Prodej garážového stání, 17 m², Kolín, ul. Roháčova

PlaceholderNo Image
Před 148 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Marně hledáte parkování v centru Kolína? Pak zbystřete. Nabízíme vám parkovací stání v bezprostřední blízkosti centra města, v bytovém domě Planets. A to není jeho jediná přednost. Poskytne vám i další výhody. Ochrání vaše auto před vandalizmem díky tomu, že se nachází na uzavřeném dvoře pod dohledem kamer. Protože je... (více v detailu)
Před 148 dny
Středočeský kraj
300 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej garáže, 21 m², Chomutov, ul. Spořická
Prodej garáže, 21 m², Chomutov, ul. Spořická
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi zachovalou garáž o užitné ploše 21 m², situovanou na okraji Chomutova. Jedná se o řadovou garáž, v cihlové konstrukci, umístěnou v klidné části. Garáž je vhodná nejen k parkování vozidla, ale také jako úložný prostor pro kola či sezónní vybavení. Lokalita s dobrou dostupností do centra i na okraj města, umožňuj... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
565 000
 Kč
Prodej garážového stání, 18 m², Praha, ul. Bohuslava Martinů
Prodej garážového stání, 18 m², Praha, ul. Bohuslava Martinů
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji bezpečné garážové stání o velikosti 18 m² v žádané lokalitě Prahy 4 - Podolí, ulice Bohuslava Martinů. Toto stání se nachází v prvním nadzemním podlaží areálu "Hromadné garáže Zelený pruh", který je díky pečlivé správě družstva výborně udržovaný. Celý areál je oplocen, bezpečnost zajišťuje moderní kamerový systém a vjezd do něj je ovládán dálkovým ovladačem, což přináší majitelům vozidel vysoký komfort i pocit bezpečí. Umístění v klidné části obce Praha - Podolí zaručuje dobrou dostupnost do centr... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
597 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 225 m², Kamenický Šenov, ul. Dlouhá
Prodej rodinného domu, 225 m², Kamenický Šenov, ul. Dlouhá
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte domov, kde by každý den byl jako dovolená uprostřed přírody? Představujeme Vám rodinný dům 4+1, který se pyšní výjimečnou polohou v srdci Kamenického Šenova, kde se snoubí klid malé obce s bezprostřední blízkostí fascinující národní přírodní památky Panské skály. Uvnitř domu najdete dvě koupelny s WC, které usnadní ranní přípravy i večerní relaxaci. Dřevník a sklep poskytují dostatek místa pro Vaše záliby a sezónní vybavení. Prostorná garáž ochrání vaše vozidlo před nepřízní počasí a nabídne bezpečný přístav pro kutilské projekty.... (více v detailu)
Před 16 dny
Liberecký kraj
3 780 000
 Kč
Obchod a služby, 726 m², Lanškroun
Obchod a služby, 726 m², Lanškroun
Před 24 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu 2. a 3. patro multifunkční budovy, která se nachází v centru Lanškrouna, ulice Dvorská s užitnou plochou 726 m². Ve 2. NP najdete velký prostor pro sklad a ve 3. NP je zázemí pro kanceláře. Na každém patře je moderně vybavená kuchyňka (včetně lednice, myčky a mikrovlnné trouby), jídelní kout, sprcha, oddělené toalety a výlevka. V budově se nachází výtah, vstup do budovy a místností uvnitř je přes či... (více v detailu)
Před 24 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Byt 2+kk, ul. Plzeňská, Praha - Smíchov. Hledáte
Byt 2+kk, ul. Plzeňská, Praha - Smíchov. Hledáte
Před 24 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 2+kk, ul. Plzeňská, Praha - Smíchov. Hledáte útulný byt v srdci Smíchova? Pak je tato nabídka pro vás! Nabízím k prodeji jedinečný 2+kk byt v podkroví historického měšťanského domu na ulici Plzeňská. Byt se nachází pouhých 400 metrů od nákupního centra Nový Smíchov a stanice metra Anděl je vzdálena jen 650 metrů. Byt v 6. patře s výtahem, v historickém domě s vlastní podestou s uzamykatelnou mříží: atypický... (více v detailu)
Před 24 dny
Hlavní město Praha
5 790 000
 Kč
Pronájem, byt 1+1, 33 m2, Anglická,
Pronájem, byt 1+1, 33 m2, Anglická,
Před 24 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
pronájem kompletně vybaveného bytu vel. 1+1 o rozloze 33 m v klidné lokalitě v Mariánských Lázních. Byt se nachází na 1. patře cihlového domu se třemi podlažími. Nabízí výborný stav a je ihned k dispozici k nastěhování. K bytu patří parkovací místo přímo u budovy. Dispozice bytu zahrnuje jeden pokoj spojený s kuchyňským koutem, obývací pokoj, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt je plně zařízen... (více v detailu)
Před 24 dny
Karlovarský kraj
20 000
 Kč
Pronájem nového bytu 1+kk, 31 m2, v Praze 15 -
Pronájem nového bytu 1+kk, 31 m2, v Praze 15 -
Před 24 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem nového bytu 1+kk, 31 m2, v Praze 15 - Dolní Měcholupy, ul. Františka Jansy.Soccer Reality vám nabízí moderní, zcela nový byt o podlahové ploše 30,7 m2. Situovaný ve 4. NP s výtahem. Orientovaný na JZ, v novostavbě s pěkným výhledem. Moderní kuchyňská linka na míru s plně integrovanou vestavnou myčkou nádobí, se sklokeramickou varnou deskou, vestavnou troubou, vestavnou lednicí se samostatným prostorným mrazákem, s vestavnou mikrovlnnou troubou, vestavnou digestoří. Jídelní stůl, dvě židle. Sestava pod TV. Do bytu je možné dodat zcela novou rozkládací pohovku (viz foto). Do bytu je možné dodat zcela novou manželskou postel velikosti 160x200 cm (viz foto). V chodbě sestava vysokých šatních vestavných skříní až ke stropu přes celou stěnu, věšáková stěna, zrcadlo. V obytné místnosti sada dalších dvou vysokých šatních skříní. Koupelna s umyvadlem, zrcadlem, sprchou s transparentní skleněnou zástěnou, závěsným WC, dvěma závěsnými skříňkami, přípojkou na pračku + pračka. V oknech... (více v detailu)
Před 24 dny
Hlavní město Praha
15 500
 Kč
Prodej, Byt 2+kk+garážové parkovací stání, ul.
Prodej, Byt 2+kk+garážové parkovací stání, ul.
Před 25 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Byt 2+kk+garážové parkovací stání, ul. Jasanová, Blansko.Nabízíme prodej novostavby pěkného cihlového bytu 2+kk s garážovým parkovacím stáním v novostavbě menšího bytového domu v Blansku na ulici Jasanová. CP bytu 53m2 + parkovací stání, 2. NP, menší cihlový dům nacházející se na okraji sídliště Písečná v Blansku. Dispozice bytu: obývací pokoj s KK 15,5m2, ložnice 15,3m2, prostorná předsíň 11,4m2, koupelna s vanou, sprchovým koutem a oknem 9,3m2, samostatné WC 1, 6m2. Pěkný a kompletně zařízený byt viz př... (více v detailu)
Před 25 dny
Jihomoravský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej garážového stání, 3 m², Praha, ul. Švédská
Prodej garážového stání, 3 m², Praha, ul. Švédská
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej garážového stání pro motorku , které se nachází v Rezidenci Sacre Coeur, 5 minut chůze od metra a OC Nový Smíchov, u autobusové zastávky Hol... (více v detailu)
Před 26 dny
Hlavní město Praha
400 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Líbeznicích, ul. Mělnická
Pronájem bytu 2+kk v Líbeznicích, ul. Mělnická
Před 26 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a slunný byt 2+kk o celkové užitné ploše 39m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v srdci Líbeznic. Tento prostorný byt je ideálním řešením pro dvojici, hledající klidné bydlení s dobrou dostupností do centra. Interiér bytu nabízí účelně řešený obývací prostor spojený s kuchyní, vybavenou kuchyňskou linkou s lednicí a samostatnou ložnicí, která poskytuje dostatek soukromí. Pro pohodlí je zd... (více v detailu)
Před 26 dny
Středočeský kraj
16 900
 Kč
Prodej bytu 2+1 s lodžií a komorou,
Prodej bytu 2+1 s lodžií a komorou,
Před 26 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení prodej slunné bytové jednotky 2+1 s komorou a lodžií (62m), v těsném blízkosti centra města Vlašim. Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 2. NP z celkových 6. Dispozice bytu: z prostorné chodby jsou samostatné vstupy na toaletu, do koupelny a kuchyně, dále samostatné vstupy do dvou pokojů, z jednoho vstup na lodžii. V chodbě je vybudovaný uzavřený prostor o výměře cca 1,6 m x 2,5 m, který slouží jako komora či se naskýtá možnost využít jako „provizorní ložnici“. Součástí prodeje je sklepní koje a podíl na společných prostorách v domě – sušárna, kočárkárna. Dům prošel před cca deseti roky revitalizací – stoupačky, plastová okna, zateplení, nové výtahy. D... (více v detailu)
Před 26 dny
Středočeský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 72 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme
Prodej byty 2+kk, 72 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme
Před 26 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 72 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme Vám k prodeji moderní byt o dispozici 2+KK v Rezidenci Moskevská, kterou najdete v Tuhnicích v centru Karlových Varů. Tento prostorný byt o velikosti 72 m2 je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v novostavbě. Byt se skládá z ložnice, koupelny s WC a obývacího pokoje, který je spojený s kuchyní. Zároveň disponuje balkónem, který nabízí příjemný venkovní prostor pro relaxaci, a sklepem, který vám zas poskytne dost... (více v detailu)
Před 26 dny
Karlovarský kraj
4 770 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+kk, 82 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí
Před 26 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 82 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí.!!! Nabídka je určena pro investory, kteří hledají stylový byt v centru města se solidním nájemníkem, který platí čistý, měsíční nájem 21.500,- + poplatky za služby. Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+KK s užitnou podlahovou plochou 71m2 na adrese Poděbradova ul. Bytovou jednotku tvoří prostorná předsíň s chodbou a vestavěnými skříněmi, oddělená a plně zařízená ložnice, nádherná koupelna s vanou, oddělená toaleta, kuchyňský kout s obývacím pokojem, ... (více v detailu)
Před 26 dny
Plzeňský kraj
6 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk/T/S/G, 85 m2, Praha 5 -
Prodej rodinného domu 4+kk/T/S/G, 85 m2, Praha 5 -
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+kk/T/S/G, 85 m2, Praha 5 - Radotín.Soccer Reality vám exkluzivně nabízí k prodeji velmi pěkný dvoupodlažní a částečně podsklepený rodinný dům na Praha 5 - Radotín. Tento rodinný dům o užitné ploše 85 m2 a celkové ploše pozemků (zastavěné plochy a zahrady) 330 m2, byl postaven v roce 1927, přístavba verandy a koupelny s rohovou vanou, kterou vidíte na fotkách, proběhla v původní podobě v roce 1973 a návazně byla samozřejmě modernizována. Ke vstupu do domu vede několik schodů, kterými se dostanete do verandy sloužící jako ideální prostor pro odložení obuvi a šatstva. Z verandy dále pokračujete do vstupní haly, naproti těmto vstupním dveřím je vchod do zmíněné koupelny s rohovou vanou. V prvním nadzemním podlaží tohoto domu je dále obývací pokoj s francouzským oknem umožňujícím vstup do zahrady a plně vybavená kuchyň se všemi běžnými spotřebiči, jídelním stolem se židlemi, celou stěnou s úložnými prostory a praktickým odkládacím pultem, který výrazně navyšuje pr... (více v detailu)
Před 26 dny
Hlavní město Praha
12 600 000
 Kč
Prodej nebytových prostor o výměře 77,4 m2, ul.
Prodej nebytových prostor o výměře 77,4 m2, ul.
Před 28 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej nebytových prostor o výměře 77,4 m2, ul. Bryksova, Praha 9 – Černý Most.Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na prodej nebytové prostory o celkové výměře 77,4 m2 v prvním nadzemním podlaží panelového domu na Praze 9 – Černý Most. Prostory jsou přístupné z obou stran domu. Prostory jsou členité a dostatečně prostorné. Velmi důležitým hlediskem je bezbariérovost celých prostor. V současné době jsou využívány jako provozovna masérských, regeneračních a rekondičních služeb. Po vstupu do prostor se ocitnete v chodbě (6,1 m2), z níž se po pravé straně dostanete do šatny (14,36 m2), s níž sousedí velká cvičebna (20,46 m2). V levé části chodby jsou pak vstupy do další, menší, cvičebny (12,6 m2) a komory (2,4 m2). Na konci chodby je koupelna s WC a sprchovým koutem. Součástí prostor je dále masérna (7,6 m2) přístupná z menší cvičebny a k této masérně přiléhá ještě další místnost – komora (3... (více v detailu)
Před 28 dny
Hlavní město Praha
8 490 000
 Kč
Prodej byty 2+kk, 53 m2 - Beroun-Město.Nabízíme
Prodej byty 2+kk, 53 m2 - Beroun-Město.Nabízíme
Před 28 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 53 m2 - Beroun-Město.Nabízíme Vám byt 2+kk v Berouně. V bytě je k dispozici kuchyně, prostorný obývací pokoj, ložnice, koupelna s WC. Z centra Prahy budete doma během 30 minut. Na metro B Zličín nebo do Metropole Zličín je to cca 20 minut. Na dálnici D5 budete do 2 minut. Obchod, pošta a autobusová zastávka 3 minuty pěší chúzí. Náměstí... (více v detailu)
Před 28 dny
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 70 m2, Náchod, M
Pronájem bytu 2+1, 70 m2, Náchod, M
Před 28 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní pronájem prostorného bytu 2+1 v centru města Náchod s výhledem na Masarykovo náměstí a náchodský zámek. Byt se nachází ve 2.NP, přístupný po schodišti. Vstup přes společnou uzamykatelnou chodbu se sousedním bytem - možnost uskladnění obuvi a věcí denní potřeby. Hlavní vstup do bytu navazuje na chodbu. Vstup do prostorného pokoje 23 m a druhého pokoje 25 m. Oba pokoje jsou orientovány jihozápadně s výhledem do náměstí. Z chodby (11 m) je vstup do kuchyně (4,5 m) - kuchyňská linka. Dále z kuchyně vstup do koupelny... (více v detailu)
Před 28 dny
Královéhradecký kraj
9 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 35 m², Praha, ul. Lipnická
Prodej bytu 2+kk, 35 m², Praha, ul. Lipnická
Před 29 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme Vám tento úchvatný byt 2+kk o velikosti 35 m² nacházející se v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy na ulici Lipnická. Tento byt není jen obyčejným bydlením, ale investicí do Vaší budoucnosti, která bude růst na hodnotě. Ideální pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu, kteří hledají komfort a moderní styl života v metropoli. Tento byt Vás zaujme nejen svou promyšlenou dispozicí, ale i kvalitním vybavením, které splní všechny Vaše požadavky. K bytu náleží sklep, který poskytuje dostatek ... (více v detailu)
Před 29 dny
Hlavní město Praha
5 493 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 115 m², Louny, ul. Pivovarská
Pronájem bytu 3+1, 115 m², Louny, ul. Pivovarská
Před 29 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaného bytu 3+1 v centru města Louny. Byt o velikosti 115 m2 se nachází ve 2. podlaží domu v Pivovarské ulici. Vstup do bytu je společným dvorem po schodech přes pavlač, která je k užívání pro 3 byty. Byt zdobí částečně zanechané původní dveře a převážně původní dřevěné podlahy, parkety ... (více v detailu)
Před 29 dny
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, DV, 40 m2, Jirkov, ul. Pionýrů
Prodej bytu 1+1, DV, 40 m2, Jirkov, ul. Pionýrů
Před 29 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 1+1 v družstevním vlastnictví, ve vyhledávané lokalitě města Jirkov. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, připraven k okamžitému bydlení nebo možnému individuálnímu přizpůsobení podle vlastních představ. Z oken se nabízí příjemný výhled na okolní zeleň a sídliště, což podtrhuje příjemn... (více v detailu)
Před 29 dny
Ústecký kraj
1 000 000
 Kč
Pronájem, byt, 3+kk, 74 m2, ul. Rév
Pronájem, byt, 3+kk, 74 m2, ul. Rév
Před 29 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vyjímečný byt 3+kk v 2. nadzemním podlaží menšího bytového domu s garážovým stáním a prostorným sklepem v rezidenční čtvrti Vinice, Praha 10 Tento byt jenž je částečně zařízený nabízí nejen díky svému umístění rozmanité výhody a komfort pro moderní život. Koupelna s vanou a oknem včetně samostatného WC zajišťují pohodlí a soukromí. Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s vestavěnou skříní a komorou, kde je včetně pračky a uzamčená skříň pro uložení věcí. To vám pomůže udržovat pořádek a organizaci. Byt se nabízí k dlouhodobému pronájmu bez nábytku. V bytě je samostatné topení zajišťované plynovým kotlem, což umožňuje individuální nastavení teploty a kontrolu nad vytápěním. Plovoucí podlahy dodávají bytu moderní vzhled a snadnou údržbu. Kuchyňská linka je plně vybavena značkovými spotřebiči, včetně myčky na nádobí, což vám usnadní přípravu pokrmů v bytě. Pro okamžiky relaxace a odpočinku máte k dispozici balkon s výhledem do zeleného prostředí. To vám umožní užívat si čerstvého ... (více v detailu)
Před 29 dny
Hlavní město Praha
29 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Opatovice nad Labem, ul. Neplachova
Prodej bytu 2+kk, Opatovice nad Labem, ul. Neplachova
Před 29 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Unikátní příležitost. Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk s balkonem o celkové ploše neuvěřitelných 135 m² v klidné části Opatovic nad Labem. Byt nadchne svou jedinečnou atmosférou, podtrženou luxusním nábytkem, který je součástí prodeje. Tento exkluzivní byt se nachází v 1. patře cihlového domu, který prošel celkovou rekonstrukcí. Orientace bytu na severovýchod a jihozápad zajišťuje příjemné osvětlení během celého dne. K bytu náleží balkon a sklepní kój... (více v detailu)
Před 29 dny
Pardubický kraj
11 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m², Opava, ul. Fügnerova
Pronájem bytu 3+kk, 75 m², Opava, ul. Fügnerova
Před 29 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k nájmu nově zrekonstruovaný byt v rodinném domě. Jedná se o klidnou část Opavy. Podlahové vytápění a parkety z masivu. Modern... (více v detailu)
Před 29 dny
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 335 m², Kosmonosy, ul. Linhartova
Prodej rodinného domu, 335 m², Kosmonosy, ul. Linhartova
Před 29 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zajímavá investiční příležitost je tu pro Vás! Rodinný dům 335 m² v srdci Kosmonos u Mladé Boleslavy nabízí možnost bydlení pro početnější rodinu či úžasné místo spojené s Vaším podnikáním. Na třech patrech naleznete 7 místností, terasu s výhledem na Loretu a velkorysou půdu ideální k další ... (více v detailu)
Před 29 dny
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 467 m², Bílina, ul. Želivského
Prodej obchodního objektu, 467 m², Bílina, ul. Želivského
Před 30 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný obchodní objekt ve vyhledávané části Bíliny, situovaný v samém srdci centra. Objekt rozložený na 3 nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 467 m², nachází se na pozemku o velikosti 474 m². Díky promyšlenému rozdělení prostor nabízí nemovitost široké využití pro různé obchodní aktivity či kanceláře. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což umožňuje okamžité využití bez nutných investic. Konstrukce objektu je sm... (více v detailu)
Před 30 dny
Ústecký kraj
15 600 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory