Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, 180 m², Šenov, ul. Do Dědiny
Před 402 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby nadstandardního domu ve funkcionalistickém stylu v kategorii pasivní domy. Dům má dispozici 5+kk. Dům je však připraven také na užívání 2 částí se samostatným vstupem, koupelnami i kuchyněmi. V domě tak lze vymezit třeba vlastní prostor pro podnikání. V ceně domu není kuchyňská linka. Dům má el. zabezpečení, přípravu na kamerový systém, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Novém Městě pod Smrkem; ul. Vaňkova
Před 402 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Rádi byste trávili víkendy na horách? Právě pro Vás máme nabídku rodinného domu se zahradou. Nemovitost se nachází 15 km od lyžařského střediska Swieradów-Zdrój a 32 km od Liberce. V prvním podlaží RD prostorná vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, technická místnost, koupelna a toaleta. Ve druhé... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 680 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Dolním Žandově - Podlesí
Před 402 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Podlesí u Dolního Žandova. Jedná se o starší rodinný dům, vhodný jak k rekreačnímu, tak k trvalému bydlení. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, jedna ložnice, koupelna, kotelna a prostorná dílna se samostatným vstupem ze zahrady. V prvním patře se nachází hala, dva pokoje, půda a nad dílnou je možnost vybudování dalších pokojů. Dům je části podsklepený. Je suchý, udržovaný. Na zahradě se nachází stodola, v současné chvíli využívána pr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 104 m², Stožice
Před 402 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji chalupu v klidné lokalitě na okraji obce Křepice, která je vzdálená 6 minut jízdy od Vodňan. Dům je připraven k rekonstrukci, ideální pro kreativce, kteří si nemovitost a celý pozemek mohou přizpůsobit svým požada... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Kostelec - Nedražice
Před 404 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej dvougeneračního domu určeného k rekonstrukci v klidné části obce Kostelec, Nedražice. Dům stoji na vlastním pozemku o rozloze 418 m2, je možné od obce odkoupit ještě navazující část pozemku po dohodě. Dispozičně je dům nyní rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, z nichž jedna je prostorné 2+kk a druhá 2+1. V obou bytech nalezneme vlastní koupelny. Dále je zde ještě půda s možností vestavby po celém obvodu domu. Vytápění zaj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 199 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 196 m², Dlažov
Před 405 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou investiční příležitost v podobě koupě nájemního domu. V domě jsou čtyři bytové jednotky o dispozici 3+1, celkové výměře vždy 67 m2. V prvním patře jsou dva byty určené k rekonstrukci, ve druhém patře je byt po rekonstrukci. Čtvrtý byt je je po kompletní rekonstrukci a jsou v něm nájemníci. V podkroví je další... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, 260 m², Leskovec nad Moravicí
Před 405 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi dům o dispozici 6+kk, který v současné době slouží jako penzion ve vyhledávané turistické lokalitě nacházející se v obci Leskovec nad Moravicí u přehrady Slezská Harta, a který byl postaven v roce 2007. V přízemí domu se nachází prostor sloužící jako kancelář a je dostatečně velký například pro instalaci vířivky, dále se zde nachází společenská místnost s kuchyní a vstupem na terasu, úklidová... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Kovářov - Chrást
Před 405 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte dům v blízkosti řeky s krásným výhledem na zámek Orlík? Pak tu máme nabídku rodinného domu v obci Chrást u Kovářova. Dispozičně 3+1 s možností vybudování dalších obytných místností v podkroví domu. Koupelna s vanou společně s WC. Dům je napojen na obecní rozvody pitné vody, kanalizace svedena do septiku. Vytápění kotlem na tuhá paliva. Nové radiátory, nové rozvody vo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 156 m², Kladno, ul. Marie Majerové
Před 405 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám lukrativní nabídku pro Vaši rodinu - nádherný dům v srdci města Kladna, v oblíbené lokalitě "Korea", kde klid a harmonie jde ruku v ruce s městským životem. Vkusně zrekonstruovaný dům zahrnuje komplexní zateplení jak stěn, tak střechy, které poskytuje dostatek komfortu a tepelné pohody. Výjimečné prostory: prostorný obývací pokoj s knihovnou zdobí krb, kde zažijete kouzelné večery. Plně zařízená kuchyně s jídelním koutem a přímým výstupem do zahrady, tento prostor nabízí možnost strávi... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 133 m², Valkeřice, okr. Děčín
Před 405 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům o podlahové ploše 133 m² v malebné vsi Valkeřice, okres Děčín. Dispozice domu je 5+kk, na pozemku o rozloze 2 191 m² stojí kůlna, skleník, garáž, pergola a zapuštěný bazén s terasou. Příjezd na pozemek je z obecní komunikace, k dispozici jsou dvě brány. Parkování na pozemku. V domě je zaveden el. proud, voda z vlastní kopané studny vedle domu, kanalizace řešena žumpou. TUV el. bojlerem, t... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 302 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 2108 m², Letovice
Před 406 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Letovicích, který je rozdělený na 3 bytové jednotky o rozloze: jeden byt 1+1, dva byty 2+1 a je možnost využít i prostor v podkroví, kde je dispozičně byt 3+1. Rodinný dům se nachází ve vyhledá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 4+kk, 545 m², Zruč-Senec, okr. Plzeň
Před 406 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej řadového RD v obci Zruč-Senec v okrese Plzeň-sever s možností převzetí hypotéky za úrok 1,99%!!! V prvním podzemním podlaží se nachází garáž pro dvě auta, dále prádelna, dílna, sušárna a sklad. v prvním podlaží předsíň, dále WC a vedle špajz s možností vybudování sprchového koutu. Dále otevřený prostor obývací s krbem, jídelnou a kuchyní. S obývacího pokoje francouzské dveře na lodžii. Ve druhém podlaží chodba, ze které jsou vstupy do koupelny, samostatného WC, třech pokojů, ze dvou též vstup na ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 7+1, 210 m², Česká Lípa, ul. Malá
Před 406 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v České Lípě s dispozicí 7+1 a výbornou dopravní dostupností. Dům je umístěn v klidné a žádané lokalitě města. Dispozice domu je rozložena ve dvou nadzemních podlažích, vstup je řešen prostornou chodbou se schodištěm do patra, v přízemí se nachází pracovna, obývací pokoj, jídelna, toaleta a z chodby přístupná technická místnost. V patře rodinného domu jsou pak tři místnosti a koupelna s vanou. Dům je částečně podsklepený a má pro... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Bučovice, ul. Osvobození
Před 406 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům se zahradou o celkové rozloze 756 m2 u města Bučovice, v místní části Vícemilice. Jedná se o zděnou, řadovou stavbu s dispozicí 4+1, kterou tvoří kuchyně, tři velké pokoje, obývací pokoj, koupelna a toaleta. V další části domu se nachází rozlehlé technické zázemí a da... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 239 m², Havířov, ul. U Zborůvky
Před 406 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný dům o dispozici 6+kk s prostornou garáží. V přízemí domu je velké zádveří přístupné i z garáže. Poté se otevírá velký obývací prostor s krbem spojený s jídelnou velkou kuchyňskou linkou. Prosklená část obývacího pokoje slouží také jako relaxační zóna. V přízemí je dále pracovna a technická místnost s toaletou. V prvním patře domu se nachází velká koupelna s vanou i ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 137 m², Poběžovice, ul. Větrná
Před 406 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v okrajové části Poběžovic, okr. Domažlice. Novostavba rodinného domu s užitnou plochou 137 m2 má udržovanou zahradu o výměře 649 m2. Aktuálně se v domě nachází dvě bytové jednotky o dispozici 3+kk a 2+1. K domu náleží také garáž o výměře 25 m2. Celý dům je vytápěn plynovým kotlem v kombinaci s krbovými kamny s výměníkem. V Přízemí je podlahové topení a v podkroví jsou radiátory. Ohřev vody zajištuje také plynový kotel. Odpady sv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Běrunice, ul. Ohrada
Před 406 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej rodinný dům v Běrunicích s pozemkem o CP 754 m2 a s velikou stodolou. Dům je určen buď k celkové rekonstrukci nebo k demolici. Na pozemek je přivedena veřejná kanalizace a veřejný vodovod. Zůstává zde i různý stavebn... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 170 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Dolní Habart
Před 406 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej objektu k bydlení - poloroubeného rodinného domu s garáží, nacházejícího se v malebné obci Dolní Habartice. Dům má celkem tři nadzemní podlaží. Nachází se na pozemku - zastavěné ploše a nádvoří o celkové výměře 385m. Jedná se o dům, který sloužil místnímu mysliveckému spolku jako hájovna. Dispozice domu : I.NP - vstupní chodba, hlavní místnost s krbovými... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 650 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 90 m2 -.Rodinný dům, ve
Před 407 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 90 m2 -.Rodinný dům, ve kterém se spojuje šarm minulosti s moderním pohodlím. Nabízíme k prodeji slunný rodinný dům po kompletní rekonstrukci z roku 2022, který se nachází v historické části města Úpice, jen kousek od jeho srdce. K dispozici je zahrada o rozloze 105 m2, která vám po úpravě poskytne místo pro odpočinek a relaxaci po náročném dni. Pro milovníky zahrádkářství je zahrada také ideálním prostorem k pěstování rostlin a zeleniny. Při vstupu do domu vás uvítá praktická chodba, která vás zavede do otevřeného a světlého přízemí. Zde se nachází velký obývací pokoj spojený s moderní a plně vybavenou kuchyní. Tato místnost je srdcem domu a poskytuje ideální místo pro setkávání s rodinou a přáteli. V přízemí je též koupelna s WC a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 690 000
 Kč
Vila, 550 m2
Před 408 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej, Vila, 550 m2 -.K prodeji krásná rozlehlá vila s velkým pozemkem v Mezirolí u Karlových Varů zkolaudovaná v roce 2009. Přes 500 m2 obytné plochy ve dvou patrech, podsklepení a obrovský půdní prostor. Dispozice domu je 6+1, všechny pokoje jsou dostatečně velké, úložné prostory jsou velkoryse dimenzované . Moderní kuchyňské spotřebiče a nábytek zhotovený na míru je součástí kupní ceny.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
18 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1500 m², Jesenice, ul. Macešková
Před 408 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní vilu Pansy o podlahové ploše 1500 m2 nacházející se v rezidenční lokalitě u Průhonického parku. Pohodlí každého člena domácnosti zajistí několik ložnic, 3 koupelny, prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyně, 4 terasy a 3 balkony. V podzemních podlažích se nachází technické místnosti, tělocvična, vinárna. K vile náleží garáž pro tři auta, dům s krytým bazénem (bazén před dokončením) a byt pro správce domu (samostatný vchod mimo vilu). Úroveň zpraco... (více v detailu)
Středočeský kraj
72 000 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 210 m², Jilem
Před 408 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Rodinný dům v Jilmu - výjimečná nabídka pro celou rodinu i Vaše podnikání, kterou právě hledáte! Tento skvělý rodinný dům v Jilmu je přímo stvořen pro vás, kteří sníte o vlastním bydlení v blízkosti přírody. Nachází se v ideální lokalitě, jen pár kilometrů od Chotěboře a Havlíčkova Brodu, a nabízí neuvěřitelné množství prostoru pro celou vaši rodinu. S dvěma bytovými jednotkami (2+1 a 4+1), které potřebujete, je tento dům připraven Vás okamžitě přivítat, jako nové majitele. A to není vše! Kromě prostor... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 540 m², Nové Město nad Metují
Před 408 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej RD se dvěma bytovými jednotkami, velkou zahradou, přízemí domu zkolaudované k podnikání. Prvotní rozsáhlou rekonstrukcí objekt prošel v roce 1996, druhá část úprav proběhla v roce 1999. Byt č.1. 5+1 v prvním patře, podkroví s terasou o výměře 175 m2, včetně terasy. Dispozičně řešen vstupní chodbou společnou pro oba byty. Podkroví tři pokoje, toaleta, koupelna s rohovou vanou a vstupem na půdu. Ve spodním patře prostorná kuchyně, obývací pokoj koupelna, vana, samostatně WC. Byt č.2. 4+1 o rozloze... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 599 994
 Kč
Prodej rodinného domu, 183 m², Řepov
Před 408 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v klidu a soukromí? Tento dům v obci Řepov u Mladé Boleslavi Vám nabízí oázu klidu pro trávení času s rodinou či přáteli. Udržovaná okrasná zahrada, terasa či venkovní posezení s grilem se k těmto účelům přímo nabízí. Zahradu lze udržovat vodou ze studny, do domu je samozřejmě zaveden veřejný vodovod. Na zahradě je k dispozici garáž s dílnou, pro milovníky zahradničení také skleník. Dům s dispozicí 4+1 je řešen takto: 1.NP - zádveří, chodba s vestavěnou skříní, obývací pokoj, kuchyně s jíd... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Tábor, ul. Třebízského
Před 408 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej řadového rodinného domu o dispozici 1+1 se zahradou o CP 190 m2 v klidné části města Tábor ul. Třebízského. V obytném přízemí se nachází veranda, vstupní chodba se schodištěm do podkroví, kuchyně s jídelním koutem, ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Podkroví vhodné k půdní vestavbě. Rodinný dům je z 1/2 podsklepen. Na zahradě je skleník a zděná d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 300 000
 Kč