Kunštát, chata 2+kk, plocha pozemku 848m2, krbová

Kunštát, chata 2+kk, plocha pozemku 848m2, krbová
Před 112 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Kunštát, chata 2+kk, plocha pozemku 848m2, krbová kamna, stylově zařízená - chata.Představujeme Vám únik z každodenního shonu a kroky směrem k životu, o kterém jste vždy snili. Chata 2+kk, zasazená do malebného lesa v Kunštátu na Moravě je skvostem, který čeká až ho objevíte a stanete se jeho součástí. Unikátní vlastnosti, které Vaše srdce rozpálí - užitná plocha 36,5m2, poskytující útulné a komfortní prostředí pro vaše odpočinkové chvíle, celková plocha pozemku 848 m2 nabízí dostatek prostoru pro vaše venkovní aktivity, zahradničení nebo prostě jen pro relax v náručí přírody. Vytápění krbovými kamny dodá vašemu domovu teplo a atmosféru plnou pohody. Obecní vodovod zajišťuje bezproblémový přístup k vodě. Stylově zařízený interiér vás okouzlí svou útulností a funkčností. Moderní vybavení včetně indukční desky a lednice uspokojí i ty nejnáročnější kulináře, a samozřejmostí je i sprchový kou... (více v detailu)
Před 112 dny
Jihomoravský kraj
2 190 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej nízkoenergetické chaty 2+kk, 32 m2
Prodej nízkoenergetické chaty 2+kk, 32 m2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
V přímém zastoupení výrobce nízkoenergetických dřevostaveb , české společnosti Happywoods, nabízíme k prodeji stavebnici rekreační chaty dispozice 2+kk, a půdorysnou výměrou 24,98 m2, tedy bez nutnosti stavebního povolení. Uvedená cena je za hrubou stavbu včetně dph. V přízemí se nachází obývací místnost s kuchyní o výměře 17,44 m2 a koupelna o výměře 3 m2. V 1.patře je malá ložnice o výměře 11,49 m2. Obytná plocha činí celkem 31,93m2 a hřebenová výška je 5 metrů. V ceně nejsou zahrnuty základové... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
414 673
 Kč
Chata s pozemkem Povrly
Chata s pozemkem Povrly
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chata se zahradou stojí na okraji chatové oblasti v obci Povrly, ve svahu nad vodní nádrží v lokalitě, kde je i koupaliště. Přístupová cesta k domu je ve vlastnictví obce a státu. Povrly č.ev. 27, 403 32 Povrly - list vlastnictví č. 312, katastrální území Povrly, obec Povrly, okres Ústí nad Labem - parc.č. 1195, výměra 52 m2 – zastavěná plocha a nádvoří, součástí pozemku je stavba č.ev. 27 – stavba pro rodinnou rekreaci - parc.č. 1196, výměra 414 m2 – ostatní plocha Celková výměra včetně zastavěné plochy = 464 m2 Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva. Chata je využívána k rekreačním účelům, z této její povahy vyplývá i vnitřní stav. Koupelnu chata nemá, dispozice je 2+1, ložnice, obývací pokoj, jídelní kout a kuchyňka. Chata ... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej chata, 130 m2, s Pozemkem 801m2 - Ludkovice
Prodej chata, 130 m2, s Pozemkem 801m2 - Ludkovice
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 58277 Nabízíme vám ke koupi krásnou chatu uprostřed lesa, 10 minut od města Zlín a 15 minut od lázeňského města Luhačovice, která je vhodná jak k rodinné rekreaci, trvalému bydlení nebo k investici. Celková užitná plocha chaty je 130 m2. Zahrada v osobním vlastnictví, na které si můžete dělat co vás napadne je velká 801 m2. Chata v průběhu času procházela pravidelnou údržbou a renovací. Tato nemovitost splňuje v podstatě vše, co potřebujete i pro trvalé bydlení. Dispozice chaty: vstupní hala, prostorná koupelna se sprchovým koutem, prosto... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
3 899 000
 Kč
Prodej chaty u řeky Blanice, 2+kk, Svinětice
Prodej chaty u řeky Blanice, 2+kk, Svinětice
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
vč. právního servisu a provize RK , Nabízíme k prodeji útulnou chatu 40 metrů od řeky Blanice, nacházející v malebné jihočeské přírodě. Podsklepená chata je ideálním místem pro rekreaci, odpočinek a únik od každodenního shonu. Klidná lokalita a krásné okolí činí tuto nemovitost skvělou investicí pro milovníky přírody. Do chaty se vstupuje přes verandu s posezením, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci. Kuchyň spojená s obývací... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
1 170 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 40㎡
Prodej byt 2+kk, 40㎡
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové moderní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. Pojďme se zaměřit na krásný byt s označením B15 o dispozici 2+kk ve čtvrtém podlaží, který disponuje podlahovou plochou 41,48m2, balkónem o ploše 3m2 a sklepní kójí o ploše 1,61m2. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci Místní infrastruktura poskytuje vynikající... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Chata s podkrovím+pozemek Holyně u Milíkova 830000
Chata s podkrovím+pozemek Holyně u Milíkova 830000
Před 7 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Chata jednopodlažní s podkrovím na vlastním neoploceném pozemku o výměře cca. 250 m2 (možnost užívání dalších cca. 500 m2) Holyně u Milíkova (Plzeň-západ). Rozptýlené až místy souvislé stromořadí zeleně, krásné a velmi klidné prostředí u řeky s výborným spojením autem cca. 5 km od Stříbra, cca. 35 km od Plzně a 5 km od sjezdu na dálnici D5 nebo železniční zastávka Svojšín 1 km pěšky a zastávka Milíkov 5 km pěšky. V chatě je prosklená jídelní terasa, kuchyně a obývací část, v podkroví spaní a... (více v detailu)
Před 7 dny
Plzeňský kraj
830 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Karlovy Vary, Zahradní, centrum
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Karlovy Vary, Zahradní, centrum
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Chcete-li bydlet v samotném centru Karlových Varů s výhledem na hotel Thermal, pod ním tekoucí říčku Teplou a promenádní cestičky okolo, pak právě pro Vás je určena tato nabídka dlouhodobého pronájmu bytu 2+kk, užitná plocha 54 m², ve 2. patře cihlového domu bez výtahu, v Zahradní ulici, v centru lázeňského města. Byt může také sloužit jako apartmán k trvalému pronájmu pro pobyt v Karlových Varech. Je plně zařízen nábytkem i dalším vybavením, které je součástí pronájmu, k dispozici mikrovlnka i varná konvice. Kuchyňská linka obsahuje příbory, talíře, hrnce i další vybavení. Topení a ohřev tep... (více v detailu)
Před 1 dny
Karlovarský kraj
16 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, 56m2, Praha 9, Černý Most, Šedova
Prodej, byt 2+kk, 56m2, Praha 9, Černý Most, Šedova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivní nabídka - Prodej slunného bytu 2+kk v oblíbené lokalitě Prahy 14 - Černý Most Hledáte ideální bydlení v Praze, které nabízí komfort, moderní vybavení a skvělou dostupnost? Pak vás zaujme náš exkluzivně nabízený byt 2+kk o výměře 55,33 m² v žádané lokalitě Černý Most na Praze 14, konkrétně v ulici Šedova. Základní informace: Typ nemovitosti: Byt 2+kk Dispozice: 2+kk, balkon, sklep, parkování Užitná plocha: 55,33 m² Lokalita: ul. Šedova, Praha 14, Černý Most Vlastnictví: osobní Stav objektu: Výborný Byt se nachází ve 4 NP cihlového domu z roku 2010. Dům je situován v klidné části P14 s výhledem do zeleně, nabízí příjemné prostředí k procházkám a relaxaci. Dispozice bytu: Obývací pokoj: 17,5 m² s přímým vstupem do kuchyně a výstupem na balkón Kuchyň: Oddělená kuchyňská linka s moderními spotřebiči a dostatečnou pracovní plochou Ložnice: 12,4 m² s vestavěnými úložnými prostory na míru Koupelna: S vanou, toaletou a dostatkem úložného... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
7 772 250
 Kč
Prodej Chata, 35㎡
Prodej Chata, 35㎡
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Jedinečná příležitost pro milovníky přírody a kutilů! Hledáte klidné místo, kde můžete utéct od ruchu města a vytvořit si svůj vlastní kousek ráje? Vítáme Vás ve Zdemyslicích, malebné vesničce ukryté v náručí přírody. Tato chata, která čeká na kompletní rekonstrukci, nabízí neomezené možnosti pro ty, kteří mají chuť a vizi vytvořit si útočiště podle svých snů. Klíčové vlastnosti chaty: Zastavěná plocha: 42 m² Pozemek: 522 m², lehce svažitý Stav: Určeno ke kompletní rekonstrukci Příběh této chaty: Představte si, jak se probouzíte do klidu venkova, kde jediné, co slyšíte, je šumění listí, bublající potok a zpěv ptáků. Tato chata je jako prázdné plátno, připravené na to, aby se stalo místem, kde budete tvořit vzpomínky a užívat si každodenní radosti života. Každý kout tohoto prostoru čeká na Vaši kreativitu a nápady, aby se proměnil v útulné a pohodlné obydlí. Okolní příroda: Podhrázský potok: V blízkosti chaty teče malebný Podhrázský potok, který přináší klid a příjemné osvěžení v horkýc... (více v detailu)
Před 5 dny
Plzeňský kraj
1 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, OV, terasa, parkovací stání, ul. Smíchovsk
Prodej bytu 2+kk, OV, terasa, parkovací stání, ul. Smíchovsk
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej moderního bytu 2+kk, terasa, parkovací stání Nabízíme k prodeji krásný a světlý byt 2+kk v žádané lokalitě blízko metra Lužiny. Byt se nachází v nové zástavbě bytových domů od společnosti Central Group. Tento moderní byt zaujme skvělým stavem, polohou a svou obrovskou terasou, která je ideální pro relaxaci a je dalším skvělým prostorem pro výše bydlení. Místo je klidné, s výhledem do zeleně, a nabízí v dosahu 10 min veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebujete pro flexibilní fungování. V ceně nabídky je i parkovací stání pro 1 auto. Dispozice bytu: Obývací pokoj s kuchyňským koutem: prostorný a světlý obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem. Velká okna poskytují dostatek denního světla a přímý vstup na terasu. Ložnice: neprůchozí, klidná a útulná ložnice s výhledem a vstupem na terasu. Koupelna: moderní koupelna vybavená rohovou vanou a kvalitním sanitárním zařízením včetně toalety. Terasa: obrovská terasa je skutečným klenotem tohoto bytu. Nabízí dostatek prostoru ... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5 + 1, Kostelec u Křížků, 1379 m2
Prodej rodinného domu 5 + 1, Kostelec u Křížků, 1379 m2
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Váš nový domov plný Klidu a přírody v Kostelci u Křížků Představujeme vám jedinečnou nabídku – prostorný rodinný dům 5+1, umístěný na samém kraji malebné obce Kostelec u Křížků. Tato nemovitost je dokonalým útočištěm pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a zároveň nechtějí ztratit kontakt s městským životem. Detaily, které dělají rozdíl: Užitná plocha téměř 208 m2 poskytuje dostatek prostoru pro vaše pohodlí. Velkorysý obývací pokoj s krbem vytváří ideální prostor pro relaxaci s rodinou či přáteli. Světlá kuchyň s výhledem do zahrady je snem každého kuchaře. Terasa s markýzou, jezírko s rybami a venkovní bazén i sauna zaručují nezapomenutelné chvíle v teple domova. K dispozici je také garáž a garážové stání, což je praktické řešení pro vaše vozidla. Umístění, které inspiruje: Kostelec u Křížků, ležící v srdci Středočeského kraje, v Ladově kraji, nabízí nejen nádherné výhledy... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
15 544 500
 Kč
Prodej byt 2+kk, 55㎡
Prodej byt 2+kk, 55㎡
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové luxusní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější a právě na jeden z nich se jdeme podívat! Mezonetový byt s označením B14 o dispozici 2+kk ve čtvrtém podlaží disponuje podlahovou plochou 56,63m2 a sklepní kójí o ploše 1,89m2. Čeká na vás podlahové topení a navíc je pro Vás připravena příprava na klimatizační jednotky. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku ... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
5 690 000
 Kč
Prodej chaty 92 m², pozemek 680 m², Aš - Nebesa
Prodej chaty 92 m², pozemek 680 m², Aš - Nebesa
Před 8 dny - BAZOS
Exkluzivně máme k prodeji v zastoupení majitele moc hezkou chatu umístěnou v klidné lokalitě Nebesa, v obci Aš, kousek od hranic s Německem. Hledáte oázu klidu pro svou rekreaci na víkendy a léto? Nebo chcete bydlet v lesích a nenechat se ničím rušit? Je zde možný i trvalý pobyt, proto pro milovníky přírody je toto jasná volba. Velkou výhodou je, že naproti Vám už nebude nikdo stavět a můžete si tak užívat zaslouženého klidu.. A teď pár technických parametrů - pozemek se rozkládá na cca 680 m2, což je dostatečně velký prostor na mnoho aktivit a zastavěná plocha činí 51 m2. Chata je dvoupodlažní s tím, že celková užitná plocha je 92 m2. Po vstupu do chaty přes malou chodbu se ocitnete v obývací... (více v detailu)
Před 8 dny
3 890 000
 Kč
Prodej chaty v Jindřichovicích, 4+KK, 99 m2
Prodej chaty v Jindřichovicích, 4+KK, 99 m2
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodáme velkou zateplenou chatu v Mezihorské u Jindřichovic. Díky rozměrům a příslušenství je vhodná k celoročnímu obývání, vlastní rekreaci nebo pronájmu pro turisty. Nachází se na okraji obce doslova krůček od přírody. V přízemí je prostorný obývací pokoj s vlastním východem na zahradu a vstupem do patra, kuchyň, koupelna s WC, chodba a praktická komora. V patře jsou tři pokoje - jeden je průchozí do bývalé lodžie, ze které vznikl pokoj o 10 m2. Vytápění zajišťují výkonná k... (více v detailu)
Před 7 dny
Karlovarský kraj
2 321 000
 Kč
Prodej chaty v Mezihorské, 4+1, 99 m2, Jindřichovice
Prodej chaty v Mezihorské, 4+1, 99 m2, Jindřichovice
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodáme velkou zateplenou chatu v Mezihorské u Jindřichovic. Díky rozměrům a příslušenství je vhodná k celoročnímu obývání, vlastní rekreaci nebo pronájmům pro turisty. Nachází se na okraji obce doslova krůček od přírody. V přízemí je prostorný obývací pokoj s vlastním východem na zahradu a vstupem do patra, kuchyň, koupelna s WC, chodba a praktická komora. V patře jsou tři pokoje - jeden je průchozí do bývalé lodžie, ze které vznikl pokoj o 10 m2. Vytápění zajišťují výkonná ... (více v detailu)
Před 7 dny
Karlovarský kraj
2 321 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 60㎡
Prodej byt 2+kk, 60㎡
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Moderní 2+kk byt s balkonem a komorou v atraktivní lokalitě Prahy. Hledáte svůj vysněný domov? Nabízíme Vám prostorný byt o dispozici 2+kk a celkové užitné ploše 60 m², který splní všechny vaše představy o komfortním bydlení. Tento moderní byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového domu z roku 2008 a je ideální pro páry či menší rodiny. Bezbariérový přístup činí byt vhodným i pro starší osoby, které ocení snadnou dostupnost. Klíčové vlastnosti bytu: - Dispozice 2+kk, obytná plocha 52 m²: Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice, která poskytuje dostatek soukromí a prostoru, kdy vnitřní podlahová plocha bytu je 52 m² - Balkon o velikosti 3,7 m²: Ideální místo pro relaxaci a odpočinek - Komora o velikosti 4,7 m²: Praktický úložný prostor pro vaše věci. - Energetická třída C: Nižší náklady na energie díky efektivnímu hospodaření s energiemi. Okolí a občanská vybavenost: Veškerá občanská vybavenost: Malešice jsou známé svou výbornou občanskou vybaveností. V docházkové v... (více v detailu)
Před 7 dny
Hlavní město Praha
6 900 000
 Kč
Prodej chaty 44 m2, pozemek 358 m2, Mrač - okr. Benešov
Prodej chaty 44 m2, pozemek 358 m2, Mrač - okr. Benešov
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01439 Představujeme vám jedinečnou příležitost k nákupu krásné chaty s pozemkem o velikosti 358 m2, nacházející se v malebné osadě Ztracená Stopa, Mrač, okres Benešov. Tato útulná chata s dispozicí 3+kk a užitnou plochou 44 m2 je ideálním místem pro útěk od každodenního shonu, rekreační pobyty nebo dokonce stálé bydlení. Dispozice: 3+kk, což zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě útulné ložnice a koupelnu. Užitná plocha: 44 m2 – dostatek prostoru pro pohodlné bydlení nebo rekreaci s rodinou a přáteli. Pozemek: Krásných 358 m2 v osobním vlastnictví, který nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity, zahrádkaření či relaxaci. Stav objektu: Dobrý, chata je připravena k okamžitému užívání.... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
2 599 000
 Kč
Prodej, domy/chata, 88 m2, Velké Meziříčí , Žďár nad Sázavou
Prodej, domy/chata, 88 m2, Velké Meziříčí , Žďár nad Sázavou
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej, domy/chata, 88 m2, Velké Meziříčí , Žďár nad Sázavou [ID 57866] Toužíte uniknout od shonu velkoměsta? Hledáte dokonalé místo k relaxaci a k „dobití“ energie? Pak je tato nabídka určena právě Vám! Nabízíme k prodeji dvoupodlažní podsklepenou rekreační chatu nacházející se v srdci přírody u krásného rybníka na pozemku o ploše 618 m2 v klidné lokalitě Velkého Meziříčí. V suterénu se nachází garáž a místnost pro skladování nářadí, dále je v přízemí obývací pokoj s malou spíží, ze kterého lze vstoupit do kouzelné zimní zahrady, která zajišťuje veškerý komfort a pohodlí pro Váš odpočinek v jakémkoli ročním období. Po schodišti vstoupíme do podkroví, kde je ložnice a k němu náležící balkon s krásným ... (více v detailu)
Před 6 dny
Kraj Vysočina
1 990 000
 Kč
pronájmu multifunkčním komplexu-pro akce všeho druhu..
pronájmu multifunkčním komplexu-pro akce všeho druhu..
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prostory na pořádání SVADBY - Křivoklátsko Multifunkční komplex s přímým vstupem do prostorného venkovního atria. V centru malebné části obci 10 km od Rakovnicka ve krásné přírodě Křivoklátské… Nabízíme k pronájmu..sál s plochou 140 m2, vchod a okna do ulice s nádhernou atmosférou vytápěnou podlahu, piáno a zvukoví systém.Přímo nad sálem je velké podkroví které je přizpůsobeno jako ubytovna cca 20 osob….Je vhodný na pořádání všemožných akcí..Máme pro Vás k dispozici k pronájmu další dodatečné vybavení, které můžete potřebovat Bar..kuchyň..sklad... (více v detailu)
Před 7 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej, chaty 3+kk, 761 m², Radimovice u Želče
Prodej, chaty 3+kk, 761 m², Radimovice u Želče
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Jste připraveni uniknout ruchu města a hledáte ideální místo pro relaxaci v přírodě? Pak pro vás máme jedinečnou nabídku! Nabízíme k prodeji zděnou chatu s dispozicí 3+kk a užitnou plochou 33 m², která se nachází v malebné a klidné lokalitě Radimovice u Želče. Tato nemovitost se nachází na prostorném pozemku o celkové ploše 761 m², který vám poskytne dostatek soukromí a pohody. Exteriér: Krásná a udržovaná zahrada je ozdobou této nemovitosti. Najdete zde: Dřevěnou dílnu, ideální pro kutily nebo jako skladovací prostor. Koupelnu s toaletou, což ... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihočeský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej komerčního objektu, okr. Olomouc
Prodej komerčního objektu, okr. Olomouc
Před 10 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji velice lukrativní komerční nemovitost. Jedná se o rozlehlý areál s funkční stáčírnou minerálních vod v Nových Valteřicích, místní část Moravský Beroun, okres Olomouc. Nacházející se v okrajové části obce v klidné lokalitě blízko lesa a přírody. Devizou této nabízené nemovitosti je vydatný pramen kvalitní kojenecké vody o maximálním povoleném odběru 2 litry za sekundu a 62 208 m3/rok. Odběr je povolen celoročně. Veškerá povolení a rozbory jsou k dispozici. Vrt je řádně zkolaudován, včetně povolení nakládání s vodami. Dále se zde nachází Lovecký zámeček postaven v letech 1864 - 1876 Lichtenštejny. Litinová konstrukce budovy je koupená a dovezená ze světové průmyslové výstavy v Paříži roku 1848. Hlavní pavilon s kamenným přízemím je situován ve svahu a je částečně podsklepen. V čelní stěně je arkáda, nes... (více v detailu)
Před 10 dny
Olomoucký kraj
8 000 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+kk, pozemek 842 m2, Zlatá, okres Praha
Prodej, rodinný dům 5+kk, pozemek 842 m2, Zlatá, okres Praha
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 5+kk se zahradou 712 m2 v obci Zlatá, okres Praha východ. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům s podlahovou plochou 137 m2, na pozemku o celkové ploše 842 m2 je ještě jedna stavba, zapsána jako jiná stavba, zahradní domek 2+kk, který je plně zařízen a připraven na obývání. Může sloužit jako dům pro návštěvy, nebo pro rodinu. Hlavní dům je nadstandardně zařízen. V přízemí je ku... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej chaty 3+1, 67 m², Hněvkovice na levém břehu Vltavy
Prodej chaty 3+1, 67 m², Hněvkovice na levém břehu Vltavy
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji zateplenou zděnou chatu o dispozici 3+1 s užitnou plochou 68 m², která se nachází na vlastním pozemku o ploše 261 m². Tato nemovitost se nachází v nádherné lokalitě Hněvkovice na levém břehu Vltavy, jen pár kroků od vody. Vstupní chodba: Přivítá Vás příjemná a prostorná vstupní chodba, která poskytuje dostatek místa na odložení svršků a obuvi. Komora: Praktický prostor na uskladnění potravin nebo dalších potřebných věcí. Koupelna s WC: Moderně zařízená koupelna s WC, která splňuje všechny požad... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihočeský kraj
6 290 400
 Kč
Prodej stavebních pozemků pro bydlení či podnikání o celkové
Prodej stavebních pozemků pro bydlení či podnikání o celkové
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím Vám k prodeji dva stavební pozemky nacházející se na atraktivní adrese Ulice Milana Diase v části obce Brankovice v okrese Vyškov. Tyto pozemky o celkové rozloze 534 m2 poskytují ideální příležitost pro stavbu vašeho vlastního domu nebo podnikatelského objektu. S maximální povolenou zastavitelností 35% nabízejí dostatek prostoru pro vaše plány a nápady. Jsou situovány ve strategické lokalitě pouhých 40 minut jízdy od Brna a 20 minut od Vyškova, přímo na trase Brno – Uherské Hradiště. Jeden z pozemků, s uliční šířkou 14,5 metru, nabízí pevný základ díky povrchu z betonových panelů, který dosud sloužil jako odstavná plocha. Tato unikátní vlastnost spolu s přivedenými inženýrskými sítěmi přímo na jejich hranici z nich činí ideální místo pro realizaci Vašeho snu o bydlení či podnikání. Jsou primárně určeny k bydlení, ale jejich poloha a charakteristika nabízí široké spektrum využití. Můžete zde postavit dům, který dokonale zapadne do obrazu venkovské... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
1 165 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 67㎡
Prodej byt 2+kk, 67㎡
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové luxusní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější a právě na jeden z nich se jdeme podívat! Mezonetový byt s označením B13 o dispozici 2+kk ve čtvrtém podlaží disponuje podlahovou plochou 68,62m2 a sklepní kójí o ploše 2,35m2. Čeká na vás podlahové topení ve všem místnostech a navíc je pro Vás připravena příprava na klimatizační jednotky. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro tur... (více v detailu)
Před 11 dny
Středočeský kraj
6 390 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty