Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 308,9 m2, po
Před 333 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej rodinného domu, který stojí na pozemku o celkové rozloze 878,36 m. Dům má zastavěnou plochu 116 m, celková podlahová plocha je 309,9 m, 4 patra, včetně půdy a sklepů. Dům obsahuje 2 bytové jednotky, 1 ateliér, 3 oddělené sklepy a 4 x parkovací stání. Nemovitost je v původním stavu vhodná k rekonstrukci dle vlastních představ. V domě je zavedena voda ze studny pomoci čerpadla. Kanalizace v domě není dům má jen trativod, ale mám připravenou kanalizační přípojku v cestě u domu. Dálková voda se nachází u domu v cestě, je nutno se napojit vodovodní přípojkou. Dům lze také rozprodat po jednotlivých bytech, dají se kombinovat různé varianty. V případě, že máte na prodej nemovitost, lze se dohodnout na výkup... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 153 m2 -
Před 334 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 53771, Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části města Votice. Výborná příležitost vytvořit si domov podle svých vlastních představ. Dům vhodný k rekonstrukci je čátečně zateplen a má nová plasová okna. Zahrada o ploše 171 m2, celková plocha pozemku je 297 m2. V přízemí domu jsou dva samostatné pokoje, z jednoho je přístup na terasu, která po schodec... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Prodej historického mlýna ve Znojmě- NOVÁ CENA
Před 334 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Na prodej je celý soubor budov starého mlýna, jehož základy pochází z doby románské. Jedná se o obytnou dvoupatrovou budovu, ve které byly původně dva byty a soukromá kaple. Pod touto částí se nachází klenuté cihlové sklepení s archivním sklepem na víno. Na obytnou část navazuje dvoupodlažní objekt mlýnice s technickým zázemím mlýna a dalším prostorem určeným k úpravě na bydlení. Ve dvoře stojí ještě samostatný přízemní domek, také původně obývaný. Dvorní trakt uzavírá jednopatrová budova sk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dřevostavba, Rodinný dům
Před 336 dny - HYPERINZERCE
Postavíme vám vysoce kvalitní, nízkoenergetické i pasivní, certifikované dřevostavby, DOMYRIO. Realizujeme jak domy typové, tak individuální.... (více v detailu)
3 338 000
 Kč
Rodinné domy, dřevostavby
Před 336 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Postavíme vám vysoce kvalitní, nízkoenergetické i pasivní, certifikované dřevostavby, DOMYRIO. Realizujeme jak domy typové, tak i... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 338 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 199 m², Habry, ul. Žižkovo nám.
Před 336 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej dvou rodinných domů v obci Habry. Přístup ze dvou ulic, ze strany do náměstí bývalý obchod. Připojeno na veškeré sítě. Nad obytnou částí nová střecha včetně krovu. Prostorná půda s možností půdní vestavby... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 495 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 149 m², Klimkovice
Před 336 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dvou bytových jednotkách, vhodný k rekonstrukci. Dům se nachází v dobré lokalitě ve městě Klimkovice, v části Hýlov, v blízkosti lázní Klimkovice. V 1. nadzemním podlaží se nachází byt 3+1 o velikosti 67,9 m2. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází byt 3+kk o velikosti 81,... (více v detailu)
2 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 91 m², Kmetiněves
Před 336 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Unikátní příležitost ke koupi rodinného domu v malebné Kmetiněvsi u Velvar, jen kousek od Prahy. Tento dům o rozloze 92 m2 je plný historického šarmu a nabízí bezpočet možností pro rekonstrukci a vytvoření vlastního domova plného osobnosti. Několik kilometrů od Prahy po D8, kde tato nemovitost spojuje klid venkovského života s výhodami velkoměsta. Ideální pro ty, kteří chtějí uniknout rušnému životu města a zároveň mít rychlý a snadný přístup do Prahy. Dům je situován na pozemku o rozloze 958 m2, kte... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 505 m², okres Beroun, obec Trubín
Před 336 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nádherný dvoupodlažní rodinný dům se nachází v klidné čtvrti na konci slepé ulice v obci Trubín. Celková plocha nemovitosti činí 5270 metrů čtverečních. Dům disponuje 7mi pokoji, které poskytují vzdušný, prosvětlený prostor pro celou rodinu. Moderní kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Prostory jsou velké a zařízené s důrazem na prostor a komfort. Výhodou jsou zde dvě koupelny a plně vybavená prádelna zajišťují pohodlí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
34 200 000
 Kč
Prodej venkovského domu, Zběšičky
Před 336 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Máme tu čest Vám nabídnout jedinečnou příležitost stát se vlastníkem památkově chráněného venkovského domu situovaného v malebné obci Zběšičky, uprostřed jižních Čech. Jedná se o poloroubené obytné stavení s navazující hospodářskou částí a samostatně vystavěným dřevníkem. Dispoziční řešení vstupní chodba, obytná kuchyň s autentickou kachlovou pecí, jídelním koutem a odpočinkovou částí, další dvě nezávislé místnosti, z jedné je přímý vstup na zahrad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej maringotky, 14 m², Letkov
Před 337 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby maringotky 2,55 x 6,5 m s možností připojení na sítě - el., voda, kanalizace. Přívěs s SPZ, možnost přetypování na obytnou stavbu ( 3 000,- Kč). Dále vhodné jako investiční příležitost jak na krátkodobé pronaj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 285 m², Dětmarovice
Před 337 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout exkluzivní novinku mezi rodinnými domy v Dětmarovicích. Nemovitost nabízí vzdušnou a promyšlenou dispozici 7+1 včetně garáže, šesti parkovacích stání před domem a terasu se zahradou, na které naleznete vyhřívaný bazén s mořskou solí. V domě je dostatek skladovacích prostor. Dalším bonusem je druhý dům o dispozici 2kk. Dosažitelnost veškerých služeb, MHD, volnočasových aktivit a centra Orlové, Dětmarovic je do 5 minut autem. Dům se ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
24 720 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Sokolov, ul. D
Před 338 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej rodinného domu v Sokolově, část Šenvert. V přízemí je kuchyň, pokoj a sociální zařízení, v patře jsou dva pokoje, koupelna a vstup na půdu. V mezipatře je výstup na terasu. Celý dům je podsklepený, ve sklepě je plynový kotel a kotel na tuhá paliva, ohřev vody je el. bojlerem. Vedle domu je vybudováno garážové stání pro tři auta za sebou. Na za... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 526 m², Bělá nad Svitavou
Před 338 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Bělá nad Svitavou. Plocha pozemku je 526 m². V domě je započata rekonstrukce. Nový majitel si nemovitost může dodělat dle svých představ. Aktuální dispozice nemovitosti jsou: vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyně s kuchyňskou linkou, další pokoje jsou možné dodělat při rekonstrukci ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 175 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Nehvizdy, ul. Ořechová
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej řadový dům umístěný v klidné části Nehvizd v přímém sousedství dětského hřiště a parku. V přízemí domu najdete kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem, ze kterého je výstup přímo na zastřešenou terasu a dále do zahrady s bazénem. V patře jsou situovány tři ložnice a koupelna. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 997 m², Mydlovary, Zliv
Před 338 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Mydlovary, 4 km od Zlivi a 8 km od Hluboké nad Vltavou. Dům po částečné rekonstrukci. Přízemí 2+1... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Olešná
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V zastoupení významného developera Vám nabízíme prodej výstavby 22-ti domů v provedení na klíč v obci Olešná u Rakovníku. V této krásné lokalitě na okraji obce nabízíme výstavbu domů o velikosti od 65 m2 užitné plochy s vlastním pozemkem v cenách od 5,8 milionu. Ceny se odvíjí dle velikosti pozemku, užitné plochy domu a použitých standardů .Velikostně nabízíme tři tipy domů o velikosti 65, 72 a 94 metrů čtverečních. Po domluvě s developerem možno měnit standardy použi... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 829 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Český Těšín, ul. Na Dělnicích
Před 338 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízím na prodej RD nacházející se v okrajové lokalitě Českého Těšína na ul. Na Dělnicích. Pozemek, na kterém stojí tento rodinný dům patří k největším v této lokalitě, jeho velikost je 2.209 m2. Benefitem také může být to, že dům je určen k rekonstrukci a to přesně podle vašich představ. Dům je napojen na všechny dostupné sítě. Je zde možnost vybudovat až dvě bytové jednotky. Vytápění je plynovým kotlem a možnost ta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 995 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 126 m², Mnichovo Hradiště
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem rodinného domu o dispozici 5+kk v Mnichově Hradišti, ul. K Vořechu. Cihlový dům umístěný v klidné části obce. V přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem, pracovna, soc. zařízení se sprchovým koutem, garáž s dílnou a výstupem na půdu. V patře... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
prodej rodinného domu v Prachaticíc
Před 338 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení prodej řadového domu v centru města Prachatice. Přízemní dům před rekonstrukcí je dispozičně řešen 4+1 s garáží, samostatně přístupným podkrovím a dvorkem o ploše 17 m. Dům, který je částečně podsklepen je napojen na kanalizaci a veřejný vodovo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej hrubé stavby RD, 114 m², Ostrava, ul. K Rybníkům
Před 338 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V blízkosti lesů a rybníků, jak již samotný název ulice napovídá, ve velmi klidném místě a přesto v blízkosti Ostravy a Havířova se vám nyní naskýtá zajímavý pozemek a na něm již stojící hrubá stavba. Rodinný dům v Ostravě – Bartovicích se zastavěnou plochou 143 m2 má stavební povolení, hrubá stavba je velmi precizně provedená a dokončena vč. příček, komínů až po kvalitní střechu a její krytinu vč. měděných okapních žlabů. Splašková kanalizace do žumpy a dešťová do retenční jímky svedena. Samotný dům je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům 127m2
Před 339 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 127 m2 -.Nabízíme k prodeji 6 zděných rodinných domů 4+KK s garáží v klidné lokalitě města Mělník o celkové užitné ploše 127m2 + 25m2 půdního prostoru. Celková plocha pozemků je 288m2. V 1. NP domu se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,8m2), garáž (16,5m2) a koupelna se sprchovým koutem a toaletou(4,9m2). Oceníte také prostornou chodbu (4,5m2) se schodištěm a zádveří (3m2). Lze také využít úložný prostor pod schodištěm (1,1m2). Ve 2.NP domu se nachází 3 pokoje (15,5m2, 15,4m2 a 11,4m2), koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou (10,2m2) a šatna (5,4m2). Vybavení domů se pyšní velmi dobrým standardem u jednotlivých domů. Kromě jiného budou vybaveny bezpečnostními vstupními dveřmi, luxusními obklady v koupelnách, kvalitn... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 219 m2
Před 339 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 219 m2 -.Dobrý den, Pokud hledáte pro sebe a svoji rodinu nový vysněný domov, věříme, že vaše hledání je u konce. Vítáme Vás v Pařezově, v malebné vesničce na Domažlicku, kde dávají lišky dobrou noc. Toto dechberoucí místo spouští prodej krásného rodinného domu 4+kk s užitnou podlahovou plochou 130m2 ( bez zimní zahrady ) rozpínající se na velkorysém pozemku 1638m2. Samotná zahrada, která nabízí nádherné vzrostlé květiny nebo stromy jakým je třeba vzácný liliovník tulipánokvětý má 1555m2 a nabídne vám dostatek prostoru, soukromí a pohody, po které tak toužíte. Samotný dům o dvou patrech nabízí dostatečný prostor pro vaši rodinu, ale třeba i pro vaše podnikání. Při vstupu hlavními dveřmi se ocitnete v prostorné chodbě kde naleznete technickou místnost, toaletu se sprchovým koutem a místnost - momentálně sloužící skvělé paní majitelce jako masážní salón. To co si zde vybudujete je čistě na vás, ale nutno podotknout, že prostor je zkolaudován i na toto možné využití.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m2
Před 339 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o podlahové ploše 150 m2 s uzavřenou zahradou 1000 m2 v obci Soběšice u Sušice na Šumavě. Dům leží na krásném místě, kde je soukromí. Dispozičně 4+1 (vstupní veranda, kuchyň, obývací pokoj, koupelna, tři pokoje). K obytné části přiléhá stodola, která slouží také jako dřevník. K d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 121 m², Pustějov
Před 339 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi zkolaudovanou novostavbu RD 5+kk se samostatnou garáží na krásném velkém pozemku s výhledem na Lysou horu. Dům v dosahu centra obce je napojen na kanalizaci, el energii a vodovodní přípojku a povrchová voda je řešena do podzemní jímky s možností využití pro zahradu a dále... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno