PRONAJEM BYTU LEVNE

PRONAJMU ZARIZENY BYT ,3+1 v OSTRAVE - BELSKY LES S LODZIJI. ZATIM KRATKODOBY PRONAJEM DO DUBNA 2025. POZDEJI I DLOUHODO... (více v detailu)
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronajem bytu 2+1 Horní Planá
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt po kompletní rekonstrukci v Horní Plané, sídl. Míru, 2.patro v klidném prostředí v domě s deseti byty (dům je zateplený s vyměněnými okny). Velikost 2+1, 53m2, vyzděná koupelna a WC, část. vybavený nábytkem. Cena 11000 Kč plus zálohy na energie. K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 32 m2 -
Kód zakázky: 65025, Dlouhodobý pronájem bytu o dispozici 1+kk, který se nachází ve 4. patře v Rezidenci Kopanický Mlýn. Byt o celkové ploše 30 m2 se pronajímá částečně vybaven: kuchyňská linka, vestavěné spotřebiče včetně myčky, vestavěný botník a chytrá pračka. Součástí pronájmu je i garážové stání v ceně nájmu (1500,-/měs.) a sklep (1,6 m2). Možn... (více v detailu)
PRONÁJEM BYTU
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
PRONAJMU BYT 1+1 BEZ KAUCE, se zahradou, dlouhodobě, částečně zařízený. V Sudkově u Šumperka ( u Zábřeha na Moravě) Olomoucký kraj. Nájemné včetně záloh za vodu činí 7200,- Kč/měs. VOLNÝ IHNED. Byt je v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Přidáno dnes - AVIZO_CZ
Pronajmu dlouhodobě byt 2+1 ve Frýdku Místku v žádané lokalitě Riviéra. Byt je zrekonstruovaný,v... (více v detailu)
Pronájem nadstandartního bytu
Nabízím k pronájmu nadstandardní pěkný byt 3+kk s balkónem o rozměrech 120m2 na ulici Ostravská v centru Hlučína, na náměstí. Byt prošel pečlivou rekonstrukcí a je tvořen prostorným obývacím pokojem spojeným s rohovou bílou kuchyní. Podlahy pokrývá světlý koberec a v kuchyňské části je plovoucí podlaha. V samostatných pokojích je rovněž plovoucí podlaha. Ze vstupní chodby se vstupuje do s... (více v detailu)
Byt 2+KK, v RD, Luhačovice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem zařízeného bytu 2+kk v centru Luhačovic. Byt 2 KK ( 1+1) o výměře 30 m v přízemí domu, je přístupný přes společnou chodbu. Na vstup do předsíně navazuje obytná místnosti s kuchyňským koutem a jídelním stolem. Ložnice s dvojlůžkem je samostatná neprůchozí. V bytě je TV, skříně, židle, stůl, spotřebiče. Koupelna má sprchovací kout, umyvadlo a WC. Pračka a sušička je umístěná ve společné technické místnosti. Byt a celý dům je po kompletní rekonstrukci, má podlahové topení, je ... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu ve Vrbně pod Pradědem
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronajmu slunný třípokojový byt v druhém patře v centru města. Vlastní plynové topení. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Hledám pronájem bytu
Zdravím vas, hledám být k pronájmu i na rekonstrukcí,podlahy, omítky, vypalují,třeba snižim i stropní,koupelnu zachot dám do kupí, samozřej... (více v detailu)
Pronajem bytu Luhacovice
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabizime pronajem bytu 3+1 (70 m2) v Luhacovicich. Byt se nachazi v 5. NP s vytahem, je vymalovany, vybaveny vestavenymi skrinemi a kuchynskou linkou.... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
pronájem bytu
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk o ploše 47m2 v bytovém domě v Kamenici nad Lipou, Pronájem 8500 + 4000/energie),
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+KK, 50m2, Olomouc
Kód zakázky: , V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu 2+kk, na Hodolanské ulici v Olomouci. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu a pronajímá se částečně vybavený (kuchyňská linka s troubou a plynovým spor... (více v detailu)
Pronájem bytu 2+kk, 120 m2, Nádražn
Přidáno dnes - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem loftového bytu o dispozici 2+kk, s luxusní výměrou 120 m v centru města Luhačovic. Byt vznikl podkrovní vestavbou jako velký nepřerušovaný prostor. Díky své výměře pojímá světlo, soukromí a výhled na 3 světové strany. Chloubou bytu je terasa ( 20 m) s jihozápadní expozicí. Byt má svoji uz... (více v detailu)
Zlínský kraj
23 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Kramperova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a prostorný vybavený byt 2+kk o užitné ploše 65 m² v pražské čtvrti Kamýk. Byt se nachází v posledním 8. patře budovy s výtahem a zajišťuje tak nádherný výhled do okolí. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu. Byt je k nastěhování od 1.10.2024. Díky sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 001
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 60 m², Ústí nad Orlicí
Přidáno dnes - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 3+1 a celkové výměře 60 m² v Ústí nad Orlicí. Byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 3. nadzemním podlaží. K bytu náleží jedno parkovací stání před dom... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1/B, ul. Dělnická, Dolní Břežany
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Pronájmu plně vybavené a zařízené moderní cihlové bytové jednotky skladby 3+1/balkon + sklepní kóje, o celkové výměře 78 m2 (vč. 1,5 m2 sklepní kóje v 1.NP a 3,5 m2 - balkonu) umístěné ve 2.NP (1.patro) bez výtahu ve 4 podlažním nepodsklepeném cihlovém domě, ul. Dělnická 392, Dolní Břežany, okr. Praha - západ. Velmi dobrý a udržovaný stav novostavba z r. 1999. Byt plně vybaven a zařízen dle fotodokumentace (nábytek, ves... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Liberecká
Přidáno dnes - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme do podnájmu byt 2+kk v Jablonci nad Nisou v ulici Liberecká. Byt se nachází v 2.NP panelového domu, poblíž centra města. Nevybavený byt disponuje vstupní chodbou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, kuchyní s el. sporákem, v... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem byt 3+1 Buchlovice, okr. Uh. Hradiště
Pronajmeme byt v rodinném domě, Buchlovice, okr. Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Jedná se o řadový rodinný dům, v jehož celém jednom patře se nachází předmětný byt. Patro první. Přístup chodbou po schodech do patra. Byt je pěkný, v dobrém stavu, prostorný a slunný. S velkou halou, samostatnými vstupy do pokojů. Má samostatnou kuchyň. Koupelna s vanou. WC zvlášť. Celková plocha byt... (více v detailu)
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Šídlovecká, Ostrava-Hrabová
Kód zakázky: 5477, BO! reality Vám nabízí k pronájmu byt 2+1 na ulici Šídlovecká, Ostrava-Hrabová. Tento byt se nachází ve 4NP/4NP, bez výtahu. V bytě najdete standartně prostornou chodbu, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a WC odděleně. Dále se v bytě nachází prostorná šatna a další 2 menší komory pro uskladnění potravin nebo úklidových prostředků, což je velkou výhodou. K bytu náleží sklepní kóje. Bytový dům se nachází ve vnitrobloku, tzn. ze zadního vchodu vstupujete na společný dvůr, na ... (více v detailu)
pronájem bytu 2+kk v centru Liberce
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt 2+kk v panelovém domě po rekonstrukci (nové štuky, nová výmalba, nové žaluzie, podlaha na WC, atd). Byt má velká okna na jihovýchodní stranu do zeleně, je situován v prvním patře domu. K dispozici je kuchyňská linka, sporák, ledni... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem byt 3+1 Kuřimské Jestřabí, Brno - venkov
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmeme byt o velikosti 3+1, Kuřimské Jestřabí, okr. Brno - venkov. Jedná se o cihlový byt v prvním patře domu bez majitele a bez výtahu. K dispozici dvůr s posezením. Celková plocha bytu 90 m2. Pokoje neprůchozí. Zařízená kuchyně - stůl, židle, kuch. linka, sporák, mikrovlnka, lednice a mrazák. Koupelna se dvěma umyvadly a vanou bez pračky. WC zvlášť. Předsíňka a půl pokojíček nav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 80 m², Ostrava, ul. Husovo náměstí
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prosluněný a prostorný byt 2+1, 80m2, ve 3.patře historické budovy v centru Ostravy na Husově náměstí. Byt má dva velké samostatné pokoje a rozlehlou kuchyň, která může snadno obsáhnout posezení obývacího typu, byt může být tedy využit buď jako 2+1, nebo jako 3+kk. Výhodou bytu je velká koupelna s vanou, WC je zv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 001
 Kč
Pronájem neprůchozích pokojů v bytě 4+1, Praha 4
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hledáte útulné bydlení v klidné lokalitě? Nabízíme k pronájmu tři neprůchozí pokoje v zrekonstruovaném bytě 4+1 s balkonem, v Praze Modřanech. Popis bytu: - Byt má celkovou plochu 90 m - Čtyřpodlažní panelový dům ve tvaru "U" bez výtahu - Před domem prostorné parkoviště, bezproblémové parkování Pokoje: - Každý pokoj je neprůchozí plně vybavený - Společná kuchyň vybavená vším potřebným - Sdílená koupelna a 2x záchod - Pračka, myčka a velká chladnička s mrazničkou Lokalita: - 2 min... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Pronájem byt 1+1 Velká Bíteš - Březka, Žďár N/S
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pronajmeme byt v RD o velikosti 1+1, Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár nad Sázavou. Březka je malá vesnice, část města Velká Bíteš v okrese Žďár nad Sázavou. Nachází se asi 4,5 km na západ od Velké Bíteše. Jedná se o byt cihlový, v přízemí domu z celkových dvou pater bez výtahu. Byt je bez balkonu. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Celková plocha bytu je 40 m2. Velikost pokoje je 22 m2. Samostatná kuchyně. Samostatný vchod a vst... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 900
 Kč
Pronajem byt 2+1 v O.– Porubě
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nezařízený byt 2+1 o velikosti 59 m2 v Ostravě - Porubě. Rekonstruovaná kuchyně, kde je dostatek prostoru na lednici, jídelní stůl a úložný prostor. Samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem a dostatkem prostoru na pračku. Pokoje mají samostatný vchod a... (více v detailu)
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Chomutov, ul. Palackého
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skvělý byt 1+1 v centru Chomutova, v katastrálním území Chomutov I. Tento byt se nachází v 6. patře osmipatrového panelového domu s výtahem. V bytě o užitné ploše 36 m² najdete dvě místnosti v dobrém stavu, které jsou ideální pro jednotlivce nebo pár. Byt je prakticky řešený a nabízí dostatek úložných prostorů. Výhodou je také výborná dostupnost ke všem městským službám a obchodům, které jsou v... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory