Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Pronájem rodinného domu, 175 m², Bříství
Před 349 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu rodinný dům 3+1 o velikosti 175 m2 v obci Bříství. Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo s podlahovým topením a je zde také možnost topení v krbu. Dům lze pronajímat i po jednotlivých pokojích a využívat ostatní společné prostory. Součástí pronájmu je ve společném uží... (více v detailu)
Středočeský kraj
34 000
 Kč
Hledám ke koupi zahradní chatku se zahradou. Ostrava a okolí cca 60 km.
Před 349 dny - AVIZO_CZ
Hledám ke koupi zahradní chatku se zahradou... Ostrava a okolí cca 60 km. Hledám to pro známého... Děkuji za nabídku...
Zdarma
 Kč
Hledáme ke koupi rodinný dům... Ostrava a okolí do cca 60 km.
Před 350 dny - AVIZO_CZ
Hledáme ke koupi rodinný dům... Ostrava a okolí do cca 60 km. (Řeším i případné exekuce nebo dluhy). Hledám t... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Prodej chalupy, 1938 m², Brněnec
Před 350 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chalupu v Brněnci. Jedná se o zděnou stavbu před rekonstrukcí. V přízemí se nachází zádveří, chodba se schodištěm, 2 obývací místnosti se 4 lůžky s kuchyní, další pokoj s kuchyní, koupelna. Jedna koupelna je vybavena vanou, druhá sprchovým koutem. V patře se nachází 2 pokoje s 4 lůžky a 2 přistýlkami. Vytápění zajišťují kachlová kamna, v 1.n.p. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 5+kk, 102 m², Hostivice, ul. Podzimní
Před 350 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zahajujeme prodej nového komorního projektu "Rodinné domy Hostivice“. Dům (č. 3 na plánku), o podlahové ploše 102 m² s dispozicí 5+kk, stojí na pozemku o výměře 210 m² je jedním z dvanácti domů s vlastními pozemky a dvěma parkovacími místy. "Rodinné domy Hostivice" vám nabízí moderní a hlavně rezidenční bydlení s výhodami života v malém městě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň skvělou dostupností, jak do Prahy, tak i do přírody. Nové majitele určitě potěší nejen samotná kvalita stavebních prvků a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Sobětuchy
Před 350 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 6+2 s terasou, zahradou a garáží v obci Sobětuchy. Dispozice v přízemí je řešena 3+1 s garáží o celkové ploše 140 m² a stojí na pozemku o rozloze 533 m². Dispozice v přízemí dva pokoje, kuchyňský kout s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na balkon, velká koupelna a prostorná chodba, šatna. Ve 2. nadzemním podlaží je řešena jako 3+1 o celkové ploše 140 m² a stojí na pozemku o rozloze 533 m². Přízemí tvoří chodba, pokoj, koupelna ... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 102 m², Hostivice, ul. Podzimní
Před 350 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zahajujeme prodej nového komorního projektu "Rodinné domy Hostivice“. Dům (č. 6 na plánku), o podlahové ploše 102 m² s dispozicí 5+kk, stojí na pozemku o výměře 221 m² je jedním z dvanácti domů s vlastními pozemky a dvěma parkovacími místy. "Rodinné domy Hostivice" vám nabízí moderní a hlavně rezidenční bydlení s výhodami života v malém městě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň skvělou dostupností, jak do Prahy, tak i do přírody. Nové majitele určitě potěší nejen samotná kvalita stavebních prvků a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 440 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Česká Lípa, ul. 5.května
Před 350 dny - ANNONCE
Hledáte bydlení v žádané lokalitě České Lípy? Bydlení které má 2 bytové jednotky? Pak je tato nemovitost určena pro vás. V exkluzivním zastoupení vám nabízíme rodinný dům se 2 byty o velikosti 3+1 a 2+1. Dům je v původním, al... (více v detailu)
5 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Hrádek
Před 350 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu ve vyhledávané lokalitě obce Hrádek - Čermná. Zastavěná plocha objektu je 345 m2. Nemovitost je aktuálně vhodná k celkové rekonstrukci jak interiérů tak exteriérů. K objektu náleží pozemek, který má dohromady ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 375 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Český Dub
Před 350 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabídka domu o dispozici 3+1 v Podještědí, na okraji obce Český Dub. Jedná se o kombinovanou konstrukci, dům je umístěný ve svahu. 1.NP ve kterém je garáž a dílna je zděné, další dvě patra jsou dřevostavba. Ve 2. NP je umístěna kuchyň, koupelna, wc, komora a obývací pokoj se vstupem na lodžii, ze které je krásný výhled do okolních lesů. V podkroví jsou dvě ložnice. Vodovod je veřejný, vytápění je řešeno krbem a krbovými kamny umístěnými v obývacím pokoji. V ložnicích jsou mobilní el. přímotopy. Na teras... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 900 000
 Kč
Hrušky, prodej dvougenerační RD 8+2 , celková
Před 351 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hrušky, prodej dvougenerační RD 8+2 , celková plocha pozemku 784m2, zahrada - rodinný dům.Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi dvougenerační rodinný dům po kompletní rekonstrukci v obci Hrušky. Základní dispozice domu je 8+2 s garáží a zahradou. Dům je dvoupatrový a tvoří tak 2 samostatné bytové jednotky o dispozici 5+1 a 3+1. Zastavěná plocha je 270 m2 včetně garáže a dílny. 1.NP tak nabízí cca 170m2 obytné plochy a 2.NP cca 130m2 s terasou do dvora. Před domem je obecní příjezdová cesta, kde se dají pohodlně zaparkovat dva automobily. Průjezd do dvora a dvůr pak nabízí další pohodlnou možnost parkování. Ze dvora je přístup do garáže a dílny. Dvůr také nabízí možnost pro odpočin... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 178 m², Obora
Před 351 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+1 na pozemku o celkové výměře 178 m2. V domě probíhá rekonstrukce, která je již před dokončením. V přízemí se nachází kuchyně, obývací pokoj, technická místnost, koupelna a WC. V 1.NP je ložnice, dětský pokoj... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 719 996
 Kč
Prodej rodinného domu, 93 m², Žihobce u Sušice
Před 351 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej původního šumavského domu o podlahové ploše 93 m² se zahradou, který je situován v v centru obce Bílenice u Sušice. Bílenice se nacházejí pouze několik kilometrů od Sušice a jsou zaklíněny mezi okolní kopce. Velice klidná a malebné vesnice, která je velmi vyhledávaná chalupáři. Dům je ze začátku 20. století a byl jen minimálně rekonstruován. Dispozice domu o velikosti 2+1 příz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 190 000
 Kč
Prodej, chata 60m2, Slapy - Rabyně
Před 351 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chatu Slapy - Rabyně na vlastním pozemku cca 700m2. Dřevostavba chaty na betonové podezdívce s podkrovím na spaní. WC v obou pa... (více v detailu)
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 244 m², Lipno
Před 351 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 3+kk na pozemku o celkové výměře 244 m2. Máte-li vizi vlastního domova, nabízí se možnost rekonstrukce přístavby do zahrady a vybudujete si několik místností navíc. Díky tomu je tato nabídka výjimečnou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností vlastních úprav a vylepšení. V přízemí se nachází kuch... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 850 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 216 m2 -.Nabízíme Vám k
Před 352 dny - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 216 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v Janovicích u obce Rýmařov vhodnou jak k trvalému bydlení, rekreaci, tak i k investiční příležitosti. Součástí prodeje je rovněž zahrada o rozloze 1084 m2 a nově vystavěná garáž o velikosti 40 m2. Na zahradě se taktéž nachází přístavba na uskladnění pelet, dřevěná pergola s kůlnou a samostatně stojící udírnou. Do domu lze vstoupit dvěma vchody, buď hlavním vchodem nebo balkónovými dveřmi z terasy. Přízemí sestává z předsíně, která v současnosti slouží jako kuchyňka (do níž se vstupuje z terasy), hlavní chodby, koupelny a samostatného WC, hlavní kuchyně, obývacího pokoje s menším pokojem, ložnice, dalšího pokoje a spižírny. V prvním patře je chodba, dvě ložnice, pracovna, menší pokoj a další dvě pod... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 232 m2 -.Není všechno
Před 352 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 232 m2 -.Není všechno původní stav, co se netřpytí Přesně tak, tento dům se momentálně zrovna netřpytí, ale první dojem v tomto případě může výrazně klamat. Nejen, že se teda tak trochu třpytí již nyní svou atmosférou a potenciálem, ale až se dokončí... Na domě totiž započala rozsáhlá rekonstrukce tzv. od píky. Střecha má novou plechovou krytinu a je zateplená, horní patro má kompletně nové rozvody (i topení) a okna, na terase je nová pochůzí folie. To co ještě vyměněno není, je nachystáno v domě, resp. nakoupeno. Tedy zbytek oken, polystyren na zateplení celého domu, sádrokartony, radiátory atd. Takže pokud se nebojíte práce, a postačuje Vám dispozice (viz 3D ve fotogalerii), tento dům je nap... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Suchý
Před 352 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodej cihlový rodinný dům v obci Suchý. V domě se krom přízemí, kde najdeme hlavní místnost, koupelnu, technickou místnost a garáž, nachází další samostatné byty. V prvním patře se nachází byt o dispozici 3+1 s balkonem a celkovou užitnou plochou 81 m2. V horním patře se nachází byt o dispozici 1+1 s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 81 m², Dolní Pěna
Před 352 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Dolní Pěna o dispozici 4+kk a podlahové ploše 81 m2, celková plocha pozemku je 856 m2. Jedná se o nízkoenergetickou dřevostavbu postavenou v roce 2010, vytápění domu je řešeno plynovým kotlem s podlahový... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej chalupy v Novém Městě pod Smrkem; Ludvíkov pod Smrkem
Před 352 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečnou chalupu v malebné části obce Ludvíkov pod Smrkem. Hledáte útočiště pro klidný rodinný život, nebo sníte o vlastním malém penzionu v srdci přírody? Pak je tento objekt přesně pro Vás. Chalupa se nachází na samostatném, klidném místě v Ludvíkově pod Smrkem, což je záruka soukromí a pokoje. Objekt je v dobrém stavu, avšak s možností dalšího využití. Interiér nabízí celkem 6 místností, které lze přizpůsobit ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 480 000
 Kč
Prodej chatky se zahradou, Frýdlant
Před 353 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout ideální prostředí plné zeleně pro relaxaci a odpočinek - zahradu se zahradní chatkou v zahrádkářské kolonii v ul. U Nemocnice ve Frýdlantu. Celková rozloha zahrady je 206 m², z toho zastavěná plocha chatkou 10 m². Dřevěná zahradní chatka se sedlovou střechou má jednu místnost, verandu, malou terasou a úložný venkovní prostor pod verandou, chata má i 1NP, které momentálně slouží jako sklad. Za chatou je menší kůlna s možností uložení zahradního nářadí a sekačky na trávu. Zahra... (více v detailu)
Liberecký kraj
595 000
 Kč
Prodej rodinného domu 121 m², pozemek 777 m²
Před 353 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 121 m², pozemek 777 m².Nabízíme k prodeji samostatně stojící novostavbu z roku 2022 ve městě Mělník, ul. Komenského. 
 Dům o celkové zastavěné ploše 147 m², užitné ploše 121 m² stojící na pozemku o celkové výměře 777 m², byl dokončen a zkolaudován v květnu 2022. 

Dispozice domu jsou následující: Dominantu domu tvoří prostorný obývací pokoj, který disponuje velkými francouzskými dveřmi, které umožňují přímý vstup na krytou terasu s pohledem na zahradu, která je orientována severozápadně. Dále se v obývacím pokoji nachází prostor připravený k vybudování kuchyňské linky a zděný komín s nerezovou vložkou s možností připojení krbové vložky či krbových kamen. Dále se v domě nachází vstupní hala se samostatným WC, chodba se vstupy do místností, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost, dva pokoje s pohledem do zahrady a jeden pokoj s pohledem do ulice. V každé obytné místnosti jsou rozvody pro TV, internet a rekuperační ventilátory. V t... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 190 000
 Kč
Budkov, RD 6+2, garáž, zahrada, sklep – rodinný
Před 353 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Budkov, RD 6+2, garáž, zahrada, sklep – rodinný dům.Máte-li chuť žít v prostorném a útulném domově, který je dokonale připraven pro dvojgenerační bydlení, pak je tento rodinný dům 6+2 v Budkově právě pro vás! Představte si život v samostatně stojícím, podsklepeném domě s dvěma nadzemními podlažími a pultovou střechou. Je to místo, kde má každý dostatek prostoru pro sebe. Dům je navržen jako dvougenerační stavba s dvěma 3+1 bytovými jednotkami, jednou na každém podlaží, a společným suterénem. V 1NP vás uvítá hala s přístupem do kuchyně, koupelny, WC, spíže a tří samostatných pokojů, z nichž dva mají vstup na balkón. Ve 2. patře najdete další bytovou jednotku se stejnou dispozicí. V suterénu se nachází sklady, sklep, kotelna, uhelna, prádelna a garáž. Dům je průchozí na dvůr za domem, kde na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Květnice, ul. Muškátová
Před 353 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 s terasou, zastřešeným bazénem, vířivkou a saunou, který byl kolaudován v roce 2003. V 1. nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj, kuchyň a koupelna a samostatná toaleta. 2. nadzemní podlaží disponuje ložnicí,... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 80 m², Nečice u Senožat.
Před 353 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit zemědělskou usedlost na samotě, která vás zaujme svým kouzlem venkovského života. Tato malebná nemovitost je ideálním místem pro milovníky přírody, kteří hledají klid a harmonii s okolní krajinou. Hlavní dům: V hlavním domě dva útulné pokoje, které nabízejí místo pro odpočinek a spánek. Dále máte příležitost vytvořit si půdní vestavbu, kde mohou vzniknou další místnosti podle vašich potřeb a představ. Hospodářské budovy Stodola,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 242 000
 Kč