Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej RD 5+1, pozemek 1009m2, v obci Ruda u Nového Strašecí
Před 392 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v ul. Nádražní, v obci Ruda u Nového Strašecí. Dům je částečně podsklepený, vodovodní přípojka v domě a vytápění zajištěno kotlem na tuhá paliva. Plyno... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Kutná Hora, ul. Slévárenská
Před 392 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej podílu 1/15 dvougeneračního rodinného domu s garáží v obci Malín. Součástí prodeje je podíl na zahradě o celk... (více v detailu)
Středočeský kraj
595 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Lysá nad Labem, ul. Lom
Před 392 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o užitné ploše 198 m2 v obci Lysá nad Labem. Nemovitost prošla značnou rekonstrukcí. Tento vzdušný dům disponuje vstupní chodbou, ložnicí, obývacím pokojem, kuchyní s kuchyňskou linkou, druhou ložnicí a koupelnou. První patro je zdobeno prostorným podkrovním pokojem, který nabízí mnoho možností pro vaše individuální potřeby – může sloužit jako pracovna, herní místnost či další ložnice. Dům je vybaven plynovým kotlem a klimatizací. Vodovod, pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 200 000
 Kč
VYKOUPÍME VAŠÍ NEMOVITOST, RYCHLÁ PLATBA, i zadlužené
Před 392 dny - HYPERINZERCE
Vykupujeme nemovitosti k investici na zajímavých místech ČR. Rychlá platba,... (více v detailu)
5 000 000
 Kč
RD v Třebověticích 143 m2
Před 393 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout nově zrekonstruovaný dům v obci Cerekvice nad Bystřicí - Třebovětice s podlahovou plochou 143 m2. Dům prošel kompletní rekonstrukcí včetně nových rozvodů, plastová okna s trojskly včetně francouzkého okna či střešních oken. V domě byla udělána stříkaná chytrá izolace. Vytápění je el. kotlem v kombinaci s krbovými kamny s výměníkem a připojením do topné soustavy. K dom... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 3481 m², Nový Oldřichov
Před 393 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte rozsáhlý pozemek o CP 3481 m2, který se nachází v klidné části obce Nový Oldřichov, téměř na polosamotě, obklopen lesy, loukami na Českolipsku a nebojíte se rekonstrukce, dostavby rodinného domu, případně stavby dalšího rodinného domu na pozemku? Tak právě tato nabídka je určena právě Vám. Vodovodní přípojka z řadu u domu, plynová přípojka před domem. Ideální místo pro rodin... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 890 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 35413 m², Veliká Ves, Podbořany
Před 393 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zámeckou zemědělskou usedlost o rozloze 35413 M2 v obci Veliká Ves u Podbořan. Dojezdová vzdálenost od Prahy je cca jedna hodina. Dominantou statku je menší zámek o zastavěné ploše 311 m2, který má novou fasádu a střechu. Součástí usedlosti je dvoupodlažní byt po rekonstrukci pro majitele, o velikosti 145m2. Zrekonstruovány jsou i prostory pro výrobu sýrů a zpracování masa. Dále zde n... (více v detailu)
19 834 900
 Kč
Prodej rodinného domu, 66 m², Praha 5, ul. Staňkovka
Před 393 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinného domu s dispozicí 3+1, 66 m2 a zahradou 723 m2 s možností přestavby podkroví 60 m2 na atypický obývací pokoj nebo další bytovou jednotku. Původní kolaudovaná stavba prošla v roce 2000 úpravami, a zbývá dodělat pouze podkroví a kolaudaci, se nachází na krásném místě s překrásným výhledem na severní část Brdské vrchoviny s vysílačem Cukrák a do údolí řeky Berounky, kde má v těsné blízkosti vyrůst příměstský park Soutok s množstvím zeleně a sportovních aktivit. Podle návrhu nového ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 992 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Město Albrechtice - Hynčice
Před 393 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi dům k trvalému bydlení případně k rekreaci. Celková plocha pozemku je 1019 m2. Nachází se ve vyhledávané lokalitě podhůří Jeseníků. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, je částečně podsklepený, v 1. NP najdeme zádveří, obývací pokoj s kuchyní, místnost která může sloužit jako šatna nebo malá pracovna, samosta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 97 m², Klecany, ul. Pod Černou skálou
Před 393 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte krásný nevšední a útulný domek uprostřed zeleně v klidné lokalitě přitom s výbornou dostupností do Prahy? Máme pro Vás ideální řešení! Nově nabízíme montovaný nízkoenergetický domek o CP 97 m2, dispozičně řešen jako 3+kk + zádveří s obytným patrem, s možností úpravy na 4+kk. Jedná se o domek z r. 2014 od Canaby, konkrétně dům Chico k němuž bylo přistavěno zádveří z dřevostavby. Domek není velký, za to ideálně prostorově řešený, s láskou vybaven a obydlován 1. majiteli. V přízemí je vstupní před... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 457 m², Toužim, ul. Plzeňská
Před 393 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s komerčním prostorem ve městě Toužim. Dvojpodlažní rodinný dům je určený k celkové rekonstrukci a rozprostírá se na parcele o rozloze 1048 m2. V přízemí se nachází prostory určené k podnikání. V prvním patře jsou 2 bytové jednotky o dispozici 2+1 a 3+1. V bytech jsou momentálně nájemníci. Na pozemku ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 454 100
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Chorušice
Před 393 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás skvělou příležitost v podobě prostorného rodinného domu 4+kk, 120 m2, na pozemku 1.214 m2, který se nachází na malebné polosamotě v obci Chorušice. Tento dům je skvělou investicí pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského bydlení, možnosti rekonstrukce a zároveň blízkosti veškeré občanské vybavenosti a přírody. K domu náleží rozlehlý pozemek. Na pozemku se nachází garáž, chlévy,... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 299 m², Teplice nad Metují
Před 393 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům v Teplicích nad Metují. Dům má zateplenou fasádu, podlahu i střechu, která je z betonových tašek značky Bramac. Okna v celém domě jsou plastová trojskla. K ohřevu vody slouží solární panely a plynový kotel. Veškeré technické zázemí včetně 300l bojleru je uloženo ve sklepě. Celý dům je střežen kamerovým systémem. Přízemí o podlahové ploše 100 m2... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 490 000
 Kč
Prodej dvou domů v Železném Brodě.Soccer Reality
Před 394 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej dvou domů v Železném Brodě.Soccer Reality vám exkluzivně nabízí prodej dvou vedle sebe stojících domů na krásném místě v Železném Brodě, ihned u řeky Jizery. Třípodlažní domy mají velký potenciál pro někoho, kdo má fantazii a chce budovat či podnikat podle svých představ. Domy jsou postaveny z cihel a jsou samostatné. Zastavěná plocha celkově činí zhruba 270 m2. Obytná plocha je nyní 470 m2 (1. byt = 95 m2, 2.byt = 85 m2, 3. byt = 90 m2, ), ale je zde možné využít půdu k vybudování dalšího či dalších bytů. Půda má 200 m2. Celková užitná plocha je 700 m2. Plocha parcely je 375 m2. Stav domů je vynikající. Je po kompletní rekonstrukci od roku 2018 do 2021. Velkou výhodou pro podnikání je provozovna v přízemí domu, která byla zrekonstruována v roce 2022. Samozřejmostí jsou vybavené byty, proto je možné se ihned nastěhovat či v objektu začít podnikat. I provozovna se prodává kompletně vybavená i se zbožím a náb... (více v detailu)
Liberecký kraj
24 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 143 m2 -.Nově Vám nabízíme k
Před 394 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 143 m2 -.Nově Vám nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v obci Chleny. V přízemí se nachází obývací místnost, dvě ložnice, kuchyň, komora a koupelna. Z chodby je pak možný přístup do zimní zahrady. V prvním patře naleznete dvě obývací místnosti a půdní prostor. K domu dále náleží dvě zahrádky, sklep a hospodářské místnosti. Dům má vlastní septik, je napojený na vodovo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 390 000
 Kč
prodej novostavby RD, 3+kk, 160 m2,
Před 394 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám v přímém zastoupení majitele prodej kvalitní novostavby RD, v dispozici 3+kk, 160 m, v obci Zásmuky - Doubravčany. Prostorné a světlé bytové prostory poskytnou novému majiteli nadstandardní bydlení, který uvítá komfortní bydlení, terasu pro venkovní posezení, místo pro parkování vozů, prostornou zahradu se vzrostlými ovocnými stromy, letní chatkou i boudou na nářadí. Kuchyňská linka je vybavena varnou deskou s odsáváním par, el. troubou, myčkou nádobí a velkým prostorem pro vaření i úschovu nádobí. Velmi nízké provozni náklady - topení i ohřev vody zajišťuje tepel... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Horní Beřkovice, ul. Dlouhá
Před 394 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V Horních Beřkovicích na klidném místě s venkovskou zástavbou nabízíme rodinný dům s velmi zajímavou dispozicí. V přízemí je prostorná garáž, dílna, technická místnost s kotlem, jedna obytná místnost, WC se sprchovým koutem. V druhém nadzemním podlaží se nachází terasa, tři pokoje, kuchyně, koupelna a WC. Podkroví je velmi velkorysé a nabízí mnoho variant zástavby i ve dvou výškových úrovních a tak je možné upravit si dům zcela podle svých představ včetně dvougeneračn... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Česká Lípa, ul. Máchova
Před 394 dny - ANNONCE
Toužíte po prostorném domě v prestižní lokalitě? Nabízíme nemovitost, která spojuje komfort rodinného bydlení s potenciálem komerčního využití. Nachází se ve vyhledávané části Svárova, Česká Lípa, a je připravena splnit vaše nejnáročnější představy. Hlavní budova nabízí ideální kombinaci prostoru a designu. V přízemí budovy najdete multifunkční prostory, které můžete využít pro rodinný život nebo podnikání. Možnosti jsou neomezené – od obytných zón až po moderní komerční prostory. Výše se nachází byt o r... (více v detailu)
8 320 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 200 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 395 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 200 m2 -.Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Hrádek u Sušice v malebné šumavské krajině s nádhernými lesy o celkové rozloze 200 m2. Dům je určený k rekonstrukci s možností zachování původních konstrukcí a rozšíření o další místnosti. K domu je sdílená příjezdová cesta, k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900 000
 Kč
Pronájem pokoje v rodinném domě v Plzni, ul. Jarní
Před 395 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu samostatný pokoj o velikosti 20m2 v rodinném domě v Plzni Radčicích . Pokoj je vhodný pro dvě pracující osoby. Součástí pokoje jsou dvě postele, skříň, pracovní stůl. Na společném patře se nachází koupelna se sprchovým koutem a toaleta. K dispozici je malý kuchyňský... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Karviná, ul. Rajecká
Před 395 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v hezké lokalitě města Karviná, na ulici Rajecká. Cihlová stavba s velkou zahradou a zahradním domkem zaručuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a je vhodný k dokončení dle vlastních představ. Skládá se ze dvou podlaží, ve kterých se nachází vždy 3 po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mostech u Jablunkova
Před 395 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou investiční nemovitost v obci Mosty u Jablunkova. V 1. NP se nachází restaurace s kuchyní, prostorný sál, výčep, toalety a zázemí. Ve 2. NP se nachází tři bytové jednotky ( 2+1, 1+1 a 1+kk ). Všechny bytové jednotky jsou v současné době pronajaty. Restaurace je také ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 300 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 385 m², Pernink, ul. Andělská
Před 395 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Zamilujte se do kouzla Krušných hor a staňte se majitelem rodinného penzionu v obci Pernink. Tato skvostná příležitost je ideální jak pro ty, kteří chtějí podnikat v oblasti cestovního ruchu, tak pro ty, kteří hledají klidné a vybavené místo pro svůj odpočinek. Penzion je kompletně a vkusně zařízen, takže stačí jen otevřít dveře a začít přijímat hosty. Ubytujte je v příjemných pokojích s kompletními sociálními zařízeními a nechte je užívat si krásného výhledu na vrcholky Krušných hor. K dispozici je ro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 385 m², Pernink, ul. Andělská
Před 395 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Zamilujte se do kouzla Krušných hor a staňte se majitelem rodinného penzionu v obci Pernink. Tato skvostná příležitost je ideální jak pro ty, kteří chtějí podnikat v oblasti cestovního ruchu, tak pro ty, kteří hledají klidné a vybavené místo pro svůj odpočinek. Penzion je kompletně a vkusně zařízen, takže stačí jen otevřít dveře a začít přijímat hosty. Ubytujte je v příjemných pokojích s kompletními sociálními zařízeními a nechte je užívat si krásného výhledu na vrcholky Krušných hor. K dispozici je ro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 499 000
 Kč
Prodej chalupy s lesním pozemkem, 4232 m², Vítějeves
Před 395 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji chalupu v obci Vítějeves s celkovou výměrou 313 m². Tato nemovitost se nachází v centru obce, ale zároveň v klidné lokalitě. Chalupa je v původním stavu a kombinuje hospodářskou část s obytnou částí, která zahrnuje dvě místnosti, přípravu pro koupelnu, WC a další... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500 000
 Kč