Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 50 m2 -.Exkluzivně nabízíme
Před 36 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 50 m2 -.Exkluzivně nabízíme prodej družstevního bytu 2+1 o výměře 50 m2 před rekonstrukcí s možností zřízení půdní vestavby a bez doplatku anuity v klidné lokalitě, ve Žďáře nad Sázavou. K datumu 30.9.2024 bude byt v osobním vlastnictví. Byt se nachází v revitalizovaném domě a je ideální pro rodinný život či investici. Dispozice byt... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 874 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 51 m², Chomutov, ul. Václavská
Pronájem bytu 2+1, 51 m², Chomutov, ul. Václavská
Před 36 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme pronájem krásného a prostorného bytu 2+1 o velikosti 51 m² s balkonem, který se nachází ve čtvrtém patře sedmipodlažního panelového domu s podzemním podlažím v klidné části Chomutova. Byt je ve velmi dobrém stavu a je ideální pro ty, kteří hledají bydlení v blízkosti centra města a veškerou občanskou vybaveností. Vchod je... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 104 m², Kladno, ul. Vašíčkova
Prodej bytu 4+kk, 104 m², Kladno, ul. Vašíčkova
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk v klidné části obce Kladno. Novostavba s užitnou plochou 104 m² se nachází v prvním nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu. Byt disponuje příjemnou terasou a zahradou, ideální pro vnější relaxaci a rodinné grilování. K nemovitosti patří tři parkovací stání - dvě vnitřní a jedno venkovní. Samozřejmostí je sklepní kóje. Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, nachází se v bezprostřední blízkosti les... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Karlovy Vary, ul. Rohová
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Karlovy Vary, ul. Rohová
Před 36 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji plně vybavený byt 2+kk o celkové ploše 42 m², nacházející se v klidné části obce. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu, je po rekonstrukci a ihned připraven k nastěhování. Jedná se tak o byt ideální pro jednotlivce, páry nebo jako investiční příležitost k pronájmu. Svou lokalitou zaručuje ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 590 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21m2, Barrandov
Pronájem bytu 1+kk, 21m2, Barrandov
Před 36 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu 1+kk, který se nachází v klidné části města Ústí nad Labem, Střekově, ulice Barrandova. Bytová jednotka je situována v 4.NP panelového domu. V místnosti je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Koupelnové jádro je zděné se sprchovým koutem a WC. V domě je nový výtah. V bytě je možnost zanechání bot... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem byty 1+1, 35 m2 - Pardubice - Polabiny
Pronájem byty 1+1, 35 m2 - Pardubice - Polabiny
Před 36 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+1, 35 m2 - Pardubice - Polabiny.Nabízím Vám k dlouhodobému pronájmu krásný byt 1+1 v žádané části Pardubic – Polabiny, ulice Gagarinova. Byt s celkovou plochu 34,5 m2 se nachází v 1.NP panelového domu s výtahem. V roce 2021 prošel kompletní rekonstrukcí. V bytě zůstává kuchyň, lednice, skříň na chodbě a pračka. V bytě se nachází prostorný obývací pokoj, koupelna s WC, kuchyně a chodba. V docházkové... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej atypické byty, 92 m2 -
Před 36 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 61630, Nabízíme k prodeji atypický byt 92 m2.v klidné části Prahy 5 - Košíře. Byt je zajímavě prostorově řešen ve druhém nadzemním podlaží najdete chodbu, kuchyňský kout, dva pokoje, toaletu s koupelnou. V prvním nadzemním patře najdete chodbu, kuchyňský kout, pokoj, toaletu a spr... (více v detailu)
11 400 000
 Kč
Pronájem garážového stání Olomouc
Pronájem garážového stání Olomouc
Před 36 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Pronájem garážového stání, Olomouc, Řepčín (Gen. Píky).
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
PlaceholderNo Image
ˇByt-PMLobzy 2+kk za domek okolo Velhartic
Před 36 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Byt 2 roky starý s teráskou na jih v ulici Živnostenská, 3p. vč. zařízení. Pouze výměn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 ve Dvoře Králové n. L.
Pronájem bytu 3+1 ve Dvoře Králové n. L.
Před 36 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu slunný, zděný byt 3+1 ve Dvoře Králové nad Labem, v oblíbené lokalitě u Tyršova koupaliště. Celková výměra bytu, který se nachází se ve 4.NP zděného, bytového domu bez výtahu, je 68 m2. Dům je vybaven novými vchodovými dveřmi a výborně udržovanými, společnými prostorami. Dispozice bytu.: předsíň s věšákovou skříní, samostatné WC, koupelna s vanou, kuchyň včetně linky s kombinovaným sporákem a digestoří, menší pokoj, velký obývací pokoj s ba... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem rodinného domu Mazelov č.p. 98
Pronájem rodinného domu Mazelov č.p. 98
Před 36 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmeme dům v obci Mazelov, č.p. 98, kú Mazelov, LV 1134, okres České Budějovice. Užitná plocha domu 193m2, pozemky 1.339m2. Dispozice 5+1, dále 2x koupelna, 2x WC, technická místnost, prádelna, spíž, chodba, předsíň. Severozápadně od RD je samostatný sklad k dokončení (chybí střešní krytina). V jižním rohu pozemku montovaný plastový bazén s fólií, v severozápadním rohu jezírko. a) Krátkodobý pronájem na následující 2 měsíce, cena 5.000,-Kč za měsíc. b) Dlouhodobý pronájem 30.000,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 3+1, 78 m2 - Orlová - Lutyně
Před 36 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63500, Nabízím podnájem nově zrekonstruovaného bytu 3 + 1 s velkou lodžií, 78 m2 v 2.np na ulici Na Vysluni v Orlové Lutyni. V celém bytě proběhla celková rekonstrukce kde jsou nové omítky, sádrokartonové podhledy na podlaze je položena kvalitní nová plovoucí podlaha, nové designové dveře včetně zárubní a kování, kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči. Dětský pokoj a ložnice mají samostatný vstup z předsíně. Čtvercová kuchyň s rohovou ku-linkou. Z předsíně je vstup do samostatně kuchyně, dále do 2 pokojů, z nichž jeden je průchozí obývací pokoj. V bytě jsou velká okna a krásný výhledem. Do OP je vtup z předsíně. Vybavení které nyní vidíte na fotografiích bude odvezeno,byt bude... (více v detailu)
Neuvedeno
Parkovací stání na sklápěcím systému, Praha 10
Parkovací stání na sklápěcím systému, Praha 10
Před 37 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem, parkovací stání na sklápěcím systému, Praha 10 Vinohrady Pronájem jednoho parkovacího... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Nebytový prostor, Plzeň_Škroupova
Nebytový prostor, Plzeň_Škroupova
Před 37 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem prostor pro podnikání o velikosti cca 180 m v přízemí v ulic... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 382 m2
Prodej restaurace, stravování, 382 m2
Před 37 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji patrový dům o užitné ploše 382 m² v lokalitě Kamenice-Nová Hospoda. V současnosti je zde pizzerie s moderním provozem a s možností posezení ve vkusně zařízené restauraci se zahrádkou. Jde o zavedenou provozovnu s rozvozem po okolí. Restaurace nabízí příjemné posezení v salonku s krbem a stylovým nábytkem z masivu, interiér byl zařízen citlivě a s velkým vkusem. Přízemí domu obsahuje velkou místnost s barovým pultem, prostory pro posezení hostů, oddělený salonek, zázem... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 700 000
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Před 37 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením a čá... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Kancelář  15m2, Opava
Kancelář 15m2, Opava
Před 37 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kanceláře o výměře 15m v přízemí komerčního objektu na ulici Otická v Opavě. Jedná se o samostatnou, uzamykatelnou kancelář s výškou stropu 3,20m. Společné sociální zařízení na chodbě, v patře také společné sprchy. Parkování zajištěno před budovou. V budově jsou dále k dispozici další kanceláře s výměrou 17m, 25m v přízemí a 32m, 34m a 48m v patře (VOLNÉ JIŽ POUZE KANCELÁŘE V PATŘE). Výše měsíčního nájmu za kancelář dohodou. K nájmu energie dle vyúčtování. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů a provize RK ve výši jednoho měsí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kancelář 48m2, Opava
Kancelář 48m2, Opava
Před 37 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem kanceláře o výměře 48m v prvním poschodí komerčního objektu na ulici Otická v Opavě. Jedná se o samostatnou, uzamykatelnou kancelář s výškou stropu 2,90m. Společné sociální zařízení na chodbě, na patře také společné sprchy. Parkování zajištěno před budovou. V budově jsou dále k dispozici další kanceláře s výměrou 15m, 17m, 25m v přízemí a 32m, 34m v patře (VOLNÉ JIŽ POUZE KANCELÁŘE V PATŘE). Výše měsíčního nájmu za kancelář dohodou. K nájmu energie dle vyúčtování. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů a provize RK ve výši jednoho ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Skladovací (výrobní) hala
Skladovací (výrobní) hala
Před 37 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem NOVÉ skladovací nebo výrobní haly o celkové ploše 1.421 m v průmyslovém areálu ve městě České Velenice, České Velenice 555. Nově vybudovaná skladová/výrobní hala se nachází na strategickém místě na hranicích s Rakouskem a tranzitu směr Gmünd/Rakousko - Praha/Plzeň/Brno. Prostor bude k dispozici od září/říjen 2023. Nabízíme do dlouhodobého pronájmu na dobu 3-5let s možností následné opce. Celá hala je připravena na vestavbu výrobních stanovišť, kancelářského a sociálního zázemí, popřípadě regálových skladovacích systémů. Úpravy prostor budou realizovány po dohodě s vlastníky haly s možností zohlednění investice do vestavby v n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
130 258
 Kč
Prodej motorestu a penzionu v Odravě
Prodej motorestu a penzionu v Odravě
Před 37 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji motorest v obci Odrava, v těsné blízkosti hlavního tahu Cheb – Karlovy Vary. Hlavní část domu tvoří prostorná restaurace a vybavená kuchyň, která se nachází v přízemí domu, stejně tak jako bar, sociální zařízení a bytová jednotka o dispozici 2+kk. Kapacita restaurace je cca 45 osob, další prostor k posezení je na venkovní terase. Po schodišti se dostáváme do 1. patra, kde je 8 dvoulůžkových pokojů, každý má sprchový kout a toaletu. Kuchyňské zázemí je společné na patře. Celý dům je... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 900 000
 Kč
pronájem bytu
pronájem bytu
Před 37 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu komplet vybavený byt 3+1 v přízemí RD , stáří 20 let, na okraji Č.Budějovic - Rožnov. V podkroví ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Areál bývalé Hejcmanky, Všestary
Areál bývalé Hejcmanky, Všestary
Před 37 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný areál - Hejcmanka (bývalá čerpací stanice) na okraji obce Rozběřice - Všestary. Celý areál se nachází na rohovém pozemku na okraji obce, což zajišťuje dostatek soukromí. Celková plocha činí 3655 m², je složená ze stavebního pozemku, obchodu - čerpací st... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Kancelář 27 m2 Ostrovní ul. Praha 1
Kancelář 27 m2 Ostrovní ul. Praha 1
Před 37 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje reprezentativní kancelář o rozloze 27 m v ul. Ostrovní Praha 1 - Nové Město. Kancelářské prostory se nachází v krásné historické budově. Kancelář je světlá na klidném místě a nachází ve 4. nadzemním podlaží domu s vrátnicí 24/7 a možností pronájmu parkovacího místa. Kancelář je po rekonstrukci: nová podlaha, renovace oken, nová výmalba. Kuchyňka a sociální zázemí jsou ve společných prostorách. Internet je vedený po optick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 32 m
Pronájem kancelářských prostor 32 m
Před 37 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o celkové výměře 32 m ve 4. NP industriální budovy, ve které se mísí moderní trendy s historickým nádechem v ul. Františka Křížka, Praha 7 - Holešovice. V oknech jsou žaluzie. Kuchyňka a sociální zázemí jsou ve společných prostorách. Internet je vedený po optické síti. Nájemné 9.600,-Kč, služby vč. el. 3.520,-Kč +DPH. Internetové připojení je možné za poplatek. Velmi dobrá dopravní dostupnost: v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 600
 Kč
Pronájem komerčních prostor v České
Pronájem komerčních prostor v České
Před 37 dny - ANNONCE
komerčních prostor v České Kamenici. Jedná se o prostory o celkové výměře 460m. Jsou po kompletní rekonstrukci (podlahy, okna, el.topení) a nacházejí se ve 2.patře cihlového domu, v oploceném areálu, v blízkosti centra města. Dispozice: hlavní - výrobní prostor, 1 kancelář, místnost s kuchyňským koutem, šatna ženy, šatna muži, 2x dámské a... (více v detailu)
25 000
 Kč