Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu v Horním Městě
Před 395 dny - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+1 v klidné části obce Horní Město. Celková plocha pozemku je 357 m2, z toho zastavěná plocha je 175 m2. Dispozice přízemí: vstupní chodba, spíž, kuchyně, koupelna, 3 pokoje, schodiště do patra a do sklepa. Dispozic... (více v detailu)
1 599 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Karlových Varech, ul. Na Vyhlídce
Před 395 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné prvorepublikové vily "EMILIE" ve velmi žádané lokalitě v Karlových varech, ul. Na Vyhlídce pouhých 10 min. od lázeňské kolonády. Jedná se o samostatný rodinný dům, který lze využít jak k bydlení, tak ke komerčním účelům. Najdeme zde 6 bytových jednotek o dispozici 2+1, 2+kk nebo 3+kk. Dva byty jsou dokonce řešeny jako mezonetové. Dále dvěma terasami a krásnou prostornou zimní zahradou. Ta je celá situovaná na jižní stranu a tak v ní můžete trávit Vaše volné chvíle. Některé byty jsou ihned... (více v detailu)
Karlovarský kraj
24 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 30 m², Brodek u Prostějova, ul. Husova
Před 395 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Brodku u Prostějova. Dům je v původním stavu a je vhodný k celkové rekonstrukci nebo demolici. Celková plocha parcely je 230 m2. Na dům navazuje dvůr s pergolou a zahrada, na kterou je přístup i ze... (více v detailu)
Olomoucký kraj
875 000
 Kč
Nízkoenergetický rodinný dům se zahradou. Nabízím
Před 395 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nízkoenergetický rodinný dům se zahradou. Nabízím k prodeji rodinný dům se zahradou v Dušejově. Nízkoenergetický rodinný dům z roku 2010 se nachází na severozápadním okraji obce v zástavbě nových rodinných domů. Obklopuje ho zahrada s ůznými dekorativními prvky jako jezírko, unikátní vstupní branka či nasucho skládaná kamenná zídka. K západnímu štítu domu přistavěna dřevěná konstrukce sloužící jako terasa z ložnice rodičů a dole jako s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Jemnici, ul. náměstí Svobody
Před 395 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný dům v samotném centru města Jemnice. Nemovitost disponuje obchodním prostorem, který je v přízemí s okny a vchodem do ulice. Je vhodný pro podnikání a má široké využití, přičemž nedílnou součástí je zahrádka s terasou. Vlastní zázemí je samozřejmostí. V druhém podlaží se nachází prostorný byt s kuchyní, obývacím pokojem, ložnicemi a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 380 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 113 m², Luby, ul. Družstevní
Před 395 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v novém domě, ale nemáte čas a energii na proces spojený s výstavbou? Toužíte po vlastní zahrádce k odpočinku či grilování? Nabízíme moderní bydlení v Lubech u Chebu. Dům se zastavěnou plochou 113 m2 se nachází na velmi pěkném okraji obce Luby, které jsou i blízko německých hranic. Jedná se o kvalitně postavenou dřevostavbu rodinného domu od stavební firmy o dispozici 4+kk. Dům má velmi kvalitní izolace splňující paramet... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 156 m², Samopše, ul. Budín
Před 395 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v osadě Budín - Samopše v těsné blízkosti řeky Sázavy. V přízemí domu se nachází samostatné WC, prostorná koupelna, prostorný obývací pokoj se vstupem na balkon, příprava na kuchyňský kout. V pat... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 273 m², Brandýs nad Labem
Před 395 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi dům s krásnou a udržovanou zahradou, která se pyšní velikostí 1.763 m2. Nemovitost se nachází v úžasné a klidné lokalitě v Brandýse nad Labem, která právě tento dům dělá velmi zajímavým, jelikož stojí prakticky v centru města, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost v téměř docházkové vzdálenosti. Tato lokalita je velmi uklidňující a její nespornou výhodou je, že dům prakticky obklopují stromy a vodní kanál, přes který vede most na protější ostrov, kde sportovci si přij... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Velký rodinný dům Roztoky u Prahy
Před 396 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
RK NEVOLAT A NEPSAT, to znamená že realitní kanceláře nebudou VOLAT ani PSÁT Velký rodinný dům, Chelčického Roztoky u Prahy Klidná část obce s občanskou vybaveností - škola, školka, pošta, obchod, čerpací stanice, sběrný dvůr, restaurace, MHD 5 minut chůze. 1.PP - garáž, kotelna, 2x dílna 1.NP - WC, koupelna, kuchyně, jídelna, obývák, ložnice, 2x spíž 2.NP - 2x pokoj (jeden pokoj s balkonem), 3x půda 3.NP -... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 900 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 180 m², Kelč
Před 398 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej zemědělské usedlosti o celkové výměře pozemku 3305 m2. Součástí je dům o obytné ploše 180 m2, kde se nachází dvě bytové jednotky, 2+1 v přízemí a 3+1 v prvním patře. Přízemí je určeno k rekonstrukci. Horní patro je obyvatelné a v udržovaném stavu. Na pozemku se nachází stodola s dílnou a garáží a s hospodářskými stavbami. V podkroví je možné vybudovat další pokoj. Zahrada je oplocena a osázena ovocnými... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 240 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Přezletice, ul. Krátká
Před 398 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům v obci Přezletice se skvělou dostupností do Prahy. Velmi praktický a dispozičně zajímavě řešený dům nabízí dva samostatné pokoje v podkroví domu a jeden samostatný pokoj na zahrádce. Tento rodinný dům z roku 1867 prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017. Je zde krásná nová kuchyně, koupelna s prostorn... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Vratimov
Před 398 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji novostavbu řadového rodinného domu o dispozici 4+kk v klidné části města Vratimov s celkovou zastavěnou plochou 145 m2, která bude dokončena a k předání do konce roku 2023. Příjezd k rodinnému domu je z obecní komunikace ze severní strany, výstup na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 89 m², Černouček
Před 398 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Klid a pohoda. To jsou dvě hodnoty, které hledá každý z nás. Ve spojení s místem, které si za svůj domov vybral již praotec Čech, se jejich význam ještě znásobí. Vítejte v Černoučku, obci pod bájným Řípem. Na jejím okraji u lesa se nachází dům, který Vám chci představit. Jedná se o dvoupodlažní nemovitost, která nabízí základní dispozici 4+1. Dále zde je zádveří, chodba, koupelna, spíž a komora. Mimo hlavní budovu je umístěna technická místnost s napojením na vlastní studnu. Spousty úložného prostoru n... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 202 m², Kounov
Před 398 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím prodej velkého rodinného domu v Kounově o užitné ploše cca 202 m2. V přízemí domu je vstupní hala, velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice, spíž, koupelna a wc. V patře jsou další místnosti , které se dají různě rozdělit nebo nechat otevřené jak jsou a společná koupelna s wc. Dům je podsklepen. K vytápění slouží kotel na tuhá paliva. Bojler na ohřev vody. Vstup na terasu z obý... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 590 m2
Před 400 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečnou restauraci v obci Mnich o kapacitě až 400 míst k sezení. Jedná se o samotný výčep, venkovní uzavřený dvůr s pergolou, vybavenou kuchyň a sál o velikosti 14 x 9 metrů. Sezónní vytíženost k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 409 m², Vlkovice - Lišov
Před 400 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zrekonstruovanou chalupu přímo pod hrází rybníka v klidné části obce Vlkovice na Třeboňsku. Nemovitost s užitnou plochou 409 m² prošla rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2014 a nabízí dvě bytové jednotky s vlastními vchody. Součástí objektu je uzavřený dvůr s prostornou terasou a venkovním krbem, na které navazuje zděné parkovací místo s vlastní příjezdovou cestou a předzahrádkou o celkové výměře 80 m². Bytová část j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 278 m², Kraslice, ul. Havlíčkova
Před 400 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte levný dům v původním stavu, který byste si mohli upravit přesně podle svých představ a užívat si hezkého bydlení? Tento by mohl splňovat vaše představy. V I. NP bude obývací pokoj s kuchyňským koutem + instalace krbové vložky s výměníkem UT, koupelna s odděleným WC, technická místnost s plynovým kotlem a chodba. Na chodbě je instalován stávající domovní výtah. V II. NP budou dva pokoje, šatna, komora, toaleta, chodba s výtahovou šachtou, chodba se schodištěm do půdního prost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Desné, ul. Polubenská
Před 400 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům či chalupu, kam se vejdete i se spoustou přátel, nebo chcete začít podnikat na horách? Tak právě pro vás máme nově v nabídce nemovitost, která všechna tato kritéria splňuje. Dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami či apartmány o dispozici 3+kk s možností případného dobudování dalšího bytu v přízemí. Zde se momentálně nachází restaurace s kapacitou 24 hostů, venkovní terasou a zařízené kuchyně, která je pro tento účel i zkolaudována. Restaurace není momentálně v provozu.... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 387 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 546 m², Strakonice, ul. Komenského
Před 400 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej poloviny rodinného domu, který je rozdělen společným středovým schodištěm, v městské zástavbě v blízkosti centra Strakonic, se zahradou a garáží na pozemku. Jedná se o cihlový rodinný dům, který lze využít k trvalému bydlení a současně i jako skvělou investiční příležitost k pronájmu. V přízemí domu je menší byt 1+1 s přímým vstupem na zahradu a je vhodný případně i pro bezbariérové bydlení. V 1.NP jsou prostory zkolaudované k podnikání, v nichž je možnost vybudova... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 940 000
 Kč
Znojmo, RD 4+1, podsklepený, zahrada – rodinný dům
Před 401 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, RD 4+1, podsklepený, zahrada – rodinný dům.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji dům o dispozici 4+1 v blízkosti centra města Znojma. Dům je o přibližně užitné ploše 146 m2 se zahradou a terasou. Tento krásný dům prošel obsáhlou rekonstrukci a není tak třeba větších investic. Zdivo domu je z cihel a střecha z betonové tašky. Celkový stav domu je víc než dobrý. Okna na domě jsou plastová. V prvním patře naleznete obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a pokoj. Ve druhém patře pak naleznete další dva pokoje. Toaleta je samostatná. Další velkou výhodou tohoto domu je, že má komoru a je podsklepený. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem nebo krbovými kamny s výměníkem. Ohřev vody zajišťuje ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 228 m², Bílence
Před 401 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte pro svou rodinu prostorný dům v blízkosti přírody a dojezdové vzdálenosti do města? Neváhejte a projděte si s námi tento dům o velikosti 5+1. Zděný, patrový dům se nachází na pozemku o rozloze 3394 m2, s užitnou plochou 228 m2. Nabízí klidné bydlení se soukromím na konci obce. V přízemí se nachází vstupní chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, prostorná šatna, dále obývací pokoj se vstupem na zahradu, kuchyň s jídelní... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mariánských Lázních, ul. Školní
Před 401 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej vícegeneračního rodinného domu v klidné čtvrti Mariánských Lázní - v Hamrníkách. Dům byl postaven v roce 1999, je ve velmi dobrém stavu. Čtyři samostatné bytové jednotky, které je možné využít taky k pronájmu. Vytápění plynovým kotlem. V přízemí se nachází největší byt 4+1 se 2 koupelnami a přímým vstupem na zahradu z obývacího pokoje. V 1. patře jsou byty 1+1 a 2+1. Oba byty mají vlastní balkon. Poslední bytová jednotka 2+1 se ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 500 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 5+kk, 125 m², Hory
Před 401 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Přivítejte nový den v našem čerstvě postaveném rodinném domě, ukrytém v srdci klidné a vyhledávané oblasti! Tento krásný, slunný dům je ideálním únikem z ruchu města, skvělým místem pro relaxaci a vychutnávání si klidu a pohody. Náš domov nabízí 125 m² moderního pohodlí, které zahrnuje čtyři pokoje, obývací pokoj spojený s kuchyní a dvě koupelny. Každý pokoj je navržen tak, aby byl co nejvíce útulný a pohodlný. Zde můžete žít svůj život naplno, ať už relaxujete, pracujete či se bavíte. Venkovní prost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
28 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Sokolov, ul. Prokopova
Před 401 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Tento dvoupodlažní rodinný dům splní představy o skvělém rodinném bydlení. Svou dispozicí 4+kk nabízí dostatek prostoru i soukromí. Na prostornou obývací místnost s kuchyňským a jídelním koutem navazuje venkovní zastřešená terasa. Veškeré zahradní nářadí a nábytek pohodlně uskladníte v dřevěném domku na zahradě, bezpečné parkování Vám zajistí garáž. Dům je napojený na věřejný vodovod i kanalizaci,... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 760 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 88 m², Jindřichův Hradec
Před 401 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu o celkové ploše 516 m2 v příměstské části Jindřichova Hradce - Otín. Dům je zděné konstrukce a napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění zajištuje automatický kotel na tuhá paliva s rozvodem do podlahového topení a v ložnici a dětském pokoji do radiátorů. Obytná čás... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč