Pronájem světlého bytu 2+1 46 m2 s lodžií v Děčíně

Kód zakázky: , Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem světlého bytu 2+1 o celkové podlahové ploše 46 m2 s lodžií 5 m2 v ulici Severní, Děčín IV - Letná. Byt se nachází v 1. NP bytového domu. Disponuje hlavní předsíní, která umožňuje vchod do všech místností. Obývací pokoj orientovaný na severní stranu zajistí příjemné trávení času v letních dnech. Ložnice s okny orientovanými na východ sousedí s kuchyní s vchodem do zasklené lodžie. Toaleta je oddělena od koupelny, kde se nachází vana. V místě bydlišt... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Pronájem útulného a světlého bytu 3+1 s lodžií
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 2877, Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 o velikosti 63 m², který se nachází v žádané lokalitě Ostrava - Zábřeh. Byt se nachází v 8. podlaží z 13. Interiér bytu je velmi dobře řešený – tři oddělené pokoje poskytují dostatek soukromí, dřevěná rohová kuchyňská linka, prostorná koupelna s vanou a místem pro pračku, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, byt 2+1, 42 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130927, Nabízíme pronájem bytu dispozičně řešeného jako 2+1 v Přerově. Byt se nachází v 3.NP s výtahem. Byt má neprůchozí po... (více v detailu)
Neuvedeno
Byt 2+kk pronájem
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Pronájem 2+kk v RD Trnava se samostatným vchodem ,30 m2 obytná plocha, samostatná koupelna ,ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstupní chodba. Lednice, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 37 m2 - Brno - Královo Pole
Kód zakázky: 64714, Pronájem slunného bytu 1+kk s terasou a jedinečným výhledem. Bytová jednotka o CP 41m2 se nachází v 5.NP/6 cihlové budovy kolaudované v roce 2018. Byt se pronajímá kompletně vybavený nábytkem vyrobeným na míru, vč. el. spotřebi... (více v detailu)
Prodej bytu 2+1 s lodžií v Chodově
Před 3 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 s lodžií v OV o 55m. Nabízená bytová jednotka se nachází v 3 patře šetipatrového panelového domu na sídlišti. Byt samotný nabízí malé úpravy od původního stavu. Jako například částečnou rekonstrukci koupelny, kde byla vyměněna vana, nalepena obkladová keramika a položena dlažba. V kuchyni je instalovaná zánovní kuchyňská linka se spotřebiči. Obývací pokoj vykazuje slušnou kvalitu, ložnice a vstupní chodba potřebuje novou omítku ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 290 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 71 m²
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt 3+1, 71m2, v panelové budově, který právě prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí včetně jádra a nové vestavěné skříně u vstupu. Byt se nachází na 3. podlaží s výtahem v domě. Celková plocha bytu činí 71 m2 a nabízí ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 49 m² - Luštěnice.Nabízíme k
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 49 m² - Luštěnice.Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s balkonem, umístěný ve 4. nadzemním podlaží, v obci Luštěnice, části Zelená a celkové ploše 49 m2. Pronájem je určen max. pro 3 osoby. V bytě je zděné jádro, v koupelně je vana, v kuchyni je kuchyňská linka včetně sporáku a lednice. Na podlahách je PVC, byt se pronajímá jako nezařízený. K bytu také patří sklepní kój... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 21 m2 -
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64209, Nabízíme k pronájmu krásný byt o dispozici 1kk v malebných Prachaticích! Tento útulný byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Byt se nachází v klidné lokalitě u náměstí, kde budete mít vše potřebné na dosah – obchody, služby a další občanskou vybavenost. Ideální místo pro po... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk v Ústí nad Labem
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem bytu 1+kk v Ústí nad Labem ulice Sociální péče o výměře 29m. Byt se nachází 2.patře zděného domu. Celý byt kompletně vybavený jen chybí pračka Po celkové rekonstrukci,byt je světlý a útulný a vhodný pro jednotlivce. Byt se uvolní k 1.10. nachází v atraktivní lokalitě přímo naproti... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Atypický byt 2+1 s pracovnou Chotěšov 77 m2
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení nabízíme krásný slunný byt 2+1 s pracovnou v cihlovém domě z roku 2000. Váš nový domov se nachází v 2. NP a je připraven k okamžitému nastěhování. Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel, máte tak náklady... (více v detailu)
4 455 280
 Kč
Pronájem velkého bytu 2+1 v centru
Před 3 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velkého bytu 2+1 v centru Plzně - Dominikánská ulice. Tento byt je v 1. patře cihlového domu. O vytápění se starají kamna waw, o ohřev vody bojler. Průchozí pokoje. Součástí bytu je komora. Jedná se o byt tzv. "pavlačového" typu. Veškerá infrastruktura (MHD, restau... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 900
 Kč
Pronajem bytu 2+1 v Dobřanech
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt 2+1 v Dobranech.od primeho majitele Pro vice informaci volejte. Dekuji.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu Františkovy Lázně
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Být podkroví 2+1 kategorie II. na Slatině Františkovy Lázně. Nerekonstruovaný, běžně známky užívání. Klid... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 30 m2 - Brno - Ponava
Kód zakázky: 64868, Pronájem slunného bytu 1+kk, Brno - Ponava, ul. Střední. Bytová jednotka o CP 30 m2 se nachází ve 3.NP/5 cihlového domu s výtahem. V bytě proběhla celková, velmi zdařilá, rekonst... (více v detailu)
Pronájem bytu o dispozici 4+1, 79 m
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu ve Vlašimi - Oboře o dispozici 4+1, výměře 79 m. Nájemné činí 14.500.- kč + poplatky 5000.-kč. Byt se nachází ve 2 NP bytového domu bez výtahu. K bytu je možno využívat vlastní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk o výměře 52 m2 v
Před 1 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný byt o dispozici 1+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 52 m. Nová kuchyňská linka je vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt s nízkými náklady na by... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Byt 2+1 na ul.Březinova v Jihlavě
Před 1 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Byt 2+1 na ul.Březinova v Jihlavě. Nachází se na vyvýšeném 1NP, 58m2, komora, beton. lodžie se zask... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 420 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 - Svitavy - Předměstí
Před 3 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+kk, 53 m2 - Svitavy - Předměstí.Pojďte bydlet v moderním pronájmu o dispozici 2+kk v novostavbě ve městě Svitavy. Byt o celkové ploše činí 53,5m2 ( byt 49,6m2, balkon 1,9m2, sklep 2m2 )se nachází ve 3. patře a disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným vestavěnými spotřebiči a útulnou ložnicí. Moderní koupelna s vanou poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci. Součástí bytu je také balkon s výhledem do klidného vnitroblok... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Bělá pod Bezdězem
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Bělá pod Bezdězem.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2 + kk v ulici U Kina,v obce Bělá pod Bezdězem. Celková podlahová plocha činí 45m2, byt je zařízen dle fotografií. K dispozici je parkovací stání. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 300
 Kč
Pronájem byty 1+1, 33 m2 -.Nabízím Vám k
Před 3 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+1, 33 m2 -.Nabízím Vám k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 v ulici Budovatelů v Hlinsku. Byt s celkovou plochu 34 m2 se nachází v 1.NP panelového domu s výtahem. V bytě se nachází prostorný obývací pokoj, koupelna s WC, kuchyně a chodba. V dochá... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Pronájem podkrovního bytu 2+1 Nový Bydžov
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 po celkové rekonstrukci v Novém Bydžově o velikosti 66 m2. Byt se nachází v podkroví zděného bytového domu a je vybaven kuchyňskou linkou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 30 m2 - Brno - Ponava
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64868, Pronájem slunného bytu 1+kk, Brno - Ponava, ul. Střední. Bytová jednotka o CP 30 m2 se nachází ve 3.NP/5 cihlového domu s výtahem. V bytě proběhla celková, velmi zdařilá, rekonst... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kanceláře, 15 m2 v Kralupe
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem komerčního prostoru o výměře cca 15 m v Kralupech nad Vltavou - Lobeček. Tento prostor se nachází v 1.patře. Jedná se o jednu místnost a dále jsou zde společné prostory - vstupní hala a toalety. Kancelář je umístěna přímo na pěší zóně... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 045
 Kč
Pronájem kanceláře, 20 m2 v Kralupe
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem komerčního prostoru o výměře cca 20 m v Kralupech nad Vltavou - Lobeček. Tento prostor se nachází v 1.patře. Jedná se o jednu místnost a dále jsou zde společné prostory - vstupní hala a toalety. Kancelář je umístěna přímo na pěší zóně... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 162
 Kč
Pronájem kanceláře, 31 m2 v Kralupe
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem komerčního prostoru o výměře cca 31 m v Kralupech nad Vltavou - Lobeček. Tento prostor se nachází v 1.patře. Jedná se o jednu místnost a dále jsou zde společné prostory - vstupní hala a toalety. Kancelář je umístěna přímo na pěší zóně... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 334
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory