Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 500 m², Javorník, ul. 17. listopadu
Před 366 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v centru Javorníka. Jedná se o rozlehlý dům, který je veden jako rodinný dům. V přízemí se nachází prostor bývalé restaurace, na kterou plynně navazuje ubytovací část. Prostory restaurace jsou využitelné jako společenský nebo kulturní prostor, kde je zachován kompletní bar po provozu restaurace. V patře se nachází jeden byt 4+1, jeden byt 2+kk a jeden byt 4+1, který je připraven k rekonstrukci. Ve 3.NP jsou obrovské půdní prostory připravené k vytvoření dalších bytových ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 900 000
 Kč
Prodej RD 5+1 s pozemkem v Horní Blatné
Před 366 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Naše společnost Mixreality Vám nabízí k prodeji rodinný dům 5+1 s pozemkem ve městě Horní Blatná v Krušných horách. Nemovitost je postavena na rovinatém pozemku o celkové ploše 510 m2. Zastavěná plocha samostatného domu je 60 m2, užitná plocha je 90 m2 + prostorný suterén. K nemovitosti je přistavěna garáž se vstupem z pozemku a zděná přístvba. V přízemí domu se nachází předsíň, chodba, kuchyně, ložnice, obývací pokoj a schodiště do podkroví.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900 000
 Kč
Zem. usedlost 22663 m², Dolní Hbity
Před 367 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej zemědělské usedlosti - PODEHBITSKÝ MLÝN v obci Dolní Hbity vzdáleného 13 km od Příbrami, 55 km od Prahy. Jedná se o komplex skládající se z obytné části, původních hospodářských stavení, stodol a výminku. S ohledem na svou velikost má obrovský potenciál ve využití. Sloužit může jako vlastní i vícegenerační bydlení v kombinaci s podnikáním, dále... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 337 m2 -.Tato nemovitost má
Před 367 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 337 m2 -.Tato nemovitost má velký potenciál, a to díky své dispozici a velikosti. Nabízí se zde například možnost ponechání 2 samostatných bytových jednotek, kombinace bydlení a komerčních účelů nebo propojení do jednoho velkého domu. Dům se nachází na krásném místě v blízkosti centra města Hradce Králové. Dům má celkovou vnitřní plochu 337 m2 a disponuje suterénem, prvním a druhým patrem a půdou. V suterénu se nyní nachází garáž, bývalá uhelna, kotelna, prádelna a sklad. 1. a 2. patro nabízí stejně velké byty (80 m2) o dispozici 3+1 s balkónem směrem na jih do zahrady. K dispozici v domě je i prostorná půda (73 m2), o kterou je možné například rozšířit byt ve 2. patře. Pozemek má výměru 963 m2, z toho zastavěná plocha domu je 119 m2 a garáže na pozemku 45 m2. Tato garáž má dokonce i další sklepní prostor. Na pozemku se mimo garáže naleznete také pergolu s krbem pro posezení. Do domu vstupujeme přes venkovní schodiště, kde se přes chodbu dostaneme na další schod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 166 m², Sibřina, ul. ořechová
Před 367 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Plánujete investovat do nového domova? Uvítáte moderní technologie a efektivní bydlení? Pak by vás mohl zaujmout tento nově postavený rodinný dům ve Sibřině, který nabízí vše pro komfortní život. Představte si bydlení, kde se spojí moder... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 466 000
 Kč
Prodej hospodářské usedlosti, 2260 m², Chocenice
Před 367 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné prostorné bydlení, místo pro rodinné sídlo, či bydlení s prostorami pro podnikání? Nabízíme prodej bývalé hospodářské usedlosti ve velmi zachovalém, udržovaném původním stavu s rekonstruovanými prostorami pro bydlení se třemi ložnicemi a jedním bytem zanechaným v původním historickém stavu. Součástí usedlosti je i bývalý zájezdní hostinec se sálem, garáž a kryté venkovní posezení. K nemovitosti dále náleží zahrada a menší pozemek. Nad obytnou budovou, stájemi a průjezdem se nachází ro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 242 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 367 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka! Rodinný dům s dvěma samostatnými bytovými jednotkami v srdci Rychnova nad Kněžnou. Tento moderní dům, kolaudovaný v roce 2017, nabízí nesporné výhody pro každou rodinu. Přízemí s třemi ložnicemi a prostornou terasou, nahoře třípokojový byt s balk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 76 m², Kostelec u Holešova
Před 367 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej rodinného domu v Kostelci u Holešova o zastavěné ploše 76 m2 a celkové ploše 81 m2 v klidné lokalitě mezi městy Přerovem a Holešovem. Dispozice domu je 2+1 s možností rozšíření na 3+1, dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Dům je určen k celkové rekonstrukci, což představuje výbornou příležitost pro vytvoření vašeho vysněného bydlení. Lokalit... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 265 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 129 m², Pavlovice u Přerova
Před 367 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou o rozloze 1242m2 v obci Pavlovice u Přerova. Dispozičně je dům řešen jako 4+1 s neprůchozími pokoji vhodný pro rodinu s dětmi. V přízemí domu se nachází kuchyňský kout s jídelnou, obývací pokoj s krbovou vložkou, ložnice, koupelna s rohovou vanou, spíž a samostat... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Trnová
Před 367 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme výstavbu dvojdomu v obci Trnová u Prahy. Jedná se o rodinný dům o dvou bytových jednotkách, každá o výměře 120 m2 (dispozice 4+kk) s velkou zahradou o rozloze 955 m2. Vnitřní vybavenost může kupující po dohodě doladit na míru dle vlastních představ přímo s developerem. Cena je za jednu jednotku, bude předáno v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 973 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 102 m², Hostivice, ul. Podzimní
Před 367 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zahajujeme prodej nového komorního projektu "Rodinné domy Hostivice“. Dům (č. 1 na plánku), o podlahové ploše 102 m² s dispozicí 5+kk, stojí na pozemku o výměře 213 m² je jedním z dvanácti domů s vlastními pozemky a dvěma parkovacími místy. "Rodinné domy Hostivice" vám nabízí moderní a hlavně rezidenční bydlení s výhodami života v malém městě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň skvělou dostupností, jak do Prahy, tak i do přírody. Nové majitele určitě potěší nejen samotná kvalita stavebních prvků a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 440 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 309 m², Peruc, ul. Na vršku
Před 367 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 3+1 včetně vybavení na pozemku o celkové výměře 309 m2. Patrový dům je po celkové rekonstrukci, v přízemí se nachází obývací pokoj s ložnicí, kuchyně, koupelna s rohovou vanou. V prvním patře jsou dva dětské pokoje, každý s vlastním balkonem a koupelna se sprchovým koutem. Topení je řešeno krbovými kamny a plynovým kotlem. Zahrada je okrasná s posezením, pergolou, na pozemku je i dí... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Křenovice
Před 367 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům se zahradou o celkové ploše 423 m2 v Křenovicích u Kojetína. Nemovitost je v původním stavu a je nutná rekonstrukce. Výhodou je... (více v detailu)
Olomoucký kraj
700 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+2, Pardubice
Před 367 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Moderní rodinný dům o dvou podlažích se třemi balkony, zahradou, bazénem a samostatné garáži v Pardubicích, v městské části Jesničánky. Dispozice řešena jako 6+2 o celkové ploše 220 m², dům stojí na pozemku o rozloze 492 m². Kolaudace domu v roce 1991. Přízemí tvoří samostatný byt 3+1 - obývací pokoj, kuchyňský kout, pracovna, ložnice, technická místnost, spíž, koupelna s vanou a toaletou, předsíň. Druhé podlaží tvoří opět byt 3+1 (rekonstrukce provedena před 10 lety) - obývací pokoj s možností krbový... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 900 000
 Kč
Prodej, chalupa 4+1, Paseky nad Jizerou
Před 367 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chalupu v Pasekách nad Jizerou s pozemky o celkové výměře 1.350 m2. Nemovitost je celkově v pěkném, udržovaném stavu, dispozičně řešena jako 4+1. V přízemí je světnice s kachlovými kamny, kuchyně, koupelna a ložnice, v patře pak další dva pokoje. Průběžné rekonstrukce byly dělány s ohledem na zachování původního vzhledu... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 700 000
 Kč
Prodej, Chalupa, 96 m2 -.Chalupa se zahradou v
Před 368 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Chalupa, 96 m2 -.Chalupa se zahradou v srdci Lužických a Žitavských hor. Tato krásná chalupa v malebné obci Krompach na vás čeká s otevřenou náručí. Po kompletní rekonstrukci z roku 2021 je připravena k tomu, aby se stala vaším útočištěm uprostřed klidné přírody. Hlavní výhody této chalupy: * Před chalupou se rozkládá útulná zastřešená terasa, kde si můžete vychutnat svůj ranní kávový rituál a sledovat krásu okolní krajiny. * Kuchyně vybavena kamny na vaření vašich oblíbených pokrmů. Jídelní kout je ideálním místem pro rodinná posezení a večeře s přáteli. Kamna s troubou, která peče jako žádná jiná. * V podkroví dvě ložnice a WC. * Ta skála v ložnici je pravá :-) * Veškerý nábytek v ceně. * Prostorná koupelna s praktickým sprchovým koutem a WC. * Technická místnost s úložným prostorem. * Vodu můžete odebírat buď ze studny nebo z vodovodu. * Vytápění přímotopy, ohřev vody bojlerem. Obojí ovládanými přes mobilní aplikaci. * Sklep ve skále je perfektním... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 190 000
 Kč
Prodej chalupy, Jívka
Před 368 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte netradiční bydlení, či rekreaci? Máme pro Vás kouzelnou roubenou chalupu v srdci malebné obce Jívka, situovanou na úpatí fascinujícího skalního masivu Adršpašských skal. Tato nemovitost Vás okouzlí svým tradičním venkovským charakterem. Dispoziční řešení: 1. NP: Vstupní chodba vede do hlavní místnosti, kde se nachází útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a částí vyhrazenou pro spaní. V této části domu jsou umístěna originální kachlová kamna s pecí, která dodávají domu autenticko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Jívka
Před 368 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte netradiční bydlení, či rekreaci? Máme pro Vás kouzelnou roubenou chalupu v srdci malebné obce Jívka, situovanou na úpatí fascinujícího skalního masivu Adršpašských skal. Tato nemovitost Vás okouzlí svým tradičním venkovským charakterem. Dispoziční řešení: 1. NP: Vstupní chodba vede do hlavní místnosti, kde se nachází útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a částí vyhrazenou pro spaní. V této části domu jsou umístěna originální kachlová kamna s pecí, která dodávají domu autenticko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 200 000
 Kč
Silůvky chata 60 m2 s vlastním pozemkem 1661 m2
Před 369 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodej pozemku o výměře 1661 m2 na kterém je už dlouho rozestavěná chata o zastavěné ploše 60 m2. Obec Silůvky nemá územní plán (a nikdy neměla), aktuálně územní plán vypracovávají. Aktuální návrh užití pozemku je zeleň, ale je zažádáno o zařazení pozemku do zóny re... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
449 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 152 m2 -.Chtěli byste bydlet
Před 370 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 152 m2 -.Chtěli byste bydlet na krásném klidném místě uprostřed přírody a užívat si pohled na okolní lesy a rybník, ať už ráno při kávě na slunné terase anebo večer při sklence vína a západu slunce? Nejen pro takové z vás je nyní k prodeji třípodlažní rodinný dům, který byl zkolaudován v roce 1996 a nachází se v obci Dubnice. V přízemí naleznete velký pokoj s francouzským oknem, kterým vstoupíte na terasu s posezením. V přízemí je také k dispozici koupelna s WC, prádelna, dílna, prostorná spíž a vstup do sklepa. V prvním patře vstoupíte do předsíně s dvěmi vestavnými skříněmi a do chodby, poté vás zaujme prostorný obývací pokoj s krbem, pokoj je spojený barovým pultem s kuch... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 230 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 66 m², Lysá nad Labem
Před 370 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu rodinný dům se zahradou v Lysé nad Labem. Tento dům o dispozici 2+1 se nachází jen kousek od náměstí, což vám zaručuje pohodlí a snadný přístup ke všem potřebným službám. Dům je částečně zařízený, napojen na veřejnou kanalizaci, voda z vlastní studny. Poloha domu je v klidné části města a zajiš... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 500 m², Bílovec - Lubojaty
Před 370 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlou budovu v samotném centru obce Lubojaty. V minulosti byla budova využívána k bydlení, jako kulturní dům, diskotéka, bar. Další vhodné využití: byty, kancelářské prostory, sklady, restaurace, sídlo firmy, drobná výroba atd. Hlavní části budovy je velký sál s pódiem, skladovací pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Dolanech nad Vltavou, ul. Ke Kocandě
Před 370 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Přichází ojedinělá příležitost koupit si krásný dům 5+1 s podlahovou plochou 260 m2 a zahradou 993 m2 v idylické obci Dolany nad Vltavou. Vstupte do prostorného obývacího pokoje s kouzelným krbem a jídelnou, kde si užijete příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Kuchyň nabízí dostatek prostoru pro vaše kulinářské dovednosti. Koupelna a technická místnost doplňují přízemí. V 1. patře najdete 4 útulné pokoje, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Na pozemku najdete také dostatek místa pro parkování vašich vo... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 680 000
 Kč
Investiční bytový dům v horním Slav
Před 370 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Investiční bytový dům v horním Slavkově. Město Horní Slavkov nalezneme uprostřed lázeňského trojúhelníku mezi městy Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Františkovy Lázně v severní polovině Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Současnost toho nemá s bohatou minulostí moc společného. Městu chybí byty a ubytovací kapacity obecně. Nárožní prázdný dům v samotném centru města prošel několika rekonstrukcemi, které bylo nutno provést po ubytování problematické skupiny obyvatel. Samotná stavební substance tohoto domu je velmi solidní a po rekonstrukci je možné pronajímat 10 bytových jednotek a nebytový prostor v přízemí. Třípatrová budova také nabízí rozlehlý půdní prostor, vhodný pro další vestavbu. Obr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej chalupy v Tanvaldu, ul. Český Šumburk
Před 370 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji roubenou chalupu s kamennou podezdívkou ve městě Tanvald, části Český Šumburk o užitné ploše 92 m2. Objekt o dvou patrech je podsklepený a prošel částečnou, avšak vkusnou rekonstrukcí. V přízemí najdeme novou koupelnu a samostatné WC. Dále ložnici a relaxační kout s novým obložením a prostornou světnici s kuchyní a kachlovými kamny. V prvním patře jsou dvě ložnice s novým obložením a vestavěnými skříňkami. Vybavení je laděno do původního rázu chalupy. Na chodbě v přízemí jsou krb... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 150 000
 Kč