Prodej stodoly, Horní Holetín

Před 638 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím k prodeji stavební pozemek na kterém je stodola o zastavěné ploše 150m2 o celkové ploše pozemku 409m2 v obci Horní Holetín. Stodola je zachovalá a lze ji předělat na objekt k rekreaci či k podnikání. V případě zájmu o větší pozemek se možné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemku, 2710 m2, Horní Lhot
Před 1 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
ve výhradním zastoupení majitele prodej pozemku v obci Horní Lhota u Luhačovic, okres Zlín. Pozemek je pravidelného obdélníkového tvaru, celková plocha je 2.710m, z toho 912m je určeno pro výstavbu individuálního bydlení. Uliční šíře je přibližně 22m. Orientace je na východní stranu. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek je v klidné části obce, ale poblíž veškeré občanské vybavenosti. Po obou stranách pozemku stojí novostavba rodinného domu. Pozemek je díky charakteru terénu přístupný přes schodiště. Rovněž stavební materiál pro výstavbu je d... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 400 000
 Kč
Prodej pozemku 2548 m2 Borek
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej pozemku o celkové ploše 2548 m2 v obci Borek u Chotěboře, okres Vysočina. V současné chvíli je pozemek veden v územním plánu jako plocha pro rekreaci (sportovní zařízení), n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Břasy, část Vranovice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi soubor nemovitostí v obci Vranovice u Břas. Nemovitosti - rodinný dům, vedlejší stavba, stodola a zahrada se nachází uprostřed obce na pozemku o celkové ploše 1 679 m2. Rodinný dům 3+1 s terasou je v dobrém, udržovaném stavu, zastavěná plocha domu je 106 m2. Vytápění je ústřední novým tepelným čerpadlem i TUV. Podkroví je připraveno na další bytovou jednotku. Dále je na pozemku vedlejší stavba o zastavěné ploše cca 120 m2 (dříve ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 300 000
 Kč
Prodej pozemku pro komerční využití
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku pro komerční využití v Karlových Varech - Tašovicích, v těsné blízkosti nákupních center Globus, Möbelix a Makro. Pozemek o celkové ploše 36.970 m je rovinatý, mírně se svažující. Dle územního plánu lze tuto plochu využít pro stavby a zaříze... (více v detailu)
Karlovarský kraj
81 334 000
 Kč
Prodej 1/2 pozemku obec Jarohněvice, okr. Kroměříž
Kód zakázky: 160-NP02587, Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 ke dvěma pozemkům s celkovou evidovanou rozlohou 4 207 m² v obci Jarohněvice, okr. Kroměříž. Větší pozemek (4 035 m²) je vedená katastrem nemovitostí jako ostatní plocha - manipulační plocha, menší pozemek (172 m²) je vedený jako zastavěná plocha a nádvoří. Dle platného územního plánu je daný způsob využití většího pozemku jako "plochy pro zemědělskou a lesnic... (více v detailu)
Prodej stavebních pozemků Mouřínov
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji tři stavební pozemky v obci Mouřínov. Pozemky zatím nejsou geometricky rozdělené, v případě zájmu lze koupit větší výměru. Návrh na rozdělení pozemků uvádíme v nákresu. Stavební pozemek číslo 1. o ploše cca 770 m2 má uliční šíři cca 16 m. Druhý stavební pozemek č. 2 o ploše cca 875 m2 m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej 2x rodinný dům, 213 m2 a 160 m2, Říčany
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dva rodinné domy stojící na jednom pozemku v klidné ulici v Říčanech. Zadní dům je po kompletní rekonstrukci z roku 2024 a je dispozičně řešený jako 6+kk o ploše 213 m2. Dispozice: společenská místnost a prostorná garáž o ploše 63 m2 v suterénu domu a 4 neprůchozí pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC a šatna v podkroví. V přední části pozemku stojí dvoupodlažní pods... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 000 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1395 m², Dolní Hrachovice
Před 1 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní pozemek o ploše 1395 m² určený k výstavbě v malé vesničce Mostek, v blízkosti Ratibořských Hor a Dolních Hrachovic. Na pozemku lze postavit rodinný domek venkovského typu, srub či mobilheim. Dle územního plánu obce se jedná o plochu smíšenou obytnou. Kanalizaci nutno řešit... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600 000
 Kč
prodej novostvaby na klíč, Prostřed
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej novostavby na klíč v Krkonoších - 4+kk, pozemek 1366 m Nabízíme jedinečnou příležitost k e koupi zděného domu s výstavbou na klíč o dispozici 4+kk v nádherné lokalitě Krkonoš. Tento dům se nachází na slunném pozemku o rozloze 1366 m s zastavěnou plochou 100 m, ideální pro rekreaci i trvalé bydlení. Platné stavební povolení a možnost okamžitého zahájení výstavby po podpisu kupní smlouvy a smlouvy o dílo. V dojezdové vzdálenosti lyžařská a rekreační střediska Jánské Lázně, Mladé Buky a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej historického domu v Mlázovech u Kolince
Přidáno včera - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej historického domu ( není památkově chráněn ), - v historických zmínkách se mluví o „ville“, při jednom okraji roztroušené obce Mlázovy. Obec vznikla zřejmě již v průběhu 13. století, první písemná zmínka o ní je z počátku 14. století, kdy jméno Mlázovy dostala údajně po zakladateli, pražském kanovníku jménem Mláz. Už na první pohled dům s hospodářským přístavkem svědčí o jeho dávné historii, kterou pod závojem času potvrzuje i jeho atmosféra. Historické listy se dále zmiňují, že v tomto domě bydlely zámecké paní Terezie se sestrou Marií z rodu Kleistů po té, když pod jejich vedením upadl zámek se statkem do dluhů, byly nuceni ho prodat v r. 1906 obchodníkům Vilému Straussovi a Šimonu Lappertovi z Karlových Varů. Jedná se o dvoupodlažní dům, se zastavěnou plochou 124m2, s navazující stodolou 60m2, s půdou a podsklepením. Celko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 120 000
 Kč
Prodej ostatní, 15944 m², Velká Dobrá
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek v katastrálním území Velká Dobrá, o rozloze 15944 m², ideální pro rekreaci a sportovní aktivity, jako je například paintball a další podobné. Tato nemovitost se nachází v klidné části obce a je výborně situována pro ty, kteří hledají prostor pro rozvoj vlastního sportovního projektu. Nemovitost je v současné době ve velmi dobrém stavu a nabízí širokou škálu využití. Lokalita je atraktivní nejen pro svůj klid a příjemné prostř... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 390 000
 Kč
Prodej pozemku 5.475 m2 - Blatno
Před 5 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
prodej pozemku v krásné přírodě o celkové výměře 5.475 m. Dle územního plánu je z celkové výměry 1.861 m určeno pro rekreaci. Hlavní využití: rekreace v rodinných chatách a chatových osadách. Na pozemku tvoří krásný přírodní prvek pískovcová stěna. Obec Blatno se nachází v okre... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Bílý Újezd
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Bílý Újezd, o podlahové ploše 110 m² a zahradou o velikostí 995 m². Celková plocha pozemku pak činí 1175 m², kde můžete trávit čas a zvelebovat podle Vašich představit. Ve spodní části se nachází obývatelná část o dispozici 4+kk. Nemovitost je z části podsklepená a průchozí s prostornou garáží. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Bakov nad Jizerou
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům se 7 místnostmi o užitné ploše 150 m², umístěný na polosamotě v klidné části Malý Rečkov, katastrální území Malá Bělá. Nemovitost se nachází na pozemku o velikosti 736 m². Dům je dvoupodlažní, postaven ve smíšené konstrukci, a jeho poloha je samostatná, což zaručuje soukromí a tiché prostředí pro bydlení. V současné době je dům před rekonstrukcí, což dává novému majiteli vynikající příležitost přetvořit tento objekt přesně podle svých představ. Tato nemovitost je ideální... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 599 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 2834 m², Jablonec nad Nisou
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji lukrativní obchodní prostory v atraktivní lokalitě Jablonecké Paseky. Tento rozsáhlý objekt o celkové užitné ploše 2834 m² se nachází na sídlišti, což zajišťuje vysokou frekventovanost. Nemovitost je ideální pro širokou škálu komerčních využití, včetně obchodních prostor, kanceláří, skladů nebo k výrobní činnosti. Jako nejefektivnější je ovšem možnost nástavby objektu a realizace výstavby... (více v detailu)
Liberecký kraj
41 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 183 m², Nový Knín
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům v klidné části obce Libčice. Dům o celkové užitné ploše 183 m² je ideální volbou pro Vaši rodinu. Disponuje dvěma nadzemními podlažími a nabízí celkem čtyři místnosti, které Vám poskytnou dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Součástí domu také balkon s nádherným výhledem na okolní krajinu. Momentálně se dům nachází ve velmi dobr... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Plzeň, ul. Valtická
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný řadový rodinný dům o dispozici 4+kk, situovaný v klidné části Severního Předměstí v Plzni. Dům má jedno nadzemní podlaží ,je postaven z cihly a nachází se na pozemku o celkové ploše 178 m². Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení s optimálním využitím prostoru. Dům disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s moderní kuchyní, třemi ložnicemi, kou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu 157 m2, s poz
Před 1 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej jedinečného pozemku o celkové výměře 1.471 m, s domem o podlahové ploše 157 m, ve velmi žádané lokalitě Roztyly u Nechranické přehrady. Dům se skládá v prvním nadzemním podlaží, prosklená veranda, chodba, dva neprůchozí pokoje, velmi prostorný obývací pokoj, kuchyně, komora, sklípek, koupelna s wc. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází připravený půdní prostor k dalšímu využití pro bydlení. Pokud hledáte bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou, tak právě tato nemovitost je... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Plužná, prodej usedlosti 155 m2 s pozemky 3.329 m2 a velkými
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plužná, prodej usedlosti 155 m2 s pozemky 3.329 m2 a velkými stodolami 840 m2 Nabízíme k prodeji unikátní usedlost v obci Plužná s celkovou plochou pozemků 3 329 m2, obytnou částí 155 m2 a rozsáhlými stodolami o zastavěné ploše 840 m2. Tato nemovitost představuje výjimečnou kombinaci bydlení a zemědělského využití, ideální například pro chov koní. Usedlost je perfektně přizpůsobena pro chov koní v jedné ze stodol se nacházejí boxy pro koně, druhá stodola nabízí dostatek prostoru pro uskladnění sena a slámy, nebo volné ustájení. Součástí pozemků je i výběh o rozloze 923 m2. Majitelé v minulosti využívali také pronajaté okolní pole jako další výběhy. Velkou předností je uspořádání budov do tvaru písmene U, které zajišťuje naprosté soukromí na prostorné zahradě. Usedlost se nachází na okraji obce a přímo za domem vedou polní cesty, které vás ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej stavebních pozemků ( 5181 m2), obec Želešice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00242 Nabízím k prodeji soubor stavebních pozemků o celkové rozloze 5181 m2 situované na okraji zástavby městské části obce Želešice. Celkovou výměru tvoří pozemky s parcelním číslem: 1471 - 2013 m2, součástí pozemku je stavba 1472 - 97 m2, součástí pozemku je stavba 1477 - 26 m2, součástí pozemku je stavba 1478/1 - 2035 m2 1479 - 1010 m2 Součástí prodeje je územní studie vypracovaná k výše uvedeným pozemkům, která respektuje aktuálně platný územní plán. Podle platného Územního plánu obce Želešice jsou prodávané pozemky určené jako plochy bydlení BI a plochy rekreace RI. 1. plochy bydlení - v rodinných domech BI Hlavní využití: Bydlení v bytových domech. Přípustné využití: - rodinné domy - integrované občanské vybavení a služby, které jsou součástí staveb hlavního využití, jsou slučitelné s bydlením a nesnižují kvalitu obytného prostředí např. zvýšenou hladinou hluku, prachu a zvýšenými nároky na nákladní dopravu a slouží zejména obyvatelům ve vymezené ploše a navazují... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 543 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Týnec nad Labem
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný dům po rekonstrukci v centru obce Týnec nad Labem. Tento prostorný dům o celkové užitné ploše 159 m² se nachází v srdci města a soupeří o vaši pozornost díky své vícegenerační dispozici, kdy je rozdělen na 2 samostatné byty. Dvoupodlažní cihlová stavba nabízí 7 místností, které poskytují dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny. Dům je situován na pozemku o rozloze 295 m², který zahrnuje také menší, ale velmi útulnou zahrádku, ideáln... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Církvici, ul. Za Kostelem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1, nacházející se v klidné části obce Církvice u Kutné Hory. Dům je situován na samostatném pozemku o celkové ploše 998 m², což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či další možná využití. Užitná plocha samotného domu činí 200 m². Nemovitost má novou střešní krytinu nad obytnou částí. Budoucímu vlastníkovi se nabízí příležitost si nemovitost přizpůsobit dle vlastních předs... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej chalupy, 75 m², Michalovy Hory - Chodová Planá
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zděnou chalupu v obci Michalovy Hory situovanou na konci obce. Chalupa o dispozici 4+1 75m² je ideálním místem pro rekreaci i trvalé bydlení. Pozemek o 474 m2 je rozdělen na zahradu 345 m2 a zastavěná plocha 129 m2. Součástí zastavěné plochy je podsklepený dům a prostorná stodola s garáží. V přízemí se nachází kuchyňský kout, koupelna s WC, dále pak prostorný obývací pokoj s krbem a pracovna. V patře pak nalezneme zákoutí na posezení, ložnici a přechod na půdu,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu s pozemkem, 16 345 m², Krouna
Před 5 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi rodinný dům s rozsáhlými pozemky na polosamotě o celkové ploše 16 345 m2, která navazuje přímo na dům. Pozemky se skládají z trvalého travního porostu, ostatní plochy, zastavěné plochy a vodní plochy. Dispozice domu: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, pracovna, koupelna a WC. K obytné části přiléhá část zemědělská, kde se nachází chlév pro krávy, stáj pro koně, místnost na zpracování masa, sklep, kote... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 109 m2, Velký Osek
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 152 m2 s garáží a dílnou a zahradou o velikosti 433 m2. Dům o dispozici 4+1 je v zachovalém stavu. Přízemí je tvořeno z vstupní verandy s posezením, schodištěm, záchodem, komorou, kuchyní s průchodem na zahradu, jídelnou a obývacím pokojem. V prvním patře domu jsou dva samostatné pokoje, koupelna se vstupem na prostornou terasu a schodištěm do půdního prostoru. Dům je vytápěn plynovým kotlem s... (více v detailu)
6 490 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Služby a ostatní nemovitosti