Koupím byt 2+1 v Ostravě - Porubě. Peníze mám v hotovosti. Nejsem RK!

Před 2 dny - AVIZO_CZ
KOUPÍM BYT 2+1 V OSTRAVĚ-PORUBĚ NA ULICI JANA ZIKY, OTAKARA JEREMIÁŠE, Fr. ČECHURY A V OKOLÍ, nebo na ulici E. ROŠICKÉHO, ALŽÍRSKÁ, UKRAJINSKÁ, KUBÁNSKÁ a v okolí. K těmto lokalitám mám osobní vztah. PŘÍPADNĚ by... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Koupím byt 2+1 v Ostravě - Porubě
Před 2 dny - AVIZO_CZ
KOUPÍM BYT 2+1 V OSTRAVĚ-PORUBĚ NEJLÉPE NA ULICI E. ROŠICKÉHO, ALŽÍRSKÁ, UKRAJINSKÁ, KUBÁNSKÁ NEBO BLÍZKO MÝCH RODIČŮ NA ULICI JANA ZIKY, OTAKARA JEREMIÁŠE, Fr. ČECH... (více v detailu)
Neuvedeno
Koupím byt 2+1 v Ostravě – Porubě
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Koupím byt 2+1 v Ostravě – Porubě (ideálně na ulici Evžena Rošického, Alžírská, Ukrajinská, Kubánská, Otakara Jeremiáše, Jana Ziky a podobně). V p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu byt 2+1 o ploše 48,8m2 ,který se nachází poblíž centra v 1.NP staršího zděného domu bez výtahu. Z chodby domu se vchází do předsíně z níž jsou dveře do jedné obytné místnosti, kuchyně a koupelny sloučené s WC. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, plyn. sporákem s troubou, lednicí, pračkou a mikrovlnkou. V koupelně je vana, umyvadlo se zrcadlovou skříň... (více v detailu)
9 000
 Kč
BYT 2+1 Ostrava - Hrabůvka, DLOUHODOBĚ
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Majitel domu nabízí pronájem útulného a čistého bytu 2+1, 1. Kat., po kompletní rekonstrukci. HLEDÁM JEDNOHO NEBO DVA SLUŠNÉ A INTELIGENTNÍ NÁJEMNÍKY, NEKUŘÁKY, BEZ ZVÍŘAT A DĚTÍ. DEVIZY TOHOTO BYDLENÍ JSOU: Dlouhodobé bydlení - mezi inteligentními lidmi,... (více v detailu)
10 790
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Přenechám pronájem bytu 2+1 v Ústí nad Orlicí (Štěpnice) + prodej celého ... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 2+1 55 m, Plumlov
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu světlý, částečně zařízený byt o dispozicí 2+1 s dvěma lodžiemi o výměre 55 m. Byt se nachází na ulici 9. května č.480, Plumlov, v prvním patře panelového domu. Byt sestává z chodby včetně vestavěné skříni, ložnice, obývacího pokoje, toalety, koupelny a samostatné kuchyně, včetně kuchyňské linky, plynového sporáku a mikrovlnné trouby. V... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Komplet zařízený byt 2+1 v Karviné, 2x lodžie, úpravy, 12.000 Kč i s energiemi. Od 1. 11.
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pro zájemce bez dětí... Pronajmeme 2+1 Karviná - Hranice, ulice Bratranců Veverkových, (za Kauflandem), 3 patro z 12, 2x výtah... Byt je kompletně zařízený, a má 2 lodžie... Nájem včetně služeb a energii 12.000 Kč. Vratná kauce 24.000 Kč, odměna zpro... (více v detailu)
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Lutín
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu bytu o dispozici 2+1 ve 3.NP cihlové domu bez výtahu na ulici - Růžová Lutín. Dispozice bytu : 2+1 byt se pronajímá nezařízený, vytápění - plynové. Nájemné činí : 9.000 Kč + energie . Kauce : 1 Platí se provize RK. Byt bude k dispozici od 1.12.2024. V blízkosti nejdete : Škola, školka, dětské hřiště, pot... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 s balkónem Havířov-Město
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Doporučujeme ke koupi byt o dispozici 2+1 s balkónem v dr. vl. situovaný do nízké zástavby na ul. Karvinská v Havířově-Městě. Je na 3. n.p. ze čtyř. Nemovitost je v udržovaném původním stavu, vymalovaná. Sestává z chodby s vestavnou skříní, koupelny s vanou, samostatného WC, kuchyně s linkou, dva pokoje můžou být průchozí nebo samostatné. Z obývacího pokoje výstup na balkón s výhledem do klidného, zeleného vnitrobloku. K bytu přináleží sklepní kóje. Bytový dům je revitalizován, za... (více v detailu)
2 050 000
 Kč
Prodej družstevní byt 2+1 Vančurova Nový Jičín
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám družstevní byt 2+1 s plochou 52m2 na ulici Vančurova v NJ. Byt je ihned volný a nachází se v 2. patře 4-podlažního domu. Byt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 290 000
 Kč
Pronájem byt 2+1 Slavičín
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Od 1.11. nabízím byt k pronájmu 2+1 ve Slavičíně na ulici K.Vystrčila. Byt je částečně zrekonstruovaný, nové okna, podlahy, kuchyň, dveře, koupelna, částečně zařízen (bez gauče a po... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 000
 Kč
Pronájem krásného bytu 2+1 ul. Růžová
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Připravili jsme pro vás nabídku pronájmu bytu o dispozici 2+1 ve 3.NP cihlové domu bez výtahu na ulici - Růžová Lutín. Dispozice bytu : 2+1 byt se pronajímá nezařízený, vytápění - plynové. Nájemné činí : 9.000 Kč + energie . Kauce : 1 Platí se provize RK. Byt bude k dispozici od 1.12.2024. V blízkosti nejdete : Škola, školka, dětské hřiště, pot... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Ostravě - Porubě
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolte mi Vám nabídnout zprostředkování pronájmu krásného bytu 2+1 v nejžádanější lokalitě Ostravy - Poruby, na ulici Resslova. Bytová jednotka, která se nachází v 6. NP/6NP, revitalizovaného domu s výtahem, je po celkové rekonstrukci a je z větší části vybavená nábytkem, které je na fotografiích. Orientace bytu je na východ a na západ. Je zde balkón s výhledem do dvora. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Pouze pro slušné nájemníky s pracovní smlouvou. Vzhledem k nedávné rekonstrukci bude nájemník povinen mít sjednané pojištění domácnosti a odpovědnosti za škodu. S vyřízením mohu pomoci. Nájem bude s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 100
 Kč
Byt 2+1 v Ostravě - Porubě
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
BYT 2+1 v Ostravě - Porubě, nabídněte. Nejsem RK! Ráda bych se stěhovala po Novém roce... Děkuji za Vaše nabídky.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 2+1, 56 m2 -
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63167, Moderní a prostorný byt 2+1 s lodžií v Opavě – Zeyerova ulice Hledáte ideální bydlení v atraktivní lokalitě? Máme pro vás nabídku, která vás nadchne! Nabízíme k prodeji krásný, nedávno zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a rozloze 56,5 m2 v srdci Opavy, na Zeyerově ulici v části Kateřinky. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží udržovaného bytového domu a poskytuje skvělé výhledy na obě světové strany – severozápadní a jihovýchodní. Prostorná lodžie, na kterou je vstup z obývacího pokoje, nabízí možnost odpočinku a posezení s výhledem do zeleně. K bytu náleží také sklepní kóje, která vám poskytne další úložný prostor. Klíčové vlastnosti bytu: • Světlý a vzdušný interiér díky oknům orientovaným na dvě světové strany • Vlastní lodžie ideální pro relaxaci • Soukromé parkovací stán... (více v detailu)
2 650 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 48 m2 - Opava - Předměstí
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65265, Nově nabízíme k pronájmu byt 2+1 v Opavě na ulici Mařádková. Byt se nachází v 11. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Celková výměra bytu je 48 m2. Byt je v osobním vlastnictví. Byt se nachází v blízkosti centra a velkou jeho výhodou je zasklená lodžie a balkón. Lodžie je orientovaná na jihozápadní stranu a je přes oba pokoje. Vstup na balkón je z kuchyně. V celém bytě... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2kk, Brno Slatina, 40m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 2kk, 40 m2, v Brno Slatina na ul. Podstranska, přímo od majitelů. Byt je po rekonstrukci +nová podlaha, nová kuchyňská linka, nové multifunkční schodiště) a je umístěn v domě o třech bytových jednotkách. Parkování na ulici před dome... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč
Prodej byty 2+1, 56 m2 -
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64933, Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 o užitné ploše 56 m2 v Bruntále, ulice Uhlířská. Tento slunný a prostorný byt se nachází v 5. patře sedmipatrového panelového domu, je po částečné rekonstrukci. Celý byt má krásný výhled do krajiny, kde krásně vidíme i Uhlířský... (více v detailu)
1 680 000
 Kč
Družstevní byt 2+1
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji družstevní byt 2+1 (57,5m2) v druhém patře po čersvé rekonstrukci jádra (foto jádra je staré). Byt se nacházi ve velmi klidné oblasti ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 550 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 2+1 PRONÁJEM, Ostrava - Hrabůvka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nabídka určená inteligentním lidem, kteří umí fungovat samostatně, bez zprostředkovatele. DEVIZY TOHOTO BYDLENÍ JSOU: DLOUHODOBÉ BYDLENÍ - MEZI INTELIGENTNÍMI LIDMI, KLID A ČISTOTA V CELÉM DOMĚ, KOLEM ZELEŇ, PARKOVÁNÍ U DOMU, KOUSEK OBCHOD-Y, VELMI DOBRÁ DOSTUPNOST MHD, AJ. Majitel domu nabízí p... (více v detailu)
10 790
 Kč
Prodej, byt 2+1, 50 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 131011, Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 o rozloze 50 m² v Karviné na ulici Žižkova. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z celkových 12. Dispozice bytu zahrnuje dva neprůchozí pokoje, kuchyň, samostatnou koupelnu a toaletu, a dvě lodžie. Byt je ve velmi dobrém a udržovaném stavu, momentálně probíhá stěhování. V pokojích jsou instalovány plovoucí podlahy. Jedna lodžie je přístupná z kuc... (více v detailu)
1 290 000
 Kč
Podnájem bytu 1kk 30 m2, ul. 30. dubna 2944/1, Moravská Ostrava
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 1861, Nabízíme podnájem bytu v osobním vlastnictví o dispozici 1kk 30 m² na ulici 30. Dubna v Moravské Ostravě. Byt je situován v 16. podlaží z 17. podlažního panelového domu s výtahem, což zajišťuje krásný výhled a dostatek denního světla. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem s praktickou vestavěnou skříňkou, přičemž toaleta je oddělená pro větší pohodlí. K dispozici je také komora, která slouží k umístění pračky. Kuchyňská linka je dělaná na míru a je opatřena vestavěnými spotřebiči (sklo keramická deska a trouba), digestoř. Součástí bytu je také zasklený balkon. Velmi pěkná a klidná lokalita s dostatkem zeleně a parkovací plochy. Veškerá občanská vybavenost poblíž zastávka MHD, obchod atd., vše v docházkové vzdálenosti. Měsíční náklady na bydlení činí celkem 11.000 Kč + energie. Zahrnují: nájemné, zálohy za teplou, studenou vodu a teplo pro jednu osobu, ostatní služby domu a pojištění, nezahrnují energie. K podpisu smlouvy je nutné mít připraveno: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Neštěmicích
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám prodej bytu v OV 2+1 v Neštěmicích v ulici Železná o velikosti 84,00 m2. Byt se nachází v prvním patře cihlového bytového domu. Okna jsou plastová. V obývacím pokoji je plovoucí podlaha, v ložnici, ve vstupní chodbě, kuchyni a koupelně je PVC. Bytové jádro je původní umakartové, WC je samostatné, v koupelně je vana. Vytápění bytu je ústřední dálkové. Byt je velmi tichý a prostorově vyřešen a je ideální pro mladý pár. Klidná l... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Prostějově, ul. Krokova
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 v oblíbené lokalitě Prostějova na ulici Krokova. Byt je umístěn ve 3. patře cihlového domu. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí Dispozice bytu zahrnuje dva pokoje a kuchyň s jižní orientací, což garantuje dostatek denního světla. Vyhledávaná lokalita v docházkové vzdále... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 870 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Byty, komerční prostory