Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej nájemního domu, 141 m², Děčín, ul. Široká
Před 380 dny - ANNONCE
Představujeme Vám exkluzivní investiční příležitost - nájemní dům v Bynově, který se může stát vaším klíčem k finanční nezávislosti. Dům disponuje 2-mi útulnými byty 1+1, ideálními pro jednotlivce nebo páry, 3-mi prostornými byty 2+1, které jsou perfektní pro malé rodiny, a jedním bytem 3+kk. S celkovou podlahovou plochou 308 m². Co činí tento dům opravdu výjimečným, je skutečnost, že každá bytová jednotka prošla v posledních 7 letech rekonstrukcí. Díky nezávislému topení v každém bytě mají nájemníci ... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 425 m², Slavče
Před 380 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej nemovitosti pro bydlení i podnikání, 473 m², Slavče u Trhových Svinů. Rozsáhlou nemovitost, ve které se spojuje nadstandardní bydlení s možností podnikání v provozně oddělených částech budovy a na okolních pozemcích s celkovou výměrou 10.283 m², které jsou součástí prodeje. Z toho 6.699 m² tvoří zahrada a trvalý travní porost. Zastavěná plocha domu je 473 m². Nemovitost se nachází na okraji obce Slavče u Trhových Svinů, na s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000 690
 Kč
Prodej rodinného domu, 188 m², České Budějovice, Zavadilka
Před 380 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej samostatně stojícího rodinného domu na Zavadilce, okraj Českých Budějovic. Jednopodlažní rodinný dům 4+KK. Jedná se o dřevostavbu se zahradou, která Vám zaručuje naprosté soukromí na okraji obce Zavadilka. Celková velikost pozemků je 1078 m², přičemž zastavěná plocha je 212 m². Dům se skládá z obývacího pokoje s kuchyní a třech samostatných neprůchozích pokojů, dále je zde koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, umyvadlo a WC, druhé... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Bakov nad Jizerou
Před 380 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Už Vás nebaví bydlet na sídlišti v bytě? Mám tu pro Vás rodinný dům v Malé Bělé, který je vyklizen a připraven pro rekonstrukci. Tento dům je Okal z roku 1979, má zastavěnou plochu 116 m2 a tři podlaží. První podlaží je zděný a nachází se zde prostor, který lze využít pro podnikání, dílnu či wellness. V dalším patře se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, ložnice, dva pokoje, koupelna a samostatné WC. Půdní prostory lze taktéž využít pro vestavbu k bydlení. Pozemek, na kterém dům sto... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 674 m², Hoštka, ul. Úzká
Před 380 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nechte se okouzlit kouzlem rodinného domu, který nabízí příjemné a pohodové bydlení s veškerými potřebnými službami na dosah ruky! Představujeme vám útulný domov v malebné obci Hoštka, tající se v klidné uličce jen pár kroků od náměstí. Tento dům je skvělou volbou pro dvougenerační bydlení nebo pro velkou rodinu, která hledá prostor k růstu. Představte si, jak si užíváte klidné chvíle v nádherné zahradě, obklopeni květinami a stromy, s možností posedět v altánu, který je součástí pozemku. Dům j... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 249 000
 Kč
Prodej nadstandardní nemovitosti 28 pok. a apart.
Před 382 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodej dvoupodlažní nemovitost k ubytování - v provozu - v okrese Olomouc, výtah, s dvaceti osmi dvou až čtyř lůžkovými pokoji a apartmány, zařízené nábytkem, v možnostech se sportovním a společenským využitím v nadstandardním provedení. Spole... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 387 m², Kolová
Před 385 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej trojpodlažního rodinného domu o podlahové ploše 257 m2 se zahradou ve velmi žádané lokalitě Háje, část obce Kolová, nacházející se pouhých 10 km od centra Karlových Var. Poloha domu v blízkosti golfového hřiště a přilehlých lesů poskytuje klidnou atmosféru s perfektním výhledem na okolní malebnou krajinu. Dům je v dobrém stavu. V minulých letech byly provedeny opravy fasád včetně zateplení, nový střešní plášť, výměna některých stavebních prvků – plastová okna, vnitřní omítky... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení v Chebu, ul. Pekařská
Před 385 dny - ANNONCE
Podnikáte v ubytovacích službách nebo o podnikání v tomto oboru uvažujete? Využijte jedinečnou investiční příležitost právě teď. Čtyřpatrové ubytovací zařízení s kompletním vybavením a v plném provozu má kapacitu 60 lůžek. Na každém patře je společná koupelna, toalety a kuchyň. V budově jsou plastová okna, interiér prošel v r. 2019 částečnou renovací. Kapacita přilehlého parkoviště je cca 20 aut. Nemovitost je dostupná osobním aut... (více v detailu)
31 200 000
 Kč
Prodej domu 120m2, pozemek 361m2.Nabízíme k
Před 385 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej domu 120m2, pozemek 361m2.Nabízíme k prodeji tří podlažní rodinný dům 3+KK k rekonstrukci o podlahové ploše 120 m2 a celkovou plochou pozemku 361m2. Dům se nachází v klidné části obce a disponuje krásným výhledem na jížní stranu. Mořinská, Karlík. V přízemí domu se nachází předsíň, koupelna s WC a jedna místnost, první patro se skládá z jedné místnosti s krásným výhledem do krajiny, schodiště a předsíně, ze které je druhý vchod na zahradu. Ve druhém patře se nachází další místnost, která nabízí nejhezčí výhled z domu. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 169 m², Horšovský Týn, ul. P. Holého
Před 385 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný dům na okraji náměstí v Horšovském Týně o užitné ploše 169 m2. K domu náleží malá zahrádka o výměře 83 m2, kde můžete v klidu odpočívat. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která byla ukončena v roce 2014. O topení se stará kotel na tuhá paliva, teplou vodu zajišťuje boiler. Nemovitost je vhodná pro rodinné bydlení s potenciálem pro podnikání. V přízemí můžete mít kancelář, obchod, salón...... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Praha, ul. Gutova
Před 385 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi řadový dům na Praze 10 v atraktivní a klidné lokalitě Strašnice. Dům o celkové podlahové ploše 140 m2 se v současné době skládá ze dvou samostatných bytových jednotek dispozičně řešených jako 2+KK a 3+KK s možností propojení a vzniku funkčního 5+KK se dvěmi koupelnami a třemi toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 480 000
 Kč
prodej rodinného domu s velkou zahr
Před 385 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej rodinného domu s velkou zahradou v Žíželicích u dálnice D11. Samostatný dům je posazen do zahrady, aby byl prostor kolem do kola volný, kde se může kreativně rozvinout zeleň nebo vytvořit prostor na bazén. Výhled z domu je na všechny orientační strany. Nemovitost má tři podlaží. Dům je celý podsklepený. Ve sklepě se nachází technické zázemí domu. V 1NP je situováno v tuto chvíli 3+1, koupelna s vanou a oddělená toaleta. V NP je stejné 3+1 s koupelnou a toaletou a vstup z obývacího pokoje na terasu. Vjezd do garáží nebo na zahradu je přímo z ulice. V zadní části parcely je samostatný vjezd na pozemek, kde se může realizovat další stavební pozemek. U domu jsou cihlové stavby na ul... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 495 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Rejta u Trhových Svinů
Před 385 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Rejtech u Trhových Svinů o celkové ploše 2.548 m². Jedná se o patrový podsklepený rodinný dům s 2 bytovými jednotkami. Dispozičně je řešen-předsíní, halou, ze které se vchází do kuchyně a ložnice. Z obou místností se vchází do obývacího průchozího pokoje. Dále je v hale vstup do koupelny s vanou a na samostatné WC. Po dřevěném schodišti vcházíme do patra, kde se nachází kuchyň, 2 pokoje, koupelna s vanou a samostatné WC... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 250 000
 Kč
Prodej, Chata, 62 m2 - Nýdek
Před 387 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 03137, Nabízíme Vám ke koupi zděnou podsklepenou chatu s evidenčním číslem na pozemku o ploše 473 m2 , která se nachází v Nýdku, v klidné a žádané lokalitě cca 2 minuty autem od hlavní cesty, ideální pro rodinnou rekreaci. Chata je prakticky v původním stavu, vhodná k úpravám dle vlastních představ. Střecha je opravená, nová krytina cca 3 roky. K dispozici jsou dva pok... (více v detailu)
990 000
 Kč
Prodej bytu v prvorepublikové vile - 3+1, 125 m2
Před 387 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pokud hledáte výjimečnou nemovitost k bydlení nabízející velkorysé možnosti, tak neváhejte s prohlídkou.Zrekonstruovaný byt - užitná plocha 125 m2, zahrada+podíl ve společných prostorech, sklep,spíž. Byt v prvorepublikové vile v Jihlavě, na ul. Jiráskova. Kuchyňská linka zhotovena na míru. Plovoucí podlahy, dveře dřevěné (masív), koupelna je obrovská. Historie vily sahá až do r. 1912, kdy ji postavil a projektoval architekt Arthur Corazza pro sebe a svou rodinu. Byt se nachází... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Poděbrady, ul. Průběžná
Před 387 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části lázeňského města Poděbrady - Přední Lhotě. Dům je postaven na pozemku o velikosti 201 m2 a dispozičně je řešen jako 4+1. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s jídelnou, kuchyně a samostatné WC. V patře jsou pak d... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 194 m², Tršice
Před 387 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům s apartmánem pro hosty v obci Hostkovice. Tento dům je navržen s vynikajícím citem pro detail, nabízí velmi prostorné prostory a celkovou plochu 194 m2. Během dokončení stavby můžete bydlet v apartmánu pro hosty, který je již plně vybaven. Celková plocha pozemku činí 1371 m2. Okolí domu bylo již srovnáno a připraveno na další úpra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 260 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 137 m², Bystřice
Před 388 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte atraktivní lokalitu na bydlení s dobrou dostupností? Toto klidné místo v podhůří Beskyd Vám rodinným domem s velkým pozemkem vytvoří ten pravý domov. Samotný dům má plochu 137 m2 a fascinujícím pozemkem o velikosti 10.800 m2 s částí lesa a jezírkem. Budova prošla některými rekonstrukcemi, například je dům zateplen a po výměně eurooken z nichž Vás uchvátí krásné výhledy do okolí a na panoramata hor. Dům vypadá jako b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 220 m2 -.Dovolujeme si Vám
Před 388 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 220 m2 -.Dovolujeme si Vám nabídnout zajímavou příležitost ke koupi souboru nemovitostí v obci Hrádek nad Nisou. Budova se nachází v části obce, která nabídne absolutní soukromí. Prodávané nemovitosti jsou vhodné zejména pro kupujícího, jehož cílem je buďto zrekonstruovat stávající dům případně na tomto místě vybudovat nový. Lokalita je vhodná pro chov koní, ovcí, koz případně jiného zvířectva. V blízkosti projíždí pravidelně vlak, který ale neruší celkový dojem z klidného prostředí. Příjezdová cesta je aktuálně zpevněná. Rodinný dům je možné ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 450 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 168 m2 -.Nabízíme Vám k
Před 388 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 168 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům na bydlení a nebo chalupu na Vaši rekreaci. Nemovitost se nachází kousek od Krnova v obci Město Albrechtice část Opavice. V blízkosti se nachází rybník a protékající řeka, která udělá krásnou atmosféru pro Váš odpočinek. Zahrada má mnoho zákulisí, kde si můžete vytvořit hezký koutek, kde se posadíte s knížkou a budete relaxovat. K domu patří 2518 m2 zahrady. Část zahrady je i přes cestu domu, který můžete využít na parkování, ale určitě Vás napadne i i jiné využití. Dům je po kvalitní rekonstrukci ve stylu provance stylu.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 400 000
 Kč
REZIDENČNÍ BYDLENÍ 2x 4+KK (3+1).Nabízíme k
Před 391 dny - ANNONCE
REZIDENČNÍ BYDLENÍ 2x 4+KK (3+1).Nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný v klidné ulici v rezidenční zástavbě v Hloubětíně. Dům, ve kterém je započatá rekonstrukce má dvě samostatné bytové jednotky s dispozicí 4+kk (anebo 3+1), tedy přízemní byt o celkové ploše 80,10m2 a podkrovní byt o celkové ploše 84,35m2. Dům stojí n pozemku o ploše 405,0m2, má zastavěnou plochu cca 145m00m2 zahradu s plochou kolem 260,00m2. Každá bytová jednotka bude mít k dispozici dvojgaráž. Bytová jednotka v přízemí s plochou 80,10m2 sestává z: chodbová předsíň (8,07m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (24,50m2), ložnice (12,72m2), dětský pokoj (14,08m2), pracovna (8,07m2), koupelna (5,45m2) a samostatné WC (1,25m2). K němu náleží dvojgaráž a podíl na zahradě. Byto... (více v detailu)
13 615 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahrádkou, Nimpšov
Před 391 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej rodinného domu se zahrádkou a menší stodolou v obci Nimpšov vzdálené 6 km od Moravských Budějovic. Dům je určený k rekonstrukci. Předchozí majitelé s rekonstrukcí započali (část stodoly je předělána na obytnou místnost)... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 290 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 681 m², Pečice
Před 391 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji bývalou zemědělskou usedlost, nyní bytový dům o 3 nadzemních podlažích a 7 bytových jednotkách v obci Pěčice, 5 km od vodní přehrady Orlík a 13 km od města Příbram. Součástí objektu je dvůr (561 m2) za domem, jež uzavírají hospodářské budovy se zastavěnou plochou 679 m2, za nimiž se nachází pozemek (stavební parcela) 709 m2 a plocha označená jako vodní o výměře 165 m2. Objekt je kompletně zasíťovaný. V každém patře jsou nyní 2 bytové jednotky s vlastním sociálním zázemím ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Hořice
Před 391 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte kouzelné místo k bydlení, k rekreaci, či máte ambice podnikat v turistickém ruchu? Tak jste takové místo právě našli. Připravili jsme si pro vás nabídku prodeje útulného domu s číslem popisným a s dispozicí 4+kk, nacházející v části obce Hořice, Doubrava. Dům prošel stylovou rekonstrukcí. Disponuje neprůchozími pokoji a vybavenou kuchyňskou linkou. Do 1NP vedou původní pískovcové schody, které společně s citlivou, ale nákladnou rekonstrukcí, podtrhují místní kolorit. Vytápění je z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500 000
 Kč
Prodám vilu v Krušných horách
Před 392 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám vilu v Krušných horách v obci Loučná pod Klínovcem s vybavením pokojů pro hosty a kuchyní. Je vhodná pro bydlení, rekreaci a pronajímání , převážná klientela jsou cizinci. Je 3 Km od sjezdovky a 40m od autob... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno