Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 130 m², Říčany, ul. Olšany
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej podílu id.1/2. Rodinný dům v centru Říčan s lukrativním umístěním u Masarykova náměstí. Proběhla zde výměna střešní krytiny, kotle na tuhá paliva včetně vyvložkování komínu. Přízemí domu tvoří byt 3+1, samostatná koupelna a WC, ve druhém podlaží je byt 2+1 se samostatným WC. Na pozemku o ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Ostrava, ul. Čapkova
Před 324 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v Ostravě Radvanicích, na ulici Čapkově o celkové užitné ploše 170 m2, se zavedeným obchodem-zlatnictvím a tedy s možností využití jak pro rodinné bydlení tak i komerční využití. V přízemí celopodsklepeného domu se nachází krom komerčního prostoru o velikosti 50 m2, také byt 2+1 a v patře pak prostorný 3+1 o rozloze 83,5m2. Lze tedy uvažovat i nad dvougeneračním bydlením a to možností změny využití komerční... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 202 m², Dubí, ul. B. Němcové
Před 324 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytového domu v Dubí v části Běhánky. Jedná se o samostatně stojící podsklepenou dvoupodlažní budovu. Objekt je užíván jako obytný dům se šesti bytovými jednotkami. V 1. PP jsou sklepy a kotelna. V 1. NP jsou dva byty (3+1 a 2+1) vč. příslušenství. Ve 2. NP jsou dva byty (3+1 a 2+1) vč. příslušenství, V podkroví jsou dva byty (2+1 a 2+1) vč. příslušenství. Všechny byty jsou obsazeny nájemníky. U domu je zahrada, dvě... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 136 m², Dlouhá Loučka, ul. Na Fibichu
Před 324 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
SLEVA!!! Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu s celkovou plochou pozemku 629m², který se nachází v klidné obci Dlouhá Loučka, okres Olomouc. Dům o dispozici 4+1 je podsklepený, náleží k němu půdní prostory a garáž. V přízemí se nachází prostorná prosklená veranda, obývací pokoj s vchodem do kuchyně, z které vstou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Frýdek-Místek, ul. Mánesova
Před 324 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Oáza klidu a komfortu v srdci Frýdku-Místku: Prodej rodinného domu v ulici Mánesova! Nabízíme vám jedinečnou příležitost získat skvostný rodinný dům v jedné z nejklidnějších lokalit Frýdku-Místku. Tento dům, nacházející se ve velmi dobrém technickém stavu, je připraven vás přivítat do svého prostorného interiéru. Co vás čeká: Tři nadzemní podlaží pro dostatek prostoru pro celou rodinu. Jedno podzemní podlaží s garáží, abyste měli vždy bezstarostné parkování. Pozemek obklopený udržovanou okrasnou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 840 000
 Kč
Chata v Českém středohoří.Velká podzimní sleva
Před 324 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chata v Českém středohoří.Velká podzimní sleva.Nabízíme rekreační nemovitost v zahradní osadě v Povrlech, v Českém středohoří, kousek od Děčína. Jedná se o dvě dřevěné zahradní chaty na jednom pozemku o ploše 271 m2.Obě chaty jsou řádně zapsané na katastru nemovitostí, včetně čísla evidenčního, stavba pro rodinnou rekreaci (umožňuje tedy i zapsání trvalého pobytu). Starší chata má zastavěnou plochu 13 m2, obytná plocha 8m2. Zavedena el. 230 V.Druhá, nově postavená chata dle schváleného projektu, má zastavěnou plochu 27 m2, obytnou plochu 19m2, a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 070 000
 Kč
Prodej, Vila, 173 m2 -.Nabízíme prostorný patrový
Před 324 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Vila, 173 m2 -.Nabízíme prostorný patrový dům v klidné části obce Chomutova na ulici Kostnická, který je ale zároveň v docházkové vzdálenosti do centra města a blízko Bezručova údolí, které je oblíbeným rekreačním místem. Tento dům je ideální pro rodinné bydlení a nabízí mnoho prostoru a možností využití. Dům je podsklepený a v suterénu se nachází technická místnost a dvě další malé místnosti, které lze využít podle vašich potřeb. V přízemí najdete kancelář s kuchyňkou, prostorný pokoj a přímý vstup do krásné zahrady, kde si můžete užívat venkovní relaxaci a grilování. Na prvním patře je malý pokoj a kuchyně spojená s obývacím pokojem, což vytváří příjemný otevřený prostor. Druhé patro nabízí děts... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 700 000
 Kč
Hrubá stavba RD 4+kk, prostorný rohový pozemek 941
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hrubá stavba RD 4+kk, prostorný rohový pozemek 941 m2, Příbram, Příčovy.Velmi pěkný, prostorný rohový pozemek o celkové rozloze 941 m2, situovaný v klidné části obce Příčovy, okres Příbram. Pozemek je dle územního plánu určen pro stavbu RD a je zde již vypracován projekt na stavbu přízemního, nízkoenergetického rodinného domu dispozičně řešeného 4+kk + garážové stání s celkovou zastavěnou plochou 154 m2, užitná je 147 m2. V současné době je zde postavena hrubá stavba. Dům je možný prodat v tomto aktuálním stavu jako hrubou stavbu nebo ve stádiu úplného dokončení, záleží na přání klienta. Na vyžádání lze nahlédnout do kompletní projektové dokumentace. Po... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 335 m², Hřiměždice
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka dvougeneračního domu v Hřiměždicích u Slapské přehrady okres Příbram. Nemovitost má dispozici v přízemí 5+kk, se vstupem na terasu a 4+kk v prvním patře s nádherným výhledem na vodní nádrž Slapy. Dům je podsklepen a nalezneme zde velkou garáž, kotelnu s novým kotlem na dřevo a dílnu. Dům je napojen na vlastní studnu a kanalizace je svedena do jímky. Vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chrastavě, ul. Bílokostelecká
Před 324 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Exkluzivní prodej rodinného domu o dispozici 5+1 v okrajové části Chrastavy. Dům koncipován jako nadstandardní rodinné bydlení s přístavbou vnitřního bazénu, sauny, vířivky. Dvě terasy, balkón a dvojgaráž. Celková plocha 733 m2 včetně zastavěné... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 990 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 42 m², Hrusice, ul. U Potoka
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu rodinný dům v obci Hrusice. K domu náleží malá předzahrádka a velká zahrada, do které se dostanete přes silnici. Nečekejte zde žádný luxus, ale pohodlné skromné bydlení. Ve spodní části domu je kuchyň, koupelna a záchod, vše v dobrém st... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 206 m², Vimperk, ul. Inocencova
Před 324 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím prodej domu s 2 bytovými jednotkami a garáží v centru historické části města Vimperk. Jedná se o dvoupatrový rodinný dům o dispozici 4+kk a výměře 152 m2 a samostatnou bytovou jednotku 2+kk o výměře 54 m2, která se nachází v přízemí a má samostatný vchod z ulice. Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2010. Rodinný dům má 2 koupelny, spíž a pracovnu v átriu 2. patra. Dále v podkroví domu naleznete střešní otevřenou lodžii ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 196 m², Rychvald
Před 324 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Tento unikátní rodinný dům s dispozicí 7+1, nabízí klidné bydlení v Rychvaldu. S rozlehlým pozemkem o celkové ploše 6318 m2, tato nemovitost poskytuje širokou škálu možností pro pohodlné bydlení. V rámci domu najdete nejen sklep, dílnu a garáž, ale také stáje pro milovníky zvířat. Další obytný prostor může být snadno vytvořen přestavbou půdy, podle vašich představ. Dům je plně napojen na veřejný vodovod a má také studnu jako záložní zdroj vody. Ohřev teplé vody... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 230 m², Cheb, ul. Fialová
Před 324 dny - ANNONCE
SLEVA! Prodej rodinného domu v Podhradě, ulice Fialová. Kolaudace domu proběhla v roce 2011. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyní, šatna, technická místnost, koupelna a dětský pokoj. V patře je druhá koupelna s vanou s spr... (více v detailu)
9 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 256 m², Sibřina, ul. Krátká
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klidné místo k bydlení, kde budete mít soukromí, pak Vám nabízím k prodeji tento rodinný dům o dispozici 6+1. Dům je velice prostorný, je vhodný i pro velkou rodinu s dětmi a leží na pozemku o celkové výměře 1495 m². Dominantou přízemí je obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu. Dále je zde jídelna, na kterou navazuje vybavená kuchyň. V přízemí nalezneme ložnici, koupelnu, oddělené WC a technickou místnost. V 1. patře se nachází další čtyři světlé pokoje a druhá koupelna. Dům je napojen n... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 499 000
 Kč
Prodej domu, 223 m2, Šakvická, Zaje
Před 324 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Toužíte po soukromém domečku, vybudované na pozemku přímo pod vinohrady, na svazích Pálavy? Chcete žít v nové, dokonale prosvětleném domě, jehož promyšlený charakter, spolu s úžasným výhledem a klidem, každého vašeho hosta uchvátí? Pak jste zde na správném místě. Nabízíme Vám k prodeji řadový dům s dispozicí 3+kk v obci Zaječí na ulici Šakvická. Při vstupu do přízemí domu máme po pravé straně pokoj koncipovaný jako ložnici se vstupem do koupelny a navázanou technickou místností. První patro má kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem a východem na terasu domu, dále pok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 999 000
 Kč
Prodej chaty, Budějovické Předměstí, Písek
Před 325 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 3834, Ve výhradním zastoupení vlastníka nemovitosti nabízíme k prodeji podsklepenou rekreační dřevostavbu – zahradní chatku. Celková užitná plocha chatky je 14 m² + terasa. Krásný stavební pozemek je o výměře 415 m² v osobním vlastnictví a je umístěn přímo u hlavní cesty. Vzrostlé túje, okrasné keře a ovocné stromy poskytují soukromí. Do nemovitosti je zaveden el. proud 220 W, voda je místní zdroj – sezónní. Nemovitost se nachází v lukrativní oblasti Píseckých hor – Budějovické Předměstí, Písek, Jižní ... (více v detailu)
1 360 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 166 m², Jiřetín pod Bukovou
Před 326 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkým technickým zázemím a nevyužitou plochou k dostavbě bytu. Dům se nachází na velmi atraktivním místě nejen pro trvalé bydlení, ale i jako zázemí pro víkendy na horách, cca 1 km od ski areálu Tanvaldský Špičák I. v Jizerských horách. V prvním patře je vybudovaný byt 2+kk o celkové ploše 48 m². V bytě je kuchyňská linka, prostorná koupelna s vanou. Vedlejší skladovací prostory jsou prázdné a je možné je po rekonstrukci připojit k bytu a získat dalších 44 m... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Střelice, ul. Bratří Kotrbů
Před 326 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu o dispozici 5+1 v malebné obci Střelice. Jedná se o třípodlažní dům o celkové ploše 175 m² a zahradou k posezení 172 m². Srdce celého domu - kuchyně s jídelnou, obývací pokoj a prostorná hala s nespočtem možností využití, se nachází v 1 NP, odkud se dostaneme na zahradu za domem. Je zde i samostatné WC. Každé další patro skrývá dva pokoje a v obou mezipatrech jsou vybudované koupelny s toaletou. Jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem. Předností domu je nejen parko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 970 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 127 m², Nelahozeves, ul. Zimní
Před 327 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivní příležitost stát se majitelem nádherného rohového řadového domu v malebné lokalitě Nelahozevsi. Tento půvabný dům přináší dokonalou symbiózu klidného života mimo ruch velkoměsta a zároveň výhodu rychlé dostupnosti do Prahy. S celkovou užitnou plochou 127 m2 rozloženou do dvou podlaží vám tento dům nabízí komfortní prostory pro život i relaxaci. Energetický štítek domu nese kategorii B, což znamená šetrnost k životnímu prostředí i k vaší peněžence. Okolí tohoto d... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 82 m², Klimkovice
Před 327 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji část rodinného domu o velikosti bytové jednotky 3+kk vhodný k rekonstrukci, s podílem na menší společné zahradě. V rodinném domě jsou dvě bytové jednotky. Rodinný dům se nachází v dobré lokalitě ve městě Klimkovice, v části Hýlov, ... (více v detailu)
1 799 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 227 m2 -.Moderní, atypický a
Před 328 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 227 m2 -.Moderní, atypický a samostatně stojící dům s oddělenou dvougaráží s celkovou užitnou plochou 227 m2 na pozemku o rozloze 1 114 m2 s krásným výhledem do kraje ve Slaném, městské části Netovice. Dispozice domu je 5+kk. V přízemí je kromě koupelny, technické místnosti a šatny, také pokoj pro hosty a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíží a výstupem na zahradu a terasu. V prvním patře se nachází samostatné apartmá s prostornou ložnicí, šatnou a vlastní koupelnou, dále dva pokoje a koupelna s toaletou. Koupelny jsou vybaveny značkovými zařizovacími předměty (Hüppe, Gröhe). Celý dům je vytápěn podla... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 345 m², Klecany
Před 328 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v domě, který nabízí naprosté soukromí, a přitom v dosahu všech vymožeností moderního života? Pak je tato nabídka určena právě vám. Nabízíme prostorný čtyřpodlažní dům na kraji obce Klecany zasazený do svahu nad údolím Vltavy. Obytnou část tvoří v přízemí zádveří, šatna, samostatný pokoj, otevřený prostor s kuchyní a terasou. V podkroví jsou umístěny 4 oddělené ložnice. Spodní podlaží jsou pak ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu,185 m2, Ostrava Polanka n.O., Za Humny
Před 328 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej prostorného rodinného domu se zahradou ve velmi žádané lokalitě Polanka nad Odrou. Přízemí domu je tvořeno dvěma menšími byty s vlastní kuchyní, koupelna a toaleta je zde společná. V prvním podlaží je samostatný byt dispozice 2+1. Jedná se o starší dům vhodný k rekonstrukci, je zateplen a s plastovými okny. Vytápění je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Ostrava, ul. Žitná
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům, který splní všechny Vaše představy? Tento úchvatný dům s garáží a krytým bazénem je právě tím, co potřebujete. Celo podsklepený rodinný dům nabízí 3 samostatné bytové jednotky typu 3+1 s vlastními sociálními zařízeními, což znamená, že si zde může každý člen rodiny vytvořit svůj vlastní soukromý prostor. Dům se může pyšnit moderním zateplením a plastovými okny, což zaručuje optimální tepelnou izolaci a udržuje vás v komfortním prostředí po celý rok. Nach... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500 000
 Kč