Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 792 výsledků

Prodej rodinného domu v Praze, ul. Trampotova
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi rodinný dům, který se nachází v atraktivní lokalitě Praha 10 - Uhříněves. Nemovitost která je nyní v současné době obývaná pouze v prvním nadzemním podlaží, je řešena dispozičně jako 3+kk. Nemovitost je možné rozšířit o vybudování minimálně dalších dvou místností v podkroví. Dostatek úložného prostoru zajišťuje i garáž dílna a technická místnost. K nemovitosti přísluší menší předzahrádka. Rodinný dům... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 6+1, Šluknov - Císařský
Před 307 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K prodeji vám nabízíme rodinný dům v obci Šluknov, část obce Císařský. Dům má zastavěnou plochu o velikosti 125 m2 a pozemek 513 m2. Dům je podsklepený s možností půdní vestavby o dispozici 6+1. Vytápění je zde lokální krbovými kam... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², Králův Dvůr, ul. Na Poříčí
Před 307 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 3+kk a 3+kk, který se nachází v klidné a žádané části obce Králův Dvůr - lokalita Karlova Huť. Jedná se o dřevostavbu rodinného typu, kde jeho zastavěná plocha činí 85 m2, obytná plocha 111 m2. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, ložnice, pokoj pro hosty a vstup na terasu. Ve druhém nadzemním podlaží, na kterém je nutno dodělat drobné dokončovací práce na vnitřních prostorách, s... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Bříza
Před 307 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představte si domov, kde každý den začíná špetkou kouzla přírody a pohodlím, které si zasloužíte. V srdci Břízy. S přístavbou, která se pyšní titulem druhé bytové jednotky, se tento domov může pochlubit flexibilitou, kterou si zamilujete. Předzahrádka je vaší oázou klidu, zatímco studna dodává kouzlo venkovského života. Moderní vymoženosti jako kanalizace a městská voda jsou už samozřejmostí. Soukromý dvorek, doplněný útulnou stodolou, a parkování buď přímo na dvorku nebo pohodlně na ulici, zajišťují, že ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 899 000
 Kč
Činžovní dům 244m2
Před 308 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Činžovní domy, 244 m2 -.V centru města Třebechovice pod Orebem, s plnohodnotnou občanskou vybaveností ( 14 Km od Hradec Králové, 9 Km od Týniště nad Orlicí ), Vám nabízíme investiční příležitost v podobě prodeje rodinného domu o třech bytových jednotkách, jednom komerčním prostoru a možností vybudování dalších dvou bytových jednotek. Dům je vhodný k rekonstrukci a vzhledem k možnostem jeho využití také k překolaudování na bytový dům, za předpokladu splnění souvisejících náležitostí. Potenciál nemovitosti po překolaudování na bytový dům : Byt č.1 : ( 2+kk, 42m2 ), aktuálně před ko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Mobilheim s pozemky, 985 m², Borušov
Před 308 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji mobilheim s pozemky o celkové ploše 985 m² v Borušově, katastrálním území Svojanov u Borušova. Dle platného územního plánu obce v oblasti RI - plochy staveb pro rodinnou rekreaci. Přístup je zajištěn přes obecní komunikaci. Pozemek je udržovaný, rovinatý, již po terénních úpravách s přístupem k el. energii a vodě z vlastní studny. Odpady svedeny do jímky. Mobilheim, typ: Willerby Lyn... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 849 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 100 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 308 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 100 m2 -.Nabízíme k prodeji rodinný dům s hospodářskou budovou, kterou je možno upravit na druhý rodinný dům v obci Velký Hlavákov v krásných Doupovských Horách. Pokud hledáte klid a krásnou přírodu, tento dům je pro vás dobrou volbou. Tento zděný dům má v přízemí kuchyni, obývací pokoj, ložnici a koupelnu, v prvním patře jsou obyvatelné dvě místnosti, zbytek půdy je možné přestavět na další pokoje. Dům je vytápěn kotlem na... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Vidče
Před 308 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu o prozatimní dispozici 2+kk na klidném místě v obci Vidče s dostupností po obecní, asfaltové komunikaci. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a WC. Podkrovní část je připravena na dobudování dalších dvou pokojů. Vytápění je zajištěno krbovými kamny s rozvodem do ústředního topení. Vodu řeší obecní vodovodní řád a k ohřevu vody slouží kombinovaný bojler.... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 240 000
 Kč
Prodej domu v Skryjích
Před 308 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si vám nabídnout útulný dům o rozloze 138m² s dispozicí 4+kk. Prostorný obývací pokoj s novou kuchyňskou linkou a krbem vytváří centrum domova. K dispozici jsou 3 ložnice a 2 koupelny, jistě oceníte i samostatný domeček pro hosty o velikosti 25m². Okrasná zahrada o rozloze 1759m² s rybníčkem a vzrostlými stromy poskytuje klidný únik do přírody. Pro děti je připraven domek na zahradě, zatímco ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Košťanech, ul. Nechybova
Před 308 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Toužíte po rodinném bydlení v přírodě? Hledáte dům s dojezdovou vzdáleností 15 min. do centra Teplic, s veškerou občanskou vybaveností, soukromím a vlastní venkovní relaxační zónou? Pak přijměte naše pozvání na prohlídku rodinného domu v obci Košťany, který splňuje všechny tyto požadavky. Rodinný dům o velikosti 3+kk, zastavěnou plochou 79 m2, disponuje úžasným oploceným pozemkem o velikosti 1059 m2. V domě se nachází obývací pokoj propojený s ku... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Praha, ul. U Markéty
Před 308 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej krásného rodinného domu v lokalitě Hájek u Uhříněvsi, kde najdete klid po celodenním shonu náročných pracovních dnů. Rodinný dům má v přízemí prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu s výhledem na les a zahradní jezírko. Kuchyňský kout s kuchyní na míru vyrobenou, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velkou předsíň. V prvním pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, Lučina
Před 308 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej rodinného domu 4+1 s garáží. V domě proběhly rekonstrukce interiéru. Ve zvýšeném přízemí se nachází zádveří, předsíň, wc, kuchyně, která je napojena na prostorný obývací pokoj s francouzskými okny se vstupem na velkou terasu s výhledem do zahrady. V patře 3 pokoje, šatna, koupelna s wc. V suterénu domu je garáž, sklepní prostory, prádelna, vše v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 950 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 100 m², Karlovy Vary, ul. Slovanská
Před 308 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu dům 4+1 v Karlových Varech, ul. Slovenská o celkové velikosti 100 m². Dům nabízí vstupní halu, prostorný obývací pokoj a plně vybavená kuchyň, samostatné WC s pračkou, v druhém patře se nachází tři samostatně rozdělené pokoje, koupelna s bidetem a sprchou. K domu náleží zahrádka se sdílenou kuchyní a společným salónkem. Lokalita je velmi klidná a obrovskou výhodou toh... (více v detailu)
Karlovarský kraj
23 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Semilech, ul. Lešákov
Před 308 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v okrajové části města Semily s pozemky o celkové výměře 538 m2. Objekt dispozičně řešen jako 2+1 je celopodsklepený, s garáží a dvěma dřevěnými kolnami, na zahradě o výměře 390 m2 je i kovová rampa na opravu vozidel. Objekt je starý cca 50 let, který původně ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej domu k rekonstrukci Tučapy
Před 309 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
prodej historického domu v blízkosti zámku a parku v Tučapech. Nemovitost má menší zahrádku, je napojena na veřejnou kanalizaci a obecní vodovod. Dům je vhod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
690 000
 Kč
Prodej, Vila, 214 m2 -.Zprostředkujeme Vám prodej
Před 309 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Vila, 214 m2 -.Zprostředkujeme Vám prodej moderní vily v obytné části obce Klobuky. Vesnice má plnohodnotnou občanskou vybavenost a skvělou dostupnost do města Slaný (12 Km). Moderně řešená vila byla vybudována s důrazem na kvalitu provedení, praktičnost a maximální komfort s ohledem na nejnovější technologie. Čistá užitná plocha domu je 214 m2 a stojí na pozemku o výměře 750 m2. Interiér prvního nadzemního podlaží tvoří : prosklená předsíň, schodiště do sklepa, obý... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu,9+kk, 360 m², Nové Hrady
Před 309 dny - ANNONCE
V obci Nové Hrady, čtvrt hodiny cesty od Litomyšle, stojí krásný rokokový zámeček. A naproti němu najdete výjimečný historický dům, který nabízí rozlehlé prostory se spoustou možností využití. V přízemí domu se nachází velký sál se zázemím a sociálním zařízením. V dalším podlaží pak stylový zámecký apartmán 5+1 se čtyřmi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou. A v podkroví stylový luxusní apartmán 3+kk, zkolaudovaný v roce 2022, s rozlehlým obývacím pokojem s kuchyní, dvěma ložnicemi a koupel... (více v detailu)
13 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Tuřany
Před 309 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Plánujete vyměnit bydlení v bytovém domě za rodinný dům s pozemkem, kde zaparkujete svůj vůz, postavíte si pergolu s krbem k relaxaci a ještě Vám zbyde prostor pro pěstování zeleniny ? Tak právě pro Vás máme na prodej dů... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 621 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kostelci
Před 309 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte nemovitost určenou k rekonstrukci, aby jste si ji mohly upravit podle svých představ? Nabízíme Vám prostorný dům v Kostelci pouhých 9 km od města Jihlavy. Dům má velký potenciál k vybudování dvou bytových jednotek se samostatným vchodem a podkrovním bytem, též se samostatným vchodem. Tato nemovitost je ideální pro větší rodinu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 97 m², Verušice
Před 309 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit malou zemědělskou usedlost, která vás zaujme svým kouzlem venkovského života. Tato malebná nemovitost je ideálním místem pro milovníky přírody, kteří hledají klid a harmonii s okolní krajinou. Pro ty, kteří nechtějí bydlet ve městě, ale lázeňské město mají 20 minut cesty autem. Dům je určen k rekonstrukci. Hlavní dům: V hlavním domě jsou čtyři pokoje, které nabídnou místo pro odpočinek a spánek. Dále máte příležitost vytvořit si půdní vestavbu, kde m... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Šternberk, ul. Tkalcovská
Před 310 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační řadový dům 5+kk a 1+kk. Každá bytová jednotka má samostatný vchod. 5+kk je dispozičně řešeno v přízemí vstupní chodbou, prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, spíží a vstupem do sklepa. Z kuchyně je možný vstup na terasu a zahradu. První patro je dispozičně řešeno čtyřmi ložnicemi, šatnou, koupelnou s vanou včetně sprchového koutu a toaletou. Z jedné ložnice ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 999 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 16101 m², Vráž
Před 310 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej zemědělské usedlosti, o celkové ploše 16101 m2, s prostorným a uzavřeným dvorem, nacházející se v lázeňské obci Vráž u Písku. Usedlost byla naposledy využívána jako country club s restaurací a penzionem. Objekt tvoří společenská místnost s barem, vstupní chodba, kuchyně, 2x soc. zařízení a půda o CP 105 m2, s možností vestavby. Dále k objektu náleží ubytovací zázemí (2x pokoj, chodba, koupelna s WC, pokoj pro hosty, další společenská místnost, kuchyně s výdejním okénkem, sklad), stavební ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 83 m², Golčův Jeníkov, ul. Ráj
Před 310 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Vzpomínáte na bezstarostné prázdniny u babičky a hledáte stejně útulné místo k bydlení nebo rekreaci? Tak se pojďte podívat na tento rodinný dům v Golčově Jeníkově. Dům je nyní dispozičně řešen jako 3+1, nabízí 83 m² užitné plochy, garáž a technické zázemí. Na domě proběhla rekonstrukce střechy a také výměna ply... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Nýdek, ul. Nýdek
Před 310 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v srdci obce Nýdek, který prošel vkusnou rekonstrukcí. Tento impozantní dům disponuje celkem třemi bytovými jednotkami o rozloze 260 m2. Díky svému svahovitému umístění nabízí suterén, který slouží k bydlení a hostí dvě bytové jednotky, sklep a kotelnu. V prvním nadzemním podlaží najdete prostorný byt 4+1. Součástí této jedinečné nabídky je také vedlejší zděná budova, momentálně využívaná jako autoservis. Tato budova přináší nej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 275 m², Lázně Kynžvart, Vrchlického
Před 310 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Tento velký rodinný dům s penzionem nabízí celkem 4 obytná podlaží a je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti lázeňského města. V suterénu se nacházejí dva pokoje s koupelnou, které jsou pronajímány, dále kuchyňka, technická místnost, spíž a velká terasa. Tento prostor je momentálně využíván jako samostatné pokoje pro hosty, ale může sloužit jako další obytná část pro rodinu. V přízemí se nachází velký obývací pokoj s krbem, propojený s moderní kuchyní a jíd... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 950 000
 Kč