Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 792 výsledků

Prodej rodinného domu, 300 m², Zbuzany, ul. Do Vršku
Před 310 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s velkou zahradou ve Zbuzanech u Prahy. Jedná se o soubor budov, které jsou vhodné jako bydlení pro více generací nebo pro vlastní bydlení a částečný pronájem. V současném stavu jsou v budovách byty 3+1, 3+kk, 2+kk, 1+kk, velká garáž, dílna, skladovací prostor atd. U domu je rovinatá zahrada o ploše 809 m², celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy je 1047 m². Nemovitost ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 457m²,Roztoky u Křivoklátu
Před 310 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Převzetí hypotéky 1,9 %. V prodeji máme útulný dům v malebných Roztokách u Křivoklátu, který nedávno prošel vnitřní rekonstrukcí, čímž získal na modernitě a pohodlí. Dispozice domu je 2+KK, s možností rozšíření o dva podkrovní pokoje, které nabídnou další flexibilitu pro vaše potřeby. Vytápění je zajištěno moderním tepelným čerpadlem od LG a krbovými kamny, které nabízí útulnou atmosféru a zároveň obsahuje i úspoře energie. Tato úžasná nemovitost nabíz... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk, Řevničov, ul. Na Stráži
Před 310 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby domu 3+kk na kraji obce Řevničov, který je ideálním domovem pro rodinu hledající klidné bydlení v blízkosti přírody. Je umístěn na rozlehlém pozemku s velkou zahradou, disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi a moderně vybavenou koupelnou. K dispozici je také samostatné WC a praktická komora i půda pro uskladnění věcí. Kolaudace proběhla v roce 2022.... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Jablonné v Podještědí, ul. Lidická
Před 310 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte zajímavou investici a rádi byste si zrekonstruovali nemovitost podle vlastních představ? Nabízíme k prodeji dům se třemi bytovými jednotkami o celkové ploše 211 m² v samotném historickém centru Jablonného v Podještědí. V přízemí se nachází byt 2+1 o celkové ploše 55 m² s pokojem, koupelnou a WC přes chodbu. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka 2+1 o celkové ploše 56 m²... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 499 998
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Zábřeh, ul. Ladislava Fialy
Před 310 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Zábřeh na Moravě, krásné lokalitě Na Výsluní. Ve velkém, původně dvougeneračním domě, se nacházejí dva prostorné byty. Ve zvýšeném prvním podlaží je rozložen byt s dispozicí 2+kk a podlahovou plochou 79 m2, obsahuje velký obytný prostor s kuchyní a spíží, ložnici, komoru a moderní koupelnu. Do zahrady je umístěn balkon. V druhém podlaží domu je mezonetový byt s podlahovou plochou 101 m2 a dispozicí 4+kk. Centrem bytu je obytný prostor s kuchyní a spíží, obsah... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Ústí nad Labem, ul. Opletalova
Před 310 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Oznamuje se láskám vašim, že už jsem zde a čekám. Možná si ještě vybavíte tuto hlášku z filmu plného vášně, síly, odhodlání, očekávání, ale hlavně neuvěřitelné lásky. To přesně definuje atmosféru tohoto nově zrekonstruovaného domku v Neštěmicích. Majitelé do přestavby vtiskli kus sebe, své duše, která se v ruku v ruce snoubí s elegancí, vkusem, pohodlím, ale hlavně účelnou krásou a jednoduchostí. Zkrátka láska na první pohled. Domov se srdcem na dlani vám nabízí tři pokoje a dvě garáže, takže ani o vaš... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 499 999
 Kč
Pronájem nájemního domu, 300 m², Kralovice, ul. Žatecká
Před 310 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu ubytovnu s dvaceti lůžky ve městě Kralovice. Dům se nachází na velmi klidném místě a disponuje s devíti pokoji , třemi společnými koupelnami a třemi kuchyněmi. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Kostelany
Před 310 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji řadový rodinný dům se zahradou a garáží o celkové ploše 365 m2 v centru obce Kostelany u Kroměříže. Nemovitost je v rekonstrukci, pasportizace je v procesu řešení. Nemovitost a pozemek nejsou zcela vyklizeny. Dispozičně je dů... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Klobukách
Před 311 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme soubor zajímavých nemovitostí určený k bydlení i jako investiční příležitost. Tato nemovitost nabízí rovnou dvě bytové jednotky a jeden ateliér. Vnitřní prostory prošli rekonstrukcí. Interiér působí velice příjemně a velkou předností je dostatek denního svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 115m2
Před 311 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 115 m2 -.Nabízíme Vám moderní rodinný dům 4+kk s vynikajícími technickými parametry v klidné lokalitě Ejpovic u Plzně. Dům o podlahové ploše 115 m2 disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, koupelnou s WC, zádveřím se šatnou, chodbou a praktickou technickou místností v prvním podlaží. Ve druhém podlaží najdete tři pokoje, koupelnu s WC, šatnu a chodbu. Okna a dveře jsou vybaveny trojsklem s šestikomorovou konstrukcí a termoizolačním zasklením, zajišťujícím vysokou energetickou účinnost. Bezpečnostní kované vstupní dveře poskytují vynikající ochranu. Dům je vybaven podlahovým vytápěním s prostorovými termostaty, které lze pohodlně ovládat přes mobilní aplikaci. Energeticky úsporný dům je vybaven aktivní rekuperací Nilan VP 18 K WT a integrovaným zásobníkem teplé vody o objemu 180 litrů TUV. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Historický nájemní dům 954m², Slaný
Před 311 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vítejte v srdci Slaného, kde se nachází půvabný historický Panský dům, svědectví o bohaté minulosti tohoto malebného města. S nesčetnými příběhy, které zde ožívají, tato majestátní rezidence nabízí neopakovatelnou kombinaci elegantní architektury a historického kouzla. Ráda bych Vám představila jedinečnou příležitost k získání historického domu č.p.1! Velmi hodnotný raně barokní dům, který byl vystavěn r. 1629 na místě tří středověkých domů, ze kterých se dodnes dochovaly sklepy. Dům má se zach... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Novostavba řadového domu v Karlovýc
Před 311 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej řadového rodinného domu v Karlových Varech - Rosnicích. Dvoupodlažní domy, každý na vlastním pozemku o celkové velikosti 226 - 528 m včetně dvou parkovacích míst, májí dispozici 5+kk s podlahovou plochou 125 m. Tyto pasivní domy budou postaveny nejnovějšími trendy z vápenopískových cihel s kontaktním zateplovacím systémem. Uvedená cena je za... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 194 m2
Před 312 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1817, S potěšením Vám představujeme jednopodlažní dům s podkrovím na prodej v Pielgrzymowicích Polsko, který se nachází na pozemku 1.035 m2. Dům z roku 2019 s užitnou plochou 194 m2, dokončen v roce 2021. Ideální pro rodinu 2+4. Přízemí tohoto domu je velmi dobře prostorově řešen. Srdcem tohoto domu je velký obývací pokoj a otevřená plně vybavená kuchyň. Místnosti jsou prosvětleny velkými okny s trojskly v antracitové barvě. Obyvatelé mají k dispozici krásnou moderní koupelnu a další pokoj. Z přízemí máme také přístup do technické místnosti a garáže. V prvním patře je koupelna a čtyři pokoje se vstupem na balkóny. Jeden pokoj a koupelna jsou v surovém stavu k dokončení. Dům je vyzdoben v moderním stylu. Slunné, velké a pros... (více v detailu)
6 800 000
 Kč
Ubytování u Lužnice
Před 312 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Ubytování u Lužnice Nabízím týdenní pronájem chaty u Lužnice. Chata je pro 1 až 5 osob. Je kompletně vybavena,kuchyňka s lednicí a sporákem,obývák s krbovými kamny a TV,wifi,lo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Dům k rekonstrukci, Čachotín, pozemek 255 m2
Před 312 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme zajímavou investici. Jedná se o rodinný dům ve stavu ke kompletní rekonstrukci. Dům je napojen na vodovod, má vlastní studnu a je napojen na el. síť. Kanalizace není. Zastavěná plocha domu je přibližně 90 m2. Plocha pozemku vč. zastavěné plochy je 255 m2. Dům má zajímavý potenciál. Čacho... (více v detailu)
Kraj Vysočina
690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 246 m², Psáry, ul. Gen. Peřiny
Před 312 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného rodinného domu 6+1 na pozemku o rozloze 1013 m2, který poskytuje dostatek soukromí v klidné obci Psáry - Dolní Jirčany s výbornou dostupností do Prahy. Dispozici domu tvoří čtyři ložnice, čtyři koupelny, prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyně osazená spotřebiči Miele, pracovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vraňanech
Před 313 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi dům, novostavbu o dispozici 4+kk s garáží v obci Vraňany. V přízemí domu najdeme velký obývací pokoj s kuchyní plně vybavenou vestavěnými spotřebiči, jídelnu. Dále je zde koupelna a samostatné WC. Z obývacího pokoje je vst... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900 000
 Kč
Prodej nájemního domu, Chlumec nad Cidlinou, ul. Sokolská
Před 313 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej bytový dům v lukrativní městské části Chlumce nad Cidlinou. V třípodlažním domě se nachází pět bytových jednotek o dispozicích 2x 2+1, 2x 2 + kk a jeden prostorný 1 + kk. V celkovém součtu 250 m2 obytné plochy. Všechny byty prošly v průběhu let rekonstrukcí, každý ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 990 000
 Kč
Prodej dvougeneračního rodinného domu, 160 m², Dolní Žandov
Před 314 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi rodinný dům v Dolním Žandově, vzdáleném cca 20 km od Chebu a 15 km od Mariánských Lázních. Dvoupodlažní dům o zastavěné ploše 126 m2, podlahové ploše 146 m2 a s pozemkem o celkové výměře 324 m2 je připraven ke kompletní rekonstrukci. Okna byla v I. NP vyměněna za plastová, ve II. NP jsou dřevěná špaletová okna. Vytápění je aktuálně řešeno krbovými kamny s výměníkem a v případě výměny za jiný způsob vytápění je možné využít dotační program Zelen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 557 m²
Před 314 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji rodinný dům, nebo penzion s restaurací ve městě Toužim. Celý objekt je před rekonstrukcí. Momentálně je zde v pronájmu pivnice a několik pokojů a jeden byt. Salonek s bývalou diskotékou není využíván. Dům je připraven k výstavbě bytů, pokojů k provozu pen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 181 m², Heroltice
Před 314 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej moderního designově řešeného rodinného domu, který se prodává jako hrubá stavba. Stavbu realizuje renomovaná stavební firma s nejlepšími referencemi, doloženými mnoha úspěšnými realizacemi komfortního, vysoce nadstandardního, rodinného bydlení. V tuto chvíli máte jedinečnou příležitost přizpůsobit dům subjektivním nárokům na dispoziční řešení, výběr zařizovacích předmětů a finálních povrchů. Dalším benefitem je umístění domu na klidné parcele o rozloze 861 m2. Dispozice 4+kk s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 435 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 239 m2 -.Nabizíme k prodeji
Před 314 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 239 m2 -.Nabizíme k prodeji dvougenerační dům v žádané lokalitě Praha – Dubeč. Dům v klidné zástavbě rodinných domů o celkové rozloze 239m2 je určený k rekonstrukci a poskytuje tak novému majiteli neomezené možnosti pro jeho využití. V domě je možné vytvořit dva zcela samostatné byty a je tedy vhodný nejen pro velkou rodinu, ale také je to skvělá investiční příležitost. K domu patří prostorná zahrada o velikosti 800m2 a nabízí novému majiteli spoustu možností od pěstování po vytvoření útulného prostoru pro posezení s rodinou či přáteli. Dále se na zahradním pozemku nachází dvě samostatně stojící garáže a studna. Součástí domu je také prádelna. Nyní je kanalizace řeš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Žatec, ul. Holečkova
Před 314 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivní rodinný dům s plochou pozemku 2 233 m2, který se nachází v krásné a klidné lokalitě města Žatec a je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a přitom kousek do centra města. Dům nabízí prostornou chodbu, dva dětské pokoje, ložnici, koupelnu, technickou místnost a moderní kuchyň propojenou s obývacím pokojem, ze kterého se dostanete na terasu s nádherným výhledem do zahrady. Velká okrasná zahrada kolem domu nabízí dostatek ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Přelouč
Před 314 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji ideální polovinu rodinného domu v Přelouči, ulice Svazu bojovníků za svobodu. Jedná se o udržovanou vilu z 30-tých let o dvou bytových jednotkách 2+1. Předmětem prodeje je byt 2+1 s koupelnou, WC, špajzem a balkonem s výhledem do zahrady. Byt 80 m2 se nachází ve 2. NP a nabízí možnost upravit si ho podle svých představ. Z chodby je vstup na půdu. Je zde sklep s prádelnou a dalším... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 995 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Třebestovice
Před 314 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v klidu a soukromí, ale ne na samotě a přitom s rychlou dostupností např. do Prahy? Neobejdete se bez dostatečného prostoru? Nabízíme komplex dvou budov na pozemku o velkorysé rozloze 3523 m2, v blízkosti malebného Kerska. Hlavní budova slouží jako rodinný dům s dispozicí: v přízemí je předsíň, WC pro hosty, komora/šatna, hala, obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu, kuchyně s jídelnou, pokoj pro hosty, koupelna se sprch. koutem a prádelna/ komora. V patře se nachází ložnice, pros... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč