Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 200 m², Ostrava, ul. Třebovická
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům postavený v roce 2004 v městské části Ostrava - Třebovice na konci slepé ulice u lesa. Dům je velmi prostorný a skvěle dispozičně řešený. V přízemí se nachází otevřený obývací prostor se vstupem na terasu, kuchyně na míru včetně spotřebičů, pracovna a WC. V patře domu jsou 3 neprůchozí pokoje, kdy každý má vstup na terasu či balkón. Naleznete z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej RD 270 m2, pozemek 580 m2, Praha 5 - Stodůlky
Před 329 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout RD 270 m2 se 3 bytovými jednotkami, pozemkem 580 m2 s garáží a s možností dalšího parkování jak na pozemku tak před domem. Nachází v lukrativní části Prahy 5 -Stodůlkách v klidné části zástavby rodinných domů. Metro Hůrka či zastávka MHD jsou vzdálené jen pár minut chůze. Dispozice domu, které se dají měnit jsou momentálně uzpůsobené na 3+1 v přízemí. V patře byt ve velikosti 4+1 s teras... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 78 m2 -.Klidná lokalita ve
Před 329 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 78 m2 -.Klidná lokalita ve Statenicích je atraktivní pro ty, kteří hledají klidný a příjemný dům na okraji Prahy. Rodinný dům o dispozici 4+kk 78m2 s pozemkem 476m2. V 1.patře se nachází otevřený obývací pokoj s krbem, velkou kuchyňskou částí. Menší technicka místnost, koupelna s toaletou, úložný prostor pod schodištěm, které vede do 2.patra, kde se momentálně nachází ložnice, dětský pokoj, pracovna, velká koupelna s toaletou. Zahradní domek, který se nachází nad hlavním domem, nyní slouží jako dílna, ale nabízí mnoho možností k využití. Např. může se stát domácí vinárnou, nebo mís... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Štětí, ul. 9. května
Před 329 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Přicházíme s nabídkou rodinného domu (polovina dvojdomku) se zahradou, který Vás svými dispozicemi a zajímavým uspořádáním určitě osloví. Jedná se o klidnou lokalitu s rodinnými domy v okolí a současně uprostřed města s většinou občanské vybaveností v bezprostřední blízkosti. V prvním podlaží je prostorná hala, kuchyně, dva pokoje, koupelna a WC. Ve druhém podlaží pak chodba a další dva pokoje. Součástí domu je garáž s dílnou. Parkovat můžete kromě garáže i na pozemku a na ulici. Zahrada nad ktero... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Bělušice
Před 329 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost získat rodinný dům v malebné obci Bělušice s dispozicí 4+1. Tento dům má obrovský potenciál, ale vyžaduje rekonstrukci, což Vám umožní vytvořit si vlastní domov podle svých představ. Aktuálně je zde suché WC, ale dobrou zprávou je, že v příštím roce budou dostupné přípojky na vodu a kanalizaci. Majitel již zaplatil za tyto přípojky, což Vám ušetří spoustu času a peněz. Tento dům má k dispozici studnu, která je umístěna na sousedním pozemku a její užívání je zajištěn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Lysá nad Labem, ul. Na Písku
Před 329 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej rodinný dům umístěný v centru Lysé nad Labem a přitom nabízející naprosté soukromí a klid. V posledních letech prošel dům rekonstrukcí, takže umožňuje okamžité bydlení bez dalších investic. V hlavní části domu je v přízemí umístěn obývací pokoj se schodištěm do podkroví. Dále je zde kuchyně, ložnice, koupelna a pracovna. V podkroví jsou další dva pokoje. Zajímavou možnost dvougeneračního bydlení nabízí výměnek, ve kterém je pokoj, technická místnost a šatna. Další možností rozšíř... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 240 m², Velké Heraltice, ul. Růžová
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení rodinný dům o dispozici 5+1, prostornou udržovanou zahradou o výměře 1296 m2 se zahradním domkem se zimní zahradou s krbem, grilem a udírnou a vlastním parkovištěm pro 3 auta. Na pozemku dále stojí stodola a zastřešený dřevník. Dům má vlastní FWE o výkonu 5,2 kW a novou pyrolýzní kotelnu, čímž je jeho provoz a náklady m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999 000
 Kč
Prodej chalupy 3+1, 402 m², Travná u Horního Bradla
Před 329 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej chalupy o dispozici 3+1, s podlahovou plochou 68 m², s celkovou plochou pozemku 402 m², v obci Horní Bradlo. Dispozice: obývací prostor se vstupem na terasu, samostatná kuchyň, koupelna, WC. Patro: 2 samostatné pokoje se vstupem na balkon. Dům je zděný, podsklepený s garáží, dílnou a technickým zázemím. Vytápění domu... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 890 000
 Kč
Rychlý výkup nemovitostí
Před 330 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme přímý výkup vaší nemovitosti (bytu, domu, chaty, garáže, pozemku, komerční nemovitosti...), pokud je standardní zprostředkování prodeje pro vás zdlo... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Rychlý výkup nemovitostí
Před 330 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme přímý výkup vaší nemovitosti (bytu, domu, chaty, garáže, pozemku, komerční nemovitosti...), pokud je standardní zprostředkování prodeje pro vás zdlo... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
RD 4+1 Jindřichov
Před 331 dny - HYPERINZERCE
RD 4+1 zkoulaudovaný v roce 2003. Zast. plocha 104 m2, pozemek celkem 800 m2. Dům podsklepený s garáží, v 1. NP kuchyň, obývací pokoj s terasou, koupelna, WC... (více v detailu)
2 780 000
 Kč
Nabízíme kompletní realitní servis
Před 331 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme kompletní realitní servis, odhad nemovitostí, oddlužení nemovitosti a vypracování daňového přiznání k daní z převodu nemovitost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej dřevostaveb, roubenek
Před 331 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme moderní dřevostavby, klasické roubené stavby, skeletové konstrukce, stavby z Trio-hranolů, moderní nízkoenergetické domy - exteriér s dřevěným obkladem. Postavíme dům vašich snů, levně a rych... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Hříškově, ul. Hříškov
Před 331 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+kk, 170 m² užitné plochy, se zahradou 313 m², v klidné části obce Hříškov. Tento dům je ideální nejen pro rodiny, které hledají bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do blízkých Loun a do Prahy. Přízemí se nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, ložnici, chodbu s komorou, koupelnu s vanou a toaletou. V patře domu se nacházejí dva pokoje,... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 350 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 181 m², Řehlovice, ul. Stadice
Před 331 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v obci Stadice. Nemovitost je z poloviny zrekonstruovaná a rozdělena na dvě bytové jednotky, každá z těchto jednotek má vlastní přístup. V přízemí se nachází technická místnost a kotelna o rozloze 45 m2. V prvním podlaží se nachází bytová jednotka o dispozici 2+1 s koupelnou o rozloze 55 m2. Z kuchyně lze jít na terasu francouzskými dveřmi. Bytová jednotka ve druhém podlaží je o velikosti 2+1 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Praze, ul. Dětská
Před 331 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný rodinný dům 4+kk se zahradou a předzahrádkou v nejklidnější rezidenční čtvrti Strašnice bez ruchu aut a městské dopravy. Bydlení v rodinném domě se zahradou a přesto v docházkové vzdálenosti od metra Strašnická. Dvouletky jsou pro většinu majitelů srdcovou záležitostí. Obzvláště, pokud mohou obývat dům po kompletní rekonstrukci, která odstranila veškeré neduhy, které s sebou tento projekt nesl. V roce 2013 byla dokončena důkladná rekonstrukce, při které nez... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Dolní Hořice
Před 331 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nový domov pro svou rodinu, pak jste na správném místě. Představujeme vám RD o dispozici 5+1. Tento dům se nachází v Dolních Hořicích, obci plné klidu a pohody. Vstupte do domu, kde atmosféra připomíná doby minulé, ale zároveň nabízí prostor pro vaši vlastní kreativitu a touhu po modernizaci. Představte si, jak se procházíte tímto domem, cítíte útulnost z každého kouta. Kuchyně s kamny na tuhá paliva, připomíná staré dobré časy u babičky, kdy se celá rodina scházela u jednoho stolu. Zahrada o ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Zubří, ul. Rožnovská
Před 331 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné okrajové části Zubří. Dúm je dispozičně řešen jako 6+1, ale drobnými úpravami lze snadno přestavět na dvě samostatné bytové jednotky.V 1.NP je prostorná kuchyň, spíž, dva samostatné pokoje, koupelna, WC a vstup do sklepa, zahrady a do 2.NP. Zde jsou tři větší pokoje, z nichž jeden lze přestavět na kuchyň s komorou a jeden menší se vstupem na terasu, koupelna a WC. Podkroví, kde... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Chroustov s pozemkem 2032 m2
Před 331 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji prostorný rodinný dům 3+ 1, který se nachází v krásném prostředí úrodného Polabí s pozemkem o rozloze 2032 m2 v obci Chroustov okr. Nymburk. Dům je přízemní a skládá se z obývacího pokoje, kuchyně s jídelním koutem, koupelny, ložnice a dalších dvou místností, které lze využít k vytvoření dalších pokojů. Na pozemku stojí zahradní domek s pergolou vhodný jako letní kuchyně. Pozemek má zastavěnou plochu o rozloze 949 m2 a na něm se nachází také stodola, která ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 170 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 178 m², Vinařice, ul. III. ulice
Před 331 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prostorný rodinný dům o dispozici 6+kk a podlahové ploše 178 m² po rozsáhlé rekonstrukci ve Vinařicích u Kladna, jen 20 minut jízdy od Prahy. Dům prošel v posledních 3 letech velkou rekonstrukcí a má kompletně nové podkroví včetně všech rozvodů a zateplení, zbrusu nová je též střecha. Rekonstrukcí dále prošly podlahové krytiny, kuchyně, koupelna a rozvody topení v přízemí domu. Dispozici tvoří v přízemí vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, propojený s kuchyní s ostrůvkem. Dále kou... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kralovicích
Před 331 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představuji k prodeji řadový rodinný dům se zahradou v klidné lokalitě města Kralovice, okres Plzeň-sever. Dům se nachází v revitalizované ulici s historickými prvky poblíž centra. Do domu se vstupuje průjezdem z ulice (který může sloužit třeba i k parkování aut) do malé chodby, odkud je přístupná kuchyně s obývacím pokojem, koupelna s WC, 2menší pokoje, vstup do sklepa a vstup na nevyužitou půdu, která nabízí prostor pro možnou další obytnou vestavbu. Dům je připojen na veře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 670 000
 Kč
Prodej pasivního domku, 11 m2, okre
Před 331 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám PRODEJ PASIVNÍHO TINY HOUSE – MINIDOMKU Půdorys 5m x 2,2m (4 m je výška do hřebene). Jedná se o celoročně obytný pasivní domek s energetickou třídou A. Celková cena: 290.000,- Kč. Vyrobeno s důrazem na maximální životnost a kvalitu: Vnitřní kovová konstrukce zajištuje masivní pevnost. Stěny tvoří dřevěné trámy 10x5 cm a OSB desky. Plášt je dvojnásobně nosný, zajištuje maximální pevnost. Příprava na ostrovní systém (solární i voda). Proveden zimní test při -21st.C, uvnitř el. radiátor 500W 36 st.C. Zateplení: Stěny-min. 140mm PUR + 20mm fasádní polystyren. Mezi krokvemi zateplení PUR 100 mm. Nástřik PUR pod střechou cca 100 mm. Nástřik nad stropem cca 200 mm. Pozednice cca 300 mm šíře PUR izolace. Plášť: Venkovní i vnitřní stěny OSB desky pero-drážka tvořící pevnou skořepinu zajištující max.tuhost konstrukce. Vnitřní dřevěná konstrukce smrk 100x50 sešroubovaná s celoocelovou příhradovou konstrukcí zajištující maximální pevnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 485 m², Planá nad Lužnicí
Před 331 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej velmi prostorného patrového rodinného domu v Plané nad Lužnicí u Tábora. Dům je vystavěn na mírně svažitém pozemku o výměře cca 2 500 m2 s okrasnou zahradou včetně vzrostlých stromů. Samotná plocha domu včetně terasy a přilehlých komunikací má výměru 485 m2. Nemovitost má připojení na obecní vodovod, kanalizaci a na hranici pozemku je přivedena přípojka plynu. Vytápění bylo plánované moderním tepelným čerpadlem voda-vzduch s ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 350 000
 Kč
Prodej domu 320 m2, Praha 4 - Krč
Před 331 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej domu po kompletní rekonstrukci. Objekt se nachází vedle stanice metra „Kačerov“. Zastavená plocha a nádvoří 197 m2 včetně zpevněné plochy před budovu o výměře 48 m2 a terasy ve vnitrobloku o výměře 35 m2. Součásti prodeje je zahrádka o velikosti 87 m2. Budova se skládá ze čtyř podlaží. V suterénu domu, který ze strany vnitrobloku má výstup na terasu, je umístěno technické zázemí, sociální zaří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
31 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 153 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 333 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 153 m2 -.Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části města Votice. Výborná příležitost vytvořit si domov podle svých vlastních představ. Dům vhodný k rekonstrukci je čátečně zateplen a má nová plasová okna. Zahrada o ploše 171 m2, celková plocha pozemku je 297 m2. V přízemí domu jsou dva samostatné pokoje, z jednoho je přístup na terasu, která po schodech navazuje na zahradu. K d... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč