 7 vlastních parkovacích stání ve vnitrobloku domu. Velkou ... (více v detailu)
Liberecký kraj
22 800 000
 Kč
Prodej chaty 3+1, užitná plocha 170 m2 na pozemku 442 m2 Hůrka okr. Český Krumlov
Před 307 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chatu 3+1 s terasou, pergolou, dřevníkem na pozemku 442 m2 v obci Hůrka na Lipenském jezeře. V chatě je vybavená kuchyň, WC a dvě koupelny. Dále je v chatě technická místnost. V do... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 495 000
 Kč
Pronájem rodinného domu v Chrudimi, ul. K Májovu
Před 307 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem rodinného domu o dispozici 3+kk v Chrudimi. Dům je v areálu firmy ZETA. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem, plastová okna. Kuchyňská linka se spotřebiči. Dům není podsklepený. Zahrad... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 000
 Kč