Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 116 m², Malenice, ul. Nad Sady
Před 320 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím prodej kompletně vybaveného zděného rodinného domu s garáží a zahradou s vyhřívaným bazénem s protiproudem. Nemovitost se nachází v obci Malenice vzdálené 4 km od Volyně a 15 km od Strakonic. Zděný zateplený dům z roku 2000 má dispozici 4+1 + 2 koupelny, šatna, komora a půda. Před domem je předzahrádka a zastřešené parkovací stání s vjezdem do garáže. Na zahradu je vstup z obývacího pokoje přes zastřešenou terasu. Mezi vybavení zahrady patří vyhřívaný za... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 985 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Kravaře, ul. Kostelní
Před 320 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o vel. 200 m2 s garáží a bazénem v klidné části města Kravaře. Dispozičně je řešen jako 5+1 a leží na pozemku o rozloze 721 m2. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Přízemí domu tvoří vstupní hala ze které můžeme vstoupit do prostorné koupelny, na WC, nebo do pokoje, který může být využíván jako pracovna, dále jsou zde 2 komory a druhý vstup na zahradu díky kterému lze vybudovat v přízemí domu malou samostatnou bytovou jedno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Nový Kostel, obec Božetín
Před 320 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nová výrazně nižší cena pro Vás. Rodinné bydlení na venkově obklopené přírodou? Ve výhradním zastoupení majitele máme pro Vás nabídku vícegeneračního rodinného domu o dispozici 5+1, s domem pro hosty nebo garáží či dílnou v malebné a klidné obci Božetín, na západě Čech, několik kilometrů od Františkových lázní a Chebu. Velké slunné pokoje, dvě koupelny, včetně hydromasážní vany a sauny, obývací pokoj s krbem a barem pro hosty, rustikální kuchyně a především okrasná zah... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 250 000
 Kč
Pronájem nájemního domu, 250 m²
Před 321 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme prostory o užitné ploše 250 m² vhodné k ubytování až 40 osob se soukromým parkováním až pro 20 aut a větší vozidla. Dispozice je rozdělena do 8 místností. Kuchyně, WC i sprchy je možno upr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 85 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 321 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 85 m2 -.Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s užitnou plochou 85 m2, nacházející se v klidné oblasti obce Buková poblíž Merklína. Tento dům s dispozicí 3+1 prošel rekonstrukcí před pouhými 4 lety, nabízí plynové vytápění nebo vytápění na tuhá paliva, vlastní septik a obecní vodovod. Vybavený obchod je v pěší vzdálenosti, což dodává komfort každodennímu životu. V Merklíně, vzdáleném 4 km od obce Buková, se nachází veškerá občanská vybavenost včetně větších obchodů, školy a školky. Garáž a dílna poskytují dostatek místa pro uskladnění a práci. Dům má také prostornou zahradu, která nabízí možnost vytvoření místa pro posezení s přáteli, nebo pěstování zeleniny. Podkroví poskytuje možnost vlastní úpra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 382 m², Písty
Před 321 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečné bydlení na krásném místě, s dostatkem prostoru a krásnou zahradou s velkým bazénem? Vítám vás v obci Písty na Nymbursku. Nabízíme vám ke koupi rodinný dům typu bungalov s obytným podkrovím o dispozici 8+1. V přízemí domu naleznete dvě prostorné garáže, 3 pokoje, šatnu, kuchyni s jídelním koutem, obývací pokoj s krásným krbem, koupelnu a zimní zahradu. V patře prostornou obývací/herní místnost, 2 pokoje, kancelář a koupelnu. Dům je zděný s tepelně izolačním fasádním systémem, krytina val... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Kunratice, Lipnice
Před 321 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení nebo pozemek k rekreaci? Zprostředkuji vám prodej domu o zastavěné ploše 80 m2 s pozemky s výměrou 1743 m2. Nemovitost je vhodná ke zbourání. Nyní má číslo popisné 15 a je vedená v katastru nemovitostí jako rodinný dům, st.122. Pozemky jsou propojeny obecními pozemky. Jsou pokryté náletovými dřevinami, které využijete například do krbových kamen. Lipnice je částí obce Kunratice, nachází se na rozhraní CHKO Lužické hory a CHKO Labské pískovce. Oblast se pyšní nádhernou krajinou smíšených ... (více v detailu)
Ústecký kraj
700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Nové Dvory
Před 321 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet a možná ještě dál, je rybníček Brčálníček. Tak opravdu ne. Rybníček není rybníček, ale nový bazén s filtrací a mlha zde je možná na podzim, stejně jako všude jinde. Co zde ale rozhodně najdete, je nádherně zrekonstruovaný, zateplený a podsklepený rodinný dům 4+kk s vlastní studnou a nově instalované solární panely na střeše. V obývacím pokoji i v podkroví je klimatizace a v celém domě bylo zavedeno podlahové topení. Útulná kuchyňka bude vyhovovat... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 960 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Doksany
Před 321 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Toužíte po pohodlném a prostorném bydlení ve středu klidné vesnice pro sebe a svou rodinu? Chcete být blízko přírodě a mít dostatek příležitostí, jak zabavit sebe i děti? V tom případě máme pro Vás ideální řešení, a tím je krásný dvoupodlažní dům v srdci Doksan, který kromě dvou bytových jednotek, disponuje též velkou terasou a vlastní zahrádkou. Snadná dos... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 899 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mnichovicích, ul. Ondřejovská
Před 321 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji cihlový dvoupodlažní rodinný dům v obci Mnichovice, Praha-východ. Nemovitost se nachází v centrální části města Mnichovice na ul. Ondřejovská v blízkosti autobusové zastávky „Mnichovice, požární dům“. Dům je postaven na pozemku o ploše 1809 m2, zastavěná plocha 424 m2. V přízemí nemovitosti se nachází komerční prostor, ve 2.NP – bytové jednotky. Nemovitost je neobyvatelná. Stav objektu — před kompletní rekonstrukci nebo k demolici. Dle Územního pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², Zlín, ul. Horní dědina
Před 321 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Připravili jsme pro Vás rodinný dům ve vyhledávané lokalitě města Zlína, místní části Příluky. Jedná se o starší rodinný dům, který se skládá z původní výstavby. V 80. letech byl zvětšen o dvě místnosti, obývací pokoj a ložnici. Dům je o dispozici 5+1 s předzahrádkou a prostorným dvorem. Ve dvoře je garáž, která je propojena průchozí chodbou do ulice a vstupem na půdu. Z ulice vstoupíme hlavními dveřmi do verandy, odtud se dostaneme do kuchyně, obývacího pokoje a ložnice. Z kuchyně dále vstoupíme do ko... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 660 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 166 m², Horažďovice, ul. Okružní
Před 321 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu pro trvalé bydlení nebo rekreaci v obci Horažďovice. Dům je v původním udržovaném stavu. První nadzemní podlaží – světlý obývací pokoj, kuchyň, sociální zázemí, koupelna, ložnice, pokoj. V druhém nadzemním podlaží je půdní prostor z části obydlený jedním pokojem a WC. K nemovitosti přiléhá vlastní okrasná zahrada. Nemovitost je v současné době neobydlen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Jablonné v Podještědí
Před 321 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej dvougeneračního rodinného domku s garáží a zahradou v Jablonném v Podještědí, Markvartice, vedle malebného Markvartického rybníka. Dům se nachází cca 2 km od centra města Jablonné v Podještědí. Nemovitost je rozdělena na dvě části, kde první se nachází ve stavu před rekonstrukcí, zde je k dispozici velká vstupní místnost, dvě menší místnosti, kumbál/ šatna, koupelna s WC a jedna podkrovní místnost. Druhá část domu, nyní obydlená majiteli, je před do... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 748 m², Cheb, ul. Americká
Před 321 dny - ANNONCE
Prodej bývalé ubytovny na dobrém místě blízko centra města Cheb o užitné ploše přibližne 748 m². V minulosti zde již bylo vydáno stavební povolení k vybudování osmi 3+1 bytů a majitel nemovitosti případnému zájemci nabízí vyhotovený projekt zdarma. Jedná se o dobrou a klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybav... (více v detailu)
4 820 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Jevany, ul. Lesní
Před 321 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům v oblíbené a klidné lokalitě v obci Jevany u Prahy. Dům nabízí komfortní bydlení v dispozici 5+kk na pozemku o rozloze 719 m2. Dům je situován v žádané lokalitě s výhledem do přírody, která nabízí klid a soukromí. Nemovitost prošla celkovou vkusnou rekonstrukci. Podlahové vytápění zajišťuje komfort a útulnost v chladných měsících, zatímco krb přidává na atmosféře během dlouhých zimních večerů. Velká prostorná terasa je ideálním místem pro r... (více v detailu)
11 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 173 m², Vysoký Újezd u Berouna
Před 321 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi novostavbu rodinného domu 4+kk s garáží ve vyhledávané lokalitě ve Vysokém Újezdě u Berouna. Dům je v současné době ve výstavbě a dokončen bude nejdéle v prosinci 2023. Dům o podlahové ploše 173 m2 disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, spíží, třemi ložnicemi, dvěma koupelnami s wc + samostatným wc, technickou místností, vstupní halou a garáží propojenou se skladovací místností. Jedna koupelna se sprchovým koutem a wc, druhá koupelna s vanou, sprch. koutem a wc a jedno s... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 940 000
 Kč
Prodej, chata, 35 m2
Před 322 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme k prodeji rekreační nemovitost o dispozici 2+kk s pozemkem o výměře 483m2 v obci Kunčice pod Ondřejníkem. Chata má zděný základ a vrchní část je z dřevěné konstrukce. V patře se nachází vstupní předsíň, ze které je vstup do kuchyně a obývacího pokoje. Do chaty je přivedena voda ze studny, která je napojena do sprchovacího koutu, toalety a kuchyně. Odpad je ř... (více v detailu)
1 650 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 135 m2
Před 322 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji rodinný dům v Petrovicích u Karviné se třemi bytovými jednotksami 4+1 každá o ploše 114m2. Dům byl postaven v roce 1971 a zkolaudován v roce 1972. Přístavba byla v roce 1996 a zkolaudována v roce 1998. Dům má dvě patra.Ve sklkeopní části domu jsou velké prostory, kde byla provozována do konce 2022 průmyslová prádelna. K domu náleží velká hospodářská budova se stáním na 2 auta a zahradní techniku. Za domem se nachází pergola a u ní je bazén 6m x 3m s filtrací... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 567 m², Mikuleč
Před 322 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Mikulči, se zastavěnou plochou 117 m² a zahradou 450 m². Dům je ve stavu před celkovou rekonstrukcí. Původní dispozice domu jsou 3 obytné pokoje, kuchyň se vstupem... (více v detailu)
Pardubický kraj
880 000
 Kč
RD v Chebu-část Pelhřimov
Před 322 dny - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit dům s pozemky a rybníkem v části Pelhřimov, cca 3 km od Chebu. Tato nemovitost je ideálním místem pro milovníky přírody, kteří hledají klid a harmonii s okolní krajinou. Dle katastru je dům vedený jako „jiná stavba“, možnost využívat k bydlení, tak i k podnikání. V přízemí se nachází prostorná chodba, ze které je vstup do zrekonstruovaného mezonetového bytu 3+1, chloubou této domácnosti jsou krbová kamna a dřevěné schodiště do patra. Dále je vstup z chodby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 107 m2 -.Hledáte nově
Před 322 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 107 m2 -.Hledáte nově postavený, nízkoenergetický dům se zahrádkou na Plzni severu za cenu bytu v Plzni? Tak čtěte dál.. Mám pro Vás jednopatrový dům v Horní Bříze o velikosti 5KK se dvěma koupelnami. Celkový užitný prostor domu je 107m2. V obývacím pokoji s kuchyní je velké francouzské okno, kterým se dostanete do zadní části zahrady. V přízemí je ještě jeden pokoj, velká koupelna a vše je vytápěno podlahovým topením. V prvním patře naleznete další 3 pokoje a ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 900 000
 Kč
Chalupa, 200 m2
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Chalupa, 200 m2 -.Exkluzivně Vám přinášíme nabídku hospodářské usedlosti ve Voticích, konkrétně v městské části Beztahov. První dochovaná písemná zmínka pochází z roku 1652. Usedlost se skládá ze dvou budov. V první budově najdeme bývalou hospodu, která prošla kompletní rekonstrukcí a byla přestavěna na typickou českou chalupu. Majitelé zachovali historický ráz, který pouze doplnili nezbytným moderním vybavením. Chalupa se skládá z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Dále pokoj – ložnice s malovanými kachlovými kamny a druhý menší pokoj, vhodný pro děti nebo hosty. Vše spojuje hala s krbovými kamny s výměníkem na ústřední topení. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ve druhé budově, v bývalém špejcharu jsou v horním patře dva nově zrekonstruované pokoje. V přízemí je připravena místnost – budoucí koupelna s toaletou. Druhá místnost nabízí různé využití, třeba jako vinárna. Vše opět v historickém duchu. V rámci rekonstrukce byla vybudována příprava na letní ku... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům, 260 m2
Před 324 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat prodej pěkného a útulného rodinného domu v Holasovicích-Loděnice. Jedná se o zděný objekt s jedním nadzemním podlažím, obytným podkrovím a jedním podzemním podlažím. Dispozičně se jedná o 5+1 s užitnou plochou dosahující 260 m. Součástí prodeje je také pozemek s celkovou plochou 1493 m. V 1. NP se v současné době nachází obývací pokoj, jídelna, kuchyně, zádveří, vstupní hala se schodištěm a samostatné WC. Zároveň je z tohoto podlaží zajištěn vstup na terasu. V podkroví jsou k dispozici 3 pokoje, samostatné WC a prostorná koupelna. V suterénu se prádelna, sklad, kotelna a garáž. Budova pochází z konce 20. století, obvodový plášť je tvořen z cihelných bloků značky Porotherm. Zastřešení je tvořeno polovalbovou střechou s keramickou skládanou k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej RD, 270 m2, pozemek 421 m2, Klecany, Praha
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej RD, 270 m2, pozemek 421 m2, Klecany, Praha - východ.Nabízíme k prodeji lukrativní dvojgenerační dům ve vyhledávané lokalitě v obci Klecany, Praha-východ. Celková podlahová plocha domu je 270 m2, plocha pozemku 421 m2. Nemovitost byla postavena v roce 2010, úplně dokončena v roce 2015. Při výstavbě byli použity ty nejkvalitnější materiály. Dům se skládá ze dvou jednotlivých bytů. V přízemí je umístěn byt 4+kk s užitnou plochou 140 m2, na poschodí se nachází byt 3+kk s užitnou plochou 110 m2, s prostornou terasou. Oba byty jsou vybaveny luxusními koupelnami, kuchyní vybavenou spotřebiči. Každý byt mí svůj vlastní plynový kotel. Na pozemku je dvougaráž s plochou 50 m2, jejíž polovina je podskl... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 970 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Drahelčice, ul. Malá Strana
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Investiční perla v Drahelčicích u Rudné - Rodinný dům s třemi pronajatými bytovými jednotkami na Malé Straně Máme pro vás jedinečnou příležitost investovat do nemovitosti, která kombinuje historii, moderní bydlení a stabilní nájemní příjmy. Tento rodinný dům na adrese Malá strana v Drahelčicích u Rudné vás osloví z mnoha důvodů. Trojgenerační bydlení nebo Investice ! Tato nemovitost nabízí tři samostatné bytové jednotky, které jsou aktuálně pronajaté. To znamená zajištěný stálý příjem, což t... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 970 000
 Kč