Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk, 37 m², Bělá pod Bezdězem, ul. Jenečská
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme byt 2+kk, 37 m2, částečně vybaven, vhodný pro dvě osoby a je umístěn ve ville Diana v Bělé pod Bezdězem. Před vstupem do bytu je terasa, vhodná k příjemnému posezení. Bydlení je vhodné především pro lidi, kteří hledají klid a pohodu. Klidné dny lze strávit nejen na zahradě, ale i v rozsáhlém parku na náměstí (cca 200 m), kde je veškerá občanská vybavenost. Zde město pořádá různé kul... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m², Ostrava, ul. Československé armády
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu novostavbu bytu 3+kk, který vznikl z původně půdního prostoru. Byt se nachází v cihlovém domě na rozhraní Slezské Ostravy a Michálkovic poblíž Ostravské Zoo. Samotný byt je kvalitně a velmi vkusně vymyšlen - má efektivní podlahové vytápění pomocí topných fólií, ohřev vody vlastním bojlerem SMART (190l), kvalitní kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, myčka, lednice s mrazákem, el. trouba) a s kamenným dřezem. Byt ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v České Lípě, ul. Bardějovská
Před 205 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný a moderně zrekonstruovaný byt 2+kk, který se nachází na sídlišti Špičák. Tento byt je ideální volbou pro mladé lidi nebo páry, kteří hledají svůj první společný domov. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, při které byla věnována pozornost každému detailu, aby majitelům poskytl maximální komfort a funkčnost a zaručuje bezproblémové užívání bytu bez nutnosti dalších investic. Celý byt je zařízen vkusným a praktickým nábytkem, který je součástí prodeje. Kuchyňský kout je vybaven... (více v detailu)
2 470 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Frýdek-Místek, ul. Frýdlantská
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout slunný byt k pronájmu na ul. Frýdlantská ve Frýdku-Místku. Byt je v původním, udržovaném stavu o výměře 56 m² a nachází se ve 3.NP. Byt je částečně vybaven a disponuje prostornou předsíní, kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou s vanou, sam... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Skutči, ul. Havlíčkova
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 75m². Byt se nachází v žádané a klidné části obce Skuteč, přímo v srdci Pardubického kraje, a je situován ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu, což zajistí dostatek soukromí a klidu. K bytu náleží také sklep. Interiér bytu je v dobrém stavu, čeká na nové majitele, kteří zde mohou realizovat své představy. O... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, OV, 73 m2, Chomutov, ul. Březenecká
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k prodeji atypický mezonetový byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a výměře 73 m2 se dvěma velkými zasklenými lodžiemi, který se nachází ve výškovém domě tzv. Experimentu. V horní části bytu se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou zbudovanou na míru a prostorný obývací pokoj se sádrokartonovým podhledem s velkým oknem a se vstupem na lodžii, odkud je nádherný výhled na město. V dolní části bytu je pak ložnice, dět... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 099 000
 Kč
Prodej bytu vhodný k rekonstrukci n
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej družstevního bytu, v Brandtově ulici v Ústí nad Labem. Byt 2kk se nachází ve 4 patře dobře udržovaného, zatepleného panelového domu. Na domu je nová střecha, prostorný nový výtah a jiné. Byt samotný má celkem 42 m, přímo na patře, naproti vchodu do bytu, je prádelna a balkón + dole v přízemí klasický sklep. Všechny obytné místnosti mají západní orientaci, takže i díky vysoké pozici, je byt velmi světlý a odpoledne máte slunce v celém bytě. V zádveří je vstupní chodba , vstup do koupelny a toalety, kde již proběhla úprava zděného jádra, ale rekonstrukci jádra je třeba dokončit. Dále jsou zde... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 250 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Jirsíkova ,Kácov
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem bytu 1+1 v centru Kácova. Byt je k nastěhování, voda z vlastního vrtu, kanalizace obecní. Topení alternativní, el. přímotopy a moznost instalace krbových kamen. Kácov je městys s občanskou vybaveností, obchody, hotel,... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Byt 1+1 po rekonstruci
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 1+1, 46 m2 + 4m2 sklep. Cena 5.290.000 Kč včetně právních s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 250 000
 Kč
pronájem, byt 1+1, 40 m2
Před 205 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem bytu o dispozici 1+1, který je možné využívat i jako 2+kk. Byt se nachází v klidném vila domě 600 m od Husova náměstí. V domě se celkem nachází jen 5 bytových jed... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem, byt, 3+kk, 74 m2, ul. Rév
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vyjímečný byt 3+kk v 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu s garážovým stáním a prostorným sklepem v rezidenční čtvrti Vinice, Praha 10 Tento byt jenž je částečně zařízený nabízí nejen díky svému umístění rozmanité výhody a komfort pro moderní život. Koupelna s vanou a oknem včetně samostatného WC zajišťují pohodlí a soukromí. Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s vestavěnou skříní a komorou, kde je včetně pračky a uzamčená skříň pro uložení věcí. To vám pomůže udržovat pořádek a organizaci. Byt se nabízí k dlouhodobému pronájmu bez nábytku. V bytě je samostatné topení zajišťované plynovým kotlem, což umožňuje individuální nastavení teploty a kontrolu nad vytápěním. Plovoucí podlahy dodávají bytu moderní vzhled a snadnou údržbu. Kuchyňská linka je plně vybavena značkovými spotřebiči, včetně myčky na nádobí, což vám usnadní přípravu pokrmů v bytě. Pro okamžiky relaxace a odpočinku máte k dispozici balkon s výhledem do zeleného prostředí. To vám umožní užívat si čerstvého ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 900
 Kč
Prodej prostorného 3+kk s šatnou, 68,4m2, osobní vlastnictví, ul. Pod strání P10 Strašnice, po luxusní rekonstrukci, u metra Skalka
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím Vám prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk o celkové výměře 68,4m2, který se nachází v 2. nadzemním podlaží zrenovovaného čtyřpodlažního panelového domu. Byt nabízí dispozici 3+kk, kde všechny místnosti jsou přístupné z předsíně. Ložnice jsou orientovány na sever, obývací pokoj s kuchyňským koutem na jih. Koupelna je se sprchovým koutem, WC oddělené. Velmi praktická je samostatná šatna, kde je rovněž instalována pračka. K bytu náleží asi 2m2 komora na chodbě před vstupem do bytu. V obývacím pokoji a v ložnicích jsou na zemi položeny dřevěné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 700 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 67 m2 - Pardubice - Bílé
Před 205 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 67 m2 - Pardubice - Bílé Předměstí.Prodáváme krásný byt o velikostí 3+kk, 67 m2 v osobním vlastnictví, který se nachází na adrese Na Drážce 499 - Bílé Předměstí, v centru Pardubic. Vstup do bytu je ze společné chodby do zádveří se šatní skříní. Byt se nachází v přízemí bytového domu. Byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji v patře a obývacím pokojem spojeným s kuchyní, odkud můžete rovnou vstoupit na soukromou zahrádku. Na zahradu je možné vstoupit z obývacího pokoje, zahrada do L k bytu je o velikosti 25m2. V přízemí se také nachází koupena společně s WC. K bytu je také možné využívat společnou kolárnu pro úschovu vašich kol či kočárku, do které mají přístup ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 390 000
 Kč
Klidný a světlý byt 2+kk, Praha - Žižkov
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Klidný a světlý byt 2+kk, Praha - Žižkov.Představujeme Vám exkluzivní nabídku bytové jednotky 2+kk o užitné ploše 52 m², která se nachází v oblíbené a dynamicky se rozvíjející lokalitě Prahy - Žižkov. Tento byt je ideálním místem pro život, ať už hledáte svoji první nemovitost, investiční příležitost, nebo prostě jen útulný a stylový domov v srdci Prahy. Cena bytu je stanovena na 9 100 000 Kč, což odráží jeho kvalitu, polohu a kompletní rekonstrukci, kterou prošel. Dům, ve kterém se byt nachází, je cihlový a byl také podroben rekonstrukci – od fasády přes výtah až po stoupačky a instalaci plastových oken. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem, což zaručuje snadný přístup a zároveň poskytuje krásný výhled na jihozápad. Interiér bytu je navržen tak, aby co nejlépe vyhovoval potřebám moderního života. Obývací pokoj s kuchyňským koutem tvoří otevřený a vzdušný prostor, kde se snoubí funkčnost s pohodlím. Ložnice je útulným útočištěm pro odpočinek po náročném dni. Prostorná chodba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 100 000
 Kč
Prodej bytu 2KK, DV, Okružní, Most.Nabízíme k
Před 205 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2KK, DV, Okružní, Most.Nabízíme k prodeji byt 2+kk v klidné lokalitě obce Most, ul. Okružní. Tento družstevní byt se nachází ve 5. podlaží 8-podlažního panelového domu. Celková podlahová plocha činí 40m² s užitnou plochou ve stejné velikosti. Jedná se o byt před rekonstrukcí, avšak nabízí skvělý potenciál pro nového majitele. Vybavení nemovitosti je částečné, byt disponuje spíži na chodbě a sklepními kojí. Odpad je řešen kanalizací, přívod vody zajišťuje dálkový vodovod a topení je ústřední dálkové. Dům prošel celkovou revitalizaci... (více v detailu)
Ústecký kraj
979 000
 Kč
Slavkov u Brna, podnájem bytu 3+1, 85 m2 - byt
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Slavkov u Brna, podnájem bytu 3+1, 85 m2 - byt.Nabízíme Vám k dlouhodobému podnájmu byt s dispozicí 3+1 a přibližnou užitnou plochou 85 m2, v klidné lokalitě Zlatá Hora v obci Slavkov u Brna. V bytě jsou tři neprůchozí pokoje: ložnice, dětský pokoj a obývací pokoj se vstupem na balkon, dále je zde kuchyně, koupelna a toaleta. Byt se nachází ve 3.NP zatepleného bytového domu, s novými b... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 100 m2 - Unkovice.Rád bych vám
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 100 m2 - Unkovice.Rád bych vám představil nový projekt moderních bytů v malebné obci Unkovice, nacházející se v těsné blízkosti Brna. Tyto byty nabízejí skvělé možnosti pro pohodlné a kvalitní bydlení. Každý z těchto bytů disponuje dvěma parkovacími místy, sklepem a vlastní zahrádkou o velikosti téměř 100 metrů čtverečních. Tyto byty jsou kompletně nové a při dokončení zahrnují nové podlahy, obklady, osvětlení a dalších podobné prvky, s výjimkou kuchyňské linky. Byt je umístěn v podkroví a je navržen jako mezonet s rozlohou 109 metrů čtverečních. Tento prostorný byt disponuje čtyřmi pokoji s kuchyní a také na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 190 000
 Kč
Byt 2+1 v Ostravě
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dobrý den, poptávám byt disp. 2+1, do 1.300.000 Kč - v Ostravě. Za nabídky předem děkuji.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 65 m2 Praha 8 Boh
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 65 m Praha 8 Bohnice Poznaňská lodžie. Byt je v současné době pronajatý, volný od 1. 5. 2024., bude se nabízet jako nezařízený. Dva neprůchozí pokoje, prostorný ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 30 m2 P5 Smíchov
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
možný pronájem 1+kk 30 m P5- Anděl. Jedná se o útulný podkrovní byt v cihlovém domě v pátém patře bez výtahu. Kuchyně je spojená s obývacím pokojem s přiznanými dřevěnými trámy. V kuchyni je indukční varná deska. V koupelně je sprchový kout, pračka a toaleta je samostatně. Vytápění c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Brno, ul. Skácelo
Před 205 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
pronájem prostorného, nezařízeného bytu 2+1 o velikosti 85m, ve vyhledávané lokalitě Královo Pole, ul. Skácelova. Bytová jednotka se nachází v 1/4 patře nájemního domu, má dva průchozí pokoje, každý o velikosti 25m, velkou obytnou kuchyni, prostornou šatnu, spíž, koupelnu a WC oddělené od koupelny. Ze zařízení v bytě zůstává kuch... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 440
 Kč
Pronájem byty 3+1, 75 m2 - Ostrava - Mariánské
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+1, 75 m2 - Ostrava - Mariánské Hory.Rádi bychom Vám nabídli pronájem nově zrekonstruovaného bytu 3+1 na ul. Slévárenská, Ostrava - Mariánské Hory. Byt se nachází v přízemí. Součástí bytu je nová kuchyně, koupelna a parkovací místo. Velkou výhodou bytu je, že se nachází na částečně oploceném pozemku s vlastním parkovacím místem. Byt bude k dispozici k nastěhování od 22.2. 2024. Při nastěhování budete plati... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Pronájem byty 3+1, 75 m2 - Ostrava - Mariánské
Před 205 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+1, 75 m2 - Ostrava - Mariánské Hory.Rádi bychom Vám nabídli pronájem nově zrekonstruovaného bytu 3+1 na ul. Slévárenská, Ostrava - Mariánské Hory. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží. Součástí bytu je nová kuchyně, koupelna, prostorný balkón a parkovací místo. Velkou výhodou bytu je, že se nachází na částečně oploceném pozemku s vlastním parkovacím místem. Byt bude k dispozici k nastěhování od 22.2. 2024. Při nastěhov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 4+1/L 87m2 Matúškova Praha 11 Háje
Před 205 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1/L 87m2 Matúškova Praha 11 Háje.Prodej bytu 4+1/L 79m2 s lodžií 7m2 a sklepem 1m2 v ulici Matúškova Praha 11 Háje. Byt se nachází ve 2NP nově kompletně zrekonstruovaného a zatepleného domu s moderním výtahem, nová střecha i podlaží. Byt je také po celkové perfektně provedené rekonstrukci nejmodernějšími materiály a s citem pro čistou linii. K dispozici je chodba s jednotlivými vstupy do místností. Samostatné kuchyně s oknem, do 4 neprůchozích pokojů, obývací se vstupem na zasklenou lodžii s výhledem do lesa a na hlídané parkoviště. Koupelna s vanou se zástěnou, toaletou, bidetkem, žebrovým topením, led zrcadlovým osvětlením, místem na pračku. V chodbě jsou vestavné zrcadlové skříně i s botníkem, bezpečnostní dveře. Bílá kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, dig... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 150 000
 Kč
Byt 1kk, 38,9 m2, Olomouc
Před 205 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Byt 1+kk, 38,9 m2, v 1.NP. Cena za m2 bytu je 75.800 Kč vč. DPH. Momentálně ve výstavbě. Předběžný termín dokončení srpen 2024. K bytu náleží parkovací stání do osobního vlastnictví, také zahrádka 50 m2 do osobního vlastnictv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 703 620
 Kč