Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 791 výsledků

Prodej rodinného domu, 267 m², Zlonice, ul. Revoluční
Před 370 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte pro svoji velkou rodinu rodinný dům, kde budou moci žít vedle sebe i 3 generace ? Tak právě pro vás máme v nabídce na prodej dům ve Zlonicích. V suterénu domu se nachází technická místnost a prádelna, v přízemí kuchyň, obývací pokoj s jídelnou, dvě ložnice, WC a koupelna, v podkroví se nachází koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, dva pokoje a ložnice s balkonem, kde si budete moci vychutnávat ranní kávu s pohledem... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Kladno, ul. Motyčínská
Před 370 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K prodeji výhradně nabízíme řadový rodinný dům o dvou bytech postavený na pozemku o ploše 243 m2. Část pozemku tvoří oplocená předzahrádka orientovaná do klidné uličky zajištující příjemné soukromí. Okna domu jsou plastová s izolačním dvojsklem. Dům má v každém podlaží jednu bytovou jednotku o velikosti 2+1 s vlastní prostorově velkoryse řešenou koupelnu. Vytápění zajišťuje v domě kotel na tuhá paliva napojený na okruh otopných těles. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Standard vybaven... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 062 355
 Kč
Prodej rodinného domu v Kynšperku n
Před 370 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v klidné části obce Kynšperk nad Ohří. Zděný dům z roku 1998 má v přízemí předsíň, obývací pokoj s krbem, kuchyň, jídelnu se vstupem na terasu a koupelnu s WC. V podkroví je obytná hala (využívána jako pracovna), dvě samostatné ložnice a další koupelna s WC. V suterénu domu je garáž pro dvě auta, prádelna, technická místnost a prostorný sklep. Dům je napojen na vedení el. energie, vodovod a kanalizaci. Ohř... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 490 000
 Kč
Chata u vody
Před 370 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prosím nabídněte chatu u vody & řeky s možností rybolovu, nabídku pošlete odpovědí na tento inzerát. Děkuji.
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 5+kk, 160 m², Rychvald
Před 371 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu zkolaudovanou v roce 2022 o dispozici 5+kk. Dům je dřevostavba se 4 prostornými samostatnými pokoji, obývacím pokojem spojeným s kuchyní, třemi toaletami, koupelnou (vana + sprchový kout), technickou místností a terasou zajišťující klid a prostor pro rodinnou pohodu při grilov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 199 999
 Kč
Prodej rodinného domu, Studená, ul. 17. listopadu
Před 371 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Ve městě Studená nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům se zahradou o celkové ploše 744 m². Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, obecní vodovod, plyn a el. proud. Vytápění a ohřev vody řešené kombinovaným plynovým kotlem. Nově je instalován i kotel na tuhá paliva, rozvody vody, odpadů a topení. Prostorný suterén nabízí sklady, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Suchdol nad Odrou, Kletné
Před 371 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dům v klidném prostředí se snadným dojezdem, kam se můžete hned nastěhovat? Pak je tato nabídka určena právě vám. Nabízíme dvoupodlažní dům o dispozici 5+kk s krásnou zahradou a garáží. V přízemí velký obytný prostor s kuchyní, koupelna, technické zázemí. V prvním patře pak další 4 samostatné pokoje. P... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 104 m², Kladno, ul. Lalákova
Před 371 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vítejte u této nabídky prodeje rodinného domu v klidné lokalitě Kladna, části Ostrovec. S podlahovou plochou 104 m2, dispozicí 5+1 a možností půdní vestavby, je tento podsklepený dům ideálním místem pro Vás a Vaši rodinu. Prošel nedávnou rekonstrukcí, takže můžete okamžitě začít tvořit nové vzpomínky. Nachází se v tiché a vyhledávané lokalitě, což zajišťuje klidný a harmonický život. Tento rodinný dům nabízí také pohodlí venkovního života. Na pozemku najdete osvě... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej bytového domu, 371 m², Sokolov, ul. Nádražní
Před 371 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej třípodlažního domu s velkým potenciálem, který se nachází v Sokolově blízko autobusového a vlakového nádraží. Nabízí širokou škálu možností využití k bydlení i ke komerčním účelům. Jedná se o podsklepený cihlový dům, dispozičně 11+1 se 4 koupelnami. Uvnitř domu jsou v 1. i ve 2. patře po 2 ubytovacích jednotkách, které se v případě vybavení kuchyňskými linkami dispozičně lehce změní na 4 bytové jednotky či apartmány - 2x 2+1(50 m2) a 2x 1+1(40m2). V přízemí jsou obchodní prostory, které jsou v sou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Lhota, ul. K Hájovně
Před 371 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vybudovat si vlastní domov dle vašich představ. Tento patrový dům o rozloze 110 m2 je určený k rekonstrukci a se nachází na pozemku o celkové ploše 787 m2, v malebné lokalitě v sousedství krásných lesů. Ideální pro ty, kteří touží po klidném a přírodním prostředí. Navíc v obci najdete mateřskou školu, obchody a restaurace, což zaručuje pohodlný živo... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 610 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 131 m2, Černovice, okr. Chomutov
Před 371 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk se zahradou k dokončení o výměře 745 m2 a zapuštěným bazénem 5x3 m. Zastavěná plocha domu je 166 m2, z toho užitných 131 m2, byl zkolaudován v roce 2021. Celková plocha rovinatého pozemku je tedy 911 m2. Vytápění domu je řešeno stropními infrapanely, každá místnost má své vlastní čidlo se samostatným ovládacím termostatem, v koupelnách je podlahové vytápění. Ohřev vody zajišťuje bojler v prostorné technické místnosti. Dům se skládá z chodby, odkud ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 197 m², Dolní Kralovice
Před 371 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout krásný bungalov s dvougaráží ve výstavbě o užitné ploše 197 m2 na pozemku o vel. 1431 m2 v klidné obci Vraždovy Lhotice, okr. Benešov, obklopené přírodou a zároveň se skvělou dostupností do Prahy po D1. Součástí prodeje je také zahradní domek o užitné ploše 87 m2, jedná se o designovou novostavbu zahradního domku, která je vhodná k bydlení než se dokončí stavba rodinného domu, na kterou je připravené stav... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 482 390
 Kč
Prodej rodinného domu, 126 m², Brno, ul. Bílovická
Před 371 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej řadového rodinného domu na ulici Bílovická v brněnské části Brno-sever. Dům je buď k demolici nebo totální rekonstrukci. K nemovitosti náleží i projekt nového domu, jehož vizualizace naleznete ve fotografiích a který v současné době čeká na stavební povolení. Po dokončení v př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Kraslice, Mlýnská
Před 371 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představte si, že žijete v domě svých snů, obklopeni krásou přírody a klidem venkova. Naše nabídka rodinného domu o rozloze 176 m² v malebné lokalitě Kraslice, Mlýnská, vám toto vše a mnohem více nabízí. Tento rodinný dům je mnohem více než jen čtyři stěny a střecha. Je to útočiště, kde můžete uniknout před shonem moderního života, relaxovat a dobít energii. Ráno vás probudí zpěv ptáků a večer uspí šumění stromů. Dům je obklopen nádhernou přírodou, ideální pro dlouhé procházky nebo klidné odpoledne str... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 752 050
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 430 m², Bušanovice - Beneda
Před 371 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej zemědělské usedlosti v krásné krajině jižních Čech. Obytná část před celkovou rekonstrukcí, případně k demolici a výstavbě nového bydlení. K dispozici projekt na roubenou stavbu, schválený projekt na kořenovou čističku a na vrt. Objekt je z velké části oplocen, výběh oplocen nově ohradníkem. Budova stáje je postavena nově, na stodolách nově střechy, vybetonované podlahy u ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 200 000
 Kč
Reakční objekt v Mnichovicích u Prahy
Před 373 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
REKREAČNÍ OBJEKT, CHATA S č. ev. MNICHOVICE 75 m2 obytné plochy, 135 m2 užitné plochy, 1878 m2 pozemku Toužíte po rekreaci či trvalém bydlení v krásné přírodě s výbornou dostupností do Prahy? Hledáte chatu, kterou si můžete uzpůsobit pro trvalé užívání? Pak jste tady správně! Vítám Vás při prodeji rekreační chaty! Chata se zapuštěným bazénem (písková filtrace šikovně uložena v garáži), otevírání garáže (50 m2) na dálkové ovládání, a terasa s výhledem do malebné krajiny v obci Mnichovice, Praha Východ na pozemku výměře 1878 m2, samotná stavba chaty je o obytné ploše 75 m2 a dispozici 3+kk. Celý objekt je vytápěn krbovými kamny a poskytuje komfort spojený s romantickou náladou objektu. Ohřev vody je zajištěn bojlerem a veškeré rozvody IS jsou ve výborném stavu. Odpad je zde řešen jímkou. Podle územního plánu obce se nachází nemovitost v rekreační lokalitě ÚP CH/0,9/ 5, kde je možná zastavěnost pozemku 187,8 m2 (vzhledem k ploše pozemku), včetně zpevněných p... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 800 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 110 m², Mirovice
Před 373 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost 2+1 s garáží a stodolou. K domu náleží rozlehlá zahrada o dispozici 1993 m². Dům se nachází v Touškově vzdáleném 5 km od Mirovic. Disponuje koupelnou s vanou, WC a umyvadlem, novým obkladem koupelny. Voda je zajištěná vrtanou studnou. Ohřev vody bojlerem. Vytápění kamny. Dů... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej luxusního rodinného domu, Bedihošť
Před 373 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 3470, Nabízíme k prodeji luxusní nemovitost, která vás svým exkluzivním charakterem a ohromujícím vybavením zcela uchvátí. Jedná se o rodinný dům, který se nachází na ulici L. Svobody v Bedihošti. Tento cihlový objekt, situovaný na samostatné parcele, je skutečným klenotem mezi nemovitostmi vysoké třídy. Při vstupu do domu budete okamžitě nadšeni prostorností a elegancí, která zde panuje. Dominantou domu je na zakázku vyrobené skleněné schodiště vedoucí do relaxační zóny domu, zde nalezneme krásné výhledy na všechny světové strany. Tento dům nabízí dostatek prostoru pro vaši rodinu a hosty. Celková zastavěná plocha o rozloze 677m² a užitná plocha 330m² poskytují dostatek prostoru pro vaše potřeby. Ale to není vše, co tato nemovitost nabízí. Rozlehlá parcela o rozloze 1193m² vám poskytuje soukromí a luxusní prostředí, ve kterém se budete cítit jako v ráji. Součástí kuchyně je kamenná pracovní deska, akvárium, které propojuje ku... (více v detailu)
16 870 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 350 m², Chotěboř
Před 374 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům se stodolou o užitné ploše 350 m2. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, WC, koupelna, ložnice. K obytné části přiléhá stodola, chlév a sklep. Nad celým objektem se nachází prostorná půda. Před domem je velká zahrada o ploše 760 m2, celková plocha včetně domu činí 1060 m2. K vytápění domu slouž... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 870 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Rybná nad Zdobnicí
Před 376 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vaše vysněné bydlení s dobrou dostupností je připraveno k okamžitému nastěhování. A pokud hledáte nemovitost, kde jsou zachovány stavební prvky na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Litvínov
Před 377 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost prodeje rodinného domu o rozloze 158 m², který je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají nové místo k životu, plné možností a potenciálu. Tento dům se chlubí svým původním stavem, který vám dává jedinečnou příležitost upravit si interiér přesně podle vašich představ a potřeb. Umístěný v klidné a žádané lokalitě města Litvínov v obci Horní Ves. Nemovit... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 960 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 7+2, Orlová, ul. Na Stuchlíkovci
Před 377 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Vítejte v rodinném domě, který se nachází v klidné lokalitě slepé ulice u lesa. Tento prostorný dům se zahradou je skvělou volbou pro velkou rodinu nebo jako sídlo pro vaši prosperující firmu. Nabízí dvě nadzemní podlaží a sklep, který poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby. Svůj vůz budete moci pohodlně zaparkovat v garáži pro dva vozy, a pokud byste měli další vozidla, můžete si vybudovat další parkovací místa přímo na pozemku. Zde si užijete maximální soukromí, protože dům je situován ve sl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 327 m², Skalice u České Lípy
Před 377 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v obci Skalice u České Lípy, který je vzdálený od Nového Boru 3 km a České Lípy 7 km. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a to fasády, vytápění domu, podlahy, izolace domu a jiné. Dům je rozdělen na 2 NP, půdu a sklep. V 1NP je dispozice 3+1, v 2NP je d... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 458 m², Žebrák
Před 378 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jedná se o rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím. V I.NP jsou komerční prostory o užitné ploše cca 100m2, v II.NP obytný prostor 4+1 o ploše 123m2 a společnou terasou a podkroví 4+1 o ploše 120m2. II.NP a podkroví bylo využíváno pro ubytování o kapacitě 20 lůžek, tomu jsou uzpůsobené i koupelny a WC. Vnitřní prostory II.NP a podkroví jsou kompletně zrekonstruované, střecha provedena nová včetně zateplení. Okna v objektu vyměněna nově za ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 2725m², Petrovice
Před 379 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Těžké popsat tuto nemovitost. Můžeme začít třeba, dominantní stavba v obci Petrovice na Rakovnicku, jejíž součástí je rovinatý pozemek s kašnou na konci zahrady. Stavba, jako taková, se skládá z několika částí. Hlavním vchodem se dostanete do přízemních prostor kuchyně, pokoje a zasklenou terasu. Betonové zábradlí s kovaným zábradlím vede do... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000 000
 Kč