Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu v Dolních Čepích
Před 345 dny - ANNONCE
Hledáte menší dům, který by jste si chtěli předělat podle sebe a užívat klidu a pohody v malebné vesnici pouhých 14 kilometrů od města Bystřice nad Pernštejnem? Co takhle dům o dispozici 2+1 v Dolních Čepích? Nemovitost je před rekonstrukcí a má velký potenciál k rozšíření domu až na dispozici 4+1. K domu t... (více v detailu)
2 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Klášteře u Mn. Hradiště
Před 345 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi byste vlastnili rodinný dům a zároveň nechcete mít starosti se stavbou? Tak pro Vás máme nabídku rodinného domu v obci Klášter u Mnichova Hradiště. Samostatně stojící bungalov 12,3 x 12,3 m2 s pozemkem. V plánu je výstavba rodinného domu s parkovacím stáním na pozemku. Dispozičně dům nabízí, tři ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 141 m², Brno, ul. Drápelova
Před 345 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+2 a podlahové ploše 141m2 v klidné části města Brna Soběšice na ulici Drápelova. Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží, kde v 1. NP se nachází chodba, kuchyň, koupelna s WC, ložnice, obývací pokoj a komora. Ve 2. NP poté ložnice, koupelna s WC, kuchyň a obývací pokoj z kterého je vstup na terasu o velikosti 23m2. Dále k nemovitosti náleží garáž a sklep. 2.NP je o dispozici 2 KK a prošlo před 8 lety kompletní rekonstrukcí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Krupce, ul. Teplická
Před 345 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte dům v oblíbené lokalitě? Tak právě toto je nabídka přímo pro Vás. Rodinný dům o dispozici 8+1 nabídne novému majiteli zejména skvělou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností, rovinatou zahradu a prostornou garáž. Zimní dny Vám zpříjemní krbová kamna v rozlehlém obývacím pokoji, ze kterého se dá projít rovnou na terasu. Velkou v... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 185 m², Kaplice - ulice Polní
Před 345 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby rodinného domu v Kaplici, ul. Polní. Dům je ihned k dispozici a připraven k nastěhování. Dispozičně je řešen jako 5+1 s velkou prostornou kuchyní a obývacím pokojem. Dále je součástí garáž o ploše 25 m². Dům je vytápěn tepelným čerpadlem s podlahovým vytápěním. V přízemí se nachází pracovna, technická místnost a koupelna s vanou. V 2. nadzem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², pozemek 230 m2, Rybníček
Před 345 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné lokalitě v blízkosti města Vyškov, a přitom s výbornou dostupností do Brna. Dům je umístěn v řadové zástavbě typu okál. K domu náleží předzahrádka, kde je dostatek místa pro parkování druhého automobilu. Za domem pak dvorek se vzrostlými stromy a s posezením, dále dílna s kůlnou. Přístup je možný i z druhé strany za domem. Dům je patrový, kde v přízemí jsou dva pokoje, garáž a kotelna, WC s umyvadlem. Z chodby je vstup francouzskými dveřmi na dvorek. V patře domu j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytového domu v Rokytnici nad Jizerou
Před 345 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v Rokytnici nad Jizerou, místní části Dolní Rokytnice pozemky o celkové výměře 3.417 m2. Dům je celopodsklepený, má 6 bytových jednotek a náleží k němu zahrada s kolnami a parkovištěm o výměře cca 3.000 m2. Zahrada je územním plánem určena jako stavební. V přízemí nemovitosti se nacházejí byty 2+1 a 2+kk, v 1. patře jso... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 103 m², Herink, ul. Heřmánková
Před 345 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout polovinu dvojdomu typu bungalov o celkové užitné ploše 103 m² a dispozici 4+kk. Nachází se zde prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu. Jako benefit je zde i stylový krb, díky kterému si můžete vytvořit romantickou atmosféru. Součástí obývacího pokoje je i dostatečně velká a moderní kuchyň se všemi spotřebiči. Dále zde nalezneme ložnici a dva dětské pokoje. V koupelně je vana i sprchový kout a zajímav... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Třech Sekerách, ul. Na budkách
Před 345 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného rodinného domu s možností vícegeneračního bydlení v obci Tři Sekery. Dům byl dostavěn před 20 lety a průběžně modernizován a udržován. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na zimní zahradu, prostorná vstupní hala, dále dva pokoje a koupelna. V prvním patře jsou tři pokoje, kuchyně a koupelna. Ve sklepě se nachází kompletní technické zázemí a garáž. Na z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Orlová, ul. Přespolní
Před 345 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Váš rodinný dům v srdci Orlové: Prodej prostorného rodinného domu na ulici Přespolní! Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto rodinného domu v klidné lokalitě Orlové, na ulici Přespolní. Tento dům nabízí spoustu prostoru a potenciálu pro tvorbu vašeho snového bydlení. Co vás čeká? Dům je v dobrém technickém stavu, což znamená, že základní struktura domu je v pořádku a čeká na vaši kreativitu a rekonstrukci dle vašich představ. První i druhé podlaží mají totožnou dispozici 3+1, c... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 449 m², Praha, ul. Jinolická
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivní nabídka: Luxusní rodinný dům 7+1 v Praze - Dolních Počernicích! Představujeme vám tento nádherný čtyřpodlažní dům s rozlohou 449 m2, který vyniká nejen svou impozantní velikostí, ale také nadstandardním designem a technologiemi. Hned po vstupu do domu vás ohromí mramorová hala v suterénu, kde se nachází prostorná jídelna, obývací pokoj a moderní kuchyň s nejnovějšími technologiemi. Toto patro dále zahrnuje technickou místnost, WC a nádherné schodiště, které vás zavede do prvního patra. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 129 m², Vlkov pod Oškobrhem
Před 345 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme rodinný dům vhodný k rekonstrukci v obci Vlkov pod Oškobrhem. Dispozice je 4+1. Možnost rozšíření o půdní vestavbu. K domu náleží dílna, kůlna a garáž. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod. Na pozemku se nachází studna... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 220 m2 -.Máme pro Vás
Před 346 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 220 m2 -.Máme pro Vás skvělou nabídku domu ve Starých Křečanech. Tento dům se nachází v klidné lokalitě, je původním, ale zachovalém stavu. Navíc disponuje hezkou zahradou, která je ideálním místem pro odpočinek. Vytápění je řešeno zánovním kotlem na tuhá paliva, jsou zde nově vybudované rozvody tepla a radiátory. Voda je z vlastní studny, ohřívá ji bojler, odpady řešeny septikem. Dům má dispozici v prvním NP dispozici 3+1, rozložení si můžete prohlédnout v přiloženém půdorysu. Jednou z největších výhod tohoto domu jsou prostorné a světlé míst... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 390 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 900 m2 -.Nabízíme investičně
Před 346 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 900 m2 -.Nabízíme investičně lukrativní prodej nemovitosti v Olešnici v Orlických horách, ve známém horském středisku, ideálním pro zimní i letní rekreace, s možností předělání na 10 apartmánů. K dispozici je již vydané stavební povolení a je zde možnost předělání na apartmánový dům s apartmány o dispozici 1+kk – 4+kk. Tím vznikne 600 m2 prodejních ploch apartmánů, 77 m2 prodejních ploch sklepů, 30 m2 prodejních ploch teras a 200 m2 prodejních ploch společných prostor. K dispozici bude také 15 parkovacích mís... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 370 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 102 m², Hostivice, ul. Podzimní
Před 346 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zahajujeme prodej nového komorního projektu „ Rodinné domy Hostivice“. Tento dům (č. 7 na plánku), o podlahové ploše 102 m² s dispozicí 5+kk, stojí na pozemku o výměře 257 m² je jedním ze souboru dvanácti domů s vlastními pozemky a parkovacími místy pro dvě vozidla. Komorní projekt "Rodinné domy Hostivice" vám nabízí moderní a hlavně rezidenční bydlení s výhodami života v malém městě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň skvělou dostupností, jak do Prahy, tak i do přírody. Nové majitele určitě potěší... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 580 000
 Kč
Prodej podílu 1/2 rodinného domu v Kadani, ul. Čsl. armády
Před 347 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Tento dům je svědkem mnoha vzpomínek, které byly vytvořeny a nyní čeká na vás, abyste napsali další kapitolu jeho příběhu. Je to prázdné plátno, které čeká, až ho naplníte svými sny a cíli. S obrovským prostorem, který nabízí, jsou možnosti opravdu nekonečné. Můžete ho užívat jako krásný rodinný dům anebo jej proměnit v lukrativní rentabilní podnik, spojující práci a bydlení. Dokonce můžete zvážit pronájem některých prostor, aby se... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 302 500
 Kč
Prodej bytového domu v Sokolově, ul. Slovenská
Před 347 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v Sokolově. Přízemí domu sloužilo v minulosti jako nebytový prostor. V prvním patře je bytová jednotka o dispozici 3+1. Celý dům je vytápěn plynovým kotlem. K domu náleží garáž, která byla využívána jako dílna. Přízemí domu lze po menších úpravách předělat na další bytovou jednotku a tím vznikne pěkný velký dvougenerační dům s menší zahradou za domem.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Kutné Hoře
Před 347 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Velké město, známé turisticky oblíbené místo, historické památky, kulturní vyžití, tohle vše a mnohem více Vám nabízí Kutná Hora - Sedlec. A právě zde pro Vás máme jedinečnou nabídku rodinného domu v podobě zavedené restaurace se čtyřiceti místy k sezení, salonkem, sálem, výčepem i vybavenou kuchyní. Samozřejmostí jsou dámské a pánské toalety. Ve vnitrobloku se nachází dvorek se zahrádkou, kde si můžete odpočinout, chráněni od ruchu města. V prvním patře jsou dva atypické byty o dispozici 2+1 a 4+1. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 72 m², Olešná
Před 347 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V zastoupení významného developera Vám nabízíme prodej výstavby 22-ti domů v provedení na klíč v obci Olešná u Rakovníku. V této krásné lokalitě na okraji obce nabízíme výstavbu domů o velikosti od 65 m2 užitné plochy s vlastním pozemkem v cenách od 5,8 milionu. Ceny se odvíjí dle velikosti pozemku, užitné plochy domu a použitých standartů .Velikostně nabízíme tři tipy domů o velikosti 65, 72 a 94 metrů čtverečních. Po domluvě s developerem možno měnit standarty použ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 285 000
 Kč
RD 4+1, terasa, balkon
Před 348 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší skleník a chlívky. Vzrostlé stromy ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
prodej domu se zahradou a stavební
Před 348 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám prodej domu v obci Bavorov u Prachatic. Součástí prodeje je i stavební parcela, která bude oddělena geometrickým výměrem ze zahrady za domem. Dům, který je bývalým zahradnictvím má dispozici 3+1, koupelnu, toaletu, verandu, sklep a půdu vhodnou pro vestavbu na bydlení. K domu patří menší přístavba a kůlnička. Dům je napojen na kanalizaci a veřejný vodovod, vytápění je zajištěno plynem,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 80 m2, pozemek 528 m2
Před 349 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 80 m2, pozemek 528 m2.Představuji Vám k prodeji rodinný dům 3+kk o rozloze 80m2, který stojí na pozemku 528 m2. Na zahradě se nachází podsklepení, ve kterém je možné vytvořit vinný sklípek či posezení. Dům nabízí možnost rozšíření formou vystavení druhého patra. Jedná se o stavbu, která je ve velmi dobrém udržovaném stavu, vystavena v roce 2008. Celý dům byl postaven z velmi kvalitních dřevěných materiálů (dubové dřevo). Dům se nachází na konci velmi klidné vilové části města Horoměřice. Díky čemu je zaručený klid a soukromý. Rozložení domu disponuje vstupní chodbou, ve které se také nachází prostor pro šatnu či komoru, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva neprůchozí pokoje, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Dům dále nabízí m... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 211 m², Hřebeč, ul. Příčná
Před 349 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům v klidné oblasti? Máme pro vás ideální volbu v obci Hřebeč. Dům o velikosti 7+kk a rozloze 211 m2 a je postaven na pozemku o velikosti 628 m2. Kromě sedmi pokojů se můžete těšit na zasklenou terasu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Půdní prostory jsou připraveny k rekon... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 505 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 102 m², Hostivice, ul. Podzimní
Před 349 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zahajujeme prodej nového komorního projektu "Rodinné domy Hostivice“. Dům (č. 4 na plánku), o podlahové ploše 102 m² s dispozicí 5+kk, stojí na pozemku o výměře 269 m² je jedním z dvanácti domů s vlastními pozemky a dvěma parkovacími místy. "Rodinné domy Hostivice" vám nabízí moderní a hlavně rezidenční bydlení s výhodami života v malém městě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň skvělou dostupností, jak do Prahy, tak i do přírody. Nové majitele určitě potěší nejen samotná kvalita stavebních prvků a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 720 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 102 m², Hostivice, ul. Podzimní
Před 349 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zahajujeme prodej nového komorního projektu "Rodinné domy Hostivice“. Dům (č. 2 na plánku), o podlahové ploše 102 m² s dispozicí 5+kk, stojí na pozemku o výměře 212 m² je jedním z dvanácti domů s vlastními pozemky a dvěma parkovacími místy. "Rodinné domy Hostivice" vám nabízí moderní a hlavně rezidenční bydlení s výhodami života v malém městě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň skvělou dostupností, jak do Prahy, tak i do přírody. Nové majitele určitě potěší nejen samotná kvalita stavebních prvků a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 390 000
 Kč