Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+1
Pronájem bytu 1+1
Před 45 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 1+1 v panelovém domě na ul Šaripova, s celkovou plochou 40 m2. Byt se nachází ve druhém patře čtyřpatrového domu. Koupelna s vanou, WC zvlášť. V bytě je prostorná š... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500
 Kč
Pronájem kanceláře 23 m2, Kolín 4, Polepská 831
Pronájem kanceláře 23 m2, Kolín 4, Polepská 831
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronájem kanceláře v areálu Polepská 831 Kolín 4. Kancelář 23 m2, v 1. patře administrativní budovy. Ke kanceláři náleží jedno parkovací místo na... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 083
 Kč
Pronájem bytu 3+1
Pronájem bytu 3+1
Před 45 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 120m2(dle potřeby dovybavím záleží na domluvě) 3+1,cena 12000,- +energie
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej družstevního bytu 1+1 (42m2) s lodžií, ulice Dr. Martínka, Ostrava - Hrabůvka
Před 45 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5317, Naše společnost nabízí exkluzivně k prodeji družstevní byt 1+1 [s lodžií] o celkové výměře 41,70 m2 na ulici Dr. Martínka v Ostravě – Hrabůvce. Byt se nachází ve 10. nadzemním podlaží z 14-ti panelového domu s výtahem. Byt je v původním stavu a je připraven na kompletní úpravy podle vašich představ. Byt disponuje prostornou chodbou, kuchyní, pokojem a lodžií. Toaleta v koupelně je oddělena příčkou. Měsíční náklady na bydlení činí 5.044, -Kč včetně fondu oprav ve výši 1... (více v detailu)
1 550 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+kk, 50 m2 - Praha - Strašnice
Před 45 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62962, Prodej krásného bytu 2+kk po částečné rekonstrukci ve Strašnicích Hledáte ideální byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra Prahy? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám útulný byt 2+kk o ploše 41 m2 plus lodžie, který se nachází v panelovém domě v oblíbené rezidenční čtvrti Strašnice. Tento byt se nachází v 9. patře, což zaručuje nejen krásný výhled, ale i minimální rušení okolním hlukem. Klíčové vlastnosti této nemovitosti: - Dispozice 2+kk: Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a oddělená ložnice poskytují dostatek komfortu pro páry nebo jednotlivce. - Lodžie: Ideální místo pro ranní kávu nebo večerní odpočinek s výhledem na město. - Sklep: Dodatečný úložný prostor pro vaše věci. - Výtah: Pohodlný přístup do bytu i s větším nák... (více v detailu)
5 950 000
 Kč
Pronájem skladu, 1553 m², Opava
Pronájem skladu, 1553 m², Opava
Před 45 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rozsáhlý skladištní prostor situovaný v žádané části obce Předměstí v Opavě, který má výbornou polohu v blízkosti centra obce a zároveň nabízí samostatnost s vysokou mírou soukromí. Celková užitná plocha těchto skladištních prostor dosahuje 1553 m², rozdělených do více podlaží - v přízemí se nachází hlavní skladovací prostor o velikosti 943 m², vedlejší sklad zabírá plochu 210 m² a první ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70 983
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Před 45 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením a čá... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Komerční prostory
Komerční prostory
Před 45 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor zkolaudované na restauraci s terasou v OC Vltavín na sídl. Vltava ve městě České Budějovice. Prostory lze využít i na kanceláře nebo na skladování. Cena pronájmu je 24.000,- Kč/měsíc + meřitelné energie ve výši 7.800,- Kč/měsíc bez DPH). ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
24 000
 Kč
Prodej restaurace s penzionem
Prodej restaurace s penzionem
Před 45 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedeného penzionu s restaurací v Dalovicích. Nepodsklepený objekt se nachází v klidné části obce a v roce 2020 prošel rekonstrukcí. V přízemí je restaurace s barem a venkovní zahrádkou celkem o kapacitě 70 míst. Dále kuchyň, sklad, umývárna a šatna pro zaměstnance, 2 salonky a samostatný bar, s kapacitou celkem cca 50 míst, vše s vlastním vstupem a sociálním zázemím. Tyto prostory jsou vhodné pro pořádání sv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rekreačního objektu
Prodej rekreačního objektu
Před 45 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedeného rekreačního objektu s restaurací a ubytováním u lyžařského střediska Plešivec v Krušných horách. Jedná se o dvě samostatné budovy s pozemkem o celkové velkosti 15.689 m, na kterém jsou 3 rybníky, louky a les. V 1. objektu je restaurace s barem, kuchyně vč. skladů, WC, kotelna a 2 garáže. V patře je byt 3+kk o ploše 125 m. Ve 2. objektu je penzion se 6 apartmány (po 2 - 6 lůžkách - celkem... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Park. stání na adrese Neumannova 22, Praha 5
Park. stání na adrese Neumannova 22, Praha 5
Před 45 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem parkovacího stání na adrese Neumannova 22, Praha 5 - Zbraslav. Snadná manipulace, automatická v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Pronájem skladu, 456 m², Litohlavy
Pronájem skladu, 456 m², Litohlavy
Před 45 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem, prostorné haly v obci Litohlavy o rozměrech 19 x 24 m, s celkovou plochou 456 m² a výškou stropu 7 m, což poskytuje dostatek prostoru pro různé typy výrobních nebo skladovacích činností. Hala je vybavena vraty o rozměrech 4 m x 5,2 m, což usnadňuje manipulaci s nákladními vozidly a efektivní příjezd k prostorům. Je zde možnost vybudování podzemní zdviže. Dle požadavků zákazníka je možné halu doupravit například okny a dalšími úpravami. Hala je přístupná 24 hodin denně, což vám po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
80 000
 Kč
Prodej obchodního prostoru 15 m².K prodeji Vám
Prodej obchodního prostoru 15 m².K prodeji Vám
Před 45 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej obchodního prostoru 15 m².K prodeji Vám nabízíme nebytový prostor o velikosti 15 m2. Nachází se v suterénu cihlového domu v oblíbené části Prahy 5 - Košíře. Prostor byl doposud využíván pro vlastní bydlení s dispozicí 1+kk. Nabízí pokoj s kuchyňským koutem, chodbu a prostornou koupelnu s vanou. Orientovaný je na severozápad do klidného vnitrobloku se zahrádkou. Je nově zreko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem parkovacího stání, Zlín
Před 45 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem parkovacího stání, Zlín centrum, Lorencova ulice.. Pronájem soukromého parkovacího stání v areálu bytového komplexu ParkTower na Lorencově ulici, Zlín. Parkovací stání o... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
prodej garáže, 18 m2, Lovosice
prodej garáže, 18 m2, Lovosice
Před 45 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej řadové garáže pro parkování jednoho auta, zastavěné ploše 18 m v Lovosicích. Nachází se v ul. U Výtopny, v blízkostí obytných domů ulice Dlouhá, Wolkerova a U Výtopny... (více v detailu)
Ústecký kraj
390 000
 Kč
Prodej komerčního objektu 180 m² - Mladá Boleslav
Prodej komerčního objektu 180 m² - Mladá Boleslav
Před 45 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej komerčního objektu 180 m² - Mladá Boleslav."Sníte o vlastní kavárně a líbilo by se vám naskočit rovnou do rozjetého vlaku? Mám tady exkluzivní nabídku prostor kavárny Café Svět s.r.o. v historickém centru Mladé Boleslavi. V její blízkosti se nachází Vysoká škola Škoda Auto,Magistrát města Mladá Boleslav, základní školy, střední školy. Naproti kavárně je nádherně upravený park, který si můžete vychutnat z terasy se slunečníky s kapacitou 16 osob. Kavárna má dvě podlaží,spodní slouží pro menší rodinné oslavy a setkání přátel. Velikost prostoru 57,73m2. Spodní prostor disponuje sociálním zázemím pro zákazníky. Hlavní prostor kavárny je s kapacitou 35 míst. Podlhahová plocha celého prostoru včetně zázemí je 180 m2. V kavárně majitelka pravidelně pořádá řadu koncertů, přednášek a prodejních výstav. V době konání těchto akcí lze kapacitu navýšit až na 50 míst. Prostory jsou designově ladě... (více v detailu)
Středočeský kraj
960 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Obchod a služby, 110 m², Ústí nad Labem
Před 45 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme přenechání zavedené provozovny "Automyčka Forum&Detailing; center", která se nachází v obchodním centru Forum v Ústí nad Labem, na základě dlouhodobého nájemního vztahu. Provozovna se prodává včetně veškerého nového či zánovn... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem prostoru k podnikání, kancelářské prostory
Pronájem prostoru k podnikání, kancelářské prostory
Před 45 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o velikosti 23 m², umístěný ve velmi žádané a klidné části obce Nymburk. Tento prostor je ideální pro začínající podnikatele nebo pro rozšíření stávajících aktivit. Struktura této lokality nabízí vynikající potenciál pro různé typy obchodní činnosti nebo služeb. Nemovitost se nachází v katastrálním území Nymburk, což zaručuje dobrou dostupnost a viditelnost a je ideálním místem pro vaše podnikání díky své strategické poloz... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
Pronájem obchod a služby, 60 m², Ostrava, ul. Mjr. Nováka
Pronájem obchod a služby, 60 m², Ostrava, ul. Mjr. Nováka
Před 45 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu volné prostory k podnikání, které by mohly nájemci sloužit jako prodejna, kancelář, výdejna e-shopu, sklad, dílna, zázemí firmy včetně šatny pro zaměstnance. Nabízené nebytové prostory se nacházejí v přízemí bytového domu v Ostravě Hrabůvce na ulici Mjr. Nováka 37 s velmi dobrou dostupností ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem skladu, 456 m², Litohlavy
Pronájem skladu, 456 m², Litohlavy
Před 45 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem, prostorné haly v obci Litohlavy o rozměrech 19 x 24 m, s celkovou plochou 456 m² a výškou stropu 7 m, což poskytuje dostatek prostoru pro různé typy výrobních nebo skladovacích činností. Hala je vybavena vraty o rozměrech 4 m x 5,2 m, což usnadňuje manipulaci s nákladními vozidly a efektivní příjezd k prostorům. Je zde možnost vybudování podzemní zdviže. Dle požadavků zákazníka je možné halu doupravit například okny a dalšími úpravami. Hala je přístupná 24 hodin denně, což vám po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
80 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, 22 m2,
Pronájem, komerční prostory, 22 m2,
Před 45 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkuji pronájem komerčního prostoru, velikosti 22 m, situovaném v 1.patře zrekonstruovaného domu na adrese Smetanova 285, Kolín IV. Prostor lze využít jako kancelář finančního poradce, účetní nebo k jiné podnikatelské činnosti. Celý dům, o který je ze strany majitele velice dobře pečováno slouží pouze ke komerčním účelům. Byl zařízen dle nejnov... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Obchod a služby, Jindřichův Hradec
Obchod a služby, Jindřichův Hradec
Před 45 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostoru v rušné ulici v blízkosti centra Jindřichova Hradce - ul. Jarošovská. Celková plocha je 175 m2. Vytápění pomocí plynového kotle. K dispozici obchodní plocha o velikosti 165,1 m2 a WC. Plocha je velmi prosvětlena díky světlíkům. Vhodné pro ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
24 500
 Kč
Pronájem skladu, 1553 m², Opava
Pronájem skladu, 1553 m², Opava
Před 45 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rozsáhlý skladištní prostor situovaný v žádané části obce Předměstí v Opavě, který má výbornou polohu v blízkosti centra obce a zároveň nabízí samostatnost s vysokou mírou soukromí. Celková užitná plocha těchto skladištních prostor dosahuje 1553 m², rozdělených do více podlaží - v přízemí se nachází hlavní skladovací prostor o velikosti 943 m², vedlejší sklad zabírá plochu 210 m² a první ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70 983
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 32 m², Brno, ul. Kabátníkova
Pronájem komerčního prostoru, 32 m², Brno, ul. Kabátníkova
Před 45 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme prosvětlenou garsonku o ploše 32 m², primárně určenou ke komerčnímu využití s denním provozem. Přímo v garsonce se nachází sprcha, kuchyňka s umyvadlem, plynovým sporákem a bojlerem. Toaleta náležející k bytu je přes sdílenou chodbičku s jedním bytem. V hlav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Pronájem obchod a služby v Mladé Boleslavi, ul. Blahoslavova
Pronájem obchod a služby v Mladé Boleslavi, ul. Blahoslavova
Před 45 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální prostory pro svůj podnikatelský záměr v srdci Mladé Boleslavi? Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostory o velikosti 65 m², které byly nedávno využívány jako cukrárna. Nacházejí se v přízemí cihlového domu v centrální části obce, konkrétně v ulice Blahoslavova. Prostory disponují dvěma místnostmi... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč