Anglické přívěsy - bydlení na kolech

Anglické přívěsy - bydlení na kolech
Před 39 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
domeček - chatka na kolech, tiny house, mobilheim, vhodný na zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tyto karava... (více v detailu)
Před 39 dny
Středočeský kraj
143 000
 Kč

Podobné inzeráty

domek na kolech
domek na kolech
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Domek - bydleníčko na kolech, domeček v Anglickém stylu, přívěs obytný, též chata na kolečkách, tiny house, mobilheim, vhodný na zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro pevné stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel... (více v detailu)
Před 11 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bydleníčko na kolečkách
Bydleníčko na kolečkách
Před 74 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
v Anglickém stylu, přívěs obytný, též chata na kolech, tiny house, mobilheim, vhodný na zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu... (více v detailu)
Před 74 dny
Středočeský kraj
145 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 109 m2 -.Jen si to
Prodej, Rodinné domy, 109 m2 -.Jen si to
Před 190 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 109 m2 -.Jen si to představte. Vzbudíte se, vyjdete na zahradu vypít si svou ranní kávu a hned za plotem vás zdraví srnky. To není pohádka, to je realita, která na vás čeká v top lokalitě Říčan. Mám tu pro vás rodinný dům s pozemkem 662 metrů čtverečních. Užitná plocha domu je 109 metrů čtvereční a najdete v něm obývací pokoj, ve kterém nechybí krb, kuchyň, prostornou chodbu, tři pokoje a dvě koupelny. Dům byl postaven v roce 2009, má plastová okna a střechu z kanadské šindele. Na zahradě najdete kromě bazénu i letní kuchyň s grilem, zastřešené parkovací stání, vytápěnou dílnu a zděný zahradní domek. Je tam také branka na lesní cestu, která vás dovede až k přírodnímu koupališti Jureček. Jelikož stezka u domu končí, téměř nikoho na ní nepotkáte. Můžete se tak vydávat na ničím a nikým nerušené procházky překrásnou přírodou. Energetickou náročnost domu uvádíme G... (více v detailu)
Před 190 dny
Středočeský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej objektu k bydlení
Prodej objektu k bydlení
Před 143 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej objektu k bydlení v Bílině. Tato nemovitost byla postavena někdy začátkem 20 století. Od té doby zde proběhlo několik rekonstrukcí a úprav způsobu využití. Jedná se o třípodlažní dům, kde ve spodní části jsou prostory restauračního typu. Jeden prostor je pivnice s barem a druhý menší sál, taktéž s barem a navíc tanečním parketem, pódiem a malým zázemím, možné využít jako kuchyňku. Pro toto přízemí jsou oddělené toalety. V první patře jsou vybudované pokoje ubytovacího typu, zařízené lůžkem, stolem se židlemi a televizí. Na tomto patře je společná kuchyňka a sprchy s toaletami. Poslední druhé patro má pokoje se sociálním zařízením už přímo na pokoji a opět kuchyňku společnou. Vrchní patro je přestavěné z původních bytů, jde tedy po menší rekonstrukci vrátit zpět na bytovou jednotku. Dům je připojený na všechny inženýrské sítě... (více v detailu)
Před 143 dny
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Hledáte bydlení v
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Hledáte bydlení v
Před 691 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 73 m2 -.Hledáte bydlení v nádherné přírodě Šumavy? Nabízíme prodej chalup v obci Pohorsko, vhodnou k trvalému bydlení i k rekreaci. Chalupa je situovaná na vyjímečném místě, které ještě nebylo tolik objeveno turisty. Největší benefit nemovitosti je možnost jeho kompletní rekonstrukce. Momentálně je dům po kompletní demolici všech vnitřních příček, podlah a stropů. Na stávající stav mají majitelé stavební povolení s velmi praktickým projektem, který je možné upravit dle představ nového majitele. K dispozici, v rámci kupní ceny, je rovněž dřevo na krov a strop. Před domem se nachází slunná za... (více v detailu)
Před 691 dny
Plzeňský kraj
3 690 000
 Kč
Karavan anglický - obytný přívěs
Karavan anglický - obytný přívěs
Před 158 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Anglický karavan, přívěs obytný, ale i jako chata na kolech, tiny house, na zahrádku, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů či na staveniště, ubytování pro stavebníky a jiné, kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, pro přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro ubytování a přespání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tento co je na fotk... (více v detailu)
Před 158 dny
Středočeský kraj
168 000
 Kč
Přívěs Anglický obytný
Přívěs Anglický obytný
Před 154 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
karavan - bydlík, chata, tiny house, vhodné na: zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tento co je na fotkách ZENITH lUNAR 6 o vn... (více v detailu)
Před 154 dny
Středočeský kraj
189 000
 Kč
Chatka
Chatka
Před 176 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Anglický obytný přívěs - karavan, bydlík, tiny house, mobilní chatička, obytka, tyto co jsou na fotkách, přívěsy jsou vybaveny tak aby jste se cítili co nejpohodlněji a na vysoké úrovni, mají až nadstandardní výbavu ve výborné kvalitě zpracování k dispozici mají kombinaci plynu, proudu z trakční baterie a ze sítě, mají velkou koupelnou s odděleným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickým WC, velkým sporákem s pečící troubou s grilem, dále jsou vybaveny lednicí, dřezem, topením - rozvodem tep... (více v detailu)
Před 176 dny
Středočeský kraj
143 000
 Kč
Bydlík Anglický karavan
Bydlík Anglický karavan
Před 156 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
přívěs obytný, též chata na kolech, tiny house, na zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tento Anglický karavan - bydlík, co je na fotkách AVON... (více v detailu)
Před 156 dny
Středočeský kraj
155 000
 Kč
Chatka na kolech
Chatka na kolech
Před 156 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
přívěs obytný, Anglický karavan - bydlík, chata, tiny house, vhodné na: zahradu, pozemek, pro rybáře k vodě, pro hlídače objektů, na staveniště, ubytování pro stavebníky či kancelář na volnou plochu, jako buňka pro odpočinek a na skladování, pro velice skromné bydlení a přežívání, pro stání v kempu, na přechodný pobyt - stavba - oprava domů, zahradní domek i pro děti, pro přespávání hostů, úprava na prodejnu, hodinový hotel k prodeji nebo k pronájmu. Tento co je na fotkách AVONDALE ... (více v detailu)
Před 156 dny
Středočeský kraj
159 000
 Kč
Obytný přívěs Anglický
Obytný přívěs Anglický
Před 130 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
mobilní chata na kolech, anglický karavan, tyto co jsou na fotkách, ale i jiné, přívěsy jsou vybaveny tak aby jste se cítili co nejpohodlněji a na vysoké úrovni, mají až nadstandardní výbavu ve výborné kvalitě dílenského zpracování k dispozici mají kombinaci plynu, proudu z trakční baterie a ze sítě, mají velkou koupelnou s odděleným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickým WC, velkým sporákem s pečící troubou s grilem, dále jsou vybaveny lednicí, dřezem, topením - rozvodem tepl... (více v detailu)
Před 130 dny
Středočeský kraj
145 000
 Kč
Anglický obytný přívěs - karavan
Anglický obytný přívěs - karavan
Před 122 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Fleetwood Colchester 470 EB, tento co je na fotkách, nemá české doklady, Anglické dokumenty. K dispozici na výběr z 12ti kusů, Angláni jsou na vysoké úrovni a v naprosté většině mají až dobrou výbavu ve výborné kvalitě dílenského zpracování a tak aby fungovaly samostatně a bez závislosti na připojení k sítím k dispozici kombinace plynu, proudu z trakční baterie a ze sítě. Mají typicky velkou koupelnou s odděleným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickým WC, velkým sporákem s pečící troubou s g... (více v detailu)
Před 122 dny
Středočeský kraj
143 000
 Kč
Karavan anglický - obytný přívěs
Karavan anglický - obytný přívěs
Před 185 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
ABBEY Safari 470 S, GTS 215, tento co je na fotkách a 12 jiných, Anglické dokumenty jsou k dispozici, přívěsy jsou vybaveny tak aby se obyvatel cítil co nejpohodlněji, mají až nadstandardní výbavu ve výborné kvalitě zpracování. Jsou konstruovány tak aby fungovaly jak mají, samostatně a bez závislosti na připojení k sítím, je k dispozici kombinace plynu, proudu z trakční baterie a ze sítě, jsou typické velkou koupelnou s odděleným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickým WC, velkým sporákem s pe... (více v detailu)
Před 185 dny
Středočeský kraj
148 000
 Kč
Komfortní bydlení v novém rodinném domě 5+kk s terasou, zahradou a parkováním
Komfortní bydlení v novém rodinném domě 5+kk s terasou, zahradou a parkováním
Před 605 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Mimořádně úsporná nemovitost s energetickou náročností budovy třídy A. Komfortní bydlení v novém rodinném domě 5+kk s terasou, zahradou a parkováním v klidné ulici Zamašská 1153/4, Praha 9, Kbely. V moderním a prakticky řešeném domě najdete 126m2 vnitřní podlahové plochy ve dvou podlažích. K tomu je před domem vlastní stání až pro tři vozy. Okolo domu je rovná zahrada, která navazuje na venkovní terasu s plochou 15m2. Přízemí nabízí prostorný obývací pokoj, který má dohromady s částečně odděleným kuchyňským koutem 43m2. Dále je zde centrální chodba se vstupy do koupelny se sprchovým koutem a toaletou, prádelny a technické místnosti s tepelným čerpadlem. V prvním patře je hala se stropním oknem, které dodává dostatek přirozeného světla do domu. Z haly jsou vstupy do čtyř samostatných ložnic, druhé koupelny s vanou a další toaletou a do oddělené velké šatny. To vše se nachází na pozemku s celkovou výměrou 270m2. Nízkoenergetická budova je nadstandardně technicky vybavená. Po celém domě... (více v detailu)
Před 605 dny
Hlavní město Praha
15 460 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rodinné domy, vily, chaty