Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej domu 5+1 Stinkovská 7/681, Praha, Dubeč
Před 339 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pokud uvažujete o koupi většího rodinného domu, máte rádi přírodu a přitom chcete být rychle v centru Prahy, neměl by tento dům s dostatkem soukromí a na strategickém místě městské části Praha Dubeč uniknout vaší pozornosti. Dům jež byl zkolaudován v r. 2004, je velmi prostorný, s rozlohou 280 m2 a dispozicí 5+1. Vnitřek domu je rozdělen do dvou pater s navazující garáží nad níž je další obytný prostor. Pojďme se na to podívat podrobněji Vnitřní prostor domu je přesně tak jak má být, praktický a dotažený do detailu. V přízemí domu je vyčleněno většímu obývacímu pokoji a velké kuchyni. Obývací pokoj má skvělých 30 m2, velká okna a také krb. Kuchyňská linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči myčka, lednice, trouba na vaření sklokeramická deska, je zde také menší jídelní prostor pro společné rodinné večeře a dlouhé víkendové snídaně. Z kuchyně je možné hned vyjít do zadní části zahrady. V přízemí se nachází jedna toaleta, díky své velikosti slouží také jako technická místnost pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 800 000
 Kč
Prodej RD 6+1, 120 m2, pozemek 5171 m2, Dubá, okr. Česká Lípa
Před 339 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej RD 6+1, 120 m2, situovaného na pozemcích o rozloze 5171 m2 v památkové zóně města Dubá u České Lípy. Dům je před rekonstrukcí a nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají místo k bydlení s dokonalým soukromím. Rozlehlý pozemek je určen dle územního plá... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Mělník, ul. U Hájovny
Před 339 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte něco výjimečného? Máme pro Vás ke koupi exkluzivní dvougenerační vilu na unikátním místě na okraji Mělníku - Chloumek. Tento klidný kout je obklopen lesem, avšak v blízkosti městských služeb. A jakou dispozici Vám dům nabídne? V 1.NP vily naleznete verandu, vstupní halu, obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem, s obývacího pokoje je přímý vstup do zahrady skrze terasu, ložnice, pokoj, koupelna s WC a technická místnost. 2. NP nabízí chodbu, obývací pokoj, kuchyň, ložnici s výst... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Oráčově
Před 339 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představuji k prodeji rodinný dům v Oráčově o třech nadzemních podlaží, umístěný na rovné parcele v klidné části obce, který byl postavený v druhé polovině minulého století. Do domu se vstupuje přes zádveří po schodech do předsíně, odkud je přístupný obývací pokoj a lze pokračovat chodbou do kuchyně s dalším přístupem do obývacího pokoje. V předsíni je otevřené schodiště pro vstup do 3.NP, kde jsou 3 ložnice a koupelna s WC. V 1.NP domu je garáž s kotelnou. Dům má ústřední vytápění s radiátory, zdr... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 156 m², Blatná
Před 339 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej dům, na velmi lukrativním místě, v centru města Blatná, přímo na náměstí Míru. V přízemí se nachází dvě větší místnosti, v prvním patře další tři místnosti s pavlačí, chodbou a schodištěm na půdu. Nemovitost je z části... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 699 000
 Kč
Prodej dvoupodlažní bytové jednotky č. 1B, 4+kk/T/G 168,3 m2 se zahradou v Písku
Před 340 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V rámci nového projektu Terasy Putimská, který je pokračováním úspěšného projektu Terasy K Lipám, zahajujeme prodej 5 moderních řadových rodinných domů s terasou, garáží a zahradou v Dolní ulici v Písku. RD č. 1B o dispozici 4+kk ( 168,3 m2) s garáží, dvěma terasami (20,6m2) a zahradou 342m2 v atraktivní lokalitě v Písku. Bytová jednotka řešená ve vysokém standardu se nachází v moderním řadovém dvoupodlažním domě. V nadstandardu je možné přiobjednat klimatizaci i systém zabezpečení, či zvolit jiné zařizovací předměty dle přání klienta. Z garáže je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 205 m², Žacléř, ul. Sněžná
Před 340 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Toužíte po bydlení na horách s možností podnikání nebo hledáte ideální investiční příležitost? Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Žacléř, nacházející se v lyžaři vyhledávané části Krkonoš. Nemovitost je v tuto chvíli ve fázi započaté rekonstrukce, v patře jsou již vybudovány příčky s dispozicí 5kk, přízemí je vybaveno saunou, jinak bez úprav, je tak možné ho využívat napří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Žacléř, ul. Sněžná
Před 340 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Toužíte po klidném bydlení na horách s možností podnikání nebo hledáte ideální investiční příležitost? Nabízíme Vám ke koupi plně vybavený rodinný dům v obci Žacléř, nacházející se v lyžaři vyhledávané části Krkonoš. Nemovitost je aktuálně využívaná k sezonnímu pronájmu. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, disponuje kuchyní s jídelnou, obývacím pokojem s krbem, třemi ložnicemi, menší posilo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mariánských Lázních, ul. Ladova
Před 341 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji energeticky úsporný rodinný dům s garáží, ve vyhledávané lokalitě, klimatických Mariánských Lázní. Města zapsaného mezi světové dědictví a památky UNESCO. Tento prostorný, moderní a nadstandardní dům 5+1, s vlastní saunou a vyhřívanou vířivkou, disponuje ve třech podlažích 221 m2, z toho 105 m2 obytné a 116 m2 nebytové plochy, včetně chodeb a koupelen. Je tak ideální pro rodiny, které hledají pohodlné, prostorné a luxusní bydlení. V prvním podlaží se nachází koupelna, prostorná kuchyň... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 321 000
 Kč
Prodej developerského projektu Poho
Před 341 dny - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu v Pohořelicích - Nové Vsi, 25 km jižně od Brna. Jedná se o první z výstavby 4 rodinných domů. Dům je situován v řadové výstavbě jako 4+kk, s užitnou plochou 101,64 m a pozemkem 131 m a vlastním parkovacím stáním o celkové ploše 63m. Dispozice domu: 1.NP - zádveří (3,87 m)a chodba(2,73m), technická místnost (2,34 m), obývací pokoj s kuchyňským koutem (41,46 m), WC(1,65 m), terasa přístupná z obývacího pokoje (15 m). 2.NP - chodba (3,86 m), ložnice (11,55 m), ložnice (13,71 m), ložnice nebo pracovna (9,66 m), koupelna s vanou (7,4 m) a WC(1,65m). V rámci nabídkové ceny bude dodána stavba ... (více v detailu)
7 860 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Kramolna
Před 341 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vážení klienti, dovolte nám představit k prodeji rodinný dům s pozemkem v atraktivní lokalitě v obci Kramolna. Bungalov se zastřešenou terasou a zahradou o celkové rozloze 1 287 m2 se nachází v klidné části obce. Nemovitost je do tvaru L, dominujícími prostory při příchodu do domu ze vstupní chodby jsou prostorná kuchyně s vestavěnými spotřebiči a obývací pokoj s krbem a také vstupem na terasu se zahradou. V levé části budovy jsou dva pokoje, ložnice, koupelna, šatna, technická místnost a WC. Z přední čá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 139 m², Častolovice, ul. Husova
Před 341 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu v Častolovicích. Jedná se o přízemní stavbu s půdními prostory. Dům se nachází v zástavbě rodinných domů v centru obce. Velmi dobrá dojezdová vzdálenost do Kvasin, Rychnova nad Kněžnou, Hradec Králové s dojezdem cca 30 km. Objekt je zděný a v celku dobrém technickém stavu. Dispozičně je řešen: vstupní chodba, po levé straně hned od vstupu prostorná kuchyně s jídelnou. Po pravé straně od vchodu se nacházejí dva pokoje, obývací pokoj a ložnice. vstupní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 998 000
 Kč
Prodej rodinného domu 255m se zahradou 1414m
Před 342 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 255m se zahradou 1414m Husova Velké Popovice.Nabízíme k prodeji volně stojící rodinný dům o vnitřní velikosti 255m2 se zahradou 1414m2, nacházející se v ulici Husova, obci Velké Popovice. Dům se skládá ze dvou podlaží, v hlavním obytném se nachází 3 samostatné neprůchozí ložnice, dále velký obývací pokoj se vstupem na terasu (30m2), kuchyně, velmi prostorná vstupní hala a koupelna (s rohovou vanou, sprchou a WC). Obě podlaží domu jsou spojena schodištěm, kde je skryta prádelna. V příz... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 142 m², Svojšice
Před 342 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej samostatně stojícího, plně podsklepeného rodinného domu o obci Svojšice u Kouřimi, který byl zkolaudován v r. 2007. V 1.NP najdeme obývací pokoj se vstupem terasu, ložnici a kuchyň. Koupelna je v započaté rekonstrukci, materiál je v domě připravený na dokončení. WC je samostatné. Schodištěm se dostaneme do 2.NP ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Sviny
Před 342 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji nízkoenergetický rodinný dům před dokončením. Výhodou je, že máte možnost ovlivnit konečný vzhled - dokončení interiéru, včetně volby zdroje tepla. Při zpracování... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 345 192
 Kč
Prodej rodinného domu, 233 m², Vejprnice, ul. Na Chrastech
Před 342 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný dvougenerační rodinný dům ve Vejprnicíh, které jsou vzdálené 8 km od Plzně. Dům má dvě samostatné bytové jednotky. Přízemí domu má dispozici 3+1. V kuchyni je kuchyňská linka včetně spotřebičů. Dále se v přízemi nachází obývací pokoj, ložnice, pracovna, koupelna, WC a technická místnost s kotlem a bojlerem. Venkovní terasa. V prvním patře se nachází bytová jednotka o dispozici 5+kk. Kuchyně s novou kuchyňs... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Dlouhá Ves u Sušice
Před 343 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej krásného rodinného domu v klidné části Šumavy v obci Dlouhá Ves u Sušice. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem. Podlahová plocha domu je 210 m² a pozemku 970 m². V přízemí se nachází vstupní zádveří, technická místnost, obývací pokoj propojený s kuchyní, koupelna s velkým sprchovým kout... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 230 m², pozemek 1086 m²
Před 343 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1 1947, Nabízíme k prodeji rozlehlý rodinný dům, třípodlažní celopodsklepený v obci Ženklava okres Nový Jičín. Vedle stojící dvougaráž o rozměrech 10 x 6m s dílničkou a hospodářskou místností. Dům prošel neustálými úpravami. Mom... (více v detailu)
7 770 000
 Kč
Rodinný dům 4+1, Záříčí
Před 344 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej rodinného domu o dispozici 4+1 v klidné části obce Záříčí. Jedná se o stavbu ze smíšeného zdiva (kotovice, cihla) v dobrém stavu. Dům k rekonstrukci bez vážnějších závad, statika v pořádku, střecha původní eternit se zdravými trámy. Podlahy parkety a lino, vytápění zajišťuje nový kotel na pelety a dřevo, ohřev vody el. bojler. Výhodou domu je prosto... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 210 m², Libavské Údolí
Před 344 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji velmi prostorný a slunný rodinný dům, v klidné obci, kde byla započata důsledná a vkusná rekonstrukce, která Vám v tuto chvíli nabízí okamžité nastěhování. V domě je připraven nakoupený materiál pro další kroky v rekonstrukci, který je součást... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 169 m², Onen Svět u Čachrova
Před 344 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
WEB nemovitosti: https://bit.ly/RDOnenSvet Prodej nového bungalovu 4+kk na Šumavě v obci Onen Svět u Čachrova. Dům je umístěn na rovinatém pozemku, je velmi kvalitně zpracován a pojat v interiéru do chalupářského stylu. Je energeticky úsporný. Místnosti jsou chytře řešeny, 2x WC, dále prostorné pokoje. Nechybí ani podlahové teplovodní vytápění s regulací v každé místnosti. To je řešeno přes vytápění kamny na pelety a naakumulování do nádrže s průtokovým výměníkem, který zajistí rovněž teplou vodu. Ta je u... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Krnov, ul. Poštovní
Před 344 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu, který se nachází v klidné části Krnov- Chomýž. Dům poskytuje nadstandartní dispozici 5+2 s garáží a prostornou zahradou. V přízemí je možnost bydlení o velikosti 2+1 a v patře se nachází byt o velikosti 3+1.Bytové jednotky lze přebudovat na jednogenerační dům pro velkou rodinu. Dům je vytápěn automatickým kotlem na tuhá p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 299 000
 Kč
Prodej novostavby Rodinného domu 4+
Před 344 dny - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu v Pohořelicích - Nové Vsi, 25 km jižně od Brna. Jedná se o druhý z výstavby 4 rodinných domů. Dům je situován v řadové výstavbě jako 4+kk, s užitnou plochou 101,64 m a pozemkem 154 m a vlastním parkovacím stáním o celkové ploše 63m. Dispozice domu: 1.NP - zádveří (3,87 m)a chodba(2,73m), technická místnost (2,34 m), obývací pokoj s kuchyňským koutem (41,46 m), WC(1,65 m), terasa přístupná z obývacího pokoje (15 m). 2.NP - chodba (3,86 m), ložnice (11,55 m), ložnice (13,71 m), ložnice nebo pracovna (9,66 m), koupelna s vanou (7,4 m) a WC(1,65m). V rámci nabídkové ceny bude dodána stavba s ... (více v detailu)
7 902 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 276 m², Opava, ul. Pekařská
Před 345 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte ke koupi něco netradičního a zajímavého? Mám pro Vás tento historický měšťanský dům v srdci města Opavy, který se nabízí jako skvělá investice, ale také jako bydlení pro více generační rodinu, která hledá rodinný dům v centru města Opava. Dům se skládá ze čtyř bytových jednotek a to 2 x 2+1, 4+kk a 1+1. Nabízí se zde však ještě půdní prostor, kde by mohla nově vzniknout další bytová jednotka o dispozici 1+kk nebo 1+1. Dům má velmi čisté a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej, bytový dům, 3.417 m2, Rokytnice nad Jizerou
Před 345 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost v Rokytnici nad Jizerou, místní části Dolní Rokytnice s pozemky o celkové výměře 3.417 m2. Dům je celopodsklepený, má 6 bytových jednotek a náleží k němu zahrada s kolnami a parkovištěm o výměře cca 3.000 m2. Zahrada je územním plánem určena jako stavební. V přízemí nemovitosti se nacházejí byty 2+1 a 2+kk, v 1. patře jsou ... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 900 000
 Kč