Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu 2x 3+1 v Chornicích, ul. Nádražní
Před 353 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu se zahradou v klidné části obce Chornice. Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy je 799m2. Dispozice: přízemí byt 3+1, 1.NP, byt o velikosti 3+1 - určeno k dostavbě, ve fázi hrubé stavby, 2.NP, půdní prostory a 2 pokoje před rekonstrukcí, 1.PP, sklepní prostory, kotel... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 169 m2, pozemek 411 m2, ul. Kosova, Praha 6 - Suchdol
Před 354 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZERVACE Představujeme Vám rodinný dům dispozičně řešený jako 5+1 s celkovou rozlohou cca 169 m2 na pozemku o velikosti 411 m2 v klidné části Prahy 6, Suchdol - Výhledy. Podsklepená stavba prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná k úpravě dle vlastních představ. Přilehlá zděná kůlna je využívána jako garáž. Přízemí domu tvoří zádveří, vstupní chodba, obývací pokoj, plně vybavená kuchyně s jídelní částí, samostatná toaleta. V prvním patře naleznete tři obytné místnosti a koupelnu s vanou. Poslední patro nabízí ložnici a půdní prostory. Na pečlivě udržované... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 550 m², Korozluky
Před 354 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám rodinné sídlo, které poskytuje absolutní soukromí, nachází se v malé vesnici Korozluky u Mostu, od Loun 15 km, do Prahy přibližně 70 km. Zahrada je zde okrasná s rovinatým terénem a výhledem na Krušné hory. Rodinný dům je zděný 9+1, podsklepený, patrový s prosklenou zimní zahradou. V podzemním podlaží se nachází dvě místnosti, vybavené posilovacím náčiním a pingpongovým stolem, sauna s odpočívárnou, bazénkem a sprchovým koutem, technická místnost, ve které se nachází prá... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 760 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Chlum u Staňkovic
Před 354 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandardní soukromí a velkorysý prostor pro své bydlení, spojené třeba i s podnikáním nebo s chovem koní? Jedinečná nabídka rodinné usedlosti se 3 stavbami na pozemcích o celkové ploše 4677 m2 v obci Chlum u Staňkovic v okrese Kutná Hora Vám tento potenciál určitě nabízí. Rodinný dům, kde z velké části proběhla rozsáhlá rekonstrukce má dispozici 4+1+2 koupelny a prostor pro vybudování další místnosti v podkroví. Další stavbou je velká stodola, která nabízí 2 dílny, soukromý ba... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1630 m², Výškov, Počerady
Před 354 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej patrového rodinného domu na pozemku o celkové výměře 1630 m2. V přízemí je obývací pokoj, ložnice, koupelna a kuchyně s jídelním koutem, kde je vstup na terasu. V 1.NP je půda s další místností a možností další vestavby. Dům je podsklepený, suchý. Zahrada je okrasná i zeleninová. Na pozemku je kryt... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 55 m², Hradčovice
Před 355 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pohodové bydlení v rodinném domě, který má krásný výhled, je na klidném místě mimo hlavní cesty a přitom je v dojezdové vzdálenosti ať už jezdíte do Uh.Hradiště nebo do Uh.Brodu. Dům je po rekonstrukci a je v něm možné bydlet ihned bez dalších nutných úprav. Hned u vchodu do domu je prostorná terasa. V přízemí je obývací pokoj, ložnice, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 287 m², Heřmanova Huť, ul. K Samotě
Před 355 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte své nové bydlení, ale stále jste nenalezli to pravé ořechové? Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o 2. NP. Nemovitost se nachází v klidné části obce Heřmanova Huť, v místě nové zástavby rodinných domů, ul. K Samotě. Přízemí domu o dispozici 5+kk je již téměř na 100 % dokončeno a je možné jej okamžitě užívat. Schodiště a celé 1. patro domu je v přípravě na dokončení. Součástí prodeje je i materiál na dodělání zateplení 1. patra, ale i další. Další předností nabídky je z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 790 000
 Kč
Prodej prostorného a zrekonstruovan
Před 355 dny - ANNONCE
exkluzivní prodej moderního a prostorného rodinného domu, nacházející se v atraktivní lokalitě Děčína - Bělá. Má celkem čtyři nadzemní podlaží. Dispozice domu: I.NP - vstupní místnost, na podlaze dlažba, odtud je vstup do posilovny a technické místnosti, kde je umístěn plynový kotel II.NP - prostorný obývací pokoj + jídelna, kuchyňský kout s na míru vyrobenou kuchyňskou linkou, koupelna se zabudovanou vanou, skříňkou s umyvadlem a WC. Z obývacího pokoje je vchod na zahradu III-NP - 2 pokoje, šatna a koupelna se spr... (více v detailu)
10 390 000
 Kč
RD Třebíč, ul. L. Pokorného
Před 356 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte nemovitost vhodnou k investici a máte rádi historii? Co takhle dvojdům v nejnavštěvovanější části Třebíče a to přesně v Židovské části města? Nemovitost je sice k rekonstrukci, ale má velký potenciál k podnikání, třeba k zařízení kavárny, či restaurace s posezením na uzavřeném dvoře směrem k nábřeží. V prvním patře domu je možnost vybudovat 5 pokojů k ubytován... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 86 m², Soběšice u Sušice
Před 356 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu pro trvalé bydlení nebo rekreaci v obci Soběšice u Sušice. Dům je v původním stavu. Dispozičně 2+1 (vstupní veranda, obývací pokoj, kuchyň, WC, koupelna, pokoj). K nemovitosti přiléhá vlastní zahrada. Nemovitost je v současné době neobydlená, bude zapotřebí investice do rekonstrukce. Parcela, kter... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Stará Ves nad Ondřejnicí
Před 356 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Luxusní rodinný dům v exotickém Balijském stylu. Nabízíme k prodeji tuto skvostnou nemovitost s dokonale promyšlenou dispozicí 4+kk, která vás okouzlí svou harmonií a jedinečným designem. Dům je připravený vás uchvátit svou pozitivní energií, nádherně upravenou okrasnou zahradou a výjimečným umístěním na slunném svahu. Hlavní přednosti této nemovitosti: Relativně nový, pouhých 5 let starý dům s nedávnou, další kvalitní rekonstrukcí. Nádherný bazén pro osvěžení a relaxaci s přímým vstupem z prostornéh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 111 100
 Kč
Pronájem rodinného domu, 109 m², Hrotovice, ul. Podloučky
Před 356 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pokud hledáte v současné chvíli bydlení do nájmu v této lokalitě, určitě Vás osloví tato nabídka. Jedná se o prostorný rodinný dům, který disponuje chodbou, kuchyní, třemi pokoji, komorou a sociálním zařízením... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
Prodej, rekreační chata, osada "U J
Před 356 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej dřevěné chaty (s č.ev.) o rozloze 18 m. Chata a zahrada se nachází v zahrádkářské osadě "U Jana" mezi sídlištěm Vora a Hamrníky. K chatě je dále možné přenechat podnájem 300 m přilehlé zahrady od příslu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
425 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 133 m², Raspenava, ul. Zahradní
Před 356 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obklopené zelení. Dům se nachází v Raspenavě, mimo záplavovou oblast. Dispozice domu 1.NP: Obývací pokoj, kuchyň, ložnice , sociální zařízení, vstup do sklepa. 2.NP: dva dětské pokoje, obývací pokoj, technická místnost, vstup na půdu. Na zahradě se nachází venkovní posez... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 370 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 50 m², Radomyšl, ul. Kostelní
Před 356 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej menšího městského domku, o dispozici 3+kk. Dům se nachází v centru městyse Radomyšl. Interiér nemovitosti prochází v současné době přestavbou, v ceně nemovitosti je i materiál kter... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 290 000
 Kč
Prodej novostavby RD, 100 m², Plaňany, ul. K potoku
Před 358 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Právě jste našli dům, který splní vaše sny o ideálním bydlení. Představujeme vám exkluzivní nabídku moderního rodinného domu 4+kk, který právě teď přišel na trh. Novostavba představuje dokonalou kombinaci komfortu, moderních materiálů, elegance a prostoru. Poskytne vám a vaší rodině pohodlí a zázemí, které si prostě zasloužíte. Obývací pokoj, spojený částečně s kuchyní, tvoří centrální část domu, kde se budete scházet a trávit společné chvíle. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla a nabízejí kr... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žebráku; Žebráce, ul. Tichá
Před 358 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi exkluzivní nemovitost. Jedná se o rodinný dům, 262 m² v klidné lokalitě obce Žebrák. Hospodárný dům (dřevostavba) o dispozici 6+kk s garáží ležící na pozemku 943 m² je skvělou volbou pro pohodlné rodinné bydlení. Samozřejmým standardem této nemovitosti jsou zejména zat... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 409 m², Strakonice, ul. Volyňská
Před 358 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve Strakonicích s užitnou plochou 409 m², zahradou 1404 m². Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2001 a je kompletně zateplen. Nová Euro-okna, dveře, izolace, střecha a rozvody sítí. Dům byl využíván jako sídlo firmy, kde byly kanceláře, proto je zde protipožární systém, rozvody IT sítě a zabezpečovací systémy. V domě je 9 místnost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 279 m², Volary
Před 358 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nádherné chalupy o užitné ploše 279 m², obklopené rozlehlým pozemkem o celkové rozloze 5.839 m² na exkluzivním místě v srdci Šumavy, s výhledem na přilehlé hory a okolní krajinu. Chalupa prošla v nedávné době rozsáhlou rekonstrukcí, která byla provedena s ohledem na zachování původního charakteru budovy. Výsledkem této citlivé renovace je harmonické spojení historie a moderního komfortu. Naleznete zde například moderní kuchyni s původní pecí a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
32 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 341 m2 -.Na prodej dva
Před 359 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 341 m2 -.Na prodej dva rodinné domy v centru Plzně, v ulici Rybářská, jen pár metrů od Kalikovského mlýna. Předmětem prodeje je starší dvoupatrový dům, který je částečně podsklepený a byl ještě nedávno plně obydlený. Dům nabízí v přízemí společenskou místnost s krbem, jeden pokoj, garáž a technické zázemí. V patře jsou pak další tři pokoje, kuchyně a prostorná terasa s výhledem do zahrady. Vše spojují prostorné chodby. Nad horním patrem je dále půda. V zadní části pozemku je pak druhý dům, novostavba, kde v přízemí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 540 m², Nové Město nad Metují
Před 359 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej objektu s bytovými jednotkami, zahradou a přízemím zkolaudované k podnikání. Rozsáhlou reko objekt prošel v roce 1996, konečné úpravy proběhly v roce 1999. Byt č.1. 5+1 v prvním patře, podkroví s terasou o výměře 175 m2, včetně terasy. Dispozičně řešen vstupní chodbou společnou pro oba byty. Podkroví tři pokoje, toaleta, koupelna s rohovou vanou a vstupem na půdu. Ve spodním patře prostorná kuchyně, obývací pokoj koupelna, vana, samostatně WC. Byt č.2. 4+1 o rozloze cca 122 m2, s terasou cca 40... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 599 994
 Kč
Prodej rodinného domu, 3.338 m², Hradištko - Kersko
Před 360 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní patrový rodinný dům v přírodním parku Kersko, vzdálený pouhých 20 min od Prahy. Novostavba z roku 2021 stojí na rovinatém lesním pozemku o celkové ploše 3.338 m² a užitnou plochou 335 m². Dům se nachází v rekreační oblasti s pramenem a Hájenkou. Vytápění a ohřev teplé vody tepelným čerpadlem, podlahové topení, vlastní čistička odpadních vod. Dům je napojen na obecní vodovod. Nízké provozní náklady. Dominantou spodního podlaží je prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linko... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 660 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 570 m², Nový Bor, ul. Palackého
Před 360 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost na investici nebo bytový dům? Pak je tato nabídka určena pro vás. Nabízíme vám k prodeji rodinný dům, který lze využit jako nájemní dům s 8 bytovými jednotkami. V 1NP a 2NP lze vybudovat 3 bytové jednotky o dispozici 2+1, 1+kk... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 206 m², Perštejn, ul. Hlavní
Před 361 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pohodové bydlení v menší obci s veškerou občanskou vybaveností a kulturním vyžitím, jen 7 km od nejbližšího města Klášterce nad Ohří. Objekt má tři nadzemní podlaží, kdy v přízemí nalezneme technické místnosti s plynovým kotlem a bojlerem, dále pak garáž, dílnu a sklep. Druhé patro je dispozičně řešeno jako 4+1 se vstupem na půdu. Nemovitost se nachází na klidném a krásném místě, kde stačí pár kroků a j... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 292 800
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Vlastějovice
Před 361 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme nadstandartní dům v obci Vlastějovice, který uspokojí všechny, kteří hledají nemovitost v prostředí krásné přírody a mají rádi dostatek prostoru. Tento dům může sloužit k trvalému bydlení nebo k celoroční rekreaci a nachází se jen pár kroků od řeky Sázavy. Ideální pro milovníky vodáctví, rybaření nebo houbaření. Dům má 2 obytná podlaží se 3 lodžiemi s výhledy do přírody, prostorný suterén s dvougaráží, krytou terasu a udržovanou, oplocenou zahradu. Výhodou je, že každé podlaží má svoji ku... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900 000
 Kč