Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Podnájem bytu 2+1 50,4 m2, ul. Doktora Martínka
Podnájem bytu 2+1 50,4 m2, ul. Doktora Martínka
Před 63 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Podnájem bytu 2+1 50,4 m2, ul. Doktora Martínka 1141/15, Ostrava - Hrabůvka.Nabízíme podnájem bytu v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 50,4 m2 na ul. Dr. Martínka v Ostravě - Hrabůvce. Byt se nachází v 8. podlaží z 12.podlažního panelového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci a má vyzděné jádro, podlahy, rozvody, omítky, interiérové dveře. Koupelna disponuje vanou a umyvadlem, toaleta je odděleně. Kuchyňská linka je vyrobena na míru a opatřena kombinovaným sporákem s troubou a digestoří. Velmi pěkná a klidná lokalita s dostatkem zeleně a parkovací plochy. Veškerá občanská vybavenost poblíž zastávka MHD, obchod atd., vše v docházkové vzdálenosti. Měsíční náklady na bydlení činí celkem 14.500 Kč + energie. Zahrnují: nájemné, zálohy za teplou, studenou vodu a teplo pro dvě osoby, ostatní služby domu a pojištění, nezahrnují energie. K podpisu smlouvy je nutné mít připraveno: - nájem ve výši 14.500 Kč - vratnou k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 700
 Kč
Prodej bytu 3+1 68 m2 Lamačova, Praha 5 -
Prodej bytu 3+1 68 m2 Lamačova, Praha 5 -
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 68 m2 Lamačova, Praha 5 - Hlubočepy.Byt 3+1 se zasklenou lodžií a úchvatným výhledem do širokého okolí plného zeleně se nachází v nejvyšším patře renovovaného panelového domu s výtahem. Interiér je v původním, udržovaném stavu a je vhodný k renovaci dle vlastních představ. Klasická dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, kuchyň se spíží, ložnici se vstupem na zasklenou lodžii, dětský pokoj, předsíň, koupelnu a samostatnou toaletu. Okna jsou orientována na jihozápad a severovýchod, poskytujíce úžasný výhled na krajinu. Byt má nová plastová okna, topení a ohřev vody jsou řešeny dálkově. Kupní cena zahrnuje kuchyňskou linku se spotřebiči a vestavěné skříně v předsíni a ložnici. V domě je zaveden optický kabel. K bytu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+KK, Karlovy Vary - Rů
Prodej bytu 3+KK, Karlovy Vary - Rů
Před 63 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej moderního bytu 3+KK s prostornou terasou v novostavbě bytového domu v Karlových Varech, na Růžovém Vrchu. Byt s podlahovou plochou 92 m je ve zvýšeném přízemí a je komfortně a vkusně vybaven. V bytě je vstupní předsíň, obývací pokoj propojený s kuchyní, ložnice, pracovna, dvě koupelny s WC, z toho jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem. Kuchyňská linka je vybavena vestavěným spotřebiči AEG, je zde i vestavěná vinotéka. V ložnici je velká vestavěná skříň, v koupelnách jsou regály, topné žebříky jsou osazeny sušákem na ručníky. V celém bytě jsou vinylové podlahy, okna jsou opatřena vnějšími žaluziemi, bezpečnostní fólií... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 800 000
 Kč
Pronájem garsoniéry v ul.Želenická,
Pronájem garsoniéry v ul.Želenická,
Před 63 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem garsoniéry o celkové výměře 25m, nacházející se ve II. nadzemním podlaží panelového domu v Děčíně - Želenicích. Byt je standardně zařízen. Je vybaven kuchyňskou linkou, el.sporákem a digestoří. Okno je plastové. Byt je vhodný pro jednu osobu.... (více v detailu)
4 500
 Kč
Pronájem bytu v Třebíči
Pronájem bytu v Třebíči
Před 63 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem zrekonstruovaného bytu o celkové ploše 31,4 m v klidné čísti Horka Domky v Třebíči. Byt je částečně vybaven. Kuchyň disponuje kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a pračkou, lednicí a skříní na potraviny. Další pokoj lze využít jako obývací pokoj se spaním. Koupelna je vybavena toaletou a sprchovým koutem. K bytu náleží sklep. Panelový dům je zate... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 500
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 74 m2 - Frýdek-Místek - Frýdek
Pronájem byty 2+kk, 74 m2 - Frýdek-Místek - Frýdek
Před 63 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 74 m2 - Frýdek-Místek - Frýdek.Hledáte pronájem bytu s krásným výhledem na řeku Ostravici v přímé dostupnosti centra města Frýdku - Místku a parku. Máme pro Vás tady skvělou možnost pronájmu bytu 2+KK s velkým rohovým balkónem a vlastním s parkovacím stáním. Byt o velikosti 74m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží nového bytového domu v krásné lokalitě Frýdku - Místku na ulici Na Poříčí. Velkou výhodou tohoto bytu je jeho nadstan... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 35 m2, ul. Aloise Gavlase 34/6,
Pronájem bytu 1+1 35 m2, ul. Aloise Gavlase 34/6,
Před 63 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 35 m2, ul. Aloise Gavlase 34/6, Ostrava - Dubina.Nabízíme podnájem bytu v osobním vlastnictví 1+1 na ul. Aloise Gavlase v Ostravě-Dubině o velikosti 35 m2 v původním stavu pro nenáročného nájemníka. Byt se nachází v 5. podlaží z 8.podlažního zatepleného panelového domu. Má původní umakartové jádro a interiérové dveře, v pokoji na podlaze již není koberec, ale původní linoleum. Koupelna s vanou a umyvadlem, toaleta je součástí koupelny. Byt disponuje původní plechovou linkou bez sporáku, ale součástí bytu je pračka s horním plněním. V chodbě je vestavěná starší skříň. Velmi pěkná lokalita s dostatkem zeleně. Veškerá občanská vybavenost poblíž: zastávka MHD, obchod atd., vše v docházkové vzdálenosti. Měsíční náklady na bydlení činí celkem 8.300 Kč + energie. Zahrnují: nájemné, zálohy za teplou, studenou vodu a teplo pro jednu osobu, ostatní služby domu a pojištění, nezahrnují energie. K podpisu smlouvy je nutné mít připraveno: - nájem ve výši 8.300 Kč - v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 400
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, ul. Přemyslova,
Pronájem bytu 1+kk, ul. Přemyslova,
Před 63 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem světlého bytu v dispozici 1+kk o celkové výměře 39m, v posledním 6. patře, s výhledem východním směrem. Byt má podlahu z bílého dubu, kuchyňskou linku s novými spotřebiči (indukční plotna, trouba i mikrovlny, lednice, mrazák), velkou vestavěnou skříň v předsíni, okna dřevěná Euro, vytápění centrální. K bytu náleží vyhrazené parkovací stání, malý sklep cca 1m. Dům obývají klidní nájemníci, je zateplený, s výtahem, bezbariérový a ve velmi klidné a pří... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Podnájem bytu 3+1 66 m2, ul. 30. dubna 2938/3,
Podnájem bytu 3+1 66 m2, ul. 30. dubna 2938/3,
Před 63 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Podnájem bytu 3+1 66 m2, ul. 30. dubna 2938/3, Moravská Ostrava.Nabízíme podnájem bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 66 m2 na ul. 30. Dubna v Moravské Ostravě s lodžií. Byt se nachází v 13. podlaží z 15.podlažního panelového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci z roku 2022 a má vyzděné jádro, podlahy, rozvody, omítky, interiérové dveře. Koupelna disponuje vanou a umyvadlem s vestavěnou skříňkou a s možností připojení pračky, toaleta je odděleně. Byt disponuje i komorou. Kuchyňská linka je dělaná na míru a je opatřena vestavěnými spotřebiči (sklo keramická deska a trouba), digestoř. Velmi pěkná a klidná lokalita s dostatkem zeleně a parkovací plochy. Veškerá občanská vybavenost poblíž zastávka MHD, obchod atd., vše v docházkové vzdálenosti. Měsíční náklady na bydlení činí celkem 19.000 Kč + energie. Zahrnují: nájemné, zálohy za teplou, studenou vodu a teplo pro dvě osoby, ostatní služby domu a pojištění, nezahrnují energie. K podpisu smlouvy je nutné mít připraveno: - n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 700
 Kč
Prodej bytu 1+1/B  37 m2 v ulici Dr.M. Horákové v Písku
Prodej bytu 1+1/B 37 m2 v ulici Dr.M. Horákové v Písku
Před 63 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej velmi pěkný byt 1+1 37m2 s balkonem ve 4.patře panelového domu v Písku, v ulici Dr. M. Horákové. Byt je po částečné rekonstrukci, podlahy, obložené jádro - koupelna. Dispozici tvoří vstupní chodba, koupelna se sprchou a WC, kuchyně a obývací část s balkonem na jih. Dům prošel revitalizací -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 44 m2 - Praha - Žižkov
Pronájem byty 2+kk, 44 m2 - Praha - Žižkov
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 44 m2 - Praha - Žižkov.Nabízíme k pronájmu nově, kompletně zrekonstruované 2kk pár kroků od metra Flora a Olšanského náměstí. Rekonstrukce byla dokončena před měsícem. V celém bytě je vše kompletně nové a připravené pro prvního nájemníka. Byt je umístěn ve  4. patře udržovaného cihlového domu s výtahem a disponuje krásným výhledem do zeleně Olšanských hřbitovů. Na 44. m2 naleznete 2 prostorné, neprůchozí pokoje - obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, trouba, kombinovaná chladnička, myčka a pračka) a ložnice. Koupelna se sprchovým koutem je oddělená od ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 500
 Kč
Prodej, byt 3+1, 73 m2, DV, Újezdecké předměstí,
Prodej, byt 3+1, 73 m2, DV, Újezdecké předměstí,
Před 63 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, byt 3+1, 73 m2, DV, Újezdecké předměstí, Bílina.Nabízíme k prodeji byt 3+1 o velikosti 73m2, DV. Nachází se ve 4. patře zatepleného domu na Újezdeckém předměstí v Bílině. Ve velice klidném prostředí p... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 980 000
 Kč
Prodej bytu 4+KK /B/GS, 133 m2, Praha 10, Štěrboholy
Prodej bytu 4+KK /B/GS, 133 m2, Praha 10, Štěrboholy
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velký prostorný kompletně zařízený byt 4+kk s terasou, balkonem, podzemním garážovým stáním v novostavbě od roku 2019 o celkové výměře cca 133 m2, umístěný ve 3. nadzemním podlaží developerského projektu MALÝ HÁJ od společnosti FINEP. Byt má nadstandardní designerské řešení, do kterého bylo investováno víc než 1.500.000 Kč nad rámec oproti standardním bytům v novostavbě. Jednotka je kompletně zařízena. Dispozice - vstupní chodba 11.5 m2 s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj 34 m2 s přímým vstupem na velký balkón 23.7 m2 volně navazuje na vybavený kuchyňský kout s jídelní částí, další tři obytné místnosti, ložnice 15,6 m2 s balkonem 4,9 m2 další dva pokoje 11,8 m2 a 1,7 m2, 2 koupe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 898 000
 Kč
2+kk 50m Praha 4 Nusle
2+kk 50m Praha 4 Nusle
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dlouhodobý pronájem bytu (5 let a více) 2+kk v činžovním domě v Praze 4 Nuslích. Nemovitost prošla před 5 lety celkovou rekonstrukcí a nachází se v 2.patře činžovního domu s výtahem. Dispozičně 2 neprůchozí pokoje oddělené chodbou s kuchyňskou linkou a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v Praze a přilehlém okolí. Může být i v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Mohu za Vás uhradit dluhy na nájemném, nebo službách. Mám zájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v Praze a přilehlém okolí. Může být i v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Mohu za Vás uhradit dluhy na nájemném, nebo službách. Mám zájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v Praze a přilehlém okolí. Může být i v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Mohu za Vás uhradit dluhy na nájemném, nebo službách. Mám zájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v Praze a přilehlém okolí. Může být i v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Mohu za Vás uhradit dluhy na nájemném, nebo službách. Mám zájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v Praze a přilehlém okolí. Může být i v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Mohu za Vás uhradit dluhy na nájemném, nebo službách. Mám zájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte jakýkoliv byt, který může být kdekoliv v Praze a přilehlém okolí. Může být i v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Mohu za Vás uhradit dluhy na nájemném, nebo službách. Mám zájem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Odkoupím od Vás do maximální částky 2.000.000 Kč
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím od Vás do maximální částky 2.000.000 Kč byt - výhodou by bylo dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopravou, ale není to podmínkou. Vlastnictví bytu nerozhoduje, uhradím ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Odkoupím od Vás do maximální částky 2.000.000 Kč
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím od Vás do maximální částky 2.000.000 Kč byt - výhodou by bylo dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopravou, ale není to podmínkou. Vlastnictví bytu nerozhoduje, uhradím ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Odkoupím od Vás do maximální částky 2.000.000 Kč
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím od Vás do maximální částky 2.000.000 Kč byt - výhodou by bylo dobré dopravní spojení městskou hromadnou dopravou, ale není to podmínkou. Vlastnictví bytu nerozhoduje, uhradím ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 3+kk, 75 m2 - Chrudim - Vestec
Prodej byty 3+kk, 75 m2 - Chrudim - Vestec
Před 63 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 75 m2 - Chrudim - Vestec.Nabízíme k prodeji byt ve zděném domě o velikosti 3+kk nacházející se v bytovém domě o 9ti bytových jednotkách. Byt je po kompletní rekonstrukci, nová kuchyňská li... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 600 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Odkoupím byt v Praze 5 - Jinonicích (jiné části P5
Před 63 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím byt v Praze 5 - Jinonicích (jiné části P5 nenabízejte!!!) Větší 2+kk (min. 80m čtver.) nebo menší 3+kk/3+1, s terasou nebo přehrahrádkou, garáží/gar. stáním. Pouze cihla - ev. atypický byt v rod. domě, ne panelák!! Vlastn. osobní výluč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno