Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 135 m², zahrada 495 m²,Osek u Rokycan
Před 361 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Moje dnešní nabídka Vás přivádí do Oseku u Rokycan. Zde mám pro Vás připravený rodinný dům typu bungalov. Dispozičně řešen jako 3+1 s užitnou plochou 135 m². Příjemný prostor v kuchyni, doplňuje velkorysý obývací pokoj se vstupem na terasu s příjemným posezením. Dva samostatné pokoje poskytují maximální soukromí. Komfortní koupelna je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Plzeň, ul. Opavská
Před 361 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Kouzelný dům architekta Jiřího Tomáška v Plzni s unikátními možnostmi! Nabízíme nemovitost se zahradou 150 m2. Dvoupodlažní dům s úžasným potenciálem nabízí 2 obytné místnosti, malou kuchyňku se spíží a koupelnu s WC v každém patře. Dispozice umožňuje rozdělit dům na dvě samostatné bytové jednotky 2+kk, ideální pro investory nebo velkou rodinu. Celý dům je kompletně podsklepený. Ať už milujete relaxaci v zahradě nebo jste spíše městský typ, za domem najdete oplocenou zahra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 799 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Velhartice
Před 361 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej nemovitosti o zastavěné ploše 223 m2, která se nachází ve vyhledávané lokalitě obce Velhartice - centrum. Aktuálně je dům vhodný k částečné rekonstrukci. K objektu náleží pozemek, který má dohromady s přilehlou z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 168 m², Suchá - Nejdek
Před 362 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Toužíte po odpočinku v Krušných horách? Tak právě pro Vás máme v nabídce krásnou chalupu v malebné obci Suchá - Nejdek, okres Karlovy Vary. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a lze ji využít k rekreaci nebo k trvalému bydlení. V přízemí je prostorná kuchyň, obývací pokoj s novými krbovými kamny, koupelna se sprchovým koutem s WC a technická místnost. V podkroví jsou dva obytné pokoje. Na udržované zahradě je postaven zahradní domek, který nyní slouží jako zásobník na tuhá paliva a na úschovu nářa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 320 000
 Kč
Rodinný dům 123 m2
Před 362 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 123 m2 -.Jednopodlažní dřevostavba kategorie 5kk, která skýtá praktické oddělení klidové a společenské zóny, je ve vysokém standardu. Design domu na první pohled napoví, že byl každý sebemenší prvek promýšlen s citem a do detailu. K dispozici je zastřešená terasa, příjemná zahrada, nadzemní bazén, studna, místo pro zaparkování a jako bonus milí sousedé. Poloha je nádherná, pozemek sousedí s biokoridorem. Ideální pro milovníky přírody. Z mnoha okolních krás vyzdvihněme rybník Požár nebo Národní přírodní rezervaci Voděradské bučiny. Nejedno srdce zaplesá. Dále stojí za zmínku bezpečnostní vstupní dveře, nadčasová kuchyňská linka a díky světlému provedení vnitřku domu na vás dýchne klid, harmonie a radost. Obec Louňovice disponuje základní občanskou vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 170 m², Milonice
Před 362 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné obci Milonice nacházející se poblíž Bučovic. Obec má dobrou dojezdovou vzdálenost do Vyškova a Slavkova u Brna. Zastavěná plocha prodávané nemovitosti je 170 m² a celková výměra pozemku 1191m². Kromě dostatečně velké zahrady je k dispozici i bazén, solární ohřev a také vlastní parkování. Dům je určený k bydlení a jeho dispozice je 4+2 (2x 2+1), takže ideální pro dvougenerační bydlení. V domě jsou dvě koupelny a dv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 179 m², Třebíč, ul. Sv. Čecha
Před 362 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte bydlení v Třebíči? Mám tu pro Vás rodinný dům na ulici Svatopluka Čecha. Nemovitost nabízí přízemí, 1.patro a půdu. Takže je možnost využít částečně i jako prostory k podnikání s vlastním bydlením či jako dvougenerační dům. Dále zde nalezneme garáž a kotelnu v přízemí domu a zahradu s vlastní studnou a skleníkem. Dispozičně je dům řešen v přízemí jako 2+1 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Nejdek, ul. Karlovarská
Před 362 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům pro svou rodinu? Dnes pro Vás máme nabídku dvoupodlažního domu v obci Nejdek o dispozici 4+1 s garáží. Prostorná půda 90 m2 nabízí možnost vybudovat další obytné místnosti. Všechny místnosti jsou nově vyštukované a vymalované. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, na pozemku se nachází také vlastní studna. V 1.NP je samostatný pokoj ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Bruntál, ul. U Potoka
Před 362 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velký rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami. V přízemí se nachází bytová jednotka 3+1 skládající se z kuchyně propojené s velkým obývacím pokojem s okny do zahrady, dále ložnice, pokoj, koupelna s WC, chodba a úložné prostory. V patře je vybudován další podkrovní byt 4+1 s obývacím pokojem, ložnicí, dvěma menšími pokoji, kuchyní, koupelnou s WC, terasou a další... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 889 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Jiříkov, ul. Čapkova
Před 362 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji dům, který se nachází v centru města Jiříkov. Přízemí domu bylo využíváno jako restaurace s cukrárnou a vlastním sociálním zázemím. V prvním patře se nachází dvě bytové jednotky jedna o dispozici 3+1 a druhá 2+1. V podkroví domu najdeme pension s celkem čtyřmi pokoji s vlastní toaletou a koupelnou. Ve ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Mladá Vožice
Před 362 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 2+kk v centru obce Mladá Vožice o CP 222 m2, s malým přilehlým pozemkem. Dům se nachází v blízkosti náměstí a autobusového nádraží... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Trhovém Štěpánově, ul. Dalkovická
Před 362 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji venkovskou usedlost v obci Dalkovice vzdálenou 35 min jízdy od Prahy vhodnou k rekonstrukci. Soubor pozemků dohromady nabízí 2577 m2. Na pozemku s nádvořím 623 m2 stojí dvě budovy a jedna velká stodola. Podlouhlý dům po pravé straně ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 475 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Terezín, ul. Kréta
Před 362 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné bydlení pro svoji rodinu? Nabízíme Vám rodinný dům v Terezíně, v ulici Na Krétě. Tato ulice je klidná, mimo hlavní silnici. Dům je udržovaný, ale zároveň připravený k vlastní rekonstrukci. Lze měnit dispozice pokojů a ze zajímavé půdy vybudovat další pokoj. V patře je chodba, pokoj, půda a terasa. Do celého domu se dostanete závětřím a z chodby se ocitnete v kuchyni, za kterou se nachází ostatní obytné pokoje. A co říkáte třeba na piknik v zahradě? Na pozemku za domem, který není velký,... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Sušice
Před 362 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o zastavěné ploše 164 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Albrechtice. Aktuálně je vhodná k celkové rekonstrukci jak interiérů tak exteriérů. K objektu náleží pozemek, který má dohromady s přile... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Praze, Újezd nad Lesy
Před 362 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bydlet v rodinném domě v Praze, a přitom v blízkosti přírody? To nabízí rodinný dům v Újezdu nad Lesy, který disponuje podlahovou plochou 86 m2 na pozemku 490 m2. V přízemí domu se nachází kuchyň, obývací pokoj, koupelna a toaleta. V patře jsou k dispozici dva pokoje. Na pozemku je zahradní domek a studna. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, el.síť, internet a plyn. Topení je zajištěno otopnými tělesy napojenými na plynový kotel. Dům je před rekonstrukcí, má schválené stavební povolení, zah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 989 000
 Kč
Rodinný dům 700m2
Před 363 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 700 m2 -.K prodeji sídlo k podnikání, ale i velkolepému rodinnému žití. Jeden z posledních výhledů s místem, který se dá koupit. Zahořany - Králův Dvůr. Zastavěná plocha domu - 655 m2 Plocha celkového pozemku - 2055 m2 Plocha zahrady - 1400 m2 Terasa - 281 m2 Sklepení - 51 m2 Dřevostavba domu s monolitickou stavbou-garáží, která je zkolaudována a může být dokončena dle představ kupujícího v rámci domluveného budgetu ze strany prodávajícího. Dispozice domu 6+KK nabídne terasu kolem celého domu se skvělým výhledem, ale i sklep, který nadchne každého z nás jakmile se v něm posadíte. Prostorná kuchyně se sklady, halou, velkými okny, ale i zajímavým schodištěm do patra, kde dispozice 5+KK umožní skvělé pohodlí s fantastickým balkónem přímo z obývacího pokoje. Ložnice nebo menší pokoje umožňují vstupy přímo na terasu, která díky základům a monolitickým stěnám nabízí možnost velmi těžkých konstrukcí jako např: wellness... (více v detailu)
Středočeský kraj
38 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 652 m², Převýšov
Před 364 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům s garáží, dílnou a stodolou v obci Převýšov, vzdálené pouhé 4 km od Chlumce nad Cidlinou. Jedná se o velice prostorný, dvougenerační dům o užitné ploše 652 m² s krásnou zahradou a pozemkem o velikosti 1745 m², který je veden jako stavební. Dům má tři vchody, dvě koupelny a 2 x WC. Lze ho vytápět plynovým kotlem nebo krbovými kamny. Teplou vodu zajišťuje bojler. Dům prošel částečnou rekonstrukcí jednoho z bytů, druhý byt ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 300 000
 Kč
Prodej domu se staveb. pozemkem 3+1, 80m2, pozemek 761m2, Praha 4- Šeberov
Před 365 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji menší rodinný dům o velikosti 3+1, 80 m2 na pozemku 761 m2, Praha 4- Šeberov. Na pozemku se nachází zděný rodinný dům - možné odstranit, a kopaná studna. Dispozice domu jsou dva pokoje, útulný obývací pokoj, kuchyň, koupelna s vanou, oddělené WC a půda. První vchod na pozemek je z ulice U školky, druhý vchod se nachází ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 960 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 350 m², Praha 9, ul. Litoměřická
Před 365 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Praze 9 – Střížkov o užitné ploše 350 m² s garáží, vše na pozemku o rozloze 317 m² . Dům má čtyři obytná patra a jedno podzemní podlaží a disponuje v 1NP vstupním prostorem, kuchyní s jídelnou, obývacím pokojem, garáží a prostorem se vstupem na zahradu. V 2NP se nachází obývací pokoj se vstupem na balkon, 2 pokoje, šatna, koupelna s vanou a toaletou, 3NP je totož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 250 m², Vratimov, ul. U Padolu
Před 365 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům typu "Bungalov"? Tato nabídka je určena přímo pro Vás. Nabízíme dům nadstandardních rozměrů o podlahové ploše 215 m2 + dvojgaráž s výměrou 36 m2. Navíc využijete prostornou zastřešenou terasu kolem domu o výměře 234 m2. Součástí domu je také zastřešený bazén s rozměry 8x4m a včelín. Dům je dispozičně řešen jako 5+kk, s další místností a tou je šatna. V domě se nachází 2 koupelny s vlastním sociálním zařízením. Jedná se o dřevo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 400 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, ul. Koldinova, Klatovy
Před 365 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi jedinečný, atypický rodinný dům v Klatovech, ul. Koldinova. Dům je postaven na skále a z nemovitosti je nádherný výhled na centrum města a přilehlý lesopark. Je zde zajištěno dostatečné soukromí a naprostý klid. K domu náleží pozemek o celkové výměře 760m2. Dispozice domu je 4+1 o užitné ploše 227 m2. V přízemí domu je k dispozici převážně technické zázemí, včetně skladovacích prostor, dvojgaráže a krytého parkovacího stání až pro 4 vozidla a s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 105 m2 -.Nabízím k prodeji
Před 366 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 105 m2 -.Nabízím k prodeji rodinný dům v Kolíně, který má skvělý potenciál pro rekonstrukci a přetvoření dle vašich představ. Dům je dvoupatrový a disponuje rozlohou 105 metrů čtverečních. K tomu patří prostorná zahrada o ploše 265 metrů čtverečních, která vám poskytne dostatek prostoru pro různé venkovní aktivity. Tato nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě v centru města Kolín, což zaručuje snadnou dostupnost ke všem službám a občans... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, Bohumín, ul. 1. máje
Před 366 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Mám pro Vás skvělou příležitost INVESTOVAT do vlastního, jak se říká. Tento nájemní dům nabízí 4 bytové jednotky dvakrát 3+1, pak 2+1 a 1+1. Dále je zde obchod o výměře 40 m2, který prošel rekonstrukcí a má své vlastní sociální zázemí. Velmi výhodná je také dvougaráž, která je součástí domu a je vhodná na další komerční účely jako například pneuservis, sklad k uskladnění různých materiálů. Dům má ve... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 222 m², Kolová
Před 366 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v lukrativní lokalitě Kolová představuje jedinečnou příležitost pro potencionální kupce hledající nemovitost v atraktivním, klidném a zároveň dobře dostupném prostředí. Rodinný dům prošel částečnou rekonstrukci. V prvním podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a vstupem na zahradu, kuchyň s kuchyňskou linkou vyrobenou na míru, koupelna, toaleta a vstup do technické místnosti a skladovacích prostor. V patře se nachází dvě ložnice a šatna. Na podlahách v patř... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 985 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 138 m², Senice na Hané
Před 366 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům s velkou zahradou. Rodinný dům je dispozičně řešen jako 3+1. Za domem se nachází velký pozemek vhodný pro chov domácích zvířat a nebo využít na ovocný sad. Jedná se o kli... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 650 000
 Kč