prodej domu se zahradou a stavební

prodej domu se zahradou a stavební
Před 264 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám prodej domu v obci Bavorov u Prachatic. Součástí prodeje je i stavební parcela, která bude oddělena geometrickým výměrem ze zahrady za domem. Dům, který je bývalým zahradnictvím má dispozici 3+1, koupelnu, toaletu, verandu, sklep a půdu vhodnou pro vestavbu na bydlení. K domu patří menší přístavba a kůlnička. Dům je napojen na kanalizaci a veřejný vodovod, vytápění je zajištěno plynem,... (více v detailu)
Před 264 dny
Jihočeský kraj
3 900 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu 3+1, dvůr, zahrada
Prodej rodinného domu 3+1, dvůr, zahrada
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově nabízíme ve výhradním zastoupení majitelů rodinný dům o dispozici 3+1 v obci Prosenice. Tento dům je v podílovém vlastnictví. Tento podíl je o velikosti tohoto celého domu, který je jeden ze tří, tj. s jedním číslem popisným. Dům mám samostatný vstup a je samozřejmě neprůchozí s ostatními dvěma domy. Za domem je dvůr s garáží a zahrada s dřevěnými přístřešky a skleníkem. Vjezd do dvora je velkými dvoukřídlými vraty i pro další dva sousední domy. Zdivo domu je cihlové, střecha sedlová pokrytá eternitovými šablonami. Okna plastová včetně bezpečnostních vstupních dveří a podlahy betonové. Dům má v zadní části zastřešenou a uzavřenou verandu, kde je zdroj tepla. Za ní je me... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu s velkou zahradou
Prodej rodinného domu s velkou zahradou
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné a vyhledávané části obce Rychvald o dispozici 5+1 s příslušenstvím a nádhernou zahradou o výměře 1246 m². Tento dvoupodlažní dům disponuje celkovou užitnou plochou 180 m². Dispozice domu je následující: 1. podlaží zahrnuje prostornou chodbu, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na krytou terasu, pokoj, ložnici, koupelnu, samostatné WC a komoru. Vytápění je zde řešeno podlahovým topením. 2. podlaží s... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
8 240 000
 Kč
Prodej domu v Chlupicích
Prodej domu v Chlupicích
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Chlupice - Hostěradice cca 5 km od Miroslavi s velkou oplocenou zahradou. Dům je přístupný po veřejné komunikaci. V domě najdeme společnou kuchyni s... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 255m se zahradou 1414m Husova Velké Po
Prodej rodinného domu 255m se zahradou 1414m Husova Velké Po
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji volně stojící rodinný dům o vnitřní velikosti 255m2 se zahradou 1414m2, nacházející se v ulici Husova, obci Velké Popovice. Dům se skládá ze dvou podlaží, v hlavním obytném se nachází 3 samostatné neprůchozí ložnice, dále velký obývací pokoj se vstupem na terasu (30m2), kuchyně, velmi prostorná vstupní hala a koupelna (s rohovou vanou, sprchou a WC). Obě podlaží domu jsou spojena schodištěm, kde je skryta prádelna. V přízemí se pak nachází prostorná garáž (80m2) s dílnou, druh... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
18 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou u Horažďovic – Komušín
Prodej rodinného domu se zahradou u Horažďovic – Komušín
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji starší rodinný dům/ chalupu se zahradou v obci Komušín, která je částí města Horažďovice v okrese Klatovy. Jedná se o původní venkovskou chalupu s navazující stodolou na kraji obce. Pozemek je ohraničen zdí, který zajišťuje soukromý svět v prostorné, rovinaté a slunné zahradě. Chalupa o dispozici 2+kk, s obytnou plochou cca 60 m2 s celkovou zastavěnou plochou 327 m2 a celkovou plochou pozemku 1.029 m2 je z větší části orientována na jižní stranu, tudíž vyhřívána odpoledním sluncem. Vnitřní dispozice: chodba, obytný pokoj s kuchyňskou linkou vytápěný plyn. kamny - vafky, dále pokoj s krbovými kamny. Koupe... (více v detailu)
Přidáno dnes
Plzeňský kraj
2 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Habrech
Prodej rodinného domu v Habrech
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
V obci Habry čeká na svého nového majitele novostavba rodinného domu o dispozici 4+kk. Nachází se v klidné zástavbě na pozemku o rozloze 960 m2. MŠ, ZŠ, obchod i poštu najdete v obci. Dům je před dokončením, což poskytuje ideální možnost přizpůsobit si detaily podle vlastního vkusu. Do možnosti okamžitého nastěhování zbývá dodělat podlahové krytiny, interiérové dveře, kuchyň, obklady a vybavení koupelny. Dům je vybaven tepelným čerpadlem. V rámci úspory energie také přípravou pro krbová kamna a možností in... (více v detailu)
Přidáno včera
Kraj Vysočina
5 650 000
 Kč
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Prodej RD 5+kk s garáží a zahradou, Zliv
Před 4 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej RD dispozičně řešeného jako 5+kk, obytná plocha cca 135 m2, celková rozloha pozemku 794 m2, v obci Zliv ležící 10 km od Českých Budějovic a 4 km od Hluboké nad Vltavou. Dům je část. vybavený - kuch. linkou s komb. sporákem. V koupelně vana, sprchový kout. Podlahovou krytinu tvoří - dlažba a koberec. Vytápění zajišťují teplárny Mydlovary, tepelné čerpadlo (vzduch-vzduch), v obývacím pokoji krb. Ohř... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihočeský kraj
5 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu 170 m2 ve Vrhavči
Prodej rodinného domu 170 m2 ve Vrhavči
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ SLEVA!! Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům s unikátním výhledem na Pošumaví, umístěný v klidné části obce Radinovy. Tento atraktivní, samostatně stojící dům na prodej, se rozkládá na dvou nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 170m², postavený na pozemku o rozloze 1514m². Konstrukce z betonových tvárnic s polystyrenem poskytuje vynikající izolační vlastnosti a nízké náklady na bydlení. Dům je plně napojen na veřejné sítě - vodovod, kanalizaci a plyn. K vyhřív... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej domu 4+kk, celková užitná plocha 237m2, garáž, zahrad
Prodej domu 4+kk, celková užitná plocha 237m2, garáž, zahrad
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji dům 4+kk, o celkové užitné ploše 237m2, Černé Voděrady, ul. Zvánovická. Dům je určený k rekreaci, možno i k trvalému bydlení. Je zasazen do vzrostlé okrasné zahrady v malé klidné rekreační oblasti vzdálené 35km od Prahy. V blízkosti Jevanského rybníka a Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny. Jedná se o nepodsklepený jednopodlažní objekt s garáží a podkrovím nad částí půdorysu. Nad částí podkroví se nachází půda, která je přístupná sklápěcím otvorem. V přízemí domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Ve stěně mezi obývacím pokojem a jídelnou je oboustranný krb. Z jídelny je vstup na terasu s markýzou a dále do zahrady. Dále ložnice, koupena s toaletou, komora, garáž a technická místnost. V patře ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
14 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu Dolní Lukavice, pozemek 1490 m2
Prodej rodinného domu Dolní Lukavice, pozemek 1490 m2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Pokud máte sen o bydlení podle svých představ, pak právě pro Vás nabízíme k prodeji rodinný dům v rekonstrukci. Zastavěná plocha činí 370 m2. Dům se nachází v malebné obci Lišice u Dolní Lukavice v okrese Plzeň- jih. Svou polohou a díky rozlehlé zahradě o výměře 1490 m2, nabízí klidné zázemí pro celou rodinu. Nedokončená rekonstrukce dává prostor pro realizaci Vašich snů o bydlení. Rodinný dům stojí v klidné části obce a je z něj nádherný výhled do okolí. Užitná plocha domu je pouze orientační ( cca 300 m2 ), nabízí 10 místností, velkou půdu, sklep a díln... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
3 999 999
 Kč
Prodej nízkoenergetického domu se 2 byty a zahradou - Bedřic
Prodej nízkoenergetického domu se 2 byty a zahradou - Bedřic
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50351 Představuji vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bydlení v srdci Jizerských hor, v oblíbené horské obci Bedřichov. Nabízím k prodeji nízkoenergetický rodinný dům se 2 mezonetovými byty 3+kk o velikosti 70 m2, což odpovídá 1/2 domu, 4 parkovacími stáními a zahradou, kde ve spodní části zurčí potok. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, kolaudováno bylo ve 12/2023. Tento dům, který spojuje moderní bydlení s kouzlem horského prostředí, je ideálním místem pro váš nový domov nebo jako útočiště pro vaše víkendové a prázdninové pobyty či investici. Byty v domě jsou situovány tak, aby maximálně využívaly kouzlo a klid horské oblasti, a přitom nabízely vynikající dostupnost ke všem aktivitám, které Bedřichov a okolí nabízí. Ať už jste vášnivý lyžař, biker, turista, nebo jen hledáte klidné místo pro relaxaci v přírodě, a toto splní vaše očekávání. Dispozice a vybavení bytu č. 1: - 1. patro: Vstupní zádveří, WC, technická místa, prostorný obývací pokoj s kuchyní (re... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
20 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 130 m2, Citice
Prodej rodinného domu 130 m2, Citice
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej Rodinného Domu v Hlavně u Sokolova Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v malebné lokalitě Hlavně u Sokolova. Tento původní dům přináší jedinečnou příležitost pro ty, kteří si přejí žít v klidném prostředí s původní atmosférou. Stavba se nachází v Hlavně u Sokolova, což je klidná a přátelská obec. Nemovitost je v původním stav, který nabízí možnost vytvoření vlastního útulného domova. Vedle domu se nachází prostorná garáž s přilehlou kůlnou, ideální pro uložení nářadí či jiných potřeb... (více v detailu)
Před 2 dny
Karlovarský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu s pozemkem 683 m², Němčice nad Hanou
Prodej rodinného domu s pozemkem 683 m², Němčice nad Hanou
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v části obce Němčice nad Hanou, konkrétně na ulici Novosady, v okrese Prostějov. Tento řadový dům s velmi dobrým stavem nabízí prostorné místnosti se třemi pokoji, dvěma koupelnami a celkovou užitnou plochou 130 m². Zastavěná plocha domu činí 170 m², nachází se na parcele o rozloze 683 m². Objekt disponuje veškerým vybavením, včetně vlastní studny a prostorného dvorku a garážovým vjezdem. Dům má krásně prostornou zahradu a hospodářské stavení. Vytápění je zajištěné ko... (více v detailu)
Před 3 dny
Olomoucký kraj
2 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk  181 m2 se zahradou 708 m2 okr. P
Prodej rodinného domu 5+kk 181 m2 se zahradou 708 m2 okr. P
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 01217 Prostorný rodinný dům na prodej v klidné lokalitě v ulici U Březinky v obci Břehy. Dům o užitné ploše 181 m2 nabízí pohodlné bydlení a jeho součástí je krásně upravená zahrada o velikosti 708 m2 s velkou terasou, pergolou s barem, který je vybavený sporákem, myčkou a dřezem s teplou a studenou vodou. Součástí pergoly je také sprchový kout a WC. Dále je zde bazén, vířivka, garáž a parkovací stání pro 2 auta. Díky kvalitnímu stavu a luxusnímu vybavení je te... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 6+kk, 191 m², Oldřichov u Duchcova
Prodej rodinného domu 6+kk, 191 m², Oldřichov u Duchcova
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Příjemný, solidní dům s velkorysou dispozicí 6+kk uspokojí početnou rodinu či poskytne prostor pro bydlení i práci z domu. Dům zaujímá užitnou plochu 191 m2 a celková výměra pozemku činí 1.145 m². Pozemek je oplocen a osázen vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami, což zaručuje dostatek soukromí. Dvoupodlažní cihlový dům z roku 2008 disponuje prostornou garáží. Další 2 vozy lze parkovat přímo na pozemku na zpevněné parkovací ploše. Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel doplněný o krbová kamn... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 110 m2, Chuchelna-okr. Semily
Prodej rodinného domu 110 m2, Chuchelna-okr. Semily
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00084 Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou na velmi pěkném a klidném místě na okraji obce Chuchelna. Tato nabídka je určena zájemcům, kteří hledají bydlení, nebo chalupu na klidném místě, obklopeném přírodou. Dům je ve stavu určeném k rekonstrukci, takže je na každém, jak si své bydlení podle svých představ vytvoří. Celková současná užitná plocha domu nabízí 110 m2, ale lze v rámci rekonstrukce využít další prostory. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, menší místnost, koupelna, kotelna a sklad dřeva. V 1NP jsou dva obytné pokoje, postranní skladový prostor a výstup na terasu. V domě je vše zastaralé, původní a žádá si kompletní rekonstrukci. Do domu je zavedena voda z vlastní studny a za domem je jímka na odpady s trativodem. Na obecní vodovod se lze napojit, vede... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Prodej RD před dokončením v Nezamyslicích u Sušice
Před 4 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej nedokončeného samostatně stojícího vysoce kvalitního nízkoenergetického bungalovu na okraji obce Nezamyslice se zastavěnou plochou domu 190 m2 a garáže 63,6m2. Na rovinatém pozemku o celkové ploše pozemku 1 282 m2 je vystavěn jednopodlažní objekt domu orientovaný jižním směrem obdélníkového půdorysu, na kterém se rozhodně nešetřilo, k výstavbě byly použity velmi kvalitní stavební prvky. Aktuálně je vystavěna hrubá stavba domu vyzděna z broušených cihel Heluz Family 50, se soklovými části zdiva z broušených cihel Heluz Family 38, tyto části zdiva jsou zatepleny 120mm XPS. Příčky vyzděny z cihelných bloků Porotherm 14 Profi Dryfix. Strop je tvořen prefabrikovanými betonovými panely. Valbová střecha se sklonem 35% je osazena střešní krytinou pálené tašky Tondach Figaro 11. Okapy hliníkové. Okna dřevěná potažena hliníkem s trojskly Internorm (připraveno na venkovním žaluzie), vstupní dřevěné dveře potažené hliníkem Internorm. Předpokládaná dispozice domu je navržena jako... (více v detailu)
Před 4 dny
11 200 000
 Kč
Prodej činžovního domu po rekonstrukci se 4 jednotkami
Prodej činžovního domu po rekonstrukci se 4 jednotkami
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Coby přímý majitel nabízím k prodeji třípodlažní bytový dům po rekonstrukci o celkové ploše 307 m2 se čtyřmi bytovými jednotkami a samostatnou garáží v ulici Karolíny Světlé č.p. 103 v centru obce Jablonné v Podještědí vzdálené 20 km o Liberce (dostupnost busem i vlakem). Dům je stavebně (nikoliv dle prohlášení vlastníka) rozdělen na 4 samostatné bytové jednotky (2x zrcadlově stejný byt 1+1 v 1.NP o ploše 41 m2 - oba byty zařízené, částečně zařízený byt 4+1 ve 2. NP o ploše 96 m2 a nezařízený byt 5+kk v 3. NP o ploše 97 m2 - nezařízeno). Všechny 4 byty jsou trvale pronajímány (nájemní smlouva vždy na rok) s celkovou výnosností 50 tisíc čistého nájemného (bez služeb) měsíčně (600.000,- Kč za rok). Dům je zateplený s novými plastovými okny do ulice (PENB: C). Dům je dále podsklepený (2 podzemní podlaží) - možné využít jako skladové prostory. K domu d... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
11 990 000
 Kč
Mladá Boleslav, prodej rodinného domu 5+1, 155 m² na pozemku
Mladá Boleslav, prodej rodinného domu 5+1, 155 m² na pozemku
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě na adrese Jana Roháče z Dubé 448/9, Mladá Boleslav. Dům si můžete prohlédnout pomocí virtuální prohlídky - 3D skenu. Tento patrový dům je vhodný k rekonstrukci. Má dispozici 5+1 nebo lze využít patra zvlášť a mít dispozici 2x 2+1 s koupelnou a toaletou v každém patře (či mezipatře). Užitná plocha je následující: 1. nadzemní podlaží 79 m², 2. nadzemní podlaží 76 m², sklep 30 m². Na parcele o celkové rozloze 828 m² se nachází také garáž o velikosti 28 m² s montážní jámou a přiléhající dílna o velikosti 18 m², u domu je pak přístřešek jako další úložný prostor. Zbytek parcely tvoří zahrada se záhony, ovocnými a okrasnými stromy a také skleníkem a zahradním domkem. K budově dílny/garáže přiléhá prostor s venkovním krbem a posezením. V ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
8 340 000
 Kč
Prodej rodinného domu 281 m2 Pod Vinohrady, Popůvky
Prodej rodinného domu 281 m2 Pod Vinohrady, Popůvky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pokud toužíte po domě, který vám nabídne klidné soužití a současně rychlý dojezd do velkoměsta, máme pro vás perfektní řešení. Představuji Vám dům pod zalesněnými kopci přírodního parku Bobrava, nacházející se v obci Popůvky, kde se spojuje kouzlo přírody s pohodlím města Brna. Ačkoliv zvenku působí nenápadným dojmem, jedná se o patrový rodinný dům s velkorysým prostorem o dispozici 6+2. Tento prostor je vhodný pro pohodlné bydlení celé rodiny a díky samostatným vchodům může sloužit i jako ideální řešení pro vícegenerační domácnost nebo spojení bydlení s podnikáním. Celoročně jistě oceníte relaxační místnost se saunou, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek po náročném dni. K domu dále patří mírně svažitá zahrada o rozloze přes 400 m2, plně dostačující pro různé zahrádkářské tvoření. Pojďme se na to podívat do detailu. Dominantou a srdcem tohoto domu je útulný obytný prostor s kuchyní, který se stane centrem rodinných setkání. Teplo domova tu příjemně udrží podlahové vytápění, ně... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihomoravský kraj
12 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji právě zrekonstruovaný vícegenerační celo podsklepený rodinný dům o dispozici 6+kk ve stavu před dokončením. Tento cihlový dům nabízí luxusní bydlení na samostatné parcele o rozloze 790m² s celkovou zastavěnou plochou 110m² a užitnou plochou 250m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je umístěn v atraktivní lokalitě v ulici Klímkova, naproti Ostravské Zoo. Dům disponuje třemi samostatnými patry s koupelnou s wc a dále podkrovní místností, využitelnou jako úložný prostor. V přízemí se nachází předsíň se vstupem do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, dále pak koupelna se sprchovým koutem a wc. Podlahy jsou z leštěného mramoru a okna jsou antracitové trojskla. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu. V prvním patře se nachází chodba a dva prostorné pokoje a dále koupelna se sprchovým koutem a masážní vanou. Ve druhém... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Představuji Vám ideální investiční příležitost se čtyřmi bytovými jednotkami, každou s dispozicí 2+1. Byty mohou poskytovat komfortní a moderní bydlení pro jejich budoucí nájemníky. Dvě bytové jednotky jsou již obsazené nájemníky. Nebo rodinné bydlení s krásnou zahradou a zahradním domkem za domem, který poskytuje ideální místo pro odpočinek, grilování a trávení času s rodinou a přáteli. Tato nemovitost nabízí strat... (více v detailu)
Před 4 dny
Ústecký kraj
7 549 000
 Kč
Prodej rodinného domu 2+1, 47 m², Plumlov, ul. Partyzánská
Prodej rodinného domu 2+1, 47 m², Plumlov, ul. Partyzánská
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům u přehrady s cihlovou konstrukcí v klidné části obce Plumlov. Tato nemovitost má 3 místnosti a představuje ideální prostor pro pohodlné bydlení. Celková užitná plocha činí 47 m², zatímco plocha pozemku je 237 m². Tento rodinný dům nabízí jedinečnou příležitost k rozšíření o půdní vestavbu, ze které se naskýtá nádherný výhled na zámek Plumlov. Nabízí také dostatečný prostor k relaxaci s menší zahrádkou. Na mírně svažité zahradě o rozloze 167 m² naleznete keře rybízu, borůvky či maliníky, dále stromy broskve a nektar... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
2 090 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Dubé, pozemek 3702m2.
Prodej rodinného domu v Dubé, pozemek 3702m2.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
V klidné a příjemné části města Dubá – Nové Město, nabízíme k prodeji samostatně stojící zděný rodinný dům , může sloužit i jako dvougenerační. Stojí na rovinatém pozemku. Dům byl vystavěný před cca. 53 lety a je v původním , udržovaném stavu s rekonstrukcí koupelny a novými plastovými okny. Dispozice 5+1. V přízemí zádveří, chodba, WC, koupelna, kuchyně, obývací pokoj, dvě ložnice, schodiště do podkroví V mezipatře je malý balkon. V podkroví chodba, dva pokoje, WC, půda, možnost vybudovat koupelnu a kuchyň. Dům je podsklepen, v suterénu je garáž pro jedno auto.. PENB G. Střecha původní v dobrém stavu. Ústřední topení teplovodní v celém domě. Vytápění plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva. Odpady kanalizace, pitná voda z vlastní studn... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
8 400
 Kč
Prodej nízkoenergetického dvojdomu a zahradou a parkováním -
Prodej nízkoenergetického dvojdomu a zahradou a parkováním -
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50424 Představuji vám jedinečnou příležitost stát se majiteli exkluzivního bydlení v srdci Jizerských hor, v oblíbené horské obci Bedřichov. Nabízím k prodeji nízkoenergetický rodinný dvojdům/chalupu se 2 samostatnými mezonetovými byty 3+kk o velikosti 70 m2, což odpovídá 1/2 domu, 4 parkovacími stáními a zahradou, kde ve spodní části zurčí potok. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, kolaudováno bylo ve 12/2023. Tento dům, který spojuje moderní bydlení s kouzlem horského prostředí, je ideálním místem pro váš nový domov nebo jako útočiště pro vaše víkendové a prázdninové pobyty či investici. Dům se 2 oddělenými jednotkami je vybaven nejmodernějšími technologiemi pro maximální komfort a nízkou energetickou náročnost. Tepelné čerpadlo, rekuperace vzduchu, podlahové vytápění a krbová kamna zajišťují příjemné teplo i v těch nejchladnějších dnech. Byty v domě jsou situovány tak, aby maximálně využívaly kouzlo a klid horské oblasti - umocňuje to výhled na horský svah se sjezdovkou, a při... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
20 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty