LEVNÉ UBYTOVÁNÍ RAJSKÁ ZAHRADA

Před 201 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování pro skupiny či firmy ve výborné lokalitě Praha 14 - Rajská Zahrada. Budova je nově po rekonstrukci, vše úplně nové. Nabízíme: 2-4 lůžkové pokoje, na každém pokoji lednice, úložné prostory. K dispozici ce... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 3+1, 72 m², Orlová, ul. Polní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt, který je po rekonstrukci - kuchyně, WC, koupelna. Výhodou bytu je také zasklená lodžie. Byt je částečně ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
K pronájmu penzion s restaurací na
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu a relaxačně zaměřený stylový penzion s pozemkem o 3588 m, Praha východ, Říčany u Prahy. K dispozici je 5 pokojů pro 2-4 osoby. Salónek může sloužit pro firemní školení, svatby, rauty atp. Penzion také nabízí sportovní vyžití a to saunu, plavecký bazén, vířivku, kulečník, tenisový, squashový kurt a okolní lesy s turistickými cestami a cyklostezkami. Penzion má vlastní kuchyň, nab... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 000
 Kč
prodej bytové jednotky o dispozici
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky o dispozici 1+1, která se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem, v městské části Děčín - Staré Město, ulice Jezdecká. Byt prošel rekonstrukcí. Zejména panelové jádro předělané na zděné v moderním designu se sprchovým koutem a toaletou. Byt je slunný a velmi hezky dispozičně řešený. Skládá se ze dvou místností. V kuchyni je rohová linka na míru. V protilehlé části místnosti se nabízí dostatek prostoru i na jídelní kout. Druhá místnost byla využívána jako ložnice i obývací pokoj zároveň. Okna v obou místnostech jsou plastová. Panelový dům prošel revitalizací. Nemovitost je zařazena do energetické třídy C. PENB bude předložen. Koupi lze řešit zajištěným úvěrem. Lokalita je výborně dostupná prostředky MHD. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Jen pár minut od domu se nachází M... (více v detailu)
1 460 000
 Kč
Pronájem provozní plochy, 1010 m², Louny, ul. Mělecká
Přidáno včera - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladovací plochu o výměře 1010 m² v Lounech. Jedná se o travnatou plochu, vhodnou pro uskladnění materiálu, stavební techniky nebo jiných potř... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 -.Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk v bezbariérovém domě, který prošel nákladnou rekonstrukcí. Byt je ideální volbou pro jednotlivce či pár, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. K bytu náleží parkovací místo ve dvoře za bránou na dálkové ovládání, což zajišťuje bezpečné a pohodlné parkování. V bytě je instalovaná rekuperace, která zajišťuje neustále čerstvý vzduch a zlepšuje kvalitu bydlení. Dům je vybaven novým výtahem, který je plně bezbariérový. V přízemí domu... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Plzeň, ul. Edvarda Beneše
Přidáno včera - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte výborně řešené, velké 3kk v Plzni na Borech..? S již zrekonstruovanou a dobře řešenou kuchyní..? Kam se budete moci přestěhovat třeba už příští měsíc..? Přesně takový byt pro Vás mám v Plzni v ulici Edvarda Beneše. Dům má nově udělanou fasádu z obou stran. Velkou výhodou je rovněž "vlastní" uzavřený park ve vnitrobloku. Byt je výbornou variantou pro studenty, mladé páry i... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999 000
 Kč
Pronajmu velký kontejner v komerční
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu na oploceném pozemku vodotěsný skladovací lodní kontejner v komerčním areálu. Vnitřní rozměry jsou: délka: ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990
 Kč
Pronájem 2+kk, m2, 42,4 m2, ul. Zdiměřická, Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem 2+kk, m2, 42,4 m2, ul. Zdiměřická, Praha 4 - Chodov.Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o rozloze 42,4 m² v lokalitě Praha 4 - Chodov, který se nachází v 6. patře panelového domu. Byt disponuje vstupní síní s vestavěnou skříní, koupelnou se sprchovým koutem a WC, a obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Součástí b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 999
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Praze, ul. Kramperova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a prostorný vybavený byt 2+kk o užitné ploše 65 m² v pražské čtvrti Kamýk. Byt se nachází v posledním 8. patře budovy s výtahem a zajišťuje tak nádherný výhled do okolí. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu. Byt je k nastěhování od 1.10.2024. Díky sv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 001
 Kč
Kancelář 27 m2 Ostrovní ul. Praha 1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje reprezentativní kancelář o rozloze 27 m v ul. Ostrovní Praha 1 - Nové Město. Kancelářské prostory se nachází v krásné historické budově. Kancelář je světlá na klidném místě a nachází ve 4. nadzemním podlaží domu s vrátnicí 24/7 a možností pronájmu parkovacího místa. Kancelář je po rekonstrukci: nová podlaha, renovace oken, nová výmalba. Sociální zázemí je ve společných prostorách. Internet je vedený po optické síti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Podnájem bytu 3+1, Na Výsluní - Zru
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje podnájem bytu o dispozici 3+1 o výměře 61 m. Bytová jednotka se nachází ve 3NP bez výtahu. Bytový dům prošel v průběhu let kompletní revitalizací ( střecha, plastová okna, zateplení + fasáda.) Rovněž bytová jednotka je po renovaci a ihned k nastěhování. Ve Zruči nad Sázavou veškerá občanská vybavenost ( ZŠ, MŠ, pošta, banka, zdravotní středisko, Tesco, Penny, restaura... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Chodov, ul. Vítězná
Přidáno včera - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představuji Vám exkluzivní nabídku pronájmu bytu 2+1 v oblíbené a klidné části Chodova, na ulici Vítězná. Tento byt je jako stvořený pro páry, které hledají útulný a harmonický domov. Proč si zamilujete tento byt: Útulnost a pohodlí: Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, díky čemuž nabízí moderní a útulné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma. Klidné prostředí: Ulice Vítězná je známá svou klidnou atmosférou, která vám umožní uniknout od městského ruchu a užívat s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 800
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 79 m², Rotava, ul. Sídliště
Přidáno včera - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 79 m², který se nachází v klidné části obce Rotava, katastrální území Rotava. Byt je situován ve 2. podlaží panelového domu se 6 nadzemními podlažími, což zaručuje výbornou dostupnost. Bytový dům je umístěn v sídlištní zástavbě, která nabízí dostatek klidu a zároveň pohodlnou dostupnost do centra obce. Byt je v dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Dispozice bytu za... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m2, Nerudova, K
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 v centru Kolína, ulice Nerudova. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domě s výtahem v šestém patře. Dispozice bytu zahrnuje samostatné WC, koupelnu s vanou, prostornou kuchyň a obývací pokoj propojený bez dveří. Původní vestavěné skříně a úložný prostor poskytují dostatek úložného místa v předsíni. Měsíční náklady činí 3385,- Kč včetně fondu oprav. Byt je v původním stavu s umakartovým jádrem a plastovými okny včetně žaluzií. K d... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 a 3+kk, Chrast, ul. Chrašická
Před 3 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Dům za cenu bytu! Nepropásněte tuto příležitost! Dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Chrast, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro investici. V domě jsou dva byty s vlastními vchody a oddělenými měřáky energií. Horní patro: Byt 3+1, byt připravený k okamžitému nastěhování – perfektní pro vlastní bydlení. Dolní patro: Byt 3+kk, byt určený k rekonstrukci – ideální příležitost pro vytvoření investičního bytu. Jedinečná možnost bydlet v horním bytě a dolní byt pronajímat, což vám může pomoc... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 490 000
 Kč
prodej bytové jednotky o velikosti
Před 3 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky o dispozici 1+1 v osobním vlastnictví, která se nachází v nízkopodlažním panelovém domě bez výtahu a je umístěna ve 4. patře. Bytová jednotka je v původním stavu, včetně bytového jádra. Je však udržována a velmi pěkně dispozičně řešena. Sestává ze dvou samostatných místností. V jedné je kuchyň s obývacím prostorem. Druhá místnost byla užívána jako ložnice. V předsíni se po levé straně nachází bytové jádro se sprchovým koutem a toaletou. Po pravé straně je umístěna úklidová místnost. Byt je větších rozměrů, 43 m... (více v detailu)
1 090 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 57 m², Pardubice, ul. Sezemická
Před 3 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a zrekonstruovaný byt 2+kk o užitné ploše 57 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v části Bílé Předměstí, na okraji obce Pardubice. Bytová jednotka je po rekonstrukci a je plně vybavena a zařízena, včetně moderní kuchyňské linky se spotřebiči (varná deska, trouba, myčka, lednice). Výborná dopravní dostupn... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Pronájem showroomu/prodejny, Karlov
Před 5 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Dvorana NYNÍ AKCE NA PŮL ROKU PRONÁJMU - sleva 50%, kde ze 19 033 Kč zaplatíte pouze 9 517 Kč + navíc první měsíc pronájmu máte zcela zdarma. Jedná se o prostor v přízemí, který lze využít jako prodejnu nebo showroom. Prostor je o velikosti 57,1m a disponuje vlastním sociálním zázemím. Prostor má vlastní vstup a vitrínu s možností umístění reklamy, prostor je velice dobře viditelný z hla... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 517
 Kč
Prodej bytu 3+1, 89 m² s park.místem, Plzeň, ul. Částkova
Před 3 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný mezonetový byt 3+1 s lodžií a vlastním parkovacím stáním, nacházející se v klidné a žádané lokalitě Plzně - Lobzy - Slovany, v ulici Částkova. Tato bytová jednotka o užitné ploše 83,7 m², se rozprostírá ve 4. a 5. nadzemním podlaží bytového domu vybaveného výtahem. Velkým bonusem je parkovací stání a sklepní kóje. Byt je centrálně vytápěn s přiměřenými provozními náklady a velmi nízkým fondem oprav (1.005,- Kč).V okolí najdete vše pro pohodlné... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 090 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 80 m² - Mladá Boleslav.Hledáte
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 80 m² - Mladá Boleslav.Hledáte výhodnou investici či vlastní bydlení? Možná mám pro Vás to pravé. Vítejte v Mladé Boleslavi! Aktuálně Vám zde nabízím byt 3+1, který má velký potenciál. Nachází se ve druhém patře nízkopodlažního panelového domu a ukrývá velice hezký interiér. Prostorný obývací pokoj…praktická kuchyně…a dvě ložnice, které můžete využít jakkoliv Vás napadne. Velkou výhodou je centrální chodba spojující všechny pokoje, takže se nebudete muset bát o d... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 43 m², Praha, ul. Zelenohorská
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme světlý byt 2+kk v žádané lokalitě Praha 8 Bohnice. Tato část Prahy je jedinečnou lokalitou na kopci s nádherným výhledem na centrum Starého města Prahy a obklopeno zelení. V těsné blízkosti se nachází vyhledávaná ZOO, Botanická zahrada, Čimický háj, aquapark Šutka, obchodní centrum Krakov, poliklinika, restaurace, spousty sportovišť, ŽS, MŠ a další široký výběr služeb. Byt je po rekonstrukci, nabízí dostatek světla díky slunné orientaci na jih a umožňuje krásný otevřen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 250 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 104 m², Milovice, ul. Lesní
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi světlý a prostorný byt o dispozici 4+1 a užitné ploše 104 m², který se nachází ve městě Milovice, ulice Lesní. K bytu náleží 3 lodžie, které poskytují dostatek prostoru pro relaxaci. Orientace oken na jih, východ a západ zajišťuje dostatek světla po celý den. Byt původně disponoval uspořádáním 3+1, avšak díky rozdělení velkého pokoje vznikl další pokoj, který sice nemá okno, ale může skvěle sloužit jako pracovna či úložný prostor. Byt je vybaven klimatizací v obývacím pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Prodám byt se zahradou
Před 5 dny - ANNONCE
Nabízíme byt v cihlovém domě o dispozici 2+1 v OV o výměře 56m2 v 1. patře. Na rekonstrukci koupelny snížení kupní ceny o 150.000 Kč. Ohřev teplé vody a vytápění je zajištěno lokálními plynovými spotřebiči. Dále k bytu patří 3 sklepy. N... (více v detailu)
2 190 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 55 m², Plzeň, ul. Gerská
Před 5 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem samostatného obchodního objektu, který se nachází v Plzni na Bolevci, ulice Gerská. Objekt je situován přímo u parkoviště u OC Plzeňka a je možno ho vy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Prodej byty 5+kk, 141 m2 - Poděbrady.Residence
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byty 5+kk, 141 m2 - Poděbrady.Residence Velké Zboží se nachází v nádherné klidné lokalitě Poděbrad se skvělou občanskou vybaveností a zejména výbornou dopravní dostupností. Lokalitu ocení hlavně rodiny s dětmi, sportovci a všichni ti, kteří chtějí bydlet na výjimečném místě s moderní architekturou. Urbanistické a architektonické řešení rodinných domů včetně okolních úprav na pozemku je navrženo citlivě vzhledem k dané lokalitě a stávající okolní zástavbě. Stavby domů budou plynule začleněny do okolí. Minimální plocha pozemku pro jeden byt je 316 m2 a objekty budou přístupny z nově navržené komunikace. V návrhu byl kladen důraz na řešení veřejného prostoru (obytné zóny) tak, aby působil příjemným nestísněným dojmem a každý vlastník měl dostatek soukromí. Objekty mají oplocené až samotné plochy se zahradou. Nabízená jednotka 5+KK se nachází v domě C, která je řešena jako dvoupodlažní. Je určena pro bydlení až 5-ti osob. Všechny potřebné informace (dispozice, standardy, půdorys... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 970 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory