Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem, byt 3+1, 82 m2, OV, Děčín, ul. Teplická
Pronájem, byt 3+1, 82 m2, OV, Děčín, ul. Teplická
Před 54 dny - ANNONCE
Od 1.10.2024 volný pronájem nadstandardně zrekonstruovaného bytu 3+1, 83 m2, ve 2. patře panelového domu v Děčíně - Bynov. Byt moderně rekonstruován, kvalitní plovoucí podlahy, nové dveře s obložkami. Nová kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, troubou, mikrovlnou troubou, digestoří, myčkou. Koupelna s rohovou vanou, i ... (více v detailu)
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+1/L, 61m2, OV, Praha 9 - Kyje
Prodej bytu 2+1/L, 61m2, OV, Praha 9 - Kyje
Před 54 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt 2+1 o velikosti 61m2, v osobním vlastnictví, se společnou lodžií, oblast Praha 9 - Kyje. Dispozice bytu je vstupní síň, kuchyň s jídelnou, ložnice, obývací pokoj, komora, koupelna se sprchovým koutem a záchodem, dále k bytu náleží větší sklepní kóje. Byt se nachází v zrekonstruovaném domě, s vlastní uzavřenou zahradou kde se nacház... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 790 000
 Kč
PRONÁJEM KANCELÁŘE - Český Krumlov přenechám
PRONÁJEM KANCELÁŘE - Český Krumlov přenechám
Před 54 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Přenechám zavedenou, plně vybavenou kancelář, připravená ihned k používání. Vhodná nejen pro finanční služby, ale také jazykové kursy, školení, terapie apod. Kancelář je v atraktivní lokalitě Domoradice, Český Krumlov v 1.patře, s dostatkem světla a krásným výhledem do okolí. Kancelář je vybavená kvalitním nábytkem a žaluziemi a bezplatným připojením na internet. K dispozici sdílená kuchyňka, chodba, WC. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Byt 3+1 (77,87m2 ) + garáž (18,80m2) Ostravská, Místek
Před 54 dny - AVIZO_CZ
Prodám: Byt 3+1 77,87m2 v panelovém domě, ulice Ostravská, Místek, vyvýšené přízemí, bez balkonu + sklepní kóje Garáž 18.80m2 v panelovém domě, ulice Ostravská, Místek, vytápěná Vše v osobním vlastnictví. Vše v dobrém stavu. Byt i s garáží prodám nejlépe najednou, popř.je možnost prodeje i zvlášť, ale napřed byt a pak garáž. Nebo je i možnost koupit jen byt a garáž k tomu pronajmout. Byt je po částečné rekonstrukci kuchyně, koupelny, WC. Koupelna je zděná, zvlášť mimo WC - vana, sprchový kout WC je zděné, zvlášť mimo koupelnu. Byt je práz... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte k pronájmu chatu, chalupu
Před 55 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prosím o nabídky k dlouhodobému pronájmu, chatu, chalupu, zahradu, rozumná cena podmínkou. Děkuji předem.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem chaty Vysočina Hluboké u Vírské přehrady
Pronájem chaty Vysočina Hluboké u Vírské přehrady
Před 55 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím k víkendovému nebo týdennímu pronájmu zajímavou rekreační nemovitost pro 1-6 osob v obci Hluboké u Vírské přehrady. Nádherná, klidná lokalita, chata se nachází na neprůjezdném konci obce cca 3 minuty do lesů a luk. Vhodná pro turistiku, poblíž se nachází strom roku 2020 Chudobínská borovice a v 7 km vzdálené obci Vír horolezecká ledová stěna a stezka na ferraty (VIA FERRATY). Chata je součástí starodávného, více než ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk v Židlochovicích
Pronájem bytu 2+kk v Židlochovicích
Před 55 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím pronájem bytu 2+kk na nám. Míru v 1NP s výtahem. K bytu náleží prostorný balkón a sklep. Parkování možné u domu. Klimatizovaný byt (55 m2) je po částečně rekonstrukci. Měsíční nájemné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem pokoje - spolubydlení
Pronájem pokoje - spolubydlení
Před 55 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím neprůchozí pokoj v bytě 3+kk za 7 000,-/měs se vším. V bytě bydlí dvě Ukrajinky s ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1, 44 m2, Ostrava, ul. Hornická
Před 55 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1419, Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 44 m, který se nachází ve 4. podlaží v klidné lokalitě na ulici Hornická v Ostravě. Byt je v původním, ale zachovalém stavu, což poskytuje novým majitelům možnost přizpůsobit si interiér podle vlastních představ. Dispozice bytu zahrnuje světlý obývací pokoj, ložnici, kuchyň a koupelnu s toaletou. Díky své or... (více v detailu)
2 300 000
 Kč
Pronájem studentského bytu 1+1 v centru Plzně
Pronájem studentského bytu 1+1 v centru Plzně
Před 55 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu studentský byt 1+1 o velikosti 33 m2 umístěný v přízemí bytového domu v centru Plzně proti PF ZČU. Byt je kompletně vybavený nábytkem vč. ledničky a plynového sporáku,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem útulného pokoje
Pronájem útulného pokoje
Před 55 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme pronájem pokoje v rodinném domě v Ostroměři . Dům má dvě koupelny, velkou kuchyň spojenou s obývacím pokojem a je ideální pro někoho, kdo má rád psy, protože máme jednoho přátelského čtyřnohého kamaráda, který se rád podělí o svou radost a energii. ~ Podrobnosti o nabízeném pokoji: Plně vybavený (velká postel, skříň s komodami, stůl , TV) Uzamykatelný pro vaše soukromí Pohodlný , útulný a moderně zařízený ~ Společné prostory: Dvě koupelny (jedna se sprchovým koutem druhá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 60 m2 - Chomutov
Před 55 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62433, Nabízíme Vám byt 2+1 v 2.NP o výměře 60,2 m2, v družstevním vlastnictví, po částečné rekonstrukci, v klidném vchodě v ul. Kamenná v Chomutově s výhledem na les. V bytě jsou plovoucí podlahy, dlažba a koberec. V kuchyni nalezneme kuchyňskou linku se spotřebiči. V prostorné koupelně je vana, wc, umyvadlo se zrcadlem. Jsou zde nízké náklady na bydlení. K bytu patří sklep. Veškerá... (více v detailu)
1 299 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1, 57 m2
Před 55 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130469, Nabízíme prodej podkrovního bytu s dispozicí 2+1 o celkové ploše 57 m2 v klidné části Příbora na Fučíkově ulici. Tento byt v osobním vlastnictví se nachází ve 3. podlaží třípodlažního cihlového domu. Plastová okna se žaluziemi jsou orientovaná na severovýchod a na jihozápad, takže byt je velice slunný a světlý. Dům je klidný. V kuchyni je kuchyňská linka s plynovou varnou deskou, digestoří, pečící troubou a mikrovlnnou troubou. V ložnici je velmi praktická vestavěná skříň, v předsíni pak odkládací stěna s botníkem. WC je samost... (více v detailu)
2 750 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodám byt
Před 55 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám družstevní byt 2+1 v Neratovicích veškerá občanská vybavenost nebo vymění... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000 000
 Kč
Prodej krásného domu v Lobendavě zcela na samotě
Prodej krásného domu v Lobendavě zcela na samotě
Před 55 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji renovovaný krásný dům v malebné vísce Lobendava s užitnou plochou 395 m, pozemkem o velikosti 567 m a vlastní příjezdovou cestou o velikosti 4827 m2. Jedná se o rodinný dům, který byl využíván jako penzion s 5 dvoulůžkovými pokoji, halou s krbem a barem, bazénkem a zahradní chatkou. Kompletní rekonstrukce celého domu proběhla před 2 roky. Dispozice: Přízemí, kuchyň s jednolůžkovým pokojem pro obsluhu, velká hala s barem, krbem, terasou, WC, jeden dvoulůžkov... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 290 000
 Kč
garsonka v Železném Brodě
garsonka v Železném Brodě
Před 55 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmu garsonku ideálně pro 1 maximálně 2 lidi. Zčásti nově zařízená, vybavená velká kuchyň. K n... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 78 m2, Praha - Smíchov
Pronájem kanceláře, 78 m2, Praha - Smíchov
Před 55 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláře, 78 m2, Praha - Smíchov.Nabízíme k pronájmu moderní kancelářské prostory ve 2. patře pětipodlažní budovy s výtahem, které jsou ideální pro Vaši firmu. Kancelář má dvě místnosti, které budou rozděleny sádrokartonovou příčkou, a celkovou plochu 78 m2. Tato kancelář nabízí nádherný výhled na Klášter svatého Gabriela a Sacré Coeur. Hlavní výhody kanceláře: Příjemné pracovní prostředí: Výhled: krásný výhled na Klášter svatého Gabriela a Sacré Coeur přispívá k příjemné pracovní atmosféře. Prostorné místnosti: kancelář zahrnuje dvě místnosti, vlastní chodbu (cca 10m x 2m) a odkládací místnost (cca 4m x 3m). Moderní vybavení a služby: Recepce: recepce je otevřena od 8:00 do 20:00, což zajišťuje komfortní přístup pro Vás i Vaše klienty. Kuchyňka a toalety: společná kuchyňka a toalety na patře jso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 052
 Kč
PlaceholderNo Image
SHÁNÍM SKLADY,PROSTORY PRO SVÉ KNIHY....
Před 55 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním volné prostory, volné sklady, garáže,sklepy atd. Pro své kni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem zrekonstruovaných komerční
Pronájem zrekonstruovaných komerční
Před 55 dny - ANNONCE
pronájem komerčních prostor v České Kamenici. Jedná se o prostory o celkové výměře 120m. Jsou po kompletní rekonstrukci (podlahy, okna, el.topení, kuchyňská linka) a nacházejí se ve 2.patře cihlového domu, v oploceném areálu, v blízkosti centra města. Dispozice: 5 místností, kuchyň, WC Dále je k dispozici v... (více v detailu)
12 000
 Kč
Garáž Ostrava Vítkovice zděná
Garáž Ostrava Vítkovice zděná
Před 55 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodám zděnou garáž na ul. Šalounové. Jedná se o samostatné garážové stání pro jeden osobní automobil, na pozemku parc. č. 605/10 zastavěná plocha a nádvoří, výměry 21 m2. V řadě pěti garáží jako vnitřní, s betonovou podlahou, plechovými v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej objektu dílny s možností ves
Prodej objektu dílny s možností ves
Před 55 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej objektu dílny s pozemkem o celkové ploše 1328m v Humpolci. Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce do 31.7.2024. Nabízíme vám jedinečnou příležitost k nákupu budovy - objektu využívané jako dílna s pozemkem o celkové ploše 1328 m ve Městě Humpolec v ulici Sadová. Jedná se samostatnou stavbu - garáže, dílny o podlahové ploše 132m a prostorným podkrovím s možností vybudování bytové jednotky. Budova se nachází v zastavěné obytné části. Dílna o ploše 130 m s podkrovím nabízí další možnosti využití, ať už jako sklad, ateliér nebo prostor pro další využití a podnikání. Pozemek má celkovou plocha, včetně zastavěných ploch 1328 m. Velkorysý prostor zahrady poskytuje možnost pro zahradničení, odpočinku nebo výstavbu rodinného domu podle vašich potřeb. Nabízíme i možnost koupě sousedního rodinného domu 5+1 o podlahové ploše 250m a pozemku 970m. Máme pro Vás připravené 3Dvirtuální prohlídky (od společnosti 3... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 500 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor 43 m2, ul. Pod
Pronájem komerčních prostor 43 m2, ul. Pod
Před 55 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem komerčních prostor 43 m2, ul. Pod Vlachovkou, Praha 8 - Libeň.Pronájem komerčních prostor v Praze 8 - Libni, ul. Pod Vlachovkou. Nabízíme příjemné prostory po kompletní rekonstrukci v 1. nadzemní podlaží cihlového domu. C... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem Pekárny 86 m2 v Třemošné, ul. Plzeňská
Pronájem Pekárny 86 m2 v Třemošné, ul. Plzeňská
Před 55 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem prostoru pekárny o užitné ploše 86 m2. Prostor je situovaný v přízemí obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Místo je vhodné pro obchodní činnost. Největší výhodou je maximální průchodnost, kterou může Nákupní centrum Třemošná vzhledem k přízemní poloze prostoru nabídnout. V minulosti byl prostor obýván pekárnou a k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 55 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 88 m v prvním patře administrativní budovy v centru Prachatic. K dispozici je společná kuchyňka a toalety. Okna jsou opatřeny vertikálními žaluziemi, podlaha je pokryta kobercem, vytápění je centrální plynové. V současné době probíhá rekonstrukce a rozděle... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 200
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 55 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 44 m v prvním patře administrativní budovy v centru Prachatic. K dispozici je společná kuchyňka a toalety. Okna jsou opatřeny vertikálními žaluziemi, podlaha je pokryta kobercem, vytápění je centrální plynové. V současné době probí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 600
 Kč