Prodej byty 3+kk, 63 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka

Prodej byty 3+kk, 63 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka
Před 56 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 63 m2 - Černá.Exkluzivní nabídka bytu 3+kk v srdci Vysočiny, obec Černá Hledáte nové bydlení, které kombinuje klid přírody, výbornou dostupnost a moderní bydlení? Představujeme Vám jedinečnou příležitost - prostorný a světlý byt 3+kk o užitné ploše 63 m2, situovaný v malebné obci Černá na Vysočině, jen 3 km od sjezdu Měřín na D1 a perfektně položený mezi Prahou a Brnem. Byt se nachází v kompletně rekonstruované budově, která původně sloužila jako škola. Rekonstrukce byla provedena s respektem k původní architektuře a s využitím nejmodernějších technologií, včetně trojitých oken, izolace a tepelných čerpadel pro maximální úsporu energií. Celý dům tak splňuje nejvyšší standardy pro komfortní a ekonomické bydlení. Průkaz energetické náročnosti bude teprve vypracován, proto uvádíme v inzerci energetickou náročnost G, po jeho vypracování bude upraveno dle skutečnosti. Součástí bytu je sklepní kóje a je možnost parkovacího stání za domem. Byt vyniká nejen svou moderností... (více v detailu)
Před 56 dny
Kraj Vysočina
3 996 720
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej byty 3+kk, 78 m2 - Tasov, ev.č. 835
Prodej byty 3+kk, 78 m2 - Tasov, ev.č. 835
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 835 Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+kk o velikosti 72 m2 v Tasově u Hroznové Lhoty - okres Hodonín. Byt se nachází ve 2. patře dvoupatrového domu bez výtahu. V domě se nachází 4 byty. K bytu patří 1/4 pozemku z celkové výměry 963 m2. Součástí bytu je sklep. V bytě jsou plastová okna, vytápění vlastním kotlem. Za kuchyní se nachází komora, kuchyň je propojená s obývacím pokojem. Další dvě místnosti jsou neprůchozí. Celý byt je světlý a prostorný. Z důvodu nevypracování energe... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
2 192 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 78 m2 - Brno - Černovice, ev.č. 01475
Pronájem byty 3+kk, 78 m2 - Brno - Černovice, ev.č. 01475
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01475 Hledáte klidné bydlení s dobrou dostupností do centra? Nabízíme k pronájmu příjemný a prosvětlený byt 3+kk o velikosti 78 m2 v půdní vestavbě na ulici Elišky Krásnohorské. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží a prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží praktický sklep přístupný přímo z chodby. Byt je plně vybavený, a to včetně myčky, pračky, ledničky a sporáku. Díky oknům orientovaným na východ i západ si užijete dostatek světla po celý den. Lokalita na... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 63 m², Ostrava, ul. 28. října
Prodej bytu 3+kk, 63 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji terasu s projektem k přestavbě na bytovou jednotku o dispozici 3+kk v centru města Ostravy, přímo naproti obchodnímu centru. Vizualizace nabízí představu, ... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
2 390 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50497 Představuji vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bydlení v srdci Jizerských hor, v oblíbené horské obci Bedřichov. Nabízím k prodeji mezonetový byt 3+kk o velikosti 70 m2, což odpovídá 1/2 domu, v osobním vlastnictví, který se nachází v právě kompletně zrekonstruovaném dvojdomě se 2 byty, kolaudováno ve 12/2023. Tento dům, který spojuje moderní bydlení s kouzlem horského prostředí, je ideálním místem pro váš nový domov nebo jako útočiště pro vaše víkendové a prázdninové pobyty. Byty v domě jsou situovány tak, aby maximálně využívaly kouzlo a klid horské oblasti, a přitom nabízely vynikající dostupnost ke všem aktivitám, které Bedřichov a okolí nabízí. Ať už jste vášnivý lyžař, biker, turista, nebo jen hledáte klidné místo pro relaxaci v přírodě, tyto byty splní vaše očekávání. V prodeji jsou oba byty, ať už zvlášť s podílem na zahradě, nebo toužíte po celém domě se zahradou a parkováním? Dispozice a vybavení bytu č. 2: - 1. patro: Vstupní zádveří, WC, t... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
11 000 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Prodej mezonetového bytu 3+kk, 70 m2 v dvojdomě se zahradou
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50496 Představuji vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bydlení v srdci Jizerských hor, v oblíbené horské obci Bedřichov. Nabízím k prodeji mezonetový byt 3+kk o velikosti 70 m2, což odpovídá 1/2 dvojdomu, v osobním vlastnictví, který se nachází v právě kompletně zrekonstruovaném domě se 2 byty, kolaudováno ve 12/2023. Tento dvojdům, který spojuje moderní bydlení s kouzlem horského prostředí, je ideálním místem pro váš nový domov nebo jako útočiště pro vaše víkendové a prázdninové pobyty. Byty v domě jsou situovány tak, aby maximálně využívaly kouzlo a klid horské oblasti, a přitom nabízely vynikající dostupnost ke všem aktivitám, které Bedřichov a okolí nabízí. Ať už jste vášnivý lyžař, biker, turista, nebo jen hledáte klidné místo pro relaxaci v přírodě, tyto byty splní vaše očekávání. V prodeji jsou oba byty, ať už zvlášť s podílem na zahradě, nebo toužíte po celém domě se zahradou a parkováním? Dispozice a vybavení bytu č. 1: - 1. patro: Vstupní zádveří, W... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
10 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej modern
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej moderní byt 3+kk o velikosti 86m2 a po celkové rekonstrukci, v klidné lokalitě v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2: patře. Byt má neprůchozí pokoje a do všech místností bytu se dostaneme z prostorné chodby (10,6 m2), do menší komory (1,7 m2), koupelny (6,7 m2), samostatného WC (1,8 m2), ložnice (14,4 m2) s balkonem (2,3 m2), pokoje s kuchyňským koutem (26,8 m2) a posledního pokoje (21,7 m2). Byt je má veškeré nové rozvody, podlahy, obklady, plastová okna, osazeno je pouze WC, jinak je vše připraveno s tím, že vybavení kuchyně, koupelny je až na výběru nového majitele. K bytu patří i velká sklepní kóje. Dům je velmi dobře udržovaný. Výhodou je možnost parkování ve dvoře domu. V okolí je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, nemocnice, poliklinika , stanice MHD, vlakové nádraží a velký výběr sportovního vyžití. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE FOTO , NEVOLEJTE PROSÍM ,JEN PIŠTE NA EMAIL A ZANECHTE TEL.K... (více v detailu)
Přidáno dnes
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 68 m2 - Opočno, ev.č. 00659
Prodej byty 3+1, 68 m2 - Opočno, ev.č. 00659
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00659 Dovoluji si vám nabídnout tento byt o dispozici 3+1 s lodžií v klidné lokalitě města Opočno - ulici Krátká. Tento byt o užitné ploše 68m2 se nachází ve 3. patře revitalizovaného panelového domu. Dispozice bytu sestává z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, pokoje, koupelny s vanou a samost... (více v detailu)
Přidáno dnes
Královéhradecký kraj
2 590 000
 Kč
Prodej byt 3+kk, 78㎡
Prodej byt 3+kk, 78㎡
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Propojení historie a současnosti. To je přesně tento moderní byt v pražské Libni. Nádherný byt 3+kk o výměře 78,3 m², nacházející se v 5. nadzemním podlaží historického domu, který byl kompletně zrekonstruován v roce 2019, nabízí nejen komfortní bydlení, ale i neopakovatelnou atmosféru a jedinečné kouzlo. Byt je zařízen v elegantním moderním stylu, který podtrhuje jeho jedinečný charakter. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je srdcem bytu. Kuchyňská linka je vybavena nejnovějšími spotřebiči a poskytuje dostatek úložného prostoru a pracovní plochy. Otevřený prostor je navržen s důrazem na pohodlí a eleganci, aby se stal místem, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli. Ložnice a dětský pokoj jsou orientovány na jihozápadní stranu do klidného vnitrobloku, což zaručuje nerušený spánek a odpočinek. Všechny místnosti jsou prostorné a světlé, díky velkým oknům, které propouštějí dostatek přirozeného světla. Dvě praktické komory přímo v bytě nabízejí dostatek úložného prostoru... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
10 000 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ.
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej moderní byt 3+kk o velikosti 86m2 a po celkové rekonstrukci, v klidné lokalitě v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2: patře. Byt má neprůchozí pokoje a do všech místností bytu se dostaneme z prostorné chodby (10,6 m2), do menší komory (1,7 m2), koupelny (6,7 m2), samostatného WC (1,8 m2), ložnice (14,4 m2) s balkonem (2,3 m2), pokoje s kuchyňským koutem (26,8 m2) a posledního pokoje (21,7 m2). Byt je má veškeré nové rozvody, podlahy, obklady, p... (více v detailu)
Před 2 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, ul. Na Burse
Prodej bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, ul. Na Burse
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o velikosti 63 m² + sklepní koje 2 m² a komora na patře. Byt se nachází v oblíbené lokalitě Staré Benátky (část obce Benátky nad Jizerou II), umístěný ve 3. nadzemním podlaží. Tato nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí, čímž získala moderní vzhled. Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Byt se nachází v klidné čá... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
4 999 999
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 53 m², Mníšek pod Brdy, ul. V Lipkách
Prodej bytu 3+kk, 53 m², Mníšek pod Brdy, ul. V Lipkách
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk o celkové užitné ploše 53m². Jedná se o příjemně dispozičně řešený prostor ve 3. podlaží čtyřpodlažní cihlového domu. Dům je situován ve velmi klidné části obce Mníšek pod Brdy s výhledy do zeleně, což přináší poklidné bydlení. Byt disponuje jedním podzemním podlažím, které poskytuje dostatečné množství skladovacího prostoru. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což zaručuje nižší počáteční investice do rekonstrukcí či... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
4 559 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 80 m²
Prodej bytu 3+kk 80 m²
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přicházíme s nabídkou nově postaveného projektu, který vám nabízí 3 bytové jednotky o velikosti 77-101 m² a dispozici 3kk až 4kk. Projekt bude dokončen v květnu 2024, takže si můžete vybrat finální podobu vybavení bytu dle svého vkusu. Byty jsou velmi moderně řešeny s velkými okny, která nabízejí nádherný výhled na okolní krajinu a západ slunce. Každý byt má svou vlastní zahradu o velikosti 90-130 m², kde si můžete užít pohodu a klid s rodinou či přáteli. Dva z bytů jsou nádherné mezonety, které nabízejí zvýšený komfort. Ke každému bytu můžete mít jedno až dvě parkovací stání u domu. Uváděná cena je za novostavbu bytu v kolaudačním minimu. To znamená bez interiérových dveří, podlahové krytiny, koupelny a WC. Byt je možné koupit i v dokončeném stavu, kde si veškeré vybavení můžete navolit podle svých představ. Tedy kompletní koupelnu s WC, podlahovou krytinu a interiérové dveře a to v ceně 300.000,- Kč. Lok... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
4 970 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 64㎡
Prodej byt 2+1, 64㎡
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
**Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Hradci Králové, ulice Baarova** **Popis bytu:** - Velikost: 64,39 m² - Lodžie: 7 m² - Patro: 9. patro Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 s lodžií o celkové ploše 71,39 m² k celkové rekonstrukci v atraktivní lokalitě Hradce Králové, na ulici Baarova. Byt se nachází v 9. patře a nabízí jedinečný výhled. Při jasném počasí si můžete z pohodlí své lodgie užít výhled až na Černou horu. Byt je velmi dobře dispozičně řešený a poskytuje dostatek prostoru a komfortu. Skládá se z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny a samostatnéh... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
3 650 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 74 m2 - Hovorčovice, ev.č. 1313
Prodej byty 2+kk, 74 m2 - Hovorčovice, ev.č. 1313
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 1313 Nabízíme k prodeji byt 2+kk v osobním vlastnictví ve druhém patře o výměře 73,5 m2 v hezké lokalitě města Hovorčovice s vlastní velkou oplocenou společnou zahradou a výhledem na rybník. Bytová jednotka je atypická tím, že má další dvě místnosti ve zkosených výklencích. K bytu náleží dále 2 sklepy o výměře 20 m2 umístěné v suterénu a zahradní domek 10m2 a k němu náleží 250 m2 pozemku, který může sloužit jako zahrádka k pěstování zeleniny či odpočinkový prost... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
7 530 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Liberci, ul. Vlnařská
Prodej bytu 4+1 v Liberci, ul. Vlnařská
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte prostorný byt v klidné lokalitě? Máme pro vás exkluzivní nabídku bytu 4+1 o celkové ploše 91m2. Jedná se o krajový panelový dům po revitalizaci, výhledy z oken jsou tedy opravdu jedinečné - každá ložnice nabízí krásný pohled do zeleně. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii, kde si můžete v klidu vychutnat ranní kávu či večerní relaxaci. Dvě toalety, z nichž jedna je oddělená, jsou skvělým bonusem pro velké rodiny. K bytu náleží ... (více v detailu)
Přidáno včera
Liberecký kraj
6 298 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Praha, ul. Dubrovnická
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Praha, ul. Dubrovnická
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk o užitné ploše 46 m², který se nachází v žádané lokalitě Praha-Košíře, v klidné části městské zástavby. Dům je po kompletní rekonstrukci a je zařazen do PENB - C - úsporná. Byt se rozkládá v 1. nadzemním podlaží. Dispozice bytu nabízí dobré rozvržení prostoru se dvěma hlavními neprůchozími místnostmi. Byt je před rekonstrukcí, což poskytuje výjimečnou příležitost pro realizaci vlastního interiérového řešení na mír... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
4 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 91 m2 + 86 m2, Klíčany, Praha - východ
Prodej bytu 3+kk, 91 m2 + 86 m2, Klíčany, Praha - východ
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. VS190 Evidenční číslo / ID zakázky: VS190 Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk s velkou zahradou, balkonem, sklepem, garážovým a venkovním parkovacím stáním o velmi pohodlné ploše 91 m2 (+ zahrada 86 m2), který se nachází ve zvýšeném prvním podlaží cihlové novostavby pouze 10 minut autem do Prahy v Klíčanech, Praha - východ. Nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody velkoměsta na dosah ruky, ale přitom mít pohodlí a klid pro svou rodinu. Interiér tvoří obývací pokoj spojený se zařízenou kuchyní o rozloze 35 m2. Pokoj je dokonale prosvětlený díky francouzským oknům, z nichž jedno umožňuje vstup na prostornou zahradu o rozloze 86 m2, kde lze umístit terasu se vším, co je potřeba pro příjemné posezení s přáteli. Zároveň zde určitě zbude dostatek místa i pro dětské vybavení a hračky. Příjemným doplňkem je, že díky jihovýchodní orientaci je zahrada po většinu dne osluněná. Dále v bytě se nachází ložnice, 18 m2, s oddělenou prostornou šatnou a přístupem na balkon 4 m2.... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
9 890 000
 Kč
Prodej restaurace,kavárny a fitness centra v Ostrově,1730 m2
Prodej restaurace,kavárny a fitness centra v Ostrově,1730 m2
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte investiční příležitost s potenciálem? Máme pro vás jedinečnou nabídku. Nabízíme k prodeji zavedenou restauraci, kavárnu a fitness centrum včetně zařízení a vybavení, možnosti bydlení. Objekt se nachází 12 km od centra Karlových Varů na lukrativním místě na Starém náměstí, které je centrem starého města Ostrova. V blízkosti se nachází řada kulturních památek a historických domů. V přízemí je restaurace s kavárnou, kde se pořádají různé oslavy a akce. Součástí je venkovní posezení, skladové prostory, garsonié... (více v detailu)
Přidáno včera
Karlovarský kraj
29 500 000
 Kč
Pronájem bytu s balkonem 2+kk, 46 m2 - Znojmo, ul. Malá Louk
Pronájem bytu s balkonem 2+kk, 46 m2 - Znojmo, ul. Malá Louk
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. IL24031 Hledáte nové bydlení? Tak by tato nabídka mohla být pro vás ta pravá. V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk s balkonem a výtahem ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 46 m2 se nachází v novostavbě bytového domu zvaný Malá Louka. Byt se skládá z obývacího pokoje spojený s kuchyňským koutem, dále je zde ložnice, koupelna s toaletou, předsíň, komora a balkon. Byt se pronajímá nevybavený a je zde nová kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži nebo vlastní venkovní stání. Dále je možnost k pronájmu sklepní kóje. V bytovém dom... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
10 834
 Kč
Prodej byty 2+kk, 59 m2 - Dvůr Králové nad Labem
Prodej byty 2+kk, 59 m2 - Dvůr Králové nad Labem
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00037 Nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví ve 2. patře cihlového domu v Hlávkově ulici ve Dvoře Králové nad Labem. Obytná plocha bytu je 59 m2, byt se nachází v dobrém, udržovaném stavu. V bytě je lokální plynové topení a částečně zařízený interiér. Okolí nabízí klidnou lokalitu s možností parkování přímo před domem. Tato ... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
3 199 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 44 m², Kolín, ul. Školská
Prodej bytu 1+1, 44 m², Kolín, ul. Školská
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o celkové užitné ploše 44 m², umístěný v části Kolína IV. Tento cihlový byt se nachází v domě s dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím. Byt se nachází na prvním podlaží a je před rekonstrukcí, což vám dává jedinečnou příležitost upravit si jeho prostor podle vlastních představ a potřeb. Se svou ideální polohou má vysokou kvalitu bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky – obchody, šk... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 65 m², Zlín, ul. Mostní
Prodej bytu 3+kk, 65 m², Zlín, ul. Mostní
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný čtvrtdomek o užitné ploše 65 m², umístěný ve vyhledávané a klidné části města Zlín. Interiér prošel pečlivou údržbou, díky čemuž se stav nemovitosti řadí do kategorie velmi dobrý. Byt je ideálním řešením pro rodiny či páry hledající příjemné bydlení v oblíbené lokalitě, která se vyznačuje dobrou dostupností služeb a výbornou dopravní infrastrukturou. Součástí domu je také skle... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 144 m2, Praha 5 - Košíře, ul. Naskové
Prodej bytu 3+kk, 144 m2, Praha 5 - Košíře, ul. Naskové
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Unikátní byt s panoramatickým výhledem na Prahu a prostornou terasou (132 m2). Byt o současné dispozici 3+kk (původně 4+kk) je situován v posledním 6. NP rezidenčního paláce v projektu PARVI Cibulka od YIT. V původně průmyslové stavbě bývalé továrny, která byla velmi citlivě zrekonstruována na současné moderní bydlení loftového typu, jsou zachovány industriální prvky a prostory působí velmi stylově a vzdušně. V budově je k dispozici vstupní recepce a fitness, otevřené 24/7. K bytu náleží kromě sklepa také 2 prostorná garážová stání v 1.PP domu. V rámci klie... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
28 000 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 89 m2 - Praha - Vršovice, ev.č. 00469
Pronájem byty 3+kk, 89 m2 - Praha - Vršovice, ev.č. 00469
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00469 K pronájmu světlý byt o velikosti 89 m2 a dispozicí 3+kk. Byt se nachází ve 3 NP činžovního domu v lukrativní části Praze - Vršovice ulice Žitomírská. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči včetně myčky nádobí. Dále vybaveno nábytkem a pračkou. Čistí nájem činní: 27 000,-Kč Poplatky na osobu: 1000,-Kč Kauce je ve výši jednoho ... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Ostrava, ul. Jirská
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Ostrava, ul. Jirská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk s užitnou plochou 50 m², nacházející se ve vyhledávané a klidné části Moravské Ostravy. Tento rekonstruovaný byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží zrekonstruovaného cihlového domu. Díky své lokalitě nabízí kompletní občanskou vybavenost v nejbližším okolí. Koupí tohoto bytu získáváte vlastnické právo a možnost vytvořit si zde útulný domov dle vlastních představ. Bytový prostor je rozdělen do dvou místností, které umožňují funkční využití prostoru jak pro samotné bydlení, tak i pro práci z domova. ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
2 100 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory