Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

PlaceholderNo Image
Pronájem prostorného bytu 4+1 Zbýšov, okres Brno
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Představuji vám k pronájmu prostorný byt s dispozicí 4+1 o celkové ploše 91,68 m a s balkonem 2 m, který se nachází v obci Zbýšov u Brna. Tento byt je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné a praktické bydlení s možností vlastních úprav. Umístění: 4. patro revitalizovaného panelového domu bez výtahu Součástí bytu je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 900
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 2+kk, 51 m2 - Hlučín
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64424, Pronájem krásného bytu 2+kk s balkónem v centru města Hlučína na Hrnčířské ulici. Bytová jednotka je o velikosti 51m2 a nachází se v 2NP. V bytě je prostorná koupelna s vanou a oddělenou toaletou, obývací pokoj s kuchyňský... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, Byt, 2+1, Karlovy Vary, ul. Poštovní
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Prodej bytu 2+1 ve druhém patře klidného domu v Poštovní ulici, Karlovy Vary. Zděný dům je po revitalizaci. Bytová je... (více v detailu)
1 950 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+1 64 m2, Uničov, ul. Hrubého
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1454, Nabízím k prodeji cihlový byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v žádané lokalitě města . Byt je v původním, udržovaném stavu, jsou zde plastová okna, parkety, vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. K bytu náleží dva sklepy. Nachází se ve 3... (více v detailu)
2 650 000
 Kč
byt v praze
byt v praze
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam suterenni byt v Praze 5 v ulici Pod Kavalirkou, byt ma 28 m2, je po rekonstrukci, kuchyn, pokoj se spanim dole i nahore po 2 osobach a koupelna s WC, predsin, byt je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 57 m2 - Karviná - Nové Město, ul. Závodní
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 03350, Nabízíme Vám ke koupi byt 2+1 v osobním vlastnictví s balkónem, který se nachází ve 3. patře cihlového domu na ulici Závodní v Karviné - Novém Městě. Byt je téměř v původním stavu a tudíž vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ případně jako investice, kdy po pár úpravách může sloužit k pronájmu. Pokoj s balkónem je orientován jižn... (více v detailu)
1 270 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem, Byty 1+kk, 33 m2 - Karviná, ul. U Lesa
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 03348, Nabízíme Vám podnájem garsonky s lodžií, která se nachází ve vyvýšeném přízemí domu s bezbariérovým přístupem na ulici U Lesa v Karviné-Ráji, v blízkosti lesoparku. Byt má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, v předsíni ves... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 5+1 a více, 177 m2
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130771, Nabízíme k prodeji exkluzivní a prostorný byt o dispozici 6+1 s pracovnou a vlastní zahradou, situovaný v prestižní lokalitě Kylešovského kopce. Tento byt prošel rekonstrukcí v roce 2004, přičemž další dílčí úpravy byly provedeny před dvěma lety. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu a disponuje dvěma balkony a sklepem v prvním podzemním podlaží. K bytu náleží výlučné užívání zahrady, na které se nachází pergola s úložným prostorem a bazén, což poskytuje ideální místo pro relaxaci a rodinné aktivity. Interiér bytu je vybaven eurookny, dřevěnými parketami a částečně sádrokartonovými podhledy. Byt nabízí dvě koupelny – jedna s vanou, umyvadlem a sprchovým koutem, druhá s umyvadlem a sprchou. Dále je zde samostatné WC a komora ... (více v detailu)
8 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3+1 v centru Českého Těšína
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme k pronájmu moderní, prostorný byt 3+1 v centru Českého Těšína. Byt v 5 NP se skládá ze tří pokojů, kuchyně, chodbičky, koupelny s vanou a WC. Výměra bytu cca 69,58 m2. Dostupný od 1. 10. 2024, bez vybavení. Topení - centrální vytápění (kotelna). Čistý nájem činí 11.000,- Kč. Záloha na 1 osobu cca 5.450,--Kč. Zálohy zahrnují topné, vodné, st... (více v detailu)
11 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+kk, 43 m2 - Slaný
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63803, Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk s balkonem, nacházející se v klidné a vyhledávané lokalitě Slaný na adrese Prokopa Holého 2043. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby bytového domu s výtahem. Součástí bytu je balkón o velikosti 3 m2 a komora (2,32 m2) v přízemí. Celková podlahová plochu bytu činí 43 m2. K bytu náleží i venkovní parkovací stání. Byt: Byt nabízí komfortní bydlení s praktickým rozvržením místností. Otevřený obývací pokoj s kuchyňským koutem je ideální pro trávení času s rodinou nebo přáteli. Dále je zde samostatný pokoj a koupelna se sprchovým... (více v detailu)
3 790 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 1+1, 38 m2 - Nová Role
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64243, Nabízíme Vám exkluzivně byt o dispozici 1+1 ( možno řešit jako 2+kk), s obytnou plochou 38,8 m2 v nově dokončeném projektu Byty Nová Role. Byt B15 se nachází ve 4.NP, k dispozici je samozřejmě i výtah. Součástí bytu je sklepní kóje o velikosti 2,78 m2 a balkon o ploše 5,6 m2. Celková plocha bytu poté činí 49,12 m2. Byt je členěn na vstupní chodbu, koupelnu s toaletou, samostatný pokoj a kuchyň. V obytných místnostech je položena laminátová podlaha, koupelna a chodba jsou osazeny dlažbou. Vytápění a ohřev vody je řešen dálkově. Energetická náročnost budovy B. V přízemí budovy... (více v detailu)
2 950 000
 Kč
PlaceholderNo Image
pronájem bytu 1+1 v Havířově u Permonu
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu byt 1+1 v 1. patře - Havířov, ul. Kosmonautů.
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronajem garsonky (pokoje)
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Bezproblemova duchodkyne se starsi klidnou kockou hleda levne bydleni -garsonka, ne... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 1+1
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu zařízený byt 1+1 s balkonem ve Frýdku u nemocnice. V bytě je rozkládací gauč,šatní skříň,obývací stěna s t... (více v detailu)
12 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 1+kk, 55 m2 - Opava - Předměstí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63168, Hledáte krásný podkrovní byt v cihlovém domě kousek od centra Opavy? Máme pro Vás jeden na ulici Mařádková. Je situován do 3.NP cihlového domu po celkové rekonstrukci. Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a zánovní kuchyňskou linkou do tvaru L. Dále samostatná ložnice s klimatizací a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a přípravou na pračku. By... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem byty 1+kk, 54 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64196, Na pronájem zcela nový, luxusní byt 1+kk s terasou ve druhém patře moderního bytového domu v Plzni na Borech, který je součástí nového developerského projektu Triangl Park Plzeň. Prostorný byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči, okna jsou osazena předokenními žaluziemi. Na podlaze najdeme vinyl. V koupelně je sprchový kout a WC... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej byty 2+1, 60 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63903, Hledáte investiční příležitost nebo nový domov? Tento skvělý suterénní byt o dispozici 2+1 v ulici Zikmunda Wintra na Jižním Předměstí, je právě po celkové rekonstrukci. Byt nabízí komfortní bydlení na ploše 60m2 s moderními prvky a novými instalacemi. Jedná se o nebytovou jednotku s možností rekolaudace na jednotku bytovou. Byt je připravený na okamžité nastěhování klienta. Dispozičně je velmi zajímavě řešený s tím, že v rámci optimalizace prostoru pracuje u několika místností s posuvnými dveřmi. Byt je vybaven novou kuchyní s... (více v detailu)
3 450 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 2+kk 44 m2 - ul. K. H. Borovského, Havířov-Podlesí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 0162, V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu byt 2+kk v osobním vlastnictví, situován v 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního domu na ul. K.H. Borovského v Havířově-Podlesí. Bytová jednotka o rozloze 44 m2 je částečně po rekonstrukci a nabízí se bez vybavení. Bytová jednotka sestává z předsíně, z které je samostatný vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny s WC. Pokoje jsou neprůchozí. Součástí bytu je sklepní kóje umístěná v suterénu bytového... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 2,5 +1 (64 m2) s balkonem na ulici Pavlovova, Ostrava - Zábřeh
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5339, Představujeme vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného družstevního bytu 2,5 +1 o výměře 64 m², který se nachází v srdci Ostravy - Zábřehu na ulici Pavlovova. Tento byt, umístěný v 16. patře z 18. v revitalizovaném domě, vám nabídne dechberoucí výhled na rozlehlý Bělský les i na panorama Ostravy, které se rozprostírá přímo před vámi. Byt je v dobrém stavu, připravený pro nového majitele. Zděné jádro, toaleta oddělena od koupelny se sprchovým koutem a plovoucí podlahy dodávají interiéru moderní a útulnou atmosféru. Byt je vybavený nábytkem a spotřebiči, umožňuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. K bytu náleží 2 balkony z toho jeden zasklený, kde můžete v klidu relaxovat a kochat se pohledy do krajiny. Okna bytu jsou or... (více v detailu)
2 800 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám podnájem
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den hledám podnájem 1-1 nebo 2-kk sem pracujíci mamča z deset... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej ateliéru v historickém centru Brna
Prodej ateliéru v historickém centru Brna
Před 6 dny - SBAZAR
Ve výhradním zastoupení pana majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi slunný ateliér o výměře 34,9m2 v historickém centru města Brna na adrese Bašty 6 v pátém nadzemním patře. Nemovitost je v osobním vlastnictví a má dispoziční řešení 1+kk. V roce 2020 prošel rekonstrukcí celý bytový dům včetně spol. prostorů a došlo také k výměněne výtahu. Součástí prodeje je také kuchyňská linka. Nemovitost je vhodna také jako investice do budo... (více v detailu)
4 941 500
 Kč
Prodej ateliéru v Brně
Prodej ateliéru v Brně
Před 6 dny - SBAZAR
Ve výhradním zastoupení pana majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi slunný ateliér o výměře 22,71m2 v historickém centru města Brna na adrese Bašty 6 v pátém nadzemním patře. Nemovitost je v osobním vlastnictví a má dispoziční řešení 1+kk. V roce 2020 prošel rekonstrukcí celý bytový dům včetně spol. prostorů a došlo také k výměněne výtahu. Součástí prodeje je také kuchyňská linka. Nemovitost je vhodna také jako investice do bud... (více v detailu)
3 350 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+kk 116. m2, (Loft)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Prodej loftového bytu v centru Ivančic.Dispozice 3+KK 88 m2 , 28 m2 zahrádka . Tento byt se nachází v přízemí.Nabídne velmi příjemnou předzahrádku na kterou je výstup z obytného pokoje. Na předzahrádku se také dostanete z ložnice. Je atypický s industriálními prvky. Dům je ... (více v detailu)
5 199 000
 Kč
Podnájem bytu 1+1, ul. Slovenská, Karviná
Podnájem bytu 1+1, ul. Slovenská, Karviná
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Byt je družstevní - proto podnájem, nachází se v klidné lokalitě, pln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno